Bliži se premijera filma “Poslednji strelac” reditelja Darka Nikolića, sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi. Tim povodom predstavljamo vam zvaničnu numeru filma “Poslednji strelac” u izvedbi Borisa Režaka, autora Miloša Roganovića.

“Na poziv Miloša Roganovića koji je kompletan autor pesme, snimio sam demo i posle par meseci mi je javio da će pesma biti na odjavnoj špici domaćeg filma.”Poslednji strelac” koji vraća Nenada Jezdiča na veliko platno. Ubrzo smo snimili i spot u režiji Marka Arsića. Izuzetno sam ponosan i srećan što sam deo fantastične ekipe i verujem u uspeh i pesme i filma.” – izjavio je Boris Režak.

Premijera filma zakazana je za 12. mart, a od 14. marta film je u bioskopima.

U glavnim ulogama su Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Miodrag Krstović, Aleksandra Belošević, Nataša Marković.

Film “Poslednji strelac” prati priču inspektora Kuruzovića (Jezdić) koji nakon što mu je žena ubijena ubrzo napušta službu i povlači se u sebe, čita knjige i dane provodi sa svojim psom Čedom. Posle deset godina od nemilog događaja u Beograd se vraća Kuruzovićev najveći neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), kralj balkanskog podzemlja i tu počinje akcija.

Baltazarević (Miloš Timotijević), Kuruzovićev kum i bivši kolega, Olivera (Nataša Marković) profesorka francuskog i Kuruzovićeva komšinica i Barbara (Aleksandra Belošević) Atanasijeva  glavna operativka, daju posebnu dinamiku filmu i čine priču još uzbudljivijom. Poslednji strelac je akcioni triler, napet film sa dubokim dijalozima.