Robin (Anna Paquin) radi za londonsku PR agenciju koja predstavlja problematične poznate ličnosti, vešta je da održava živote svojih klijenata u savršenom redu, dok se njen sopstveni raspada.

“Flack” je drama o stručnjakinji za odnose sa javnošću (Celebrity PR) po imenu Robin, koja je Amerikanka i radi u PR agenciji iz Londona.

Robin je nemilosrdna u svom poslu i njena sposobnost da izvuče svoje hirovite, poznate klijente iz potencijalno neprijatnih situacija i skandala je bez premca. Međutim, njena sposobnost da izvuče svoje klijente iz zamršenih nereda ne preslikava se na njen privatni život, jer Robin pokušava da vrati svoj život na pravi put dok žonglira skandalima zvezda na poslu.

Sve vreme, trudi se da poboljša svoj život i postane bolje verzija sebe, boreći se sa svojim demonima, zavisnošću od droge i seksa, traumama iz detinjstva, noseći na svojim krhkim plećima breme psihički poremećene majke koja je izvršila samoubistvo i odnosom sa sestrom sa kojom nikako da uspostavi skladan odnos, iako je on u suštini blizak.

Flack je britanska dramsko – komična televizijska serija koja ima ukupno 12 epizoda, po šest u dve sezone.

Druga sezona premijerno je emitovana u Velikoj Britaniji od 13. aprila 2020.

Toplo vam preporučujem da pogledate ovu vrlo zabavnu seriju, kojoj ne nedostaju duboki dramski momenti.

U brzoj radnji koja se odvija u savremenim životnim uslovima (seks, droga i PR, kako je serija prevedena kod nas), od glavnih junakinja koje su okružene svetski poznatim i razmaženim zvezdama, istovremeno se suočavajući sa problemima u svojim privatnim životima, mogu se čuti odlični dijalozi, fenomenalne fore i fazoni koje ćete sigurno rado dalje širiti među svojim prijateljima.

Kao, recimo, čuvajte se muškaraca sa velikim kitama i novčanicima, oni misle da im je sve dozvoljeno. Istinito, zar ne?!

Nećemo nikom reći ako seriju budete gledali dvaput, uz hvatanje beleški.

Glavne uloge igraju Anna Paquin, Lydia Wilson, Rebecca Benson, Genevieve Angelson i Sophie Okonedo.

Pogledajte trejler!