Lomljeni stakleni nokti osvajaju svet!

Da li biste probali?

Najnoviji manikirski trend za kojim poludeše sve ovisnice o modnim novitetima u celom svetu su stakleni nokti – Glass Nails. Neko ih zove i kristalnim. Ako malo bolje pogledate, možda vas prelamanje svetlosti preko ovako sređenim noktiju podseti i na brilijante.

nokti

U svakom slučaju, ako želite da imate staklene nokte, ne znači da odmah treba da krenete da skupljate krhotine stakla gde god naiđete na njih ili lomite čaše od kristala jer se ova tehnika ne radi sa pravim staklom, kao što se da i pretpostaviti. Umesto toga, seku se komadići celofana u raznim oblicima, koji se potom lepe na nokte, čime se stvara optička iluzija kao da su vam nokti sazdani od staklenih delića.

#burgundy + #glass #glassnails #unistella

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Mastermind ove nove manikirske tehnike je manikirka iz Južne Koreje i osnivač Unistella salona, Eun Kyung Park. Uprkos imenu koji ova manikirska tehnika ima, Glass Nails, majstorica nije bila bila inspirisana staklom kada se upustila u avanturu eksperimentisanja sa novom tehnikom. Umesto toga, inspiraciju je našla u veoma velikim jestivim morskim puževima (abalones) čija se ljuštura presijava na ovaj način, kao da je sazdana od delova staklića.

❤️❤️ #glassnails #unistella #modi_unistella

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

#캔디사탕 ? #glassnails #보석네일 ???

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on