Što samo vaše lice da sija?!

Nemojte da dozvolite da vaša vagina očajava i bude zapostavljena. Ulepšajte je! Najnoviji kozmetički trend u Skandinaviji je strobing za vaginu.

Kako porast ćaknutih kozmetčkih trendova ne jenjava, predstavljamo vam najnoviji, koji je bezbolan i ne tako skup. Može se, čak, reći da je jeftin, u poređenju sa svim ostalim aktuelnim tretmanima za ulepšavanje vagine. Naročito imajući u vidu da umnogome može da vam pomogne da ulepšate vašu vaginu. Da blista kao breskvica na mesečini.

Najnoviji izum kozmetičkih magova je hajlajter specijalno dizajniran isključivo za područje vagine.

#ThePerfectV ? photo by @_patrikj_. #BeautyfortheV

A post shared by The Perfect V (@theperfectv) on

Vaginalni hajlajter obećava da će podjednako posvetleti vašu vaginu i omekšati njenu kožu, što će doprineti da dodatno izgleda svežije i mlađe, tako da vaša vagina ponovo zasija punim sjajem, kao u cvetu mladosti.

Što samo lice da vam sija, što je, inače, najveći kozmetički trend ove sezone?! Zar ste mislile da strobing i hajlajteri služe samo za Instagramisanje i selfiranje?! Ne, ne, drage moje, vreme je da i vaša vagina zasija punim sjajem mladalačkih dana!

Skandinavci kažu da su mislili na sve, kada je u pitanju poboljšanje izgleda vaše V regije, tako da bi za najbolje rezultate trebalo da koristite sva tri njihova proizvoda u tandemu. Preporučuju da luminajzer ili hajlajter, kako god ko želi da ga zove, stavljate posle svakodnevne upotrebe VV seruma i VV Kreme.

Dobro nam došle, drage dame, u vašu novu dnevnu rutinu u tri koraka zarad lepše i blistavije vagine!

Svi Perfect V proizvodi su pH neutralni i testirani.

Primetno je drastično povećanje broja proizvoda za ulepšavanje vagine, kao i tretmana, radio talasnih, vampirskih i raznih drugih, na tržištu u celom svetu.

Ali, takođe, važno je da se kaže i zapamti da vašoj vagini nije potrebno dodatno poboljšanje ni ulepšavanje jer je ona savršena baš takva kakva jeste. Priroda sve sam savršeno uredi. Ne možete da kupite novu, savršenu vaginu jer ona to već jeste. Na vama je da odlučite kako i šta dalje.