Ove nove esencije naći će posebno mesto u šupljini vaše ušne školjke!

Šta ako bismo iskoristili početak nove sezone da se počastimo novim parfemom? Nema ništa bolje od toga da se vratimo na posao sa praskom, to jest, da poboljšamo naš zvučni povratak novim mirisnim potpisom.

A nosovi su, čini se, vašeg mišljenja, jer ako postoji jedna zajednička stvar svih novih proizvoda za početak jesenje sezone, to je da vaš novi miris nikog neće ostaviti ravnodušnim: svako pretpostavlja, na svoj način, naći će pravi izbor za sebe!

Image by freepic.diller on Freepik

Jesen 2023: parfemi koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Ako ste svojim parfemom želeli da obeležite svoju originalnost, izabrali ste pravi trenutak. Početak jesenje sezone gura nos prema glatkim mirisima koji se svima sviđaju, a da nikog ne odbije. Da smo u Drag Race-u, rekli bismo vam sledeću temu: jaka pristrasnost!

U kompozicijama, ovo se pretvara u izbore koji su ponekad smeli, ponekad jednostavno vrlo jasni, kao što je totalna oda vanili, ili zadivljujuće cvetno koje će ujediniti note magnolije sa pačulijem ili čak „vruće/hladno” efektom prepoznatljivim među 1000 koji će ostaviti veoma originalan i upečatljiv otisak na vašem odlomku.

Jedina dilema koju sada treba rešiti: koji će miris biti taj koji će učiniti da napravite razliku?

DYLAN PURPLE BY VERSACE
J’ADORE L’OR – PERFUME ESSENCE BY DIOR
BURBERRY GODDESS EAU DE PARFUM BY BURBERRY
PRADA INTENSE PARADOX
FREE THE ABSOLUTE PLATINUM BY YVES SAINT LAURENT
FLORA GORGEOUS MAGNOLIA BY GUCCI