Novi klitorisni vibrator na tržištu!

Klitorijalno zadovoljstvo ima novo ime. Zove se Mia2 i elegantan je klitorisni vibrator sa dvostrukom snagom u odnosu na svog prethodnika, sa neverovatno jakim nivoima vibracija.

41137-10Na vama je da sami istražite svih šest nivoa igrice ili da to uradite zajedno sa svojim partnerom.

Među pojedinačno podesivim funkcijama vibratora su stalna brzina i obrazac lupanja koji čeka vašu komandu. Jačinu vibracije možete da podesite pomoću ergonomskog tastera. Glatki vrh vibratora možete da usmerite prema svom klitorisu da biste započeli sesiju savršenog zadovoljstva.

41137-130Kao što možete da vidite, ni vibratori nisu što su nekad bili. Mia 2 je mali i diskretan, u obliku ruža za usne, napravljen za putovanja, sa svojim USB priključkom, koji omogućava punjenje širom sveta, gde god se nađete, dok inovativna funkcija za zaključavanje sprečava uključivanje tastera za slučajno aktiviranje.

41138-13Divno upakovan u luksuznu kutiju, sa satenskom kesicom za odlaganje, ima garanciju od godinu dana. Ovaj elegantni vibrator savršen je poklon za vas i vašu prijateljicu. Uz njega možete da koristite mnogo različitih vodenih lubrikanata radi povećanja sopstvenog zadovoljstva.

41137-14Uživajte! Jer orgazam na dan čini mnogo više za vaše zdravlje od zelene jabuke i kruške zajedno!