Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da od četvrtka 17. marta u odabrane bioskope stiže izuzetan triler HITNA POMOĆ (AMBULANCE).

U glavnim ulogama našli su se sjajni Džejk Džilenhol, Jahja Abdul-Martin II i Eiza Gonzales, koji će vas odvesti na neverovatno putovanje ulicama Los Anđelesa i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Reditelj i producent Majkl Bej je ovog puta prevazišao sam sebe i stvorio ovaj fenomenalni triler prepun vratolomija i impresivno brzih akcionih scena snimljenih na njemu svojstven i zaista genijalan način.

Film će premijerno biti prikazan u IMAX tehnologiji u četvrtak 17. marta u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade.

Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa, tri života će se zauvek promeniti.

U ovom trileru prepunom vratolomija, režisera i producenta Majkla Beja, odlikovani veteran Vil Šarp (dobitnik Emija Jahja Abdul-Matin II, KendimenMatriks: Uskrsnuća), očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni (nominovan za Oskara Džejk Džilenhol, Zodijak, Spajdermen – Daleko od kuće).

Harizmatični kriminalac Deni mu umesto pomoći nudi sledeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

Ali kada njihov beg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson (Eiza Gonzales, Paklene ulice predstavljaju: Hobs i Šo, Vozač).

U ludo brzoj poteri koja nikada ne prestaje, Vil i Deni moraju da izbegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne ubiju, sve dok izvode najluđi beg koji je Los Anđeles ikada video.

Od 17. marta film HITNA POMOĆ će se pretpremijerno prikazivati u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, Tuckwood, CineStar Ada Mall Beograd, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva).

Od 24. marta film stiže na redovne repertoare svih bioskopa.