NOĆ VEŠTICA UBIJA (HALLOWEEN KILLS) u bioskopima od 14. oktobra 2021.

Horor film NOĆ VEŠTICA Dejvida Gordona Grina, u kojem glumi ikona Džejmi Li Kertis, razbio je na blagajnama pre tri godine, zaradio više od 250 miliona dolara širom sveta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi, postavljajući novi rekord za najveće vikend otvaranje u istoriji horor filma u kojem glumi žena.

A Noć veštica kada se Majkl Majers vratio još nije gotova.

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena ćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, verujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja.

Ali kada Majkl uspe da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživela Majklov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Majkla, jednom zauvek.

Zlo umire večeras.

Režija: David Gordon Green

Uloge: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann and Anthony Michael Hall

Žanr: horor

Scenario: Scott Teems & Danny McBride & David Gordon Green, zasnovano na

likovima koje su stvorili John Carpenter i Debra Hill

Producenti: Malek Akkad, Jason Blum, Bill Block

Studio: Universal