Postoji nešto fundamentalno pogrešno u vezi sa mnom, konstatovala je, između ostalog, glumica Demi Mur u intervjuu za “Harper’s Bazaar” posle raskida sa Eštonom Kučerom, i pritom objasnila da je shvatila da sloboda znači pustiti nekoga da ode bez posledica.

Holivudska glumica Demi Mur, koja je bila šest godina u braku sa kolegom Eštonom Kučerom, pritom je rekla da strahuje da „nije dostojna da bude voljena”.

„Ono što me zaista plaši jeste to što ću na kraju života otkriti da nisam bila voljena, da nisam dostojna toga. Postoji nešto fundamentalno pogrešno u vezi sa mnom”, ocenila je tada poznata glumica u intervjuu za Harpers bazar.

U tom intervjuu, koji je sa njom radila njena prijateljica, britanska fotografkinja Amanda de Kadent, nije direktno govorila o svom rastanku sa Kučerom, koji je usledio nakon njegovih ljubavnih afera, preneo je Rojters.

Brak sa glumcem iz serije Dva i po muškarca je bio njen treći i razlika od 16 godina između nje i Kučera privlačila je stalnu medijsku pažnju.

Murova je govorila da sloboda za nju znači: pustiti nekoga da ode bez posledica, živeti u sadašnjem trenutku, ne osvrtati se za prošlošću i ne projektovati je na budućnost. „To je sloboda – ne brinuti o tome šta drugi ljudi misle o tebi!”

„Neko mi je jednom napisao da ne treba dozvoliti da zbog sopstvenih rana postaneš neko drugi. To je veoma moćno”, istakla je Demi.

Glumica, koja je posle rastanka sa Kučerom bila dosta smršala i zbog čega je bila odmah postala meta mnogih komentara u javnosti, pritom je bila izjavila da je bila u „ljubavi i mržnji” sa svojim telom, ali da ga je prihvatila takvim kakvo jeste.

„Ponekad sam bila u čudnom odnosu sa svojih telom, jer me je ponekad izdavalo i zato što nekada nisam mogla da jedem šta hoću ili zato što moje telo nije htelo da radi ono što sam ja želela da radi.”