Bili Ajliš objavila je pesmu za film Nije vreme za umiranje, naslovnu numeru za novi film o Džejms Bondu.

Karte za ovaj filmski spektakl od danas u prodaji.

Petostruka dobitnica Gremija, Bili Ajliš, danas je objavila svoju novu pesmu NIJE VREME ZA UMIRANJE, zvaničnu naslovnu numeru za predstojeći film o Džejmsu Bondu!

Pesmu je producirao njen brat Fineas, takođe dobitnik Gremi nagrade, zajedno sa Stivenom Lipsonom, dok su orkestralni aranžman uradili Hans Zimer i Met Dankli, a gitarista je Džoni Mar. Pesma NIJE VREME ZA UMIRANJE plasirana je u susret bioskopskom startu filma, 2. aprila ove godine.

Pročitajte i ovo: EMA, omiljena komedija Džejn Ostin o potrazi za savršenim parom i srećom do kraja života

Osamnaestogodišnja pevačica je najmlađi umetnik koji je i pisao i izvodio naslovnu numeru za film o Džejmsu Bondu i izvodiće je uživo po prvi put, zajedno sa Fineasom i specijalnim gostima Hansom Zimerom i Džonijem Marom u Londonu 18. februara u okviru Brit Awardsa.

James Bond (Daniel Craig) prepares to shoot in NO TIME TO DIE, a DANJAQ and Metro Goldwyn Mayer Pictures film.
Credit: Nicola Dove © 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.

Mlada pevačica je izjavila: “Lud je osećaj biti deo svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku“. Njen brat Fineas je dodao: “Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi“.

Pročitajte ovo: Serija BAGHDAD CENTRAL, uzbudljivi triler koji preispituje prisustvo zapadnih sila u Iraku

Na veliko zadovoljstvo svih fanova franšize i legendarnog agenta 007, od danas od 15 časova u prodaji su karte za film “NIJE VREME ZA UMIRANJE” (NO TIME TO DIE),
koji u naše bioskope stiže 2. aprila!

Pročitajte i ovo: Druga sezona britanske hit serije SEKSUALNO VASPITANJE je u etru – gledajte bezobrazno zabavnu seriju o seksualnom sazrevanju

Iskoristite trenutak, ne oklevajte, budite prvi koji će nabaviti karte za ovaj svetski filmski spektakl i uživajte u svemu što samo Džejms Bond može da nam pruži!

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Pratite SITO&REŠETO i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter