Sinoć je održana svečana premijera filma NIJE VREME ZA UMIRANJE (NO TIME TO DIE), u režiji Keri Džodži Fukunage, u kome pored Danijela Krejga igraju Rami Malek, Lea Sejdu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”.

Film je pretpremijerno 6. oktobra u odabranim bioskopima, a na redovnim repertoarima u bioskopima širom Srbije od 7. oktobra 2021.

U filmu produkcijske kuće Universal Picturesta kođe igraju i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen.

Scenario za film su radili Nil Pervis, Robert Vejd, Keri Džodži Fukunaga i Fibi Voler-Bridž prema priči Nila Pervisa, Roberta Vejda i Kerija Džodžija Fukunage.

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.