Bez obzira na to koje je doba godine naša stopala moraju uvek biti lepa i negovana.

Iako su dobrim delom godine sakrivena cipelama, potrebno je kožu redovno hidratizovati i voditi računa kako nam peta ne bi bila gruba.

queer-381217_1920

Pre nego što se upustite u pedikirski tretman, razmislite malo o tome kakav život vodite i kako se hranite. Pokazalo se kako nedovoljan unos vode, klima, starenje organizma, loša higijena i nekvalitetna obuća pridonose suvoj i oštećenoj koži.

Dobra krema za stopala naš je put ka negavanoj koži stopala. Za još bolje rezultate dobro je da koristite prirodne kreme, koje možete da nabavite u apotekama, koje prodaju samo prirodne proizvode i u trgovinama zdravom hranom.

Prilikom nanošenja kreme na stopala pravite kružne pokrete. Nastojte da sve vreme, dok nanosite kremu, masirate stopala. Nakon toga navucite čarape i ostavite barem tri sata kako bi učinak bio potpun.

Lepi nokti na nogama i stopala nešto su bez čega je nemoguće zamisliti moderne i negovane žene i muškarce. Ukoliko vaša stopala imaju određene probleme, kao što su urasli nokti, kurje oči, zadebljale i ispucane pete, iritacije i slično, medicinski pedikir je sve što vam je potrebno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.