Snaga mladog Meseca od nedelje, 8. avgusta, uliva svoju energiju u početak ove nedelje, a kako se Sunce i Uran i dalje oštro naginju jedno prema drugom, napetost, svađe, konflikti, nesreće i iznenađenja i dalje mogu da budu prisutni u vazduhu.

Nedelju započinjemo Merkurovom inkonjunkcijom sa moćnim i tranformativnim Plutonom, što nam od nedelje do utorka donosi ozbiljne, mračne i intenzivne misli. Možda će da vam bude teže da razmišljate i komunicirate na direktan način, ali ovo je dobar trenutak za istraživanje svake vrste. Izbegavajte uključivanje u spletke, tajne i praktične šale.

Venera nasuprot Neptuna od nedelje do srede ima zbunjujući i varljiv uticaj koji može izazvati probleme u odnosima i finansijama. Ljudi mogu videti vašu ljubaznost kao slabost, delovati više ljubazno ili velikodušno nego što jesu. Prevelika idealizacija ili lakovernost mogu dovesti do neprijatnosti ili razočaranja.

Travel photo created by awesomecontent - www.freepik.comIpak, iako je Uran nedavno bio u prvom planu, Sunčev tupi ugao u odnosu na Neptun, kasnije ove nedelje, sugeriše da bi trebalo pažljivo da proučimo istraživanje, posebno ako smo privučeni da više delujemo po instinktu.

Jer iako je to često dobra stvar, možda postoji skriveni problem ili nepoznata činjenica koja bi potencijalno mogla izazvati neke neslućene nevolje.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim čvorom

Merkur nasuprot Jupitera od ponedeljka do srede donosi velike ideje i velike planove i trebalo bi da se osećate optimistično i društveno.

Ali moraćete da suzite pogled ili preuzmete manje projekata. Izbegavajte tendenciju da preskačete detalje ili da everujte da možete podneti više nego što zaista možete.

Pročitajte i ovo: Kako u životu funkcionišu zakoni karme vidljivi u horoskopu

Sa druge strane, Merkur koji se u sredu vraća svojoj drugoj kući u znaku čistote, Device, u kojoj ostaje do 30. avgusta, i pridružuje se super-toploj Veneri i energetski nabijenom Marsu, može doneti veći potencijal za jasnoću misli, preciznost i tačnost, a to može nadoknaditi tu sanjivu atmosferu Neptuna koja je prisutna u vazduhu.

Love photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto Svetlana Sokolova, Freepik.com

Ove nedelje se takođe vidi uticaj Severnog Mesečevog čvora u Blizancima, koji se tako dobro povezuje sa strukturnom energijom Saturna kroz konstruktivni trigon.

Trend koji nas privlači može se isplatiti, ali posebno ako temeljno istražujemo činjenice i čujemo savete od pouzdanog savetnika ili poštenog prijatelja.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Venera takođe pozitivno naginje prema dubokim i transformativnim energijama Plutona kroz fantastičan trigon. Ovo je uticaj koji u naše svesno ’ja’’ može doneti veći osećaj svesti o tome ko su zaista pouzdani partneri / prijatelji u našim životima.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Takođe, privlačnost prema nekome se može produbiti, ili ako ste spremni da uživate u sastanku sa voljenom osobom ili potencijalnim novim partnerom, možda postoji duboka veza.

Travel photo created by freepic.diller - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Venera u trigonu sa Plutonom od utorka do petka donosi intenzitet i strast za odnose i one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo. Misteriozna vrsta seksualne privlačnosti sa snažnom karmičkom privlačnošću čini ovo vreme povoljnim za intimne odnose i izlaske.

Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista

Budući da su i Venera i Pluton u zemaljskim znakovima, Pluton u Jarcu, a Venera u Devici, pozitivan odnos povezan s poslom mogao bi se pokazati vrlo produktivnim.

Rastuća energija u znaku Device ove nedelje (tu su Venera, Mars i Merkur), fantastična je prilika da našu nedavnu kreativnost i osećaj pretvorimo u nešto opipljivije, ako želite, klasični oblik i funkciju.

Pročitajte i ovo: Mars u VII polju – interakcija sa partnerom i širim okruženjem

S druge strane, ovo bi takođe moglo da bude idealno vreme za pregled naše fitnes, dijetetske i radne rutine kako bismo videli možemo li pronaći načine da budemo brižniji i čestitiji.

Foto Freepik.com

Mars u inkonjunkciji sa Saturnom od utorka do ponedeljka, a egzaktno u petak, unosi neravnotežu između vašeg osećaja odgovornosti i vaših ličnih želja.

Ovo može dovesti do neodlučnosti i učiniti da se osećate zaglavljeno, razdražljivo i ogorčeno. Izbegavajte da se svađate sa voljenim osobama samo zato što mislite da su oni krivi.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Venera u istom aspektu sa Jupiterom od četvrtka do nedelje može izazvati neravnotežu između ljubavi koju dajete i primate. Ako ste nekome (u)činili previše, možda će početi da koristi situaciju.

Ako ste nekoga uzeli zdravo za gotovo, on može povući svoju naklonost. Aspekt je na vrhuncu u petak.

Pročitajte i ovo: VAGA – Hod po tankoj liniji između ljubaznosti i neiskrenosti

Sunčeva inkonjunkcija sa prevrtljivim Neptunom od četvrtka do utorka, a na vrhuncu u nedelju, unosi glamur ili intrigu u vaš život ili delikatnu ravnotežu između ovo dvoje.

Možda budete osetljiviji na negativnu energiju, pa je važno da budete u blizini pozitivnih ljudi. U suprotnom, moguća je zabuna, sumnja u sebe i nisko samopoštovanje.

Food photo created by haritanita - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Nedelju završavamo sa Mesecom u prvoj četvrtini, i to, u trigonu sa Neptunom, što pojačava naše emocije, maštu i kreativnost. Nova romansa je moguća i imala bi osećaj srodne duše. Poželjni su kreativni i umetnički radovi poput muzike, kompozicije i videa.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Jarca, u natalu i tranzitu

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak i podznak. Srećno vam leto!

Ovan

Ova nedelja će vam doneti mnoga pitanja vezana za vaše voljene i vašu porodicu.

Morate da im budete podrška i da izbegavate da stvari postanu još gore i napetije.

Spremite se da se suočite sa finansijskim problemima iz prošlosti, koji još nisu završeni. Srećom, jednom ćete ih rešiti.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

Na poslu preovladavaju ravnoteža i smirenost, zahvaljujući vašoj disciplini i planiranju.

Ova nedelja favorizuje umetničke poduhvate. Pobrinite se da pronađete hobi i način da se izrazite. Organizujte svoj svakodnevni život i opustite se. Bolje vodite računa o svom zdravlju.

Vi i vaš partner ćete zajedno provesti prelepu nedelju, punu intenzivne strasti i ljubavi. Slobodno vreme ćete provoditi zajedno, radeći nove, oživljavajuće stvari.

Ako ste slobodni, upoznaćete zanimljivu novu osobu na svom radnom mestu ili preko prijatelja. Možda ćete čak završiti u vezi sa svojim bliskim prijateljem.

Bik

Ove nedelje ćete steći jasniji pogled na stvari i bićete marljivi u procesu rešavanja problema.

Nećete samo razmišljati, već ćete delovati. Uverite se da ne odlažete stvari koje bi trebalo da završite odmah i ne žurite sa odlukama koje nisu samo za vas i ljude oko vas.

Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji ostavlja tragove za ceo život

Kao i uvek, od vas će biti zatraženo da pomognete svojim najmilijima. Uverite se da to ne radite na štetu sopstvenog blagostanja. Vaš impuls i spontanost moraju ustupiti mesto razumu i ozbiljnosti. Samo tako možete zaista pomoći drugima.

Ove nedelje će vaša veza proći odlično i naći ćete mnogo toga zajedničkog sa svojim partnerom, stvari koje vas ujedinjuju i jačaju vašu vezu. Poštovanje i razumevanje će preovladati ove nedelje.

Ako ste roditelj, moraćete da pronađete nove načine da provedete kvalitetno vreme sa svojom decom.

Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga šarmantnog i zanimljivog; nekoga ko je ovde da ostane.

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci

Ove nedelje ćete se fokusirati na svoje finansije, gde ćete pokušati da izmirite obaveze iz prošlosti.

Ne ulazite u velika ulaganja i ne rizikujte. Pokušajte da ograničite svoje troškove i uzdržite se od trošenja.

Ove nedelje favorizuju se društveni kontakti i komunikacija sa vašim najmilijima je veoma dobra. Pomoći ćete svojim prijateljima i efikasno rešiti nekoliko problema.

Pročitajte i ovo: Mars u Ovnu, borben, impulsivan i nepromišljen

Pored toga, ovo će da bude veoma dobra nedelja za vaš ljubavni život. Ovo je pravi trenutak da rešite bilo koje pitanje i razjasnite sve nesporazume.

Pokažite svoju dobru stranu i postupajte sa osećajnošću, poštovanjem i logikom. Pokušajte da ublažite tenzije, umesto da ih podgrevate.

Vi i vaš partner ćete uživati u lepim trenucima koji će vas ispuniti srećom. Vaša osećanja će biti veoma intenzivna.

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Ove nedelje ćete uspostaviti nekoliko društvenih kontakata i bićete voljni da zadovoljite svoje voljene na bilo koji način.

Prolazite kroz jedan od najboljih perioda u svom životu. Vaše akcije pokazuju vaše najbolje karakteristike i svi oko vas se dive i bodre vas.

Vaša senzualnost i šarm privlače sve.

Finansijski okovi prošlosti su slomljeni i osećate se opušteno i okrepljeno.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Jupiter – Sreća je na vašoj strani!

Ovo je odlično vreme za putovanje.

Uvek ste u trpnom stanju, u ljubavnom životu. Ako se ne rešite ovakvih situacija, nikada nećete moći da pređete na nešto ozbiljnije. Ne mešajte druge ljude u svoju vezu i ne govorite o stvarima zbog kojih se oboje osećate neprijatno i svađate se.

Pokušajte da se bavite jednim po jednim problemom, inače ćete stvoriti više problema, umesto da rešavate postojeće.

Ako ste slobodni, izađite, zabavite se i flertujte. Možda se pojavi nešto dobro.

People photo created by senivpetro - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Ova nedelja će biti prilično mirna za vas, bez posebnih turbulencija.

Vaši dani biće uravnoteženi i stabilni, a vaši odnosi sa drugim ljudima znatno poboljšani. Izbegavajte da osuđujete druge; umesto toga, budite podrška i stvari će vam biti sjajne.

Pročitajte i ovo: Transformativna moć ljubavi – Venera kvadrat Pluton u natalnoj karti Iva Andrića

Vaš ljubavni život biće sjajan ovih dana, osim ako ne učinite nešto da pokvarite stvari. Vi i vaš partner ćete pokazati jedno drugome svoju ljubav i provešćete lepe trenutke romantike i strasti.

Ne dozvolite da saveti drugih ljudi utiču na vas ili da preterano reagujete na bezopasne stvari.

Ako ste slobodni, ne gubite priliku. Mnogi ljudi bi mogli da izraze interesovanje za vas.

Nature photo created by ArthurHidden - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Devica

Ove nedelje iskoristite prednosti povoljnih planetarnih uticaja kako biste postigli svoje ciljeve.

Budite otvoreni za sugestije i mišljenja osim vaših, jer bi se u budućnosti mogli pokazati korisnim. Doživećete malu zabunu i nemogućnost da razaznate laži od istina i lažove od poštenih ljudi.

Pročitajte i ovo: Merkur u Škorpiji, reč koja hrabri i kada ubojito zvuči

Ne oklevajte i ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Morate preuzeti inicijativu i ispraviti stvari.

Ne čekajte da vaš partner napravi prvi korak. Došlo je vreme da razgovarate o stvarima koje štete vašem odnosu; uradite to sada, pre nego što postanu sve veći i sa njima vam bude teže da se nosite.

Ne zaboravite da je vašem partneru potrebno vaše vreme i vaše prisustvo. Neke stvari moraju ostati iste, čak i ako vreme prolazi i sve menja.

Ako ste sami, pokušajte ove nedelje malo više da izlazite. Biće dobro za vas.

Vaga

Ova nedelja vam daje priliku da osetite svoje potrebe i želje.

Razmislite o tome šta zaista želite i pokušajte da to dobijete. Obratite pažnju na svoja osećanja prema svakoj osobi u svom životu. P

lanirajte svoju budućnost i sredite svoj život. Bićete zabrinuti za svoje finansije, pa pregledajte svoje dugove i pokušajte da ih izmirite i osetite olakšanje.

Ne oklevajte da učinite ono što mislite da je ispravno.

Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji

Vaš ljubavni život može da bude uravnotežen, ako učinite nešto po tom pitanju. Ako nešto nije u redu, verovatno ste i vi krivi. Pokušajte da uočite svoje greške i ispravite ih.

Pomozite svom partneru da razume i učini pravu stvar, kako biste oboje mogli da nastavite zajedno, na novoj, zdravijoj osnovi. Možda ćete morati da se pozabavite problemima iz prošlosti, uporedite greške i razgovarate o svemu i svima. Ovo je pozitivna stvar, sve dok ne postanete grubi i zli i govorite stvari zbog kojih ćete kasnije požaliti.

Ako ste slobodni, mnogi ljudi će biti zainteresovani za vas i moraćete da izaberete najbolje za sebe.

Škorpija

Ove nedelje ćete imati mnogo posla i morate uložiti mnogo truda u to.

Pritisak i stres će vas naterati da poželite da budete sami. Imaćete vrlo malo slobodnog vremena koje ćete morati da posvetite sebi kako biste napunili baterije i ispunili svoje obaveze.

Ne dozvolite da vas određena razotkrivanja rastuže i odvrate od vaših ciljeva.

Pročitajte i ovo: VENERA sekstil PLUTON – sve se vrti oko strastvene ljubavi

Imaćete tendenciju da se vežete za partnera kako biste se osećali bolje, ali ne bi trebalo da ga opterećujete svojim problemima. Prošli ste kroz mini krizu koju ste uspeli da prevaziđete, pa sada uživate u intenzivnim trenucima.

Porodica će vas podržavati koliko god vam je potrebno.

Bez obzira na to da li ste slobodni ili u vezi, želje će vam se ostvariti. Kontrolišite svoj entuzijazam, jer bi vas to moglo zanositi i pokvariti lepu atmosferu u vašoj vezi.

Strelac

Ova nedelja će imati pozitivan uticaj na vaš život.

Postići ćete svoje ciljeve i vaš trud će biti nagrađen. Dobićete mnoge zanimljive mogućnosti u svakoj oblasti, pa ih iskoristite na najbolji način i naučite kako razlikovati one zaista blagotvorne od lažnih.

U oblasti komunikacije bićete mirni i vaši odnosi će biti na dobrom putu.

Budite oprezni, jer ste trošili mnogo novca i odlagali ste svoje obaveze. Ako nastavite na ovaj način, nećete moći da zadovoljite svoje potrebe.

Pročitajte i ovo: Mars u Jarcu, strpljivi jahač na duge staze

U svom ljubavnom životu iskusićete određenu napetost vezanu za vaš dom i vaš zajednički život. Ne dozvolite da na vas ovo utiče, jer će to biti samo privremena situacija. Ako ne uspete da držite jezik za zubima, sukob bi mogao naneti trajnu štetu vašoj vezi koju je nemoguće popraviti.

Ako ste slobodni, ne morate da se zadovoljite ničim manje od onoga što ste oduvek želeli.

Jarac

Došlo je vreme da se suočite sa samim sobom, pronađete svoje greške i ispravite ih.

Ova nedelja je pogodna za postavljanje novih ciljeva i shvatanje šta zaista želite od svog života. Planirajte svoju budućnost i povucite prave poteze koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Ne preduzimajte ishitrene korake i ne mešajte se u tuđe poslove, jer biste na kraju mogli biti otkriveni.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Vaš ljubavni život ove nedelje biće veoma intenzivan, pun strastvenih priznanja svom partneru. Ništa vas neće moći zaustaviti, a vaša romansa i iskrenost će očarati vašeg partnera i naterati ga da vas poželi još više. Pred vama je lepa noć puna strasti i emocija.

Ako ste slobodni, prići će vam šarmantna i zanimljiva osoba i nateraće vas da razmislite o tome da se posvetite vezi.

Vodolija

Ova nedelja će vam pomoći da se razvijete i pokažete ko ste zaista.

Ljudi oko vas će ceniti i nagraditi vaš izbor i zbog toga ćete se osećati sjajno. Podrška vaših najmilijih će vam dati snagu da nastavite sa pokušajima.

Shvatićete koliko ste važni za neke ljude, a to će vam povećati samopouzdanje i pomoći vašem budućem životu.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Vaša potreba da promenite stvari oko svog izgleda biće ogromna. Vi ćete napraviti promene i vaš partner će ih primetiti i ceniti. Vaše ponovno rođenje takođe će oživeti vašu vezu.

Ako ste slobodni, to će vam pomoći da povećate samopouzdanje i dinamički šarmirate koga god želite.

Ribe

Ova nedelja će vam pomoći da uočite svoje greške i pronađete način da ih ispravite.

Vaša potreba za odmorom od svih i svega biće ogromna, a vaša želja da posvetite vreme sebi nadmašiće sve ostalo.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Ne zanemarujte svoje voljene; ne želite da vas neočekivano kritikuju.

Vaše finansije bi se mogle poboljšati ako se usudite da sledite plan koji vam je dugo bio na umu.

Vaš ljubavni život će se ove nedelje mnogo poboljšati i bićete raspoloženi za originalna i posebna iskustva. Osetićete potrebu da se brinete o svom partneru na svaki mogući način.

Ako ste slobodni, na vrata vam može pokucati osoba iz vaše prošlosti. Ako želite ponovo da krenete tim putem, učinite to zato što to zaista želite, a ne zato što trenutno nemate ništa bolje da radite.