Nedelju započinjemo okrutnim kvadratom planete ljubavi i planete ograničenja.

Venera u kvadratu Saturna od subote do utorka, a na vrhuncu u ponedeljak, može dodati stres vašem ljubavnom životu zbog sputavanja, kašnjenja, stidljivosti, udaljenosti ili drugih problema u vezi. Da biste održali harmoniju, možda bi bilo bolje da neko vreme provedete sami, ali nemojte zanemariti ni naklonost i ljubav drugih. Ulaganje dodatnog napora smanjiće rizik od drama u vezi.

Potpuno pomračenje Meseca u novembru 2022. na 16°01’ Bika proširuje uticaj nasnažnijeg aspekta godine – kvadrata Saturna i  Urana i poravnava se sa fiksnom zvezdom sličnom Saturnu.

Dakle, totalna Lunarna eklipsa će nastaviti da čini ljude uplašenim i nesigurnim u pogledu budućnosti. To povećava rizik od produžene globalne recesije. Koristite fleksibilnost i otvorenost da se prilagodite uslovima koji se brzo menjaju.

Više o uticaju pomračenja Meseca u Biku pročitajte u posebnom članku na portalu Sito&Rešeto (dole navedenom linku):

Pročitajte i ovo: POMRAČENJE MESECA U BIKU, 8. novembar 2022. – Strahovi od recesije

Sunce u konjunkciji sa Merkurom na 16°15 Škorpije od subote do petka čini razmišljanje, komunikaciju i putovanja na kratke udaljenosti značajnim temama ove nedelje. Očekujte više lične interakcije u vašem okruženju, sa braćom i sestrama, školama i internetom.

U utorak, mešavina Sunca i Merkura čini nas potpuno fokusiranim. Imate puno zadataka na rasporedu? Ostanite pribrani. Snaći ćete se jer vas konjunkcija Sunca i Merkura optimalno podržava na početku nedelje. Daje vam snažnu mentalnu moć i dobru sposobnost koncentracije.

Pročitajte i ovo: Da li PUN MESEC uvek izaziva raskide? 

Biće vam lakše da blokirate sva ometanja i da usmerite pažnju na ono što je važno. Međutim, na kritiku, čak i ako je konstruktivna, reagujete burno. Zato što to direktno povezujete sa sobom na ličnom nivou i osećate se odbačeno u svojoj suštini. Ali na ovaj način samo nepotrebno otežavate svoj život.

Učenje leži u razvijanju veće tolerancije prema sopstvenim greškama. Ako oprostite sebi, jednostavno ćete se bolje osećati i slagati sa sobom i drugima.

Pročitajte i ovo: Šta treba da radite a šta nikako ne kada je PUN MESEC

Merkur nasuprot Urana od ponedeljka do četvrtka donosi uzbuđenje i promene, ali i napetost i neizvesnost. Neočekivane vesti mogu vas naterati da promenite planove. Budite posebno oprezni kada pravite planove ili vodite računa o detaljnoj papirologiji. Međutim, povećana sposobnost drugačijeg sagledavanja stvari može dovesti do originalnih ideja i kreativnih otkrića.

Sunce nasuprot Urana od ponedeljka do petka donosi neočekivane i uzbudljive susrete ili događaje koji potresaju vaš svet. Prilagođavanje promenama zahteva dodatni napor, a uzbuđenje vam može istrošiti živce. Iako je u početku uznemirujuće i možete se odupreti svakoj promeni, može vam ponuditi bolji put napred ako ostanete otvorenog uma.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci vole da budu u centru pažnje! Jeste li među njima? 

Kvadrat Merkura i Saturna stavlja u centar pažnje potencijalne tačke zastoja i sve ono što između vas ne ide tako dobro. Ovo u početku može da boli i da se osećate pomalo nesigurno. Ali takođe vam daje priliku da poradite na ovim tačkama – i da razjasnite delikatna pitanja koja vas muče u poslednje vreme.

Kada između vas sve bude jasno, možete mnogo intenzivnije da uživate u zajedničkom vremenu.

Pročitajte i ovo: Ova ČETIRI horoskopska znaka naći će ljubav i sreću u novembru 

Merkur u kvadratu sa Saturnom od utorka do petka je u redu za težak mentalni rad, ali je verovatno bolje da radite sami. Prenošenje vaših planova i ideja može postati teško zbog negativnog razmišljanja i nesporazuma. Potražite pouzdane, profesionalne savete o ugovorima, poslovnim ili pravnim pitanjima. Ne oslanjajte se na tuđe reči, i budite oprezni sa svojima.

Od četvrtka Venera pomera privatna pitanja u fokus. Izgleda kao da morate nešto da razjasnite sa svojim najmilijima u drugoj polovini nedelje.

Trigon Venere i Neptuna pomoćiće vam u tome. Ovo funkcioniše kao sveobuhvatan bezbrižan paket za vaše međuljudske odnose. Zato što ima sledeće prednosti za vas: šarm, empatiju, dobro raspoloženje, maštu i kreativnost.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI MARS i intimni odnosi

Venera trigon Neptun od utorka do petka je saosećajan i harmoničan uticaj koji će uglavnom nadjačati Sunce i Merkur u kvadratu Saturna. Ali povećana nežnost i privrženost trebalo bi da pozitivno utiču na odnose u ovom periodu.

Pročitajte i ovo: TAJNA RETROGRADNOG MARSA

Sunce u kvadratu sa Saturnom od srede do nedelje moglo bi doneti test ili izazov, koji će dovesti do stresa i brige. Postaje teže postići svoje ciljeve i možete se osećati ograničeno ili opterećeno dužnostima i obavezama. Morate nastojati da ispunite svoje obaveze sa strpljenjem, odlučnošću i snažnom radnom etikom. Pokušajte izbeći odugovlačenje i pesimizam.

Venera u inkonjunkciji sa Marsom od četvrtka do nedelje vam otežava reagovanje bez emocija. Možda ćete imati pomešana osećanja, čak i prema dobrim prijateljima. U jednom trenutku možete da ih volite, a sledećeg trenutka da ih mrzite. Što više volite sebe, više će vas voleti i drugi.

Sjajan kraj nedelje: Neptun ispunjava želje!

Planete nude priliku da nesmetano završimo nedelju, jer subota sprema mnogo lepih stvari.

Pročitajte i ovo: DEVICA – Ljubav i eros

Trigon Merkura i Neptuna deluje kao dobra vila: daje snažnu intuiciju, bogatu maštu i sjajan smisao za poeziju, umetnost i kulturu – i za sve što miluje dušu i čini svakodnevni život šarenijim.

Deluje kao neka vrsta afirmacije: ja to mogu, ja to mogu, ja se usuđujem! Vera pomera planine – a mi smo trenutno najbolji dokaz za to. Jer ako dovoljno snažno verujete u to, mnoge stvari se sada mogu ostvariti. Idealna prilika da ispunite želju svog srca i da konačno ostvarite svoje snove!

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI URAN od 24. avgusta 2022. do 22. januara 2023. godine – Nestabilnost i neizvesnost

Merkurov trigon Neptuna od petka do nedelje daje uglađen i nepreteći stil komunikacije koji olakšava uveravanje drugih. Takođe možete efikasno komunicirati na neverbalnom nivou. Povećana osetljivost na energiju vibracija čini ovo odličnim vremenom za rad na bilo čemu što uključuje harmonije, poput poezije, muzike i plesa.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 28. jula do 23. novembra 2022.

Poslednji uticaj nedelje dolazi od Venere u sekstilu sa Plutonom od petka do ponedeljka, što produbljuje vaša ljubavna osećanja do intenzivnog nivoa. Nećete ostaviti kamen na kamenu da otkrijete prava osećanja vašeg partnera ili potencijalnog partnera, možda čak i vaša prava osećanja. Moguće su i afere, a mogla bi započeti duboka nova romansa.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Ovan

Ovo će biti tvoja nedelja! Talas energije i živosti će vas poneti, zahvaljujući pozitivnom uticaju planeta. Ako to maksimalno iskoristite, možete postići mnoge stvari.

Ipak, negde sredinom nedelje bićete skloni nesporazumima i tenzijama, pa se čuvajte. Kontrolišite osnovnu napetost, budite diplomatski i ne prisiljavajte druge da vide stvari iz vašeg ugla. Poštujte njihovo mišljenje.

Vikend bi vas mogao iznenaditi, jer će se neko iz prošlosti pojaviti i vratiti lični problem. Veruj u sebe.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa VAGOM

Pročitajte i ovo: DESET stvari o VAGI koje znate samo ako ste VAGA

Ljubavni život prolazi kroz pozitivnu fazu i vaša veza se očigledno poboljšava. Pokazaćete svom partneru koliko ste zainteresovani za njih, potvrđujući svoja osećanja, a to će ojačati vašu vezu.

Ako ste slobodni, vaša strast će vas učiniti šarmantnim i dinamičnim i pomoći će vam da upoznate slične privlačne ljude. Vreme je za akciju.

Bik

Ove nedelje će se sve vrteti oko pitanja koja se tiču vaše porodice ili vaših najmilijih uopšte. Možda ćete morati da prevaziđete neke prepreke koje vam otežavaju svakodnevni život; moći ćete da se nosite sa njima efikasno i bez negativnih posledica po budućnost.

Dobro ćete se osećati i u svom profesionalnom životu, jer će se problem koji vas muči već duže vreme rešiti jednom za svagda. Istovremeno, prolazite kroz period priprema i razgovora u vezi sa realizacijom projekta koji imate na umu. Još nije vreme za sledeći korak, ali nastavite da ga organizujete.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa LAVOM

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa DEVICOM

Najzad će nastupiti period velike romanse koji će vas oboriti s nogu. Nateraće vas da zaboravite na svakodnevnu rutinu i na neko vreme će vam skinuti težinu sa leđa. Mirno raspoloženje između vas i vašeg partnera je najbolji lek koji će vam podići dušu.

Vaš libido će takođe biti povećan, što će vam omogućiti da se zabavite. Budite oprezni i ne upuštajte se u neozbiljno ponašanje. To vam može izazvati probleme sa partnerom.

Ako ste slobodni, ne gubite nadu. Pozitivan uticaj ove nedelje postavlja teren za prelepu avanturu.

Blizanci

Ova nedelja neće biti loša. Možda ćete se suočiti sa prekomernim opterećenjem u svom dnevnom rasporedu, što će vas stresirati; ne samo da ćete se efikasno nositi sa tim, već ćete ga koristiti i da proširite svoje vidike.

U vašem ličnom životu biće sporova sa vašim voljenima, u vezi sa već postojećim stvarima. Pravilnim ponašanjem uspećete da održite ravnotežu. Budite pomirljivi i razboriti u načinu na koji se izražavate i sve će biti u redu.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Ova nedelja vam pruža priliku da izrazite svoju romantičnu dušu. Vaš šarm preovladava i čini vas veoma privlačnim za potencijalne partnere.

Ako ste slobodni, iskoristite ovu priliku; poboljšajte svoj izgled i ostalo će doći. Budite oprezni i uskoro ćete za nekoga postati predmet žudnje. Ako ste u vezi, prići ćete svom partneru i ostaviti svoje probleme po strani.

Rak

U poslednje vreme pokušavate da preispitate svoje profesionalne ciljeve i napravite korak dalje. Novi talas prilika se uskoro diže, a vi ćete moći da privučete interesovanje ljudi sa povišenim statusom.

Možda ćete videti da se vaši snovi ostvaruju. Ipak, budite oprezni tokom bilo kakvih važnih diskusija, jer bi sve moglo da se raspadne. Pratite svoje potrebe i ne pokušavajte da zadovoljite sve.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o DEVICI koje znate samo ako ste DEVICA

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BIKOM

Ova nedelja će vam doneti mnogo zanimljivih, pikantnih trenutaka. Ako ste u vezi, morate razmisliti o tome kako se ponašate prema svom partneru. Tražite više nego što oni mogu dati, a oni su vam rekli. Krajem nedelje, neki ljudi bi se mogli mešati i stvarati probleme, pa razgovarajte sa svojim partnerom otvoreno i nesputano.

Ako ste slobodni, osećaćete se slobodnim, aktivnim i spremnim da pronađete ljubav.

Lav

Ove nedelje, posveti malo vremena svojim širim ciljevima. Videćete da morate redefinisati stvari. Početak nedelje biće pun energije i snage.

Ako nameravate da putujete, možda ćete sresti ljude ili doživeti situacije koje će definisati vašu budućnost, zato budite otvoreni i spontani. Pokušajte da budete jasni i fokusirani na željeni cilj, u slučaju da u vašim profesionalnim poslovima dođe do neprijatnih iznenađenja. Krajem nedelje, nove ideje bi vam mogle otkriti nove perspektive.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci se najčešće vraćaju bivšima: da li ste vi među njima?

Pročitajte i ovo: DESET stvari koje znate samo ako ste BLIZANCI

Ako ste u vezi, suočiće se sa nekim veoma pozitivnim razvojem događaja. Vi i vaš partner doživećete nezaboravne trenutke koji će vas još više zbližiti. Vaša duša će biti ispunjena zadovoljstvom i zadovoljstvom i osećaćete se voljeno i brižno. Vaš partner vam pruža podršku i to čini da osećate olakšanje i mir.

Ako ste slobodni, osoba iz vaše prošlosti će se vratiti sa prijatnim iznenađenjima.

Devica

Zabrinuti ste zbog nekih veoma važnih odluka koje će vam promeniti život. Ova nedelja će vam pružiti priliku da se sa njima pozabavite na realan način, kako biste došli do realnih zaključaka. Nemojte ih činiti većim nego što jesu, ali ih ni ne potcenjujte.

Fokusićete se na sebe i na to kako bi nadolazeće promene mogle uticati na vašu srž. Imajte poverenja u sebe i ne računajte na tuđa mišljenja. Komunikacija vam neće biti jača strana ove nedelje.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja OVNA

Pročitajte i ovo: VENERA U ZAGRLJAJU SATURNA – Poštovanje iznad ljubavi

Ako ste u vezi, fokusirajte se na svoj stav prema partneru. Morate preispitati način na koji razgovarate sa njima i način na koji odlučite da prenesete svoja osećanja.

Ako ste slobodni, razmislite o novopronađenim opcijama. Nova veza je vrlo verovatna. Neka skrivena osećanja mogu čak isplivati i promeniti tok vašeg života. Nemojte se plašiti da se izrazite i ne plašite se novih dešavanja.

Vaga

Trudili ste se da otkrijete istinu iza nekih ljudi ili nekih poslovnih odnosa i ove nedelje će vam je otkriti. Od početka nedelje favorizuju se partnerstva. Moći ćete da ih maksimalno iskoristite ako uspete da date prioritet sopstvenim potrebama i interesima, a ne onima oko sebe. Međutim, čuvajte se nesporazuma u ​​komunikaciji i kontaktima.

U subotu će od vas možda biti zatraženo da se suočite sa realnošću vašeg odnosa sa određenom osobom. Pomirite se sa prošlošću i idite dalje.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – Najbolje što imaš

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – Dobro me slušaj i veruj mi!

Očekuje se da će nedelja biti veoma pozitivna za vaš znak. Ako ste u vezi, možete uživati u partnerskom društvu i prevazići probleme koji su vas mučili u prošlosti.

Ako tražite partnera, imaćete priliku da upoznate osobu koja vas mnogo zanima i otkrijete neka dobro skrivena osećanja. Vaša strast će vas voditi i želećete da izrazite svoju ljubav. Očekuje se da će ishod biti pozitivan.

Škorpija

Sa svim stvarima koje se dešavaju na poslu i sa uticajem planeta, predstoji vam početak novog poglavlja, koje će biti veoma uzbudljivo i blisko vašem mentalitetu. Budite organizovani i ne dozvolite da vas bilo šta zadrži.

Sredinom nedelje komunikacija može postati problematična i moraćete da se nosite sa nesporazumom na diskretan i suptilan način. Kraj nedelje će vam pružiti priliku da rešite profesionalni problem iz prošlosti. Napravite potrebne promene i nastavite dalje.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT PLUTON – Mračna i složena priroda ličnosti

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL MARS – Istina ponekad boli, ali neko mora da je kaže

U svom ljubavnom životu, imaćete samopouzdanja da se nosite sa nekim nerešenim pitanjima u vašoj vezi. Vaš partner će vam biti podrška i komunikativan i to će olakšati stvari. Održavajte svoju komunikaciju značajnom, jer će to pomoći da vaša veza ostane živa i zdrava.

Ako ste slobodni, uživajte u slobodi, flertujte i šarmirajte suprotni pol. Dosta sa prošlošću, idi dalje.

Strelac

Planete obećavaju da će vam život ove nedelje postati zabavniji, uz pozitivne uticaje koje dobijate sa planeta. Nostalgija i osećanja koja su vas nedavno obuzela ustupaju mesto optimizmu. Imaćete mnogo pozitivne energije koju ćete želeti da usmerite na odgovarajući način.

Međutim, drugi ljudi mogu biti opasnost za vaš entuzijazam. Praktično, ne mogu svi da vas vide srećnog, a to stvara ljubomoru i zlo. Da biste izbegli toksičnost, budite tihi, čak i ako se u vama dešava zabava. Kraj nedelje će vas nagraditi, jer ćete upoznati fascinantne ljude.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – MISTERIOZNO NESHVAĆENA OSEĆANJA

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL SATURN – DOBRO ME SLUŠAJ I VERUJ ŠTA TI KAŽEM

Ovo će biti odlična nedelja za vaš ljubavni život. Moći ćete da stupite u kontakt sa svojim osećanjima i razumete ih u dubinu. Ovo će imati pozitivan uticaj na vašu vezu, dajući vam snagu da se otvorite svom partneru i da se izrazite na suštinski, iskren način. Strast i romansa će ovih dana imati istaknutu ulogu.

Ako ste slobodni, dobijate najbolje uticaje koji će vam pomoći da pronađete osobu koja će uzdrmati vašu emocionalnu srž i motivisati vas da bez razmišljanja napustite svoju usamljenost.

Image by wirestock on Freepik
foto by wirestock on Freepik.com

Jarac

Ove nedelje morate da ignorišete bilo kakvo mešanje i da ostanete fokusirani na pitanja koja se tiču vašeg doma i porodice. Vaša energija će biti posvećena unutrašnjim stvarima koje potiču od vas ili vaše porodice.

Morate znati da vaši najmiliji uživaju u brizi i pažnji koju zaslužuju. Možete čak organizovati i malu kućnu zabavu, kako biste maksimalno iskoristili ova topla osećanja. Neki problemi iz prošlosti mogu dovesti do toga da izgubite stisak, pa se pobrinite da ostanete pod kontrolom i zapamtite da je ovo samo privremena faza. Tokom vikenda možete razgovarati o potencijalnom renoviranju vaše kuće.

Pročitajte i ovo: DESET stvari o RIBAMA koje samo RIBE znaju 

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA – ZRELA LJUBAV, SVEPROŽIMAJUĆA I BEZGRANIČNA

Ova nedelja će vas naterati da tragate za svojim istinskim, unutrašnjim potrebama i preferencijama i iznesete ih na videlo. Način na koji vodite svoj ljubavni život čini da izgledate neozbiljno. Ovaj stav više nije od pomoći, pa pomozite svom partneru da razume vaše potrebe i kako može da ih ispuni.

Ako ste slobodni, ne dozvolite da vas stvari koje vidite oko sebe učine očajnim. Ne skrivaj se od sveta, negujući svoju usamljenost. Osoba iz vašeg kruga prijatelja je zainteresovana, pa joj dajte priliku da vam priđe; možda biste mogli započeti zajednički život.

Vodolija

Pripadate znaku koji je autentičan i inventivan. Međutim, sveže ideje i informacije dolaze u bljesku svetlosti, pa čak ni vi niste u stanju da ga pratite. Početak nedelje za vas predstavlja veoma užurban i društven period. Uzbuđeni ste idejom da istražujete nove situacije i nova mesta.

Međutim, sredinom nedelje, oblast komunikacije će se suočiti sa nekim problemima i neke tenzije koje će se desiti mogu vas izbaciti iz igre. Gledajte na ovo kao na priliku da napunite i ponovo razmislite o svojoj strategiji. Krajem nedelje, susret sa nekim iz prošlosti biće za vas veoma prosvetljujuć.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA PLUTON – Erupcija strasti

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – Fatalna privlačnost i opasne veze

Ove nedelje morate posvetiti vreme i pažnju svojim ličnim odnosima. Nesporazumi i sporovi će se vrlo verovatno desiti, zato se ponašajte oprezno. Izbegavajte da usvojite sebičan stav prema partneru.

Ako ste slobodni, ne dozvolite da vas bilo kakva prepreka obeshrabri da pronađete svoju drugu polovinu. Ne obraćajte previše pažnje na reči i mišljenja drugih. Kako se nosite sa svojim ljubavnim životom, to se ne tiče nikoga osim vas.

Ribe

Očekuje se da će vam ova nedelja doneti poprilična previranja, zbog planetarnog okruženja. Razvojima treba postupati na pronicljiv i uzdržan način, inače se rezultati ne mogu predvideti.

Koristite racionalno razmišljanje i ne dozvolite da vas zanese nikakvi grandiozni planovi i predlozi. Razmislite pre nego što delujete.

Pročitajte i ovo: MARS U RIBAMA – Tamo daleko…

Pročitajte i ovo: DESET stvari o OVNU koje samo OVNOVI znaju

Očekuje se da će ova nedelja biti vrela kada je ljubav u pitanju. Uživaćete, a partneru ćete ponuditi i nezaboravne trenutke.

Ako ste slobodni, znajte da planete rade na tome da vam donesu ono o čemu sanjate.