Nedelju počinjemo pod uticajem strastvenog aspekta trigona planete ljubavi i najmanje, ali najmoćnije planete: Venera u trigonu sa Plutonom od 4. do 8. novembra donosi intenzitet i strast prema vezama i stvarima koje donose radost i zadovoljstvo.

Trebalo bi da osećate dublje prema voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Intimni odnosi imaju koristi od povećane želje za ljubavlju i privrženošću. Tajanstvena seksualna privlačnost idealna je za zabavljanje.

Možda će vas privući određeni modni stil, kozmetika, nakit ili tetovaža.

Merkurov trigon Neptuna od 5. do 8. novembra daje očaravajuću privlačnost i uglađen, nepreteći stil komunikacije.

Ovo olakšava ubeđivanje drugih i traženje usluga. Takođe, možete efikasno komunicirati na neverbalnom nivou. Povećana osetljivost na vibracione energije čini početak ove nedelje savršenim za kreativni rad koji uključuje harmoniju, poput poezije, muzike i plesa.

U sredu, 8. novembra, Venera menja znak, napušta Devicu i ulazi u Vagu, gde ostaje do 4. decembra.

Dok je Venera u Vagi, više smo skloni umetničkim vrednostima ili tražimo ravnotežu u svom ličnom okruženju. Ovaj ciklus je odličan za podsticanje saradnje, harmonije, uzajamno korisnih veza i pravičnosti. Mi smo nežni, ali čvrsti, i vešti smo u posredovanju.

Veća je verovatnoća da ćemo napredovati tokom ovog ciklusa u partnerstvu, kroz asocijacije jedan na jedan, kao što je savetovanje, ili u poljima koja se odnose na harmoniju, odnose, lepotu, dizajn i zakon. Ne volimo napeto takmičenje ili agresivnu poteru, već više volimo situacije u kojima svi dobijaju. Jednakost i ljubaznost su sada važni, a mi preziremo da povredimo tuđa osećanja.

Venera u inkonjunkciji sa stacionarno direktnim Saturnom u Ribama od 7. do 10. novembra može stvoriti neravnotežu između vaše potrebe za ljubavlju i količine ljubavi koju dobijate. Možda osećate dodatnu odgovornost za voljene osobe ili ih smatrate neodgovornim. Nemojte da se osećate kao da morate da radite određene stvari da biste zaslužili ljubav. Što više volite sebe, više će vas voleti i drugi.

Merkurov sekstil Plutona od 7. do 10. novembra donosi duboko razmišljanje o ozbiljnim temama. Povećana intuicija i intenzivan fokus čine ovo dobrim vremenom za rešavanje složenih problema i otkrivanje istine o misterioznoj stvari. Možete da istražujete i ispitujete a da se drugi ne osećaju neprijatno. Studije i ispiti bi trebalo da idu dobro, a predmeti poput psihologije i astrologije sada se mogu lakše razumeti.

U petak, 10. novembra, Merkur napušta Škorpiju i ulazi u Strelca, odakle nam daje pozitivan stav prema situacijama i ljudima; ali budite oprezni dok ulažete novac u bilo koji poduhvat jer može doći do gubitka. Ovaj tranzit će značajno uticati na vaše lične odnose i karijeru.

Merkur u kvadratu sa Saturnom od 9. do 11. novembra najavljuje izazovniji kraj nedelje. Iako može biti u redu za naporan mentalni rad u samoći, prenošenje vaših planova i ideja može postati teško zbog negativnog razmišljanja i nesporazuma. Ako učite ili radite papirologiju, obratite pažnju na detalje. Potražite pouzdane, profesionalne savete ako ste uključeni u ugovore, poslovna ili pravna pitanja. Ne oslanjajte se na tuđe reči, i budite oprezni sa svojim.

Mars u Škorpiji naspram Urana u Biku od 8. do 14. novembra je remetilački uticaj koji može izazvati nervoznu razdražljivost i poremetiti rutinu vašeg života. Čuvajte se sklonosti ka impulsivnim i neodgovornim postupcima, posebno ako se bes i frustracija nagomilavaju već neko vreme. Koristite takt i strategiju pre nego što reagujete na provokaciju. Tada možete pronaći slobodu od ograničenja koja toliko želite.

Image by prostooleh on Freepik

OVAN

U ponedeljak i utorak, vaš um će verovatno postati veoma aktivan sa mnogo novih i različitih ideja. Preskakanje sa jedne stvari na drugu tako brzo može otežati pamćenje stvari. Nervoza i  anksioznost moguće su ako ste zauzeti i ako se osećate žurno. Zato pokušajte da usporite ako treba da se koncentrišete na bitne stvari. Sa pozitivne strane, možete intuitivno pronaći odgovore na mučne probleme.

Od srede do nedelje možete očekivati prijatnije interakcije, pre svega kroz odnose jedan na jedan. Ovo može uključivati upoznavanje dece, braće i sestara i prijatelja i putovanja u lokalu radi zakazanih sastanaka i kupovine. I, naravno, razgovor i slanje poruka na telefonu. Ovaj period za Ovna dobar je za saradnju, umrežavanje, saradnju, traženje i davanje saveta. Povećana kreativnost, inventivnost i ručna spretnost su prednosti za rad rukama, glasom i umom.

BIK

Od ponedeljka do četvrtka donosi intenzitet u vaš ljubavni život. Veze postaju ozbiljnije, pa čak i vitalne za vaše blagostanje. Snažniji nivo privlačnosti, i emocionalne i seksualne, čini ovaj nedeljni horoskop Bika odličnim za zabavljanje. Trenutna privlačnost, karmički odnosi i padanje do ušiju su sve moguće. Visoko samopoštovanje i ljubav prema sebi takođe čine ovo dobrim vremenom za pozitivne transformacije u postojećim odnosima.

Od petka do nedelje možete očekivati da ćete biti zauzeti dodatnom prepiskom, sastancima i kratkim putovanjima po gradu. Možete računati na jasno razmišljanje, dobre komunikacijske veštine i brze reflekse da biste bili u toku sa stvarima. Ovo bi trebalo da bude odlično vreme za pravljenje planova i raspravu o njima, pregovaranje, držanje prezentacija na poslu ili u javnosti, najavljivanje svojih namera, pisanje, slanje e-pošte, pozivanje, oglašavanje, prijavljivanje za posao i traženje unapređenja.

BLIZANCI

Od ponedeljka do srede trebalo bi da donese više mira i manje stresa kako biste mogli da uživate u opuštanju sa voljenima i podelite trenutke intimnosti. Porodično povezivanje bi bilo emocionalno ispunjeno jer se dublje povezujete i razumete osećanja drugih članova porodice, posebno žena. Trebalo bi intuitivno da znate koje izbore da napravite i da razumete šta uopšte želite. Ovo je dobar period za Blizance za promociju sebe i poboljšanje imidža u javnosti.

Četvrtak do nedelje donosi povećanje mentalne i fizičke aktivnosti. Vaš um će imati mnogo pitanja, ali će takođe doći do mnogih odgovora. Ovo je odlično vreme za učenje, podučavanje, sastanke, debate, pregovore i deljenje ideja. Odlične verbalne i neverbalne komunikacijske veštine čine vas efikasnijim u prenošenju svoje tačke. Nova partnerstva će biti veoma uspešna, a to mogu uključivati profesionalna i poslovna partnerstva, ljubavne veze i društvena prijateljstva.

RAK

Od ponedeljka do četvrtka donosi duboko razmišljanje o ozbiljnim temama. Povećana intuicija i intenzivan fokus čine ovo dobrim nedeljnim horoskopom Raka za rešavanje složenih problema i otkrivanje istine o misterioznoj stvari. Možete da istražujete i ispitujete a da se drugi ne osećaju neprijatno. Takođe možete biti veoma ubedljivi, tako da je ovo dobar trenutak da ubedite druge u svoju ideju i planove. Studije i ispiti bi trebalo da idu dobro, a predmeti poput psihologije i astrologije sada se mogu lakše razumeti.

Od petka do nedelje donosi pozitivne promene i uzbuđenje koje začini vaš život. Želite da pronađete nove i podsticajne avanture, posao i odnose. Ovo je odlično vreme da sledite svoje strastvene želje i delujete prema svojim instinktima. Sada možete izraziti svoju čudnu stranu i zabaviti se s njom. Možete nositi ludu odeću ili probati nešto drugačije u spavaćoj sobi. Bljesci uvida ili eksperimentisanja mogu dovesti do fantastičnih novih prilika u vašem životu.

LAV

Od ponedeljka do srede donosi emocionalnu podršku i hranu iz vašeg doma i porodice. Ovo je dobar period za Lava za intimnost u privatnosti svog doma, ali sada takođe imate dobre veštine sa ljudima. Trebalo bi da uživate u dobrim odnosima sa grupama ljudi, javnošću, a posebno sa ženama. Možete se povezati sa ljudima na podsvesnom, emotivnom nivou, što je idealno za javne prezentacije ili samopromociju.

Od četvrtka do nedelje donosi harmoniju u vaše odnose. Verovatno ćete biti prijateljski raspoloženi i otvoreni čak i ako ste stidljivi. Ovo je pravo vreme da kažete nekom posebnom koga volite, pozovete ga na sastanak ili čak zaprosite. Ovo je takođe dobar trenutak da razgovarate sa voljenom osobom i pokrenete osetljiva pitanja bez izazivanja sramote ili odbrambenih reakcija. Kreativne veštine su poboljšane, posebno rukama i glasom.

DEVICA

Od ponedeljka do srede donosi intenzitet i strast prema odnosima i stvarima koje donose radost i zadovoljstvo. Trebalo bi da osećate dublje prema voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Intimni odnosi imaju koristi od povećane želje za ljubavlju i privrženošću. Tajanstvena seksualna privlačnost idealna je za zabavljanje. Možda će vas privući određeni modni stil, kozmetika, nakit ili tetovaža.

Od četvrtka do nedelje je savršeno vreme za promene jer će se one desiti brzo i relativno glatko. Dodatna inicijativa, inspiracija i motivacija čine ovaj period za Device dobrim za započinjanje složenih zadataka ili stvari koje ste odložili. Takođe ćete imati smelost i seksipil da napravite prvi korak sa nekim posebnim. Verujte svojim instinktima i ne plašite se da rizikujete. Sreća prati hrabre.

VAGA

Od ponedeljka do srede donosi intenzivnije emocije i intuiciju kako bi vam pomogli da dublje upoznate sebe i druge. Imaćete tendenciju da automatski reagujete na ljude i događaje, više na osnovu svojih osećanja nego racionalnih misli. Ali ovo je dobra stvar jer možete verovati svojim instinktima. Ovaj period za Vage je dobar za punjenje baterija u udobnosti vašeg doma ili doma vaših roditelja. Iako se možda ne osećate ambiciozno, povećana lična popularnost i poštovanje mogu unaprediti vašu karijeru i društveni status.

Od četvrtka do nedelje, poboljšane komunikacijske i društvene veštine čine ovo odličnim vremenom za sklapanje novih prijatelja i sastanke. Pokažite svoju zahvalnost za nekoga kroz poklon ili drugi način ispoljavanja ljubavi. Mogli biste dobiti kompliment, pismo, pozivnicu, poklon ili novac. Sve umetničke i kreativne veštine treba unaprediti. Možete naći mirno rešenje za sporove i treba da budete sigurni u poslovne odnose.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do srede, druženje postaje važnije jer osećate čežnju da podelite ljubav sa nekim posebnim. Ako ste slobodni, možete postati opsednuti nekim i nećete moći da ih izbacite iz glave. Nova romansa u ovom periodu za Škorpije bila bi burno iskustvo i značajno promenila vaš život. Dublja osećanja ljubavi u postojećoj vezi mogu evoluirati na dublji ili duhovni nivo.

Od četvrtka do nedelje, uticaj koji voli zabavu i prijateljstvo, čini ovo odličnim vremenom za opuštanje i opuštanje. Druženje bi trebalo da bude prijatnije zbog manje stresa i više harmonije u vašim odnosima. Veća sposobnost izražavanja ljubavi i naklonosti pomaže vašim intimnim odnosima da imaju koristi od bližeg povezivanja. Dodatni šarm i društvene veštine čine ovo idealnim vremenom za traženje usluga.

STRELAC

Od ponedeljka do srede, osećaj mira i opšteg blagostanja pomaže da većina oblasti života teče glatko. Balans između vašeg profesionalnog i privatnog života podstiče harmoniju i uspeh. Ovaj period za Strelca je dobar za sklapanje novih prijatelja i poboljšanje odnosa sa postojećim prijateljima, partnerima i porodicom. Snažna žena može imati važan uticaj u vašem životu za pomoć i savet.

Od četvrtka do nedelje je pravo vreme da nekome kažete da ga volite ili da ga pozovete na sastanak. U kontaktu ste sa onim što volite kod neke osobe i to možete lakše da izrazite nego u drugim prilikama. Takođe biste mogli da budete na strani nečije ljubavi ili zahvalnosti. Trgovanje i pregovaranje su favorizovani zbog vašeg glatkog stila komunikacije i želje za jeftinoćom.

JARAC

Od ponedeljka do srede produbljuje vaša osećanja ljubavi na intenzivan nivo. Nećete ostaviti kamen na kamenu da otkrijete prava osećanja vašeg partnera ili potencijalnog partnera, možda čak i vaša prava osećanja. Možda ćete postati više “u” seksu nego inače, a ovaj period za Jarca je dobar za eksperimentisanje sa tabu oblastima seksualnosti. Privatnost je sada važna. Možda želite da zadržite tajnu vezu ili otkrijete tuđe tajne. Afere su takođe moguće, a duboka nova romansa mogla bi da počne.

Od četvrtka do nedelje biće vam predstavljene mnoge jedinstvene prilike da iskusite nove aktivnosti, osećanja i odnose. Vaša potreba za slobodom ili novim samoizražavanjem neće dovesti do značajnih preokreta kao što ponekad može. Ovo je odlično vreme za početak novih projekata sa smelom energijom. Uzbudljiva nova romansa je moguća dok uživate u pojačanom seksualnom nagonu i fizičkoj privlačnosti.

VODOLIJA

Od ponedeljka do četvrtka je odličan za postizanje stvarne stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Može početi značajna nova veza. To može biti sa mnogo mlađom ili starijom osobom i imati jako sudbinski kvalitet. Bilo da se radi o novoj ili postojećoj vezi, neće biti iluzija i imaćete realna očekivanja jedno od drugog. Ovaj period za Vodolije je takođe dobar za poslovne i profesionalne odnose zbog međusobnog poverenja i razumevanja.

Od petka do nedelje, povećan šarm i uglađen stil komunikacije nastavljaju ove nedelje temu ljubavi, prijateljstva i diplomatije. Možete okupiti ljude i podstaći saradnju. Ovo je sjajno vreme za pronalaženje mirnih rešenja za sporove i rušenje svih prepreka napretku. Kupovina, prodaja i pregovaranje imaju koristi od vašeg dobrog razmišljanja o brojevima i sposobnosti da pronađete situacije u kojima će svi dobiti. Ovo je takođe odličan trenutak za traženje usluga.

RIBE

Od ponedeljka do petka, možete računati na povećanu popularnost i seksipil. Dakle, ovaj period za Ribe je odličan za začinjanje vašeg ljubavnog života. Postojeća veza mogla bi da doživi pozitivnu transformaciju sa više strasti i posvećenosti. Nova veza bi bila intenzivna i mogla bi uključivati aferu ili druge komplikacije. Opsesije i fascinacije su sada moguće i ne samo u vezama.

Subota i nedelja, možda će vam biti teško da se smirite i opustite, osećate se napeto i uznemireno. Nagomilavanje nervne energije u vašem sistemu može biti uzbudljivo, ali i pomalo zastrašujuće. Ako ste bili ograničeni ili vam je dosadno u poslednje vreme, tražićete više slobode i kreativnog samoizražavanja. Neophodno je biti fleksibilan i prilagoditi se promenljivim uslovima. Pokušajte da idete sa tokom i uklopite se.