Uoči novog, mladog Meseca, Mesečevi čvorovi ulaze u Raka i Jarca, a Uran se vraća u znak Ovna, da bi i Jupiter promenio znak i ušao u znak Strelca.

Retrogradna Venera u Vagi u trigonu sa Marsom u Vodoliji

Aspekt je aktivan od 7. do 13. novembra.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Ovo je dobar period za timske odnose, partnerstva, pregovore i sastanke. Sada je trenutak da se usaglasite oko nekih konzervativnih pitanja. Budite aktivniji u svojoj ljubavnoj vezi i partnerskim odnosima. Možete doći do nekog rešenja kada je u pitanju zajedničko finansiranje ili alimentacija.

Ovo je period kreativne inspiracije i umetničkog izražavanja, pa budite umetnik i u svom životu. Mogu se pojaviti dobre prilike da se pomire posvađani, a nekada se dešava i da se vrati stara ljubav.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Muškarci sada treba da izgledaju kao heroji u očima ženskog pola, a one da budu privlačne, šarmantne i zavodljive. Lepota i zavodljivost hoće da se istaknu, a snaga želi da se umiva ljubavlju, da bi čovek bio još jači.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa JMČ

U svakoj situaciji privući pažnju suprotnog pola i uživati u simpatiji!

Ovaj aspekt je dobra osnova za ljubavne veze, ali morate ga razumno koristiti, da se ne bi trošio na sitna zadovoljstva i da se ne bi prebrzo istrošio. Brzina i strast Marsa, ipak, daje potencijal da se brzo menjaju kako žene, tako i muškarci, ali i troši novac.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Photo by Cooper Smith on Unsplash

Mlad Mesec u Škorpiji, 7. novembra

Daje mogućnost da se transformišu energije, kako bi se razumeli uzroci problema, a onda i pronašla rešenja. Uoči novog, mladog Meseca, Mesečevi čvorovi ulaze u Raka i Jarca, a Uran se vraća u znak Ovna, da bi i Jupiter promenio znak i ušao u znak Strelca.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Iz preispitivanja i prečišćavanja starih ideja rađaju se i nove ideje, međutim, uoči novog Meseca nemojte žuriti sa odlukama u vezi novih ideja.

Ideje se pojavljuju i kristališu, ali način za realizaciju i dalje ostaje maglovit. Posebno u novembru ne treba preduzimati velike projekte i planove, jer se prekomerni optimizam kasnije plaća.

Pročitajte i ovo: Masažom protiv nesanice

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Sunce u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u Ribama

Aspekt je aktivan do 10. novembra.

Potrebno je da se približite nekim duhovnim stvarima, kako biste bolje razumeli svoja osećanja i želje.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Poslušajte svoju intuiciju i obratite pažnju na znake koji dolaze spolja. Tokom ovog perioda povećava se mašta, pojavljuje se kreativna inspiracija, a period je dobar za umetnike, osobe koje se bave kreativnim poslom, kao i za psihologiju.

U cilju očuvanja postojećih odnosa, vredno je uvesti više slobode.

Pročitajte i ovo: Kada je veza kao droga

Ovan

Ovo su dobre prilike da biste mogli da rešite problematična, ljubavna pitanja, ali i novčana.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

Krećite se što više u društvu i posećujte zabave, javne i društvene događaje. Neki pripadnici vašeg znaka mogu da očekuju susrete sa osobama iz prošlosti.

Nećete morati čekati na odobrenje ili podršku drugih osoba. Ipak, ne donosite previše brzo odluke. Ljubavni odnosi mogu biti korisni za promenu situacije.

Photo by Coline Haslé on Unsplash

Bik

Bar u povratnom smislu, jer će vaša retrogradna Venera biti u povoljnom aspektu sa Marsom.

Pročitajte i ovo: Simptomi bujanja kandide

Dakle, aktivirajte se da biste rešavali pitanja iz prošlosti, a koja su povezana sa partnerstvima i finansijama. Ako budete najiskreniji, možete i ojačati postojeći odnos ili pronađete novu ljubav.

Kreativni pristup rešavanju problema biće od koristi, pa malo izađite iz krutosti i materijalnosti. Uživajte u privatnoj udobnosti i porodičnoj energiji i učinite sve kako biste se najprijatnije osećali kada stignete kući.

Blizanci

Imaćete dosta emocionalne i fizičke snage, a ako i osetite neraspoloženje, ono će vrlo kratko trajati. Imaćete povoljan period za učenje i donošenje odluka.

Pročitajte i ovo: Gozba za noge – neodoljive cipele za jesen – zimu

Počnite da rešavate problematična pitanja što pre, tako da kraj nedelje dočekate u opuštanju i relaksaciji. Nemojte trošiti novac na stvari koje vam nisu sada potrebne.

Pazite da ne biste nepravedno osumnjičili nekog iz vašeg najbližeg okruženja.

Photo by Joshua Sortino on Unsplash

Rak

Međutim, u teškim trenucima ipak razmislite i o pomoći prijatelja ili rođaka. Mnogo toga biće zasnovano na poverenju. Najvažnije je da razmišljate o onome što želite od života i na koji način to da rešite.

Pročitajte i ovo: Stilske greške koje čine da izgledamo starije

Za uspešno prevazilaženje prepreka preporučuje se da poslušate intuiciju. Najsposobniji će moći da pobede svoje neprijatelje, a što je veće sampouzdanje, veće su i mogućnosti za pobedu.

Photo by Xan Griffin on Unsplash

Lav

Ali baš u svemu, jer će vaš vladar Sunce biti u povoljnom aspektu sa Neptunom. Pokažite više saosećanja.

Pročitajte i ovo: Praktično i šik Stella McCartney

Ipak, ove nedelje je bolje više da se posvetite odmoru, opuštanju i romantici. U suočavanju sa ljudima budite oprezni, ali budite spremniji i za pomirenja. Posebno razarajuće mogu biti javne svađe, koje mogu ostaviti crnu tačku na vaš ugled.

Arogancija i banalnost mogu doneti problem u finansijskoj i ljubavnoj sferi. Morate se potruditi da ostanete u dobrom raspoloženju.

Photo by Roman Kraft on Unsplash

Devica

Narednih dana kupovina može biti korisna. Moraćete pribeći nekim trikovima da biste mogli da rešite trenutne probleme.

Pročitajte i ovo: U čemu je razlika između krivice i odgovornosti

Neki pripadnici vašeg znaka moraće početi ozbiljnije da razmišljaju kako da unesu sreću u svoje živote. Možete tražiti savet od najbližih, ako imate dileme kako dalje da nastavite.

Nemojte verovati glasinama, jer ćete u suprotnom dozvoliti prednost nekim osobama.

Photo by Sam Ferrara on Unsplash

Vaga

Neke pripadnike vašeg znaka očekuju neugodne i problematične situacije, pa čak i prevare. Energija Venere zbog svog retrogranog hoda još nije ojačana, tako da bi trebalo sebi dati još malo vremena, jer će se stabilnost pojaviti kasnije.

Pročitajte i ovo: Najpopularnije boje ruževa za usne za jesen – zimu

Poželjno je da budete otvoreniji i nemojte sakrivati informacije. Međutim, intuicija će biti na vrhu i reći će vam kako najbolje da nastavite.

Photo by Simon Migaj on Unsplash

Škorpija

Razlog tome je što će vaš vladar Mars biti u povoljnom aspektu sa Venerom. Sunce u vašem znaku u trigonu sa Neptunom ojačava intuiciju, ali nemojte preterivati u sanjarenju.

Pročitajte i ovo: Retrogradna Venera u Škorpiji i Vagi

Manje plutajte po oblacima i posvetite više pažnje aktuelnim poslovima. Nemojte davati prazna obećanja, a neznanje i širenje glasina može imati loše efekte u svim sferama života.

Želja da promenite neke planove može vas udaljiti od važnih detalja.

Photo by Haley Powers on Unsplash

Strelac

Nemojte podleći provokacijama od strane nekih osoba. Možete doprineti nekim novim idejama i poslovima, bez zapostavljanja starih.

Pročitajte i ovo: Merkur u Strelcu, najveći srećnik zodijaka

Pazite samo da se previše ne mešate u poslove drugih ljudi. Nije još vreme za kardinalne promene u životu.

Povoljan je period da sa partnerom donesete zajedničke planove za budućnost.

Photo by Magda Fou on Unsplash

Jarac

Zvezde će vas podržati, ali nećete moći zaustaviti tok negativnosti od strane nekih ljudi. U subotu i nedelju mogu spontano početi neki problemi, od kojih nećete moći pobeći i koje ne treba zanemariti.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Period je povoljan za intelektualni razvoj i nove poznanike. Međutim, ne ulazite brzo u žive kontakte, već za početak budite u komunikaciji preko interneta. Potvrdite svoje ideje sa stvarnošću i potražite savete od osoba koje imaju značajno iskustvo.

Photo by Ariel Lustre on Unsplash

Vodolija

Naredni dani će vas primorati da budete ozbiljniji i odgovorniji, jer će biti potrebno da donesete dalekosežne planove.

Pročitajte i ovo: Gde da nađem lek kad srce zaboli

U ljubavnom životu dolazi do promenljivih i nestabilnih okolnosti, pojave ljubomore, nerazumnog besa i nepoverenja. Za neke pripadnike vašeg znaka povoljan je period, ali za nove veze, mada će se i tu sve dešavati brzo i strastveno.

Photo by Anton Darius | Sollers on Unsplash

Ribe

Energija se polako oporavlja i radite onako kako vam srce govori. Za vikend provodite više vremena u zabavama i kupovini.

Pročitajte i ovo: Skrivena lica depresije – nasmejana depresija

Nemojte nešto obećavati ako niste sigurni u sebe, jer na taj način bacate sumnju od strane partnera. Ako partner počne na bilo koji način da sumnja, upotrebite svoj šarm.

Osetljiviji pripadnici vašeg znaka potražiće mir u porodičnom okruženju ili nekom izolovanom mestu.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.