Martovsko Sunce u sekstilu sa nepredvidivim Uranom od subote do srede donosi uzbuđenje i neočekivane prilike.

Radoznalost i inventivnost vam omogućavaju da otkrijete i pronađete nove načine da radite stvari koje mogu povećati efikasnost. Pogled na budućnost može doći kroz povećanu intuiciju ili psihičke sposobnosti. Ovo je dobro vreme za druženje i grupne aktivnosti.

Već drugog dana u nedelji, utorak, 7. marta, tačno u 13.40 časova, imamo martovski pun Mesec na 16°40’ Device, i to u fantastičnom trigonu sa na iznenađenja uvek spremnim Uranom, što čini ovo odličnim periodom za isprobavanje nečeg novog ili promenu kućnog okruženja ili rutine.

Trebalo bi da se osećate društvenije i tražite avanturu ili uzbuđenje. Budite fleksibilni i otvoreni prema svim novim prilikama koje vam se nađu. Verujte svojoj intuiciji i ne plašite se da delujete impulsivno.

Sunce naspram Meseca dovodi vaš dom, porodicu i intimne odnose u oštriji fokus za naredne dve nedelje ove Mesečeve faze. Suprotstavljene sile kao što su posao naspram kuće, ili ono što vam treba nasuprot onome što želite, stvaraju unutrašnju napetost i spoljne pritiske. To može dovesti do sukoba i kriza koje crpe vašu energiju.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lunarni kvaliteti emocija i nagona dostižu svoj vrhunac u vreme punog Meseca. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da biste prevazišli sve izazove u vezi. Podsvesna svest omogućava nepristrasan i uravnotežen pogled na vaše lične odnose. Jasno ćete videti bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativna osećanja koja izazivaju nesklad.

Odmah potom, takođe u utorak, 7. marta, dešava se velika i značajna planetarna promena: gospodar karme i vremena, strogi mučitelj – učitelj, Saturn, ulazi u poslednji znak zodijaka, Ribe, čime se zaokružava a time i završava jedan životni ciklus.

Više o Saturnovom boravku u Ribama i njegovom uticaju na sve znake zodijaka pročitajte na dole navedenim linkovima na portalu Sito&Rešeto. Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: SATURN U RIBAMA (7. mart 2023. – 13. februar 2026.) – Kristalisanje snova 

Pročitajte i ovo: Kako SATURN U RIBAMA utiče na vaš horoskopski znak i podznak (7. mart 2023. – 13. februar 2026.) 

Merkur u polusekstilu sa Jupiterom od četvrtka do subote podstiče pozitivniji i širi pogled i poboljšava vaše komunikacijske veštine. Takođe poboljšava vaše veštine donošenja odluka kako bi vam pomogao da planirate najbolji put napred. Ovo je zabavan, prijateljski uticaj koji bi vas trebao učiniti otvorenijim.

Venera sekstil Mars od 8. do 14. marta olakšava praćenje želje vašeg srca. Savršen je za praćenje vaše intuicije u aktivnostima seksualne i romantične prirode. Ovo je odličan period za uživanje. Povećana fizička lepota, harizma i samopouzdanje su idealni za izlaske, druženje, samopromociju i pokretanje kreativnih ili finansijskih projekata i partnerstava.

Water photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Merkur sekstil Uran od petka do nedelje donosi ideje koje izazivaju razmišljanje i čudan smisao za humor. Mogli biste steći nove prijatelje koji su mlađi, uzbudljivi ili iz različitih sredina od vašeg. Sva vaša čula će biti pojačana, omogućavajući vam da sagledate stvari sa više detalja. Razmišljanje orijentisano na budućnost i otvorenost dovešće do originalnih i genijalnih otkrića.

Venera u polusekstilu sa Neptunom od subote do ponedeljka donosi strast, romantiku, glamur i luksuz. Povećana nežnost i privrženost doprinose naglasku ove nedelje na ljubavnim odnosima. Takođe poboljšava kreativnu temu, dajući dobar osećaj za modu i pogled na lepotu.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

OVAN

Ponedeljak i utorak donose emocionalnu osetljivost i psihičku percepciju. Osećaćete stvari snažnije i verovatno ćete biti transformisani vašim intenzivnim emocionalnim reakcijama. Neko će vas verovatno duboko pokrenuti i snažno uticati na vaš život. Intenzivna emocionalna veza može rezultirati novom vezom. Između vas i svakog sudbinskog susreta postojalo bi snažno karmičko povlačenje.

Od srede do nedelje je jedno od najboljih vremena u godini za romantiku i druženje. Savršena mešavina seksualnosti i naklonosti čini da izgledate i osećate se seksi. Ova ravnoteža takođe znači da ste spremni da date i primite ljubav i obožavanje. Možete biti samouvereni i samopouzdani u potrazi za svojim željama, a da ne budete previše jaki. Ovo je takođe dobar trenutak za samopromociju i pokretanje projekta kućnog ljubimca.

BIK

Od ponedeljka do četvrtka je dobro vreme da napravite važne promene zbog vaše spremnosti da iskusite nove stvari i upoznate različite ili neobične ljude. Možda čak osetite kako se iščekivanje i uzbuđenje povećavaju, osećajući bolje stvari na horizontu. Osećaj slobode i nedostatak inhibicije vam omogućava da izrazite živahniju ličnost. Vaš ljubavni život može imati koristi od vaših otvorenih želja.

Od petka do nedelje je savršeno za romantiku, opuštanje i sanjarenje. Vaš ljubavni život će imati koristi od vaše povećane nežnosti i sposobnosti da se povežete na duhovnom nivou. Snažan osećaj saosećanja i želja da se bude od pomoći čini ovo dobrim vreme za pridruživanje dobrotvornoj organizaciji ili pomoć manje srećnim ljudima. Ovo je takođe dobro vreme za gledanje filmova, zabavu posetilaca i ulepšavanje okoline.

BLIZANCI

U ponedeljak i utorak, intenzivne lične interakcije pokazuju tačno šta osećate prema nekome i šta oni osećaju prema vama. Veza će evoluirati dublje, ili ćete biti slobodni da nastavite dalje. Možete doći do uzroka bilo koje loše navike ili zavisnosti. Vaša podsvest je moćnija i možete kontrolisati svoja osećanja i ponašanja. Ovo je dobro vreme za rešavanje misterija i otkrivanje tajni.

Sreda do nedelje donosi pojačanu želju za intimnim odnosima i seksualnim zadovoljstvom. Vaša nežna i senzualna strana nadopunjuje vašu sirovu strast i seksipil i čini vas izuzetno privlačnim. Povećana harizma i popularnost čine druženje prijatnijim i uzbudljivijim. Dakle, ovo je odlično vreme za izlaske, sticanje novih prijatelja, zabavu i kreativan rad.

RAK

Od ponedeljka do četvrtka, nedostatak inhibicije vam omogućava da potpunije izrazite svoj identitet, više u skladu sa onim što jeste. Ovo će biti oslobađajuće i možda ćete biti prijatno iznenađeni neočekivanom promenom. Mogli biste otkriti nove načine za obavljanje starih stvari koristeći nove tehnologije. Promene u vašem životu daju vam više stimulacije i uzbudljiv pogled na budućnost. Ovo je dobro vreme za internet upoznavanje.

Od petka do nedelje donosi optimizam, uvid i razmišljanje usmereno na budućnost. Dakle, ovo je odlično vreme za gledanje unapred i pravljenje planova. Sticanje prijatelja je sada lakše jer vas drugi smatraju pristupačnijim i prijateljskim. Takođe možete računati na diplomatiju i takt u svojim komunikacijama i odnosima. Ovo je idealno vreme za debatu, pregovaranje o boljim poslovima, potpisivanje poslovnih ugovora i započinjanje odmora ili druge avanture. Dobro pamćenje i mentalne veštine, generalno, obezbeđuju da učenje i ispiti prođu dobro.

LAV

Ponedeljak i utorak su dobri za postignuća i uspeh. Možete iskoristiti svu svoju unutrašnju snagu da biste uspeli u najtežim zadacima. Na šta god da se sada primenite, bićete fokusirani, efikasni i vođeni. Filtriraćete pozadinsku buku i nećete biti ometani ničim što nije bitno za posao. Vaša ogromna radna etika vas sada čini izuzetno produktivnim. Moguće je profesionalno priznanje i napredovanje.

Od srede do nedelje, lične interakcije postaju intenzivnije i uzbudljivije. Trebalo bi da se osećate društvenije i sposobnije da izrazite svoje strastvene želje. Povećana seksualna privlačnost, hrabrost i inicijativa čine ovo odličnim vremenom za zabavljanje. Ovo je takođe dobar trenutak za početak novog finansijskog poduhvata ili partnerstva i bilo kog novog takmičarskog, fizičkog ili kreativnog projekta. Vi ste zaduženi za svoju sudbinu.

DEVICA

Od ponedeljka do četvrtka je dobro vreme da promenite svoje intimne odnose, navike i dom. Promene u ovim oblastima neće izazvati uznemirenje koje obično izazivaju, a možda će vam se čak pružiti i pravovremene prilike da to učinite. Preuređenje, preseljenje kući ili započinjanje nove veze su neke od mogućnosti. Povećana svest o vašim podsvesnim motivacijama takođe pomaže procesu.

Otvorenost od petka do nedelje i široki pogledi dovode do pitanja i radoznalosti. Možete se osloniti na dobre veštine donošenja odluka i predviđanje da biste napravili optimistične planove za budućnost. Otvoreno, iskreno i jasno samoizražavanje čine ovo dobrim vremenom za sklapanje prijatelja i profitabilna poslovna partnerstva. Ovo je takođe dobro vreme za pisanje, učenje, ispite i putovanja. Vaše diplomatske veštine bi mogle biti korišćene za rešavanje nesuglasica između prijatelja i unutar većih grupa ljudi.

VAGA

U ponedeljak i utorak ćete se verovatno osećati više zaštitnički prema svojoj porodici i partneru i moći ćete pažljivo i strpljivo da obavljate svoje dužnosti i odgovornosti. Mogli biste pokazati koliko vam je stalo do njih na praktičan način, a ne kroz javno iskazivanje emocija. Ovo je dobro vreme da podelite svoja duboka osećanja sa voljenom osobom. Ovo je takođe dobar trenutak za razgovore o posvećenosti, lojalnosti i vašem porodičnom domu.

Od srede do nedelje biće vam lakše da sledite želju svog srca. Pratite svoju intuiciju u aktivnostima seksualne i romantične prirode. Ovo je pravo vreme da uživate upravo sada. Trebalo bi da se osećate snažno, samopouzdano i seksi. Povećana fizička lepota i popularnost čine ovo odličnim vremenom za izlaske, druženje, samopromociju i pokretanje kreativnih ili finansijskih projekata i partnerstava.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do četvrtka je dobro vreme da isprobate nešto novo ili promenite kućno okruženje ili rutinu. Trebalo bi da se osećate društvenije i tražite avanturu ili uzbuđenje. Budite fleksibilni i otvoreni prema svim novim prilikama koje vam se nađu. Verujte svojoj intuiciji i ne plašite se da delujete impulsivno. Ovo je posebno važno u vezama u kojima možete probiti led i iskoristiti priliku da pozovete nekoga na sastanak. Mogli biste upoznati nekoga na mreži ili negde gde obično ne biste išli.

Od petka do nedelje, povećana osetljivost i senzualnost čine ovo dobrim vremenom za strastvene romantične susrete. Vaša povećana magnetna privlačnost privući će nežnu, brižnu osobu, možda pravu srodnu dušu ili duhovnog partnera. Ovo je takođe dobro vreme za kupovinu odeće, kozmetike i nakita za sebe, plus bilo šta da ukrasite svoj dom ili dodate luksuz u svoj život.

STRELAC

U ponedeljak i utorak, imate odlučnost i moć da krenete napred kako biste ispunili svoje ambicije i poboljšali svoj život. Možete naporno raditi na kontrolisan i neumoljiv način. Bićete veoma efikasni i efikasni u svojoj profesiji ili u suočavanju sa konkurencijom. Bićete shvaćeni ozbiljno i nećete tolerisati loše ponašanje. Možete napraviti značajan uticaj i ostaviti svoj trag.

Sreda do nedelje donosi snažnu želju za uživanjem i avanturom. Harmonična ravnoteža između koketne seksualnosti i nežne ljubavi čini vas posebno privlačnim. Ovo je odličan trenutak za pronalaženje savršenog partnera i poboljšanje postojećih odnosa. Takođe imate veliku energiju, hrabrost i usredsređenost na sve što se tiče kreativnosti, lepote, zarađivanja novca i pokretanja novih projekata.

City photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

JARAC

Od ponedeljka do četvrtka donosi podsticajne lične susrete i uzbudljive događaje. Osećaćete se otvorenije za promene i možda ćete ih aktivno tražiti. Ovo je odličan trenutak da isprobate nešto novo u svojoj kućnoj rutini ili privatnom životu. Intuicija jača od normalne može vas voditi u donošenju brzih odluka o tome gde da idete. Pratite svoje instinkte i maksimalno iskoristite sve prilike koje vam se nađu.

Od petka do nedelje donosi popularnost, pozitivan stav i društvene veštine koje vas čine zabavnim. Trebalo bi da uživate u mešanju sa grupama ljudi i ne bi trebalo da imate problema da sklapate prijateljstva. Možete se osloniti na široku perspektivu, dobar uvid i veštine donošenja odluka da biste planirali budućnost. Vaš progresivan i velikodušan pogled favorizuje dobrotvorna dela, ali takođe možete očekivati da ćete imati koristi od velikodušnosti drugih ljudi. Putovanja na velike udaljenosti bi bila odlična za proširenje vaše perspektive i povećanje opšteg znanja.

VODOLIJA

Ponedeljak i utorak su dobri za druženje jer treba da budete raspoloženi za razgovor. Nećete morati da razmišljate šta da kažete jer ste u skladu sa svojim osećanjima i osećanjima drugih ljudi. Ovo je takođe odličan trenutak da razgovarate o problemima u porodici i odnosima jer ćete se osećati osetljivije i brižnije. I drugi će doći kod vas da podele svoja osećanja.

Od srede do nedelje, povećana želja za društvenim kontaktom i uživanjem čini ovo jedno od najboljih vremena u godini za zabavljanje. Vaša meka strana ljubavi balansira vašu sirovu seksualnu želju tako da možete biti direktni, a da ne budete previše jaki. Povećana lična lepota i harizma čine popularnost u društvenim situacijama. Postojeće ljubavne veze bi trebalo da cvetaju, ili biste mogli da pronađete svoju pravu srodnu dušu.

RIBE

Od ponedeljka do četvrtka, povećana intuicija i bljeskovi uvida dovode do samootkrića i otkrića. Ovi uvidi se kombinuju sa povećanim samopouzdanjem, omogućavajući vam da izrazite jedinstveniju ili neobičnu stranu svoje ličnosti. Osećaćete se kao da probate nešto novo van svoje rutine. Ovo je odličan trenutak da napustite svoju zonu udobnosti i proširite svoj društveni krug sa nekim izvanrednim ljudima.

Od petka do nedelje trebalo bi da bude vreme sreće i uspeha. Dobre ideje, pozitivno razmišljanje i poboljšana komunikacija donose prijatne i profitabilne razgovore. Ovo je odličan trenutak da napravite optimistične planove za svoju budućnost, promovišete svoje ideje i uđete u pregovore. Druženje, putovanja, poslovna i pravna pitanja su takođe favorizovana. Dobre vesti, srećno i velikodušna dela su mogući.