Kada Merkur uđe u Vodoliju prvog dana u nedelji, 5. februara, počinje da širi naše vidike na nešto mnogo veće, što se nalazi izvan uobičajenih granica razmišljanja i razumevanja. Vreme je da vidimo širu sliku, pružajući nam svežu perspektivu i jasniju komunikaciju.

Pročitajte i ovo: KOMPLETAN ASTROLOŠKI PREGLED 2024. GODINE

Umesto da se držite nečega isprobanog i istinitog, Merkur u Vodoliji će vas podstaći da budete inovativniji. Komunikacija poprima više individualni stav i spremnost da se uzorkuju različiti pogledi. Iskoristite maksimalno objektivno, ali društveno raspoloženje tako što ćete se više družiti sa prijateljima i nekom novom sferom koja vas zanima.

Pročitajte i ovo: TABUI I SUJEVERJA: 18 STVARI KOJE NE BI TREBALO DA RADITE KADA JE KINESKA NOVA GODINA 

Mlad Mesec u Vodoliji u petak pojačava teme uključivanja u društvene teme i raznolikosti, pa postavite svoje namere da izrazite svoj jedinstveni ukus. Ulepšajte svoje dane tako što ćete se povezati sa drugima preko zajedničkih interesovanja. Budite inspirisani ljudima koji idu putem kojem ste spremni da se posvetite. Pružite ruku – nikad se ne zna, oni mogu da se vrate.

Merkur ostaje u Vodoliji do 23. februara, kada prelazi u Ribe, poslednji znak zodijaka.

Sunčev polusekstil sa Venerom od 27. januara do 11. februara je mekan i harmoničan uticaj idealan za uživanje u životu i druženje sa prijateljima i porodicom. Trebalo bi da se osećate lepo i nežno i privući ćete isto. Dobar je za ulepšavanje vašeg doma ili kancelarije i maženje sebe ljupkim stvarima poput nakita, odeće ili šminkanja.

Pročitajte i ovo: VELIKI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Šta može da očekuje svaki znak i podznak 

Merkur u konjunkciji sa Plutonom na 00°29’ Vodolije od 3. do 6. februara ima najjači uticaj na ovonedeljni planetarni poredak. To dodaje dubinu i intenzitet vašem razmišljanju i komunikaciji. Možete otkriti tajne kroz proučavanje i istraživanje ili ispitivanjem drugih i lakše ćete steći temeljno razumevanje misterija i okultnih tema poput astrologije.

Pročitajte i ovo: VENERA KVADRAT SATURN – TUGA U LJUBAVI

Fiksna zvezda Altair na 02°06’ Vodolije sa Merkurom donosi poteškoće i sposobnost da se one prevaziđu. Moguća su čudna iskustva, kao što su proročki snovi, neobična putovanja ili otkrića.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT PLUTON – Mračna i složena priroda ličnosti

Venera u Jarcu u trigonu sa nepredvidivim Uranom od 6. do 9. februara donosi mogućnost neočekivane i uzbudljive nove romanse. Ako već imate partnera, tražićete drugačiju vrstu zadovoljstva. Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može biti neophodno da vam oči ne bi lutale. Takođe, postoji šansa za finansijski bonus ili neočekivani prihod.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Marsov sekstil Neptuna od 5. do 10. februara pojačava vašu seksualnu harizmu i senzualnost, olakšavajući ispunjenje vaših strastvenih želja. Ali povećana snaga i hrabrost se takođe mogu primeniti na duhovnu potragu zasnovanu na vašim verovanjima i ubeđenjima. Možete otkriti istinu o nečemu, boriti se za pravičan cilj ili pomoći drugima kroz dela ljubaznosti i saosećanja.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

Sunce u kvadratu Urana od 6. do 10. februara donosi mogućnost iznenadnih promena, iznenađenja i uzbuđenja. Međutim, povećana napetost, anksioznost i neizvesnost mogu dovesti do naglosti, buntovnosti i čudnog ponašanja. Najbolji pristup je biti otvoren, fleksibilan i proaktivan u pogledu pozitivnih promena.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Merkurov polusekstil Saturna od 8. do 10. februara je dobar za sve što zahteva jasno razmišljanje, dobro rasuđivanje i koncentraciju. Bilo lične ili profesionalne, diskusije koje vodite će verovatno biti duboke.

Februarski mlad Mesec na 20°41’ Vodolije je početak Nove godine prema Lunarnom kalendaru i Kineskoj astrologiji. Počinje godina drvenog Zmaja, a sve o tome pročitajte u posebnim člancima na portalu Sito&Rešeto.

Pročitajte i ovo: SVE O KINESKOJ GODINI DRVENOG ZMAJA 2024. 

Merkur u kvadratu Jupitera od 8. do 11. februara donosi velike nade u budućnost, koja je dobra za pravljenje planova. Ali iako možda imate uglavnom pozitivnu perspektivu, fokusiranje na manje detalje je ključno. Nedostatak koncentracije ili nemogućnost fokusiranja može dovesti do nekih grešaka u proceni ili greškama.

Pročitajte i ovo: Kineska Nova godina (Lunarna Nova godina) 2024: GODINA DRVENOG ZMAJA 

Photo by Brigitte Tohm on Unsplash

OVAN

Od ponedeljka do srede, jaka radna etika i osećaj odgovornosti znači da možete brzo i uredno obaviti mnogo teškog posla. Postignuće, priznanje i unapređenje su mogući u vašoj karijeri ili biste mogli da ostvarite značajan dugoročni cilj. Stalan i praktičan pristup znači da treba dobro da se nosite sa izazovnim situacijama i da imate smirujući ili stabilizujući uticaj na druge. Ako se zabavljate, sudbinski susret može dovesti do posvećene veze. Postojeći odnosi bi trebalo da uživaju u bližem povezivanju i međusobnom uvažavanju.

Pročitajte i ovo:  OVAN GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje nastavlja se tema dostignuća za Ovnove. Donosi energiju, snagu volje i hrabrost. Ova pogonska energija je intenzivna, ali dobro regulisana. Pomaže vam da se fokusirate na svoje ciljeve uz izdržljivost i izdržljivost. Neumoljiva i pronicljiva odlučnost idealna je za otkrivanje tajni i rešavanje misterija.

Photo by Stanley Dai on Unsplash

BIK

Od ponedeljka do petka donosi poriv da tražite novu slobodu i uzbuđenje kroz vaše veze. Postojeće veze postaju prijatnije i manje rutinske uz uzbudljivu promenu. Ako ste slobodni, moguća je neočekivana nova romansa potpuno drugačija od svega što ste doživeli. Kreativni proboji su mogući, a vi možete razviti jedinstveni stil. Iznenadni finansijski bonus je takođe moguć u ovoj nedelji za Bika.

Pročitajte i ovo: BIK GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose jasno razmišljanje i dobru koncentraciju, čineći ovaj vikend dobrim za naporan ili detaljan mentalni rad. Mogli biste učiti, polagati ispite ili se prijaviti za kredit ili posao. Možete videti kako se manji delovi uklapaju u širu sliku. Ovo je takođe dobar vikend za pravljenje dugoročnih planova i organizovanje bilo čega, od vaših kuhinjskih fioka do poslovnog predloga. Bićete praktični, efikasni i temeljni.

Photo by Aaron Benson on Unsplash

BLIZANCI

Od ponedeljka do srede trebalo bi da bude vreme bez stresa i harmoničnih odnosa. Drugi će verovatno odgovoriti na vaše raspoloženje pune ljubavi i bezbrižnosti ljubaznošću i naklonošću. Sve društvene aktivnosti su favorizovane, pa čak i interakcije sa šefovima i drugima na poslu treba da idu dobro. Vaš smirujući uticaj na ljude oko vas donosi divljenje i popularnost. Ovo je odličan početak vaše nedelje za izlaske ili provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje donosi snažnu volju i intenzivnu odlučnost da se uspe. Bićete hrabri i samouvereni, sa snažnom harizmom i seksualnom privlačnošću. Možete uspeti sa najizazovnijim i najsloženijim zadacima uz naizgled beskrajnu količinu energije i inicijative. Vi ćete imati moć i uticaj, tako da je od suštinskog značaja da svoju moć koristite mudro. Drugi će biti magnetno privučeni vama, čineći mogućom romansu koja će vam promeniti život.

Photo by Boba Jovanovic on Unsplash

RAK

Od ponedeljka do srede je uzbudljivo vreme za vaš društveni život, ljubavni život i kreativnost. Otvoreniji i progresivniji pogled čini da vam bude udobno među drugima u društvenoj situaciji. Sa manje prekida ili barijera, drugi će vas privući. Pronalaženje novog prijatelja ili ljubavnika trebalo bi da dođe brzo jer se činite zanimljivijim i uzbudljivijim. Ovaj period za Rak je takođe dobar za vaše finansije sa mogućnošću neočekivanog neočekivanog dobitka.

Pročitajte i ovo: RAK GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje donosi povećanu strast i duhovnu hrabrost, savršeno za zalaganje za svoja prava ili borbu za dostojan cilj. Pristup koji ne predstavlja prijetnju i magnetska privlačnost vam omogućavaju da efikasno motivišete ljude bez da budete nasilni ili zapovednički. Osećajući se romantičnije i senzualnije, možete privući iskrenog i saosećajnog partnera ili uživati u erotskoj avanturi sa postojećim partnerom.

Photo by Aaron Burden on Unsplash

LAV

Od ponedeljka do srede, svestrano dobar osećaj čini da želite da uživate u životu i da budete u krugu prijatelja i porodice. Ovaj period za Lava idealan je za sve vrste veza, posebno za zbližavanje sa partnerom ili započinjanje nove ljubavne veze. Trebalo bi da se osećate lepo i nežno i privući ćete isto. Dobar je trenutak da ulepšate dom ili kancelariju i da se razmazite lepim stvarima poput nakita, odeće ili šminkanja.

Pročitajte i ovo: LAV GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje donosi upornost i istrajnost da se završe izazovni i dugoročni projekti. Dobra koncentracija, zdrav razum i sistematski pristup pomažu vam da donesete ključne odluke. Možete preuzeti više odgovornosti i zaradićete poštovanje i pohvale zbog svoje lojalnosti i pouzdanosti. Ovo bi trebalo da bude dobar trenutak za pregovaranje o poslovnim poslovima i potpisivanje ugovora, posebno u oblasti nekretnina.

Photo by Andre Benz on Unsplash

DEVICA

Od ponedeljka do petka, uživaćete u snažnoj magnetskoj privlačnosti i sparnom šarmu. Dakle, ovaj period za Device je idealan za strastvene romanse. Seksualni susreti bi bili izuzetno saosećajni, nežni i duhovni. Verovatno ćete privući manje agresivnog, više duhovnog partnera ako izlazite. Možete iskoristiti snažnu duhovnu hrabrost i borbeni duh da odbranite sebe i svoje najmilije.

Pročitajte i ovo: DEVICA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose ozbiljno raspoloženje sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje. Uradićete stvari uredno, bez grešaka i na vreme. Ovo je dobar vikend za učenje, donošenje važnih odluka, pregovore, dugoročno planiranje i potpisivanje ugovora, posebno onih koji se tiču nekretnina i akcija. Takođe možete biti sigurni u preuzimanje obaveza. Nova prijateljstva i partnerstva treba da budu trajna i pouzdana.

Photo by Clarisse Meyer on Unsplash

VAGA

Od ponedeljka do srede donosi prilike za ljubav i novac. Trebalo bi da budete spremniji da pokažete svoju ljubav i naklonost prema nekom posebnom. Imate odlične društvene veštine; drugi će ceniti vaš prijateljski stav i prijatnost. Zbog ove privlačne energije koju izražavate, možda ćete privući novu ljubav. Dakle, ovaj period za Vage je idealan za izlaske. Takođe možete dobiti komplimente, poklone i usluge.

Pročitajte i ovo: VAGA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje, nalet energije usmerene ka cilju čini vas veoma ambicioznim. Možete biti asertivni i direktni u postizanju svojih želja uz održavanje harmonije. Ovaj pristup koji ne predstavlja prijetnju će vam pridobiti saradnju i impresionirati ljude na vlasti. Ovo je sjajno vreme da ustanete i budete ubrojani ili eliminišete sve prepreke koje ometaju uspeh. Seksualni odnosi će imati koristi od vaših pojačanih strasti.

Photo by Joe Yates on Unsplash

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka, trebalo bi da se osećate romantičnije, senzualnije i duhovnije. Dodatna energija i entuzijazam mogu se usmeriti u poteru za svojim snovima i strastvenim željama. Ljubavni odnosi će imati koristi od vašeg magičnog dodira, dok će zabavljanje imati koristi od vašeg seksualnog magnetizma i harizmatične privlačnosti. Ovaj period Škorpijama takođe donosi samopouzdanje da se borite za moralne i etičke ciljeve ili se zalažete za siromašne.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, trebalo bi da se osećate ljubazno i nežno. Dakle, ovo je dobar vikend za opuštanje i uživanje u kvalitetnom vremenu sa prijateljima, ljubavnicima i porodicom. Povećani lični šarm i lepota donose društvenu popularnost i uspeh ako se zabavljaju. Vaša otvorenost i iskrenost u deljenju svojih osećanja podržavaju pravo prijateljstvo i iskrenu ljubav. Mogu se steći novi prijatelji ili može početi značajna nova romansa.

Photo by Chanan Greenblatt on Unsplash

STRELAC

Od ponedeljka do petka donosi samopouzdanje i inicijativu sa otvorenim stavom i osećajem za avanturu. Možete biti direktni i asertivni sa ljudima, a da ne delujete agresivno ili nasrtljivo. Ako ste stidljivi, ovaj period za Strelca je odličan za prvi potez jer ćete ostaviti dobar prvi utisak. Izgledaćete snažno, seksi i smelo. Ovo je dobro vreme za upoznavanje novih ljudi, preuzimanje rizika, seks, takmičarski sport i poslovanje.

Pročitajte i ovo: STRELAC GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose velike nade u budućnost, što ovaj vikend čini dobrim za pravljenje planova. Ali iako možda imate uglavnom pozitivnu perspektivu, fokusiranje na manje detalje je ključno. Nedostatak koncentracije ili nemogućnost fokusiranja može dovesti do nekih grešaka u proceni ili greškama. Takođe, nemojte previše obećavati ili precenjivati svoje sposobnosti kada pravite planove za budućnost.

Photo by Ilya Orehov on Unsplash

JARAC

Od ponedeljka do petka postajete intuitivniji i romantičniji. Vaša mistična privlačnost će privući ljude više u skladu sa vašim duhovnim razvojem, a možda ćete čak i pronaći svoju srodnu dušu. Bićete osetljivi na želje drugih i uživaćete da im budete na usluzi. Ovo može rezultirati činovima dobročinstva do senzualne masaže. Imate dovoljno umirujuće i isceljujuće energije koju možete da podelite i ne bi trebalo da osećate krivicu zbog bilo kakvog povećanja vašeg ega.

Pročitajte i ovo: JARAC GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose kritičko razmišljanje, idealno za ozbiljan ili izazovan mentalni rad. Ovo je dobar vikend za stvari koje zahtevaju trajnu koncentraciju, strpljenje i zdravo rasuđivanje. Tako možete sa sigurnošću da se bavite poslovima, papirologijom, učenjem i ispitima. Pristup zdravog razuma, pažnja posvećena detaljima i dugoročni izgled čine ovo idealnim vremenom za postavljanje dugoročnih planova.

Photo by Char Beck on Unsplash

VODOLIJA

Od ponedeljka do srede, možete da se oslanjate na strpljenje, upornost i jaku radnu etiku da biste ostvarili svoje ciljeve. Bićete odlučni da postignete praktične rezultate i ne pravite greške. Ovo je dobar period za Vodolije za obavljanje ozbiljnih ili teških zadataka. Možda ćete morati da pokažete svoje liderske kvalitete ili da budete zamoljeni da podučavate druge. Mlađi ljudi mogu tražiti vašu mudrost, a ovo je takođe dobar trenutak da zatražite savet od profesionalaca i starijih.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Od četvrtka do nedelje donosi ogroman nalet energije za postizanje vaših ciljeva i strastvenih želja. Kada se odlučite za pravac delovanja, nastavićete sa odlučnošću dok ne postignete svoj cilj. Neće biti odugovlačenja i sa lakoćom možete ostati fokusirani. Ovo je savršeno vreme za zabavljanje. Vaša seksualna energija će biti provokativna sa nagoveštajem misterije ili opasnosti, ali i dalje primamljiva.

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

RIBE

Od ponedeljka do petka, pojačanje vaše seksualne harizme i senzualnosti čini ovo dobrim periodom za Ribe za ispunjenje vaših strastvenih želja. Ali povećana snaga i hrabrost se takođe mogu primeniti na duhovnu potragu zasnovanu na vašim verovanjima i ubeđenjima. Ovo bi moglo da vas vidi kako otkrivate istinu o stvari, borite se za pravednu stvar ili pomažete drugima kroz dela ljubaznosti i saosećanja. Iako su vaši postupci iskreni i nesebični, ipak možete uživati u materijalnim plodovima svog rada.

Pročitajte i ovo: RIBE GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose ambiciju i optimizam, ali i sklonost da precenjujete svoje resurse i sposobnosti. Možda postoji neravnoteža između vašeg razmišljanja o određenoj stvari i stvarnosti situacije. Preterano samopouzdanje može dovesti do grešaka i sramote. Uz pažljivo planiranje i praktičan pristup, možete iskoristiti nove mogućnosti za lični, materijalni i duhovni rast.