Merkur u kvadratu Jupitera do srede donosi velike nade u budućnost, što je dobro za pravljenje planova. Ali fokusiranje na manje detalje je ključno. Nedostatak koncentracije ili nemogućnost fokusiranja može dovesti do nekih grešaka u proceni ili delanju. Takođe, nemojte previše obećavati ili precenjivati svoje sposobnosti kada pravite planove za budućnost.

Drugog dana nedelje, Merkur menja znak, napušta vatrenog Strelca i ulazi u hladnog i uzdržanog Jarca. Merkur u Jarcu je blagoslovljen snažnom radnom etikom i pouzdanom reputacijom. Vaš miran i sabran stil interakcije čini da drugi osećaju da vam mogu verovati i da se oslanjaju na vas. Kada kažete da ćete nešto uraditi, uradite to. Imate visoke standarde za sebe.

Upravo u ambicioznom Jarcu, sledeći period retrogradnog Merkura počinje 29. decembra 2022. i nastavlja se do 18. januara 2023. Svaki retrogradni Merkur je vreme kada su nesporazumi i nezgode uobičajeni.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Venera u polusekstilu sa Plutonom od utorka do četvrtka čini druženje važnijim sve dok žudite da delite ljubav sa nekim posebnim. Ako ste slobodni, možete postati opsednuti nekim i nećete moći da ih izbacite iz glave. Dublja osećanja ljubavi u postojećoj vezi mogu evoluirati na dublji ili duhovni nivo.

Pročitajte i ovo: SADE SATI – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Sunce u inkonjunkciji sa nepredvidivim Uranom od utorka do petka može otežati smirivanje i opuštanje. Nagomilavanje napete energije u vašem sistemu može biti uzbudljivo, ali i pomalo zastrašujuće. Ako ste bili ograničeni ili vam je dosadno u poslednje vreme, tražićete više slobode i kreativnog samoizražavanja. Neophodno je biti fleksibilan i prilagoditi se promenljivim uslovima.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

U četvrtak, 8. decembra, ranom zorom prema srednje evropskom vremenu, tačno u 5:08 časova, imamo pun Mesec u Blizancima.

Decembarski pun Mesec na 16°02’ Blizanaca poklapa se sa retkom lunarnom okultacijom Marsa. Biće vidljiva širom SAD (osim na jugoistoku), Kanadi, Grenlandu, zapadnoj Evropi i severozapadnoj Africi.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Pun Mesec u konjukciji sa Marsom donosi snažne emocije koje neće biti tako lako kontrolisati. Možda se osećate razdražljivo, nestrpljivo, zapovednički ili zločesti. Ali takođe vam omogućava da se ponašate strastveno kada su vaše emocije uzbuđene. Vaši brzi instinkti i borbeni duh mogu se iskoristiti da se zauzmete za sebe ili odbranite svoj dom i porodicu.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Sunce nasuprot Marsa od utorka do petka povećava vašu asertivnost, seksualni nagon i možda ljutnju. Možete postati veoma konkurentni jer ste primorani da se borite za svoja prava. Ali u ovom periodu potrebni su strpljenje, taktika i suptilniji pristup. Vaš instinkt će biti da uđete sa svim oružjem u plamenu, ali ovaj pristup će doneti samo povećan otpor i protivljenje.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Marsov polusekstil sa Uranom od utorka do nedelje donosi aktivnost i uzbuđenje. To vas čini avanturističkim, spontanijim i nezavisnijim. Imaćete inicijativu, motivaciju i inspiraciju da započnete nove projekte.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Venera u kvadratu Jupitera od srede do subote je idealna za zabavu, ali nije tako dobra za naporan rad. Trebalo bi da se osećate srećno, optimistično, velikodušno i veoma društveno. Međutim, morate voditi računa da ne snizite svoje standarde za upoznavanje, jer to može dovesti do pogrešnih izbora ili neugodnih situacija.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Za vikend planeta ljubavi menja znak. Venera ulazi u Jarca u subotu, 10. decembra.

Venera u Jarcu ne traži lepotu oblačenjem već šišanjem. Želi ogoljenu lepotu, želi lepotu golog lica i želi se diviti osećajima na sopstvenoj goloj koži. Ovo je Venera koja ne govori i ne čini više od onoga što je potrebno. To je Venera koja ne treba da se dokazuje.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

A sa tranzitom Venere kroz horoskopski znak Jarca, u smislu romantike i veza, doživeli biste fantastično vreme. Dugotrajne nevolje u vašem bračnom životu će se rešiti, zbog čega ćete iskusiti više prijatnosti i sreće u vašoj vezi.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Image by boyarkinamarina on Freepik
Image by boyarkinamarina on Freepik.com

OVAN

Ponedeljak i utorak donose intenzitet i strast za odnose, donoseći vam radost i zadovoljstvo. Trebalo bi da osećate dublje prema voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću. Tajanstvena seksualna privlačnost sa snažnom karmičkom privlačnošću idealna je za zabavljanje.

Pročitajte i ovo: Da li PUN MESEC uvek izaziva raskide? 

Od srede do nedelje, povećanje vašeg samopouzdanja i entuzijazma čini ovo idealnim periodom za Ovna za početak novih projekata. Trebalo bi da se osećate snažno i hrabro i možete da iskoristite svoju inicijativu da pokrenete loptu i da se uhvatite u koštac sa zahtevnim zadacima. Ovo je odličan trenutak da impresionirate nekoga, posebno nadređenog na poslu ili nekog posebnog u vašem privatnom životu. Povećani seksualni nagon je praćen povećanom harizmom i magnetnim šarmom.

BIK

Ponedeljak i utorak su idealni za traženje usluga i nagovaranje ljudi na stvari. Vaš moćni intelekt i uticaj na druge mogu se primeniti na prodajne poslove, debate, pregovaranje ili pregovaranje o povoljnim poslovima u poslovanju ili velikim kupovinama kao što su kuće i automobili. Takođe biste mogli da upoznate nekoga ko vas duboko utiče kroz neku ideju ili plan, ili bi to mogao biti početak karmičkog prijateljstva ili uspešnog partnerstva.

Pročitajte i ovo: Ovi horoskopski znaci vole da budu u centru pažnje! Jeste li među njima? 

Od srede do nedelje donosi samopouzdanje i nalet energije usmerene ka cilju. Trebalo bi da se osećate visoko motivisani da ostvarite ciljeve i imaćete sve što vam je potrebno da uradite upravo to. Dodatna inicijativa, energija i samopouzdanje znače da možete uspeti u najizazovnijim zadacima u najkraćem mogućem roku. Možete raditi u situacijama visokog pritiska i instinktivno ćete znati kada je u redu rizikovati.

Winter photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BLIZANCI

Ponedeljak i utorak donose duboko razmišljanje o ozbiljnim temama. Povećana intuicija i intenzivan fokus čine ovo dobrim vremenom za rešavanje složenih problema i otkrivanje istine o misterioznoj stvari. Možete da istražujete i ispitujete a da se drugi ne osećaju neprijatno. Takođe možete biti veoma ubedljivi, tako da je ovo dobro vreme da uverite druge u svoju ideju i planove. Studije i ispiti bi trebalo da idu dobro, a predmeti poput psihologije i astrologije sada se mogu lakše razumeti.

Pročitajte i ovo: Šta treba da radite a šta nikako ne kada je PUN MESEC

Od srede do nedelje povećavate želju za zabavom i uzbuđenjem. Vaš seksualni nagon je stimulisan i bićete veoma fizički, seksualno i intelektualno privlačni. Dakle, ovo je odlično vreme za zabavljanje i privući ćete ljude koji su na neki način drugačiji. Oni mogu biti iz druge rase ili kulture ili biti ekscentrični ili zapanjujući. Iznad svega, oni će vas uzbuditi i začiniti vaš život. Eksperimentisanje i uvrnutost u spavaćoj sobi mogu da ožive postojeću romansu.

Winter photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto by lookstudio – www.freepik.com

RAK

Ponedeljak i utorak donose ambiciju i optimizam, ali i sklonost da precenjujete svoje resurse i sposobnosti. Možda postoji neravnoteža između vašeg razmišljanja o određenoj stvari i stvarnosti situacije. Preterano samopouzdanje može dovesti do grešaka i sramote. Uz pažljivo planiranje i praktičan pristup, možete iskoristiti nove mogućnosti za lični, materijalni i duhovni rast.

Pročitajte i ovo: TAJNA RETROGRADNOG MARSA

Od srede do nedelje biće vam predstavljene mnoge jedinstvene prilike da doživite nove aktivnosti, osećanja i odnose. Vaša potreba za slobodom ili novim samoizražavanjem neće dovesti do značajnih preokreta kao što ponekad može. Ovo je dobro vreme za početak novih projekata sa smelom energijom. Uzbudljiva nova romansa je moguća dok uživate u pojačanom seksualnom nagonu i fizičkoj privlačnosti.

Funny girl photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto by halayalex – www.freepik.com

LAV

Ponedeljak i utorak donose intelektualne uvide koji će vam pomoći da steknete dublje znanje o bilo kojoj temi. Razumećete ideje koje ste ranije shvatali samo površno. Ovo je posebno dobro vreme za proučavanje skrivenih i tajnih stvari kao što su astrologija i psihologija. Mogli biste da upoznate nekoga ko ima veoma moćan uticaj na vašu svest ili ima veliki uticaj na vaše razmišljanje. Ovo je sjajno vreme za učenje, ali i za podučavanje.

Pročitajte i ovo: DEVICA – Ljubav i eros

Od srede do nedelje povećanje vašeg nivoa energije, samopouzdanja i seksualne želje je dobro izbalansirano i nije agresivno ili preteće za druge ljude. Ovo je povoljan period da ostvarite svoje želje i ostvarite svoje ciljeve. Drugi će vas smatrati privlačnijim i diviti se vašoj direktnosti i samopouzdanju. Znate šta želite i imate dodatnu energiju da idete za tim sa odličnim šansama da to dobijete.

DEVICA

U ponedeljak i utorak, povećana potreba za ljubavlju i privrženošću mogla bi da dovede do toga da doživljavate druženje na dubljem, intenzivnijem nivou. Imaćete veću moć da privučete prijatelje i ljubavnike. Možete imati magnetnu privlačnost koja podsvesno privlači ljude, što može dovesti do intenzivnih seksualnih iskustava. Trenutna privlačnost može dovesti do duboke i karmičke veze.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI MARS i intimni odnosi

Sreda do nedelje donosi snažne instinkte i snažnu želju za nezavisnošću. Želećete da idete u svom pravcu bez ograničenja. Ovo je dobar trenutak da se borite za ono što vas zanima i promovišete nove ili uobičajene projekte. Takođe ste voljni da rizikujete i uronite u stvari koje su originalne, jedinstvene, kontroverzne ili eksperimentalne. Vaša seksualnost i uzbudljiva privlačnost mogu privući veliko interesovanje drugih.

Photo by Brooke Winters on Unsplash

VAGA

Ponedeljak i utorak donose čežnju za mirom i tišinom kako biste se udobno odmorili kod kuće. Ali verovatno ćete morati da se nosite sa pritiscima na poslu ili vezama. Promene raspoloženja, anksioznost, nesigurnost i neizvesnost mogu najteže da otežaju opuštanje i pronalaženje harmonije u odnosima. Naučiti da se prilagodite, napravite kompromis i prilagodite svoje ponašanje vratiće emocionalnu ravnotežu i pomoći u izbegavanju krize.

Pročitajte i ovo: Kako se Škorpija slaže sa drugim horoskopskim znacima 

Od srede do nedelje, trebalo bi da osetite podsticaj za svoje samopouzdanje, snagu i hrabrost. Ovo je odlično vreme za fizičke aktivnosti kao što su vežbanje, fizički rad i takmičarski sport i posao. Lični odnosi, posebno intimni, imaće koristi od vaše dodatne topline, šarma i harizme. Vaš seksualni nagon će biti jak, a drugi će vas smatrati seksualno privlačnijim nego inače.

Photo by Brooke Winters on Unsplash

ŠKORPIJA

U ponedeljak i utorak, stvari ljubavi, lepote i naklonosti dolaze u središte vašeg života. Zato ne propustite ovu priliku da nekome kažete da ga volite. Ionako bi ti trebalo da vikneš sa krovova. Ako se osećate dobro i volite sebe, lakše je voleti druge i dobro se zabavljati. Ovo je posebno dobro vreme za početak veze, početak zabavljanja i veridbu ili venčanje.

Pročitajte i ovo: Deset stvari koje znate samo ako ste ŠKORPIJA

Od srede do nedelje trebalo bi da se osećate avanturističkije, spontanije i nezavisnije. Imate inicijativu, motivaciju i inspiraciju da započnete nove projekte. Povećano samopouzdanje, snaga i intuicija čine ovo odličnim vremenom za preuzimanje rizika. Ovo se posebno odnosi na seksualne odnose, jer se nećete stideti da izrazite svoje najslabije želje. Privući ćete mnogo aktivnosti i uzbuđenja, tako da je ovo takođe odlično vreme za druženje, zabavu, zabavu i izlaske.

Photo by Brooke Winters on Unsplash

STRELAC

Ponedeljak i utorak unose intenzitet u vaš ljubavni život. Veze postaju ozbiljnije, pa čak i vitalne za vaše blagostanje. Snažniji nivo privlačnosti, i emocionalne i seksualne, čini ovo odličnim vremenom za zabavljanje. Trenutna privlačnost, karmički odnosi i padanje do ušiju su sve moguće. Visoko samopoštovanje i ljubav prema sebi takođe čine ovo odličnim vremenom za pozitivne transformacije u postojećim odnosima.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI URAN od 24. avgusta 2022. do 22. januara 2023. godine – Nestabilnost i neizvesnost

Od srede do nedelje je savršeno vreme da napravite promene u svom životu jer će se desiti brzo i relativno glatko. Dodatna inicijativa, inspiracija i motivacija su idealni za početak složenih zadataka ili stvari koje ste odložili. Takođe ćete imati smelost i seksipil da napravite prvi korak sa nekim posebnim. Verujte svojim instinktima i ne plašite se da rizikujete. Sreća prati hrabre.

Brooke Winters, Unsplash

JARAC

Ponedeljak i utorak donose velike nade u budućnost, što ovo čini odličnim vremenom za pravljenje planova. Ali iako možda imate pozitivan i širok pogled, fokusiranje na manje detalje je ključno. Nedostatak koncentracije ili nemogućnost fokusiranja može dovesti do nekih grešaka u proceni ili grešaka. Takođe, nemojte previše obećavati ili precenjivati svoje sposobnosti kada pravite planove za budućnost.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

Od srede do nedelje, nedostatak inhibicije vam omogućava da potpunije izrazite svoj identitet, više u skladu sa onim što jeste. Ovo će biti oslobađajuće i možda ćete biti prijatno iznenađeni neočekivanom promenom. Mogli biste otkriti nove načine za obavljanje starih stvari koristeći nove tehnologije. Promene u vašem životu daju vam više stimulacije i uzbudljiv pogled na budućnost. Ovo je dobro vreme za internet upoznavanje.

House photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto by master1305, Freepik.com

VODOLIJA

U ponedeljak i utorak, imaćete veliku moć ubeđivanja i moći ćete da utičete na druge ljude. Intenzivno razmišljanje i komunikacija čine ovo odličnim vremenom da se dođe do dna problematičnih pitanja. Tajne možete otkriti proučavanjem i istraživanjem ili ispitivanjem i ispitivanjem drugih. Moguća su duboka otkrića. Možda ćete otkriti nešto veoma otkrivajuće o sebi iz dubine svoje duše.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Od srede do nedelje, povećano samopouzdanje i nivo energije vam omogućavaju da idete za svojim željama i dobijete ono što želite bez mnogo protivljenja. Ovo je idealno vreme za napredovanje u poslu ili na poslu da biste se popeli na lestvici. Možete preuzeti inicijativu i započeti projekte sa velikom verovatnoćom uspeha jer date sve od sebe i ljudi će to primetiti. Takođe ste privlačniji drugima, a moguća je i nova romansa.

People photo created by LipikStockMedia - www.freepik.com
Foto by LipikStockMedia – www.freepik.com

RIBE

U ponedeljak i utorak, druženje postaje važnije dok žudite da delite ljubav sa nekim posebnim. Ako ste slobodni, možete postati opsednuti nekim i nećete moći da ih izbacite iz glave. Svaka nova romansa sada bi bila burno iskustvo i značajno promenila vaš život. Dublja osećanja ljubavi u postojećoj vezi mogu evoluirati na dublji ili duhovni nivo.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Od srede do nedelje donosi pozitivne promene i uzbuđenje koje začini vaš život. Želite da pronađete nove i podsticajne avanture, posao i odnose. Ovo je odlično vreme da sledite svoje strastvene želje i delujete prema svojim instinktima. Sada možete izraziti svoju čudnu stranu i zabaviti se s njom. Možete nositi ludu odeću ili probati nešto drugačije u spavaćoj sobi. Bljesci uvida ili eksperimentisanja mogu dovesti do fantastičnih novih prilika u vašem životu.