Ovih dana, ako se osećate kao Sizif, postoji dobar razlog za to: Mars gura svom snagom, dok Saturn pruža otpor. Ali vi nemojte da budete sivonja…

Početak nedelje je još uvek pomalo džombast, jer nam konjunkcija Marsa i Saturna otežava sve aktivnosti. Ove dve planete oličavaju različite energije u horoskopu i kada su tako blizu jedna drugoj, to znači: suprotnosti se sudaraju.

Mars je planeta akcije i samim tim pravi pokretač. Saturn, s druge strane, skreće pažnju na prepreke, ograničenja i poteškoće i poziva na sporu, promišljenu akciju, tako da morate žonglirati sa oba pola.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Sada je ključno da ostanete mirni, smislite dobar plan i ne pokušavate da prođete glavom kroz zid. Pomaže da na stvari gledate sa malo više trezvenosti i distance umesto da impulsivno delujete i izbacujete svoje mišljenje u stilu aktuelnog Merkura u Ovnu – što na um, to na drum.

Pročitajte i ovo: MERKUR u OVNU, što na um, to na drum

Venera u polusekstilu sa Plutonom od prošle subote do ovog utorka čini vas strastvenijim za ljubav i stvari koje volite. Ovo je dobar trenutak da testirate nivo odanosti i posvećenosti u ljubavnoj vezi, kao i u prijateljstvu. Moguće su i afere i duboka nova romansa bi mogla početi.

Marsov polusekstil sa Jupiterom od prošlog petka do ove srede donosi snagu, hrabrost i strast. Sreća je moguća zahvaljujući povećanom optimizmu, snažnim instinktima, inicijativi i spremnosti na rizik. Možete biti konkurentni i asertivni u prvih nekoliko dana ove nedelje, a da pritom održite harmoniju.

Pročitajte i ovo: VENERA U ZAGRLJAJU SATURNA – Poštovanje iznad ljubavi

Mars u konjunkciji sa Saturnom na 22°24’ Vodolije od prošlog petka do ovog četvrtka može rasplamsati vaše najmračnije želje ili vam dati izdržljivost i strpljenje da završite najteže zadatke.

Pročitajte i ovo: MARS U VODOLIJI okuplja oko zajedničkog cilja, a slobodan, nezavisan i originalan

Fiksna zvezda Nashira na 22°05 Vodolije uzrokuje savladavanje zla, koje je okrenuto uspehu, i donosi opasnost od zveri. Daje integritet, pravdu, društvenu popularnost, politički uspeh i sposobnost da se drži pozicija od poverenja.

Dosadno svakako nije i neće biti, postaje kreativno: Venera prelazi u Ribe!

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RIBAMA

U utorak uveče, međutim, opuštanje se već nazire. Venera prelazi u Ribe, znak svoje egzaltacije, i oslobađa mnogo kreativnosti i mašte. Vredi više verovati svojoj intuiciji. Čisto intelektualne odluke nisu dobra ideja.

Šta kaže tvoje srce? Trebalo bi da ga pratite. Skloni smo da bunimo i shvatimo: ovaj entuzijazam može osloboditi neslućene sile i biti pravi menjač igre.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ali ljudi takođe imaju tendenciju da sami sebe nagovore o stvarima. Ovde je potreban mali oprez. Naročito u poslu i novcu: skloni ste da previše trošite na lepe stvari i ne obraćate dovoljno pažnje na detalje.

Pročitajte i ovo: Venera u Ribama – Alisa u zemlji čuda

Meke veštine mogu mnogo da se doteraju kada je saradnja u pitanju, jer je moto Venere u Ribama: šarm umesto trezvenih rasprava, mi umesto ja, zajedno umesto usamljeni.

Najveći benefik zodijaka, Jupiter, u polusekstilu je sa Saturnom od 26. marta do 12. aprila, što je vreme oprezne ekspanzije. Možete se osloniti na zdrav razum i kontinuirani napor. Prilike za rast mogu doći kroz vašu karijeru, kroz ulaganja ili poslovne dogovore, ili u vaš lični život kao glavni materijalni posed ili izbor u vezi.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA, zrela ljubav, sveprožimajuća i bezgranična

Marsov polusekstil sa Neptunom od ponedeljka do petka donosi povećanu senzualnost, harizmu i strast. Bićete osetljivi na želje drugih i uživaćete da im budete na usluzi. Iako su vaši postupci iskreni i nesebični, ipak možete uživati ​​u materijalnim plodovima svog rada.

Sredina nedelje je idealna za jačanje timskog duha.

Family photo created by drobotdean - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Merkur vas čini mentalno budnim – i uspesi su mogući!

Merkur u polusekstilu sa Jupiterom od srede do petka donosi pozitivno razmišljanje, širok pogled i dobre veštine u donošenja odluka. Prijateljstvo je sada lakše jer vas drugi smatraju pristupačnijim i prijateljskim. Takođe, možete računati na diplomatiju i takt u svojim komunikacijama i odnosima.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Planeta zadužena za komunikaciju vrlo je aktivna ove nedelje. Pored ostalih, pravi i polusekstil sa Neptunom u četvrtak i petak, što je dobro vreme za opuštanje, kreativnost, komunikaciju i duhovne potrage. Vaše reči postaju umirujuće i zapravo mogu biti lekovite za druge. Odnosi će imati koristi od vaše saosećajnije i duhovne prirode.

Pročitajte i ovo: Maligne bolesti u horoskopu

U četvrtak, sekstil Merkura i Saturna deluje kao svežina za vaš um. Nije ni čudo što je Merkur planeta uma u ​​horoskopu. A kada je to pozitivno aspektovano, mentalno izazovne stvari funkcionišu još bolje.

Pročitajte i ovo: Venerini aspekti u muškom horoskopu

Ali kada je Saturn uključen, stvari se ne kreću brzo, bez obzira na to što je Merkur u prvom, vatrenom znaku Ovna. Umesto toga, sve je posebno dobro osmišljeno. Ovo je odlična prilika za nas da donosimo dugoročne odluke.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Merkurov sekstil Saturna od srede do petka donosi ozbiljno razmišljanje, odličnu koncentraciju, dobro pamćenje i organizacione sposobnosti. Sa fokusiranim umom, imate mogućnost da vidite kako se planovi velikih razmera ostvaruju. Povećana mentalna čvrstina pomaže vam u donošenju važnih odluka i rešavanju teških pitanja.

Pročitajte i ovo: Kako da iskoristite Uran i njegove aspekte na najbolji način

Poseban kosmički udarac dolazi u petak: sekstil Merkura i Marsa dodaje veliku moć ubeđivanja i neophodnu moć.

Merkur u sekstilu sa Marsom od četvrtka do nedelje je dobar za pravljenje planova jer ćete biti mentalno oštri i odlučni. Pozitivan stav i samopouzdanje takođe čine ovaj period dobrim da nekoga impresionirate ili ga ubedite u nešto oko čega ste strastveni. Timski rad i poslovna putovanja biće isplativi.

Pročitajte i ovo: Venera konjunkcija Saturn – istrajnošću do ostvarenja cilja

Posle toga, vazduh se malo ispuhava. Vikend će biti miran i opušten. Neptun vam pomaže da se opustite u subotu.

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Prva četvrtina Meseca na 19°24’ Raka u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Kastor na 20°32’ Raka: Plah, osetljiv, nema samopouzdanja, okultnog interesovanja, psihičke sposobnosti, slepilo, ozlede lica, sramota, ubodne rane, zatvor. Kastor daje odlikovanje, oštar intelekt, uspeh u pravu i mnoga putovanja, naklonost konjima, iznenadnu slavu i čast, ali često praćeno gubitkom bogatstva i sramoćenjem, bolešću, nevoljom i velikom nevoljom. Kažu da su njegovi domoroci nestašni i skloni nasilju.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

U nedelju, Mesec se seli u Lava, što čini da poželite malo glamura: samo napred i stavite na sebe nekoliko detalja sa zlatnim odsjajem ili malo šljokica. Ovo je neverovatno dobro za dušu.

Nedelju završavamo napetim aspektom kvadrata između Merkur i Plutona, koji je aktivan u subotu i nedelju, a što donosi duboko razmišljanje i intenzivne interakcije sa drugim ljudima.

Pročitajte i ovo: Kako se odvija promena kada se krećemo iz kuće u kuću natalnog horoskopa

Ovo je dobro vreme za istraživanje i mogli biste otkriti tajne i rešiti misterije. Ali trebalo bi da izbegavate ekstremne ideje ili teorije zavere i nemojte koristiti metode prisile da izrazite svoje misli. U suprotnom, možete očekivati svađe, kritike i sukobe.

Odmah nakon suočavanja sa moćnim Plutonom, Merkur ulazi u Bika. Vreme je da spoji lepo i korisno.

Pročitajte i ovo: MERKUR u BIKU, spaja lepo i korisno

A sad prelazimo na nedeljne prognoze za vaš znak. Čitajte i da podznak. Znate već zašto…

City photo created by freepic.diller - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Ova nedelja vam pruža priliku da proširite svoje znanje i nametnete sopstvene ideje. Tražite lični rast kako biste evoluirali ili uspeli da pobegnete iz stagnirajućih situacija.

Iskoristite priliku da promenite bilo koju vezu zbog koje se osećate dosadno ili pod stresom. Možda ćete pronaći znanje na putovanju koje ste dugo tražili, ali niste uspeli da ga ostvarite.

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gubim, onda gubim sve

Na ličnom nivou, spremni ste da rizikujete i da preuzmete emocionalni izazov. Na finansijskom nivou, pravo je vreme da preduzmete sledeći korak.

Što se ljubavi tiče, ova nedelja počinje na dinamičan i strastven način. Morate da izrazite svoju seksualnost i naći ćete pametne načine da to učinite.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaše pozitivno raspoloženje olakšava komunikaciju u vašoj vezi. Postajete pomirljiviji, spremni ste da uzmete u obzir potrebe svog partnera bez preterivanja.

Ako ste slobodni, ova nedelja je savršena prilika da napravite sledeći korak sa nekim koga ste nedavno upoznali ili ćete se sresti svakog trenutka.

Bik

Ovo je veoma važna nedelja za vas. Diskusija i komunikacija vam pomažu da rešite sve probleme koje imate sa drugim ljudima.

Komunicirajte sa svojom porodicom da biste rešili sve nerešene stvari. Posao će biti napet i naporan, ali će vaše raspoloženje biti pozitivno. Budite pametni i fleksibilni i naći ćete najefikasnija rešenja.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Izbegavajte nepažnju kada se bavite svojim poslovima i sve će vam uspeti. Uživajte u toplini i sigurnosti svog porodičnog života.

Vaša veza je na dobrom putu i ​​komunikacija sa vašom drugom osobom će učiniti stvari još boljim. Obavezno im posvetite malo kvalitetnog vremena.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Iskoristite slobodan dan da provedete vreme sa svojim partnerom. Morate da se dekompresujete i napunite energijom, a to se može dogoditi samo ako uživate u ličnom vremenu.

Ako ste slobodni, provedite vreme sa prijateljima i prijatnim društvom. Nikad ne znaš gde te pozitivno raspoloženje može odvesti.

People photo created by senivpetro - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci

Kako je ovo dinamičan početak vaše nedelje! Naći ćete snagu da odredite prioritete u svojim zadacima i završite svoje planove. Iskoristite maksimalno svoju energiju, dinamiku i oštrinu ove nedelje.

Vaša potreba za akcijom će vam doneti rezultate, sve dok ste organizovani i sabrani. Doživećete novootkrivenu potrebu da delujete, idete napred, završite svoje zadatke i evoluirate. Ovi dani će vam biti idealni za nove početke.

Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi

Ove nedelje možete snažno poboljšati svoj ljubavni život, a posebno svoju vezu. Imate najjaču volju da promenite stvari, i ovo će biti dovoljno.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Imaćete odlične komunikacijske veštine koje će vam pomoći da rešite sve probleme ili nedoumice. Ne razmišljate o tome i vaš glavni cilj je da unesete više ravnoteže u svoj život.

Ako tražite svoju drugu polovinu, bićete svedoci nekih spektakularnih promena.

Birthday photo created by wayhomestudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Ova nedelja je uglavnom operativna za vas. Uskoro ćete brže razmišljati i delovati brzo. Imaćete ograničeno vreme za sebe, ali iskoristite ovu priliku.

O labavim krajevima se mora voditi računa i ova nedelja je odlično vreme za to. Sve što vas se tiče naći će bolji ritam. Upoznaćete ljude koji će vam pomoći da rešite svoje probleme i postignete optimalne rezultate. Verujte ljudima koji su vam bliži, jer oni mogu da vam pomognu svojim iskustvom.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Ove nedelje ćete morati da održite ravnotežu između ličnog i profesionalnog života. Imaćete mnogo stvari sa kojima ćete morati da se bavite, pa pazite da ne zanemarite partnera.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ne možete da nađete vremena za svog partnera, razmislite o pronalaženju načina da ga učinite delom svog života. Razgovarajte sa njima o svojim problemima, pomozite im da vas razumeju i pomognu vam. Pravo je vreme da premostite jaz koji vas je razdvajao.

People photo created by halayalex - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Ova nedelja će biti veoma važna za vas. Vi ćete regulisati svoje postupke sa jedinom svrhom da unapredite svoje poslove.

Više niste zadovoljni samo planiranjem ili održavanjem stvari; pravo je vreme da preduzmete sledeći korak. Vaš svakodnevni život neće biti svakodnevni, jer ćete se stalno kretati tražeći sledeći korak, sledeći izazov.

Pročitajte i ovo: Kojem tipu astrološkog ponašanja pripadate?

Ovo raspoloženje će vas naterati da rizikujete u svom ljubavnom životu. Više ćete eksperimentisati, bilo sa svojim partnerom ili, ako ste slobodni, sa novim ljudima.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš ljubavni život će ove nedelje biti izuzetno zanimljiv. Vaša potreba da doživite nove emocije učiniće vas originalnim i kreativnim. Stimulisaćete svog partnera i predložiti nešto ludo, nešto što će vašu vezu učiniti vrelom i začinjenom. Dosta vam je iste rutine i više niste voljni da igrate istu igru.

Ako niste u stabilnoj vezi, pripremite se: vaše srce može preskočiti na prvi pogled!

House photo created by drobotdean - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Devica

Ako svoju nesigurnost i sebe ostavite po strani, moći ćete da poboljšate svoje lične i profesionalne odnose. Deo vaših akcija biće posvećen isključivo vašem odnosu sa ljudima koji vas okružuju.

Pokušaćete da pronađete načine da rešite sukobe i nesuglasice koje ometaju te odnose. Takođe možete posvetiti vreme pomaganju u problemima sa kojima se susreću vaši voljeni, kako biste ojačali vezu između vas.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

Vaše akcije imaju za cilj da poboljšate svoj život. Dosta sa stagnacijom i osrednjošću. Vreme je za napredak!

Imate mnogo problema i dosta anksioznosti na tanjiru, pa se ponekad osećate kao da zanemarujete partnera. Međutim, ova nedelja će vam pomoći da se izrazite i približite osobi koju volite. Ne oklevajte da se otvorite i posvetite malo kvalitetnog vremena vašoj vezi.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, vaše inhibicije će biti oslabljene i osetićete potrebu za avanturom. Postaćete spontaniji i nepredvidiviji kako biste se dobro zabavili.

Love photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaga

Ova nedelja će početi sa pojačanjem, zbog čega ćete se suočiti – i nositi se sa – svojim obavezama. Ako imate adekvatno planiranje, disciplinu i samokontrolu, uspećete da završite sve nerešene zadatke.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Vaše ideje će naći publiku sa razumevanjem. Vi ćete komunicirati sa svojim unutrašnjim ja i proširiti svoju duhovnost. Slušajte sebe kako biste otkrili motivaciju koja vam je potrebna. Pre ili kasnije otkrićete da su oni već u vama. Obavezno ignorišite tračeve koji lete oko vas.

Dobri dani su pred nama. Vaš partner izražava interesovanje za vas na nekoliko načina. Oni moraju da komuniciraju sa vama, rečima i delima, kako bi poboljšali atmosferu među vama.

Trebalo bi da budete otporni tokom vaših debata kako biste pronašli rešenje koje najbolje odgovara oboma.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako je vaš ljubavni život nestabilan, budite strpljivi. Stvari će se promeniti. Imaćete odlične komunikacijske veštine koje će vam pomoći da rešite sve probleme ili nedoumice. Ne razmišljate o tome i vaš glavni cilj je da unesete više ravnoteže u svoj život.

Ako tražite svoju drugu polovinu, bićete svedoci nekih spektakularnih promena.

People photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Škorpija

Vaša nedelja počinje na način koji je dinamičan, do tačke da postanete impulsivni. Delujete spontano, tako da možda nećete moći da kontrolišete rizik.

S druge strane, vaša spontanost osvaja neke ljude koji su vam zaista potrebni u životu. Fokusirate se na svoja partnerstva, jer im je potrebno više truda da bi se konsolidovali.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu – moć je eliksir života

Na kraju krajeva, oni su vam već pomogli da postignete toliko toga. Vaša nedelja će biti intenzivna i naporna, ali u nedelju ćete se osloboditi pritiska i pronaći ravnotežu.

Nemojte se fokusirati na probleme i tegobe iz prošlosti. Uzdržite se od mešanja stvari, provociranja i neslaganja. Nedelja će vam doneti priliku da uživate u mirnim, ličnim trenucima koji će vas ispuniti snagom i samopouzdanjem.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, smirenost i toplina čine vas dostupnijim i približavaju vas novom poznanstvu. Krenimo!

Strelac

Ovo je veoma važna nedelja za vas. Sve je moguće u vašem ljubavnom životu, jer nemate inhibicije.

Ako ste slobodni, nova avantura je vrlo verovatna. Izazovi i teškoće neće moći da zaustave vaš kurs, jer ste odlučni da postignete svoj cilj i ništa vas ne može zaustaviti. Kontrolišite svoju žurbu i procenite situacije kako biste izbegli opasnosti. Uzećete stvari u svoje ruke i rešićete nekoliko problema koji su vam išli na živce.

Pročitajte i ovo: Kako Venera i Mesec utiču na plodnost, začeće i trudnoću

Vaša veza je puna strasti i impulsa. Nešto ponovo zaiskri i čini vas spontanim i asertivnim. Osećate potrebu da povratite svog partnera, tako da radite stvari koje niste radili dugo vremena.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaša seksualnost postaje još intenzivnija, što će vam dobro poslužiti – posebno ako ste slobodni i u potrazi za novom avanturom. Imate neodoljiv šarm koji će vam doneti šta god tražite.

Ne odbijajte nikakve pozive za izlazak.

Woman photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Jarac

Ove nedelje ste aktivniji nego inače. Radite na rešavanju problema koji vas muče. Osećate potrebu da odmah završite sve poslove koji su još na čekanju.

Vaše znanje i iskustvo vam pomažu da poboljšate saradnju i unesete im mir. Profesionalno, konačno uspevate da izbalansirate stvari i započnete svoje planove. U vašem ličnom životu, vaša veza je ispunjena harmonijom i osećate se veoma zadovoljno.

Pročitajte i ovo: Na šta treba obratiti pažnju kod nepovoljnih aspekata Venere i Plutona

Ove nedelje bi trebalo da razgovarate sa svojim partnerom o svim onim problemima u vezi zbog kojih se osećate udaljeno. Ne zadržavajte ih u sebi, ne budite jadni i pesimistični. Ako poboljšate komunikaciju među vama, mnoge stvari će se promeniti u vašoj vezi.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, sredina nedelje će vam doneti prave okolnosti da procvetate novo poznanstvo. Razgovor je vaša jača strana i iskoristićete ga da izgledate bolje u očima vašeg partnera.

City photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija

Ova nedelja vam nameće popriličan uticaj. Sigurno nećete biti mirni. Morate biti u stalnom stanju kretanja i asertivnosti.

Morate mnogo stvari da rešite, ali da biste to uradili potrebno vam je efikasno planiranje. Nemojte se stresirati, jer ćete uskoro postići mnoge važne stvari. Krajem nedelje ćete uspostaviti mnogo kontakata, videti ljude posle dužeg vremena i komunicirati sa svojim krugovima.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda Algol, zavodljivi demon, najrazornija zvezda na nebu

Vaša veza igra važnu ulogu i posvetićete joj dosta vremena. Vaš ljubavni život će uskoro ući u period ponovnog rođenja. Spremni ste da eliminišete stvari koje ometaju vašu vezu, kako biste videli kako napreduje na prijatan način.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, osetićete potrebu da rizikujete da biste dobili ono što želite. Prekinućete svoju zonu udobnosti i uživati u tome.

Food photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ribe

Ova nedelja je puna dinamike, energije, sredstava za život i optimizma. Spremni ste da prevaziđete bilo koju barijeru da biste evoluirali kao ličnost ili da bi vaši poslovi krenuli napred.

Putovanja vam donose znanje – ako već niste planirali putovanja, ona će se desiti u narednim danima. Vaša nedelja će biti slatka i prijatna. Vaši voljeni su izvor snage i inspiracije.

Pročitajte i ovo: Saturn je nosilac projekcije strasti u ljubavi

Pozitivno ste raspoloženi i učinićete sve da poboljšate svoju vezu. Revnosno ćete je braniti od bilo kakvih izazova i poteškoća. Ne držite partnera u mraku kako biste ga zaštitili, jer rizikujete da budete pogrešno shvaćeni.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, očekujte neke vesti u svom ljubavnom životu – međutim, vaš izbor će odrediti kako će se stvari razvijati.