Snažan mlad Mesec u Vodoliji osvetljava početak ove nedelje i daje nam divnu priliku da razmislimo o našim budućim nadama, prijateljstvima, grupnim aktivnostima ili individualnim idejama.

Sa Saturnom u neposrednoj blizini, sve ono na šta se zaista zamislimo i fokusiramo ima sjajne šanse za uspeh, ali moraćemo da pokažemo potpunu posvećenost.

Ipak, ovaj mlad Mesec je takođe pod oštrim uglom u odnosu na drugog suvladara Vodolije, zajedno sa Saturnom, Uranom, što sugeriše da će se osećati skučeno ili zatvoreno kod kuće, ili u našim ličnim životima, što znači da će biti nešto čemu ćemo se odupreti (ili odupirati) u toku narednih mesec dana.

Februarski mlad Mesec na 12°20’ Vodolije u kvadratu sa Uranom u Biku donosi promenu i neizvesnost. Ali Venera u trigonu sa Uranom donosi prilike da se iskoriste promenjivi uslovi. Može doneti uzbudljivu novu romansu ili začiniti uzbuđenjem aktuelnu ljubavnu vezu. Moguć je i finansijski bonus iznenađenja.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U VODOLIJI, 01. februara 2022. – Romantično iznenađenje

Zadivljujuće, međutim, ove nedelje, planeta izobilja, Jupiter, u svom matičnom znaku Riba, blista u neverovatnom savezu sa Venerom i Marsom u Jarcu, ali i Uranom.

I iako Merkur nedelju počinje retrogradno, u četvrtak je direktan, a već u subotu van senke. Njegova bliska veza sa Plutonom omogućiće veoma oštro i precizno planiranje, a sa mehurastom energijom koju izaziva Jupiter, ovo može da bude veoma svetao početak (nečega… čega, sami izaberite!) iniciran mladim Mesecom, sve dok ne osećamo da je naš lični prostor previše ugrožen.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekt 2022: JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN, 12. april 2022. – Ogroman potencijal za rast, sreću i uspeh (ali i ispiranje mozga i širenje dezinformacija)

Inače, Merkur kreće direktno sa 24°22’ Jarca, a sekstil sa Mesecom daje mu smirujući i opuštajući uticaj. Nećete morati da razmišljate šta da kažete jer postoje dobri uslovi za to da vaš um bude u skladu sa vašim osećanjima. Ovo je posebno dobro vreme za druženje, upoznavanje novih ljudi i izlaske.

Pročitajte i ovo: Najmoćniji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL PLUTON 3. maj 2022. – Uspeh kroz pozitivne promene 

A sad poslastica u najavi (jer se egzaktna konjunkcija dešava 16. februara) – bliska veza Venere i Marsa u Jarcu… a kako se savez dešava u Jarcu kojim vlada Saturn, mnogi ukazuju na to da sudbinske ljubavne veze dolaze u prvi plan.

Pročitajte i ovo: Najuzbudljiviji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL URAN 17. februar 2022. – Uzbudljive promene i neočekivani dobici 

Venera u konjunkciji sa Marsom ima dubok uticaj na odnose, ali vaše intenzivne strasti mogu uticati na sve oblasti života u ovom periodu. Vaša snažna želja za ljubavlju i privrženošću znači da vam ljubavni odnosi oduzimaju mnogo vremena. Vaš seksualni nagon i potreba za intimnim vezama ponekad mogu izazvati trzavice u odnosima.

Pročitajte i ovo: ĐOTIŠ Godišnji horoskop za 2022. godinu

Ovaj planetarni aspekt inače povećava želju za intimnim odnosima. Vođeni intenzivnom potrebom za seksualnim zadovoljstvom, možete postati vrlo direktni u potrazi za partnerom za intimiziranje.

Ovaj izuzetan planetarni uticaj ovog meseca savršen je i za predstojeće proslave Dana zaljubljenih, i sa Jupiterom koji se tako dobro povezuje sa njima, ovo bi moglo da bude sjajno vreme kada bismo mogli da nađemo mnogo uveravanja u našim prijateljstvima, savezima i ličnim interesima, pre svega, ljubavnim i partnerskim.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON – Prodorna moć i neobuzdana snaga

Mars u sekstilu sa Jupiterom od 31. januara do 8. februara daje snagu, hrabrost, sreću i velikodušnost. Možete iskoristiti svoju inicijativu da se uhvatite u koštac sa bilo kojim zadatkom s pozitivnom energijom, entuzijazmom i optimizmom. Dobar tajming i instinkti čine ovo dobrim periodom za preuzimanje rizika.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Vašoj snažnoj seksualnosti treba da bude usklađen i jednako jak seksualni nagon.

Takođe, kvadrat Saturna i Urana, koji je bio dominantan uticaj u poslednjih trinaest meseci, i koji je imao mnogo veze sa ograničenjem lične slobode sa kojim su se mnogi od nas susreli tokom epidemije Covida, je aspekt koji će izgubiti svoj jak uticaj za sada. Od avgusta do novembra, možda će ponovo biti malo izazovnije, ali do tada, šansa za bliže druženje će se povećati i mnogima od nas pomoći.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Sunce u konjukciji sa Saturnom na 15°56 Vodolije od srede do nedelje daje disciplinu i strpljenje da se bavite svojim dužnostima i obavezama. Možda ćete morati da preuzmete dodatnu odgovornost ili da budete mentor ili vodič. Ovo može biti vreme velikog zadovoljstva, s postignućima, priznanjem i promocijom.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Nedelju završavamo Mesečevim boravkom u Biku – eto dobre podloge za obilan i ukusan nedeljni ručak!

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Ovan

Ove nedelje morate biti oprezni, posebno u vezi sa pitanjima koja uključuju vaše međuljudske odnose.

Sastanci možda neće imati uspeh koji biste želeli, a čini se da se diskusije ne odvijaju onako kako biste želeli.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi JUPITER U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Vikend će biti veoma zabavan, sa optimističnim i entuzijastičnim raspoloženjem. Zato je najbolje da ozbiljne diskusije ostavite po strani i pokušate da se malo više zabavite.

U svom ljubavnom životu, pobrinite se da se približite svom partneru i dajte mu do znanja koliko vam je važan. Pustite da vas strast ponese, udahnuvši novi dah vašoj vezi. Očekuje se da će vikend biti veoma pogodan za male izlete do obližnjih destinacija.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, logika će popustiti i ustupiti mesto impulsu. Pustite na neko vreme svoju potrebu za kontrolom i sigurno ćete uživati u svakom trenutku.

Bik

Ova nedelja će generalno biti prijatna, sve dok pažljivo komunicirate u svojim vezama.

Diskusije sa vašim partnerom mogu dobiti neočekivano oštar zaokret. Odlučite se za opušteniji pristup. Ova sklonost može uticati i na profesionalne ili prijateljske susrete, pa izbegavajte sukobe, posebno bez ozbiljnog razloga.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Očekuje se da će vikend biti prilično zabavan, pa ne propustite priliku da se zabavite sa najmilijima.

U vašem ljubavnom životu, ova nedelja vam pruža priliku da razgovarate sa svojim partnerom u raspoloženju sa velikim razumevanjem. Izrazite se i podelite svoje misli i osećanja. Nešto pre vikenda imaćete priliku da se lepo, strastveno i misteriozno provedete sa partnerom.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, iskoristite ove nadolazeće dane da privučete objekat svoje želje.

Blizanci

Ove nedelje morate biti malo oprezni u pogledu načina na koji predstavljate sebe i izražavate svoje mišljenje, kako ne biste bili pogrešno shvaćeni.

S druge strane, istina o tome ko si zaista biće obnovljena kroz neočekivani susret. Morate biti oprezniji nego inače, posebno u vašim vezama. Tokom vikenda ćete uživati i napuniti baterije.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Vaša veza će proći kroz miran period, jer ćete biti pozitivno raspoloženi i želećete da priđete svom partneru i iskusite radosti druženja. Među vama će vladati strast i senzualnost, što će oboma pružiti lepe trenutke.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Očekuje se da će vikend biti prilično zabavan, doneti vam dobro raspoloženje i apetit za istraživanje novih aspekata vašeg suživota sa vašom boljom polovinom.

Možda dođe do realizacije malog bega ili putovanja daleko od stresa svakodnevnog života.

Rak

Ova nedelja će početi na miran i skladan način. Imaćete potrebnu ravnotežu da svaku situaciju držite pod kontrolom.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Vaša ljubaznost i prijateljsko raspoloženje pomoći će vam da rešite zahtevne situacije. U nekom trenutku možete postati malo impulsivni ili izraziti neke komplekse koje ste skrivali. Pokušajte da se nosite sa ovim trenucima razumno i hladne glave.

Kraj nedelje doneće vam lepe trenutke sa najmilijima.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ovi dani su pogodni za razgovore sa partnerom i za akcije koje će ojačati vašu vezu. Spokoj vam je veoma važan, pa ćete učiniti sve što je potrebno da ga dobijete.

Iskoristite maksimalno senzualno raspoloženje i udahnite živahan dah vašoj vezi. Pustite kontrolu i uživajte bez inhibicija i nesigurnosti.

Lav

Ova nedelja će vam dati snagu da se nosite sa zahtevnim situacijama i da svoje planove dovedete u red.

Moći ćete dobro da radite u timskim aktivnostima. Pravo je vreme da oživite svoj društveni krug i da se fokusirate na veze koje ste zanemarili. Izbegavajte prepreke koje vam postavlja vaš sopstveni um i napredovaćete.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Očekuje se da će vikend biti optimističan i prijatan. Uživajte u dobrom društvu.

Ovo će biti izuzetna nedelja za vašu vezu, jer ste voljni da nađete rešenja za probleme koji muče vas i vašeg partnera. Raspoloženje će tako postati mirno i harmonično. Naći ćete vremena koje vam je potrebno da se približite svom partneru i izrazite mu ljubav i strast.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vikend je idealan za zabavu, komunikaciju i nova poznanstva. Bilo da ste u vezi ili ne, iskoristite ove dane na najbolji način.

Devica

Ova nedelja će biti zanimljiva i pozitivna za vas. Moći ćete da napravite izbalansiran akcioni plan za dane koji dolaze.

Takođe se možete fokusirati na pitanja saradnje i timskog rada. Ako postoje domaća pitanja koja zahtevaju kolektivne odluke, sada je vreme da se njima pozabavimo.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Tokom vikenda, imaćete priliku da se opustite zbog stresa i pritiska tokom nedelje, jer ćete imati radosno, optimistično raspoloženje. Osećaćete potrebu da istražujete nove stvari i aktivnosti.

Ovi dani će biti veoma pozitivni za vašu vezu. Vaše dobro raspoloženje će doneti razgovore sa partnerom, što će na kraju dovesti do ravnoteže i harmonije.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Osetićete potrebu da iskažete svoja osećanja svom partneru, a to će učiniti raspoloženje toplijim i mirnijim. Moći ćete ispravno da se nosite sa svojim nesigurnostima, tako da neće biti tenzija i sporova.

Vaga

Ova nedelja će vam pomoći da se približite sebi. Vaša potreba da uravnotežite svoje emocije u odnosu na okolnosti oko sebe biće vaša primarna briga.

Zainteresovani ste da se osećate dobro sami sa sobom, u smislu morala i pravde. Zbog toga ćete moći da efikasno komunicirate sa ljudima oko sebe i da promovišete svoje misli i ideje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU u RIBAMA od 29.12.2021. do 20.12.2022.

Vikend je idealan za kratka putovanja, nova iskustva i istraživanje novih dimenzija sa prijateljima.

Vaša veza će igrati važnu ulogu za vas ove nedelje. Želite da stvorite harmonične uslove da biste mogli da živite bajku pored svog partnera. Spremni ste da razgovarate i prevaziđete svaku prepreku, kako biste se osećali lakše i smirenije.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, iskoristite vikend koji vam daje bezbrižnost, optimizam i mnogo šarma. Imaćete pravo raspoloženje da pristupite novim ljudima i postanete centar pažnje.

Škorpija

Planetarni uticaj ove nedelje ublažiće vašu anksioznost i pomoći vam da povratite unutrašnji sklad za kojim tražite.

Pravo je vreme da uredite svoje obaveze i rešite pitanja koja zahtevaju asertivnost i istrajnost. Bićete zadovoljni jer, kada je sve u redu, možete uživati u osećaju mira.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA URAN, uvek korak ispred svog vremena

Doći će kraj nedelje da vas oslobodi briga i problema. Vaše raspoloženje se znatno popravlja i postajete zainteresovani da provodite kvalitetno vreme sa ljudima. Osmislite ideje koje će vam doneti dobru zabavu i provod.

Pozitivno raspoloženje će uticati i na vaš ljubavni život. Vaš partner i vaša veza dobijaju posebno značenje i želite da stvorite harmonično raspoloženje topline i strasti.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Emocionalno i fizičko sjedinjenje će vam biti od posebnog značaja. Jedno ne može postojati bez drugog, pa tražite koegzistenciju oba. Slušajte svoje srce i ne opterećujte vikend obavezama. Zabavite se i pustite da se vaše baterije napune.

Strelac

Ova nedelja će vas naterati da se krećete mirno i bez žurbe. Imaćete vremena da procenite situacije i postupite u skladu sa tim, a to će vam obezbediti uspeh.

Morate imati više vere u sebe i suzdržati se od obraćanja pažnje na ono što drugi misle. Pravite svaki korak sa poverenjem u svoje snage. Ovi dani favorizuju timski duh i zahtevaju strpljenje.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Vikend će vam pomoći da se opustite i zaboravite na negativne misli. Bilo da odlučite da ga provedete sa prijateljima ili partnerom, uskoro ćete uživati u prijatnim, kreativnim trenucima.

Vaš ljubavni život će biti opušten i zabavan. Nećete biti raspoloženi za bilo kakve sukobe i tenzije. Tražite pozitivnost, razumevanje i toplo raspoloženje i vaše ponašanje ide ka tom cilju.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Iznenadite partnera, usudite se da predložite nešto izvan okvira i pustite se da uronite u osećanja koja vas ponesu, bez ikakve nesigurnosti.

Ako ste slobodni, vaše dobro raspoloženje čini vas prijatnim i šarmantnim. Sada možete pristupiti osobi za koju ste zainteresovani i dobro započeti.

Jarac

Ove nedelje planetarni uticaj otkriva neke kontradiktorne verzije vašeg karaktera.

S jedne strane, znate da je ravnoteža u vašem životu važna i zato tražite opuštenije ritmove koji vam omogućavaju da razmišljate i delujete razumno i zrelo.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

S druge strane, ispunjava vas strašću, intenzitetom i žestinom. Ovo vam pomaže da postignete ono što zaslužujete i da prevaziđete probleme koji vas muče dugo vremena.

Da budete dobro sami sa sobom i dobijete malo energije, iskoristite vikend na najbolji način, da steknete nova iskustva, budete među voljenima i uradite nešto drugačije, nešto što će vas oživeti, ali i naučiti nečemu novom.

Od vašeg ljubavnog života se očekuje da teče sa zadovoljstvom, bez kontroverzi, napetosti i nesigurnosti. Suživot sa partnerom postaje vam veoma važan, pa ćete učiniti sve da poboljšate uslove i raspoloženje među vama.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Postajete pomirljiviji, priznajete svoje greške i tako dozvoljavate da se odnos razvija. Osećaj slobode koji postaje intenzivniji u vama pomoći će vam da otkrijete ljubav u njenom suštinskom obliku.

Ograničenja su nepotrebna kada vas neko zaista voli, pa budite spremni da to naučite, bilo da ste u vezi ili pokušavate da započnete nešto novo.

Photo by Daniel Silva Gaxiola on Unsplash

Vodolija

Ove nedelje, vi ćete sami napraviti promene. Vaša potreba da stvorite harmoniju u svom svakodnevnom životu tera vas da pronađete načine da to postignete.

Vaši odnosi sa onima oko vas, bilo da su to prijatelji ili saradnici, ili porodica, će vas zaokupiti, dok tražite pravu ravnotežu koja će vam doneti unutrašnji mir.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Vaša inventivnost je povećana, kao i potreba da promenite stvari tako da se osećate slobodnije i nezavisnije. Iskoristite ova predviđanja, ne samo da biste se osećali bolje, već i da biste poboljšali svoj život na praktičnom nivou.

Ova nedelja vam omogućava da se opustite i sagledate svoju vezu iz drugog ugla, tako da poboljšate svoj ljubavni život u celini. Partner vam je oduvek bio važan, ali sada je veoma važno da se smirite i učinite raspoloženje prijatnim, toplim i spokojnim.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Stvorite prave uslove koji će vam omogućiti da uživate u strasti koja vas spaja i da na svaki način izrazite osećanja. Zabavite se uz svog partnera, zaboravljajući brige i anksioznost.

Photo by Joe Yates on Unsplash

Ribe

Vaš životni balans vam je veoma važan i vaši izbori će pokušati da vas odvedu u tom pravcu. Tražićete harmoničan suživot sa ljudima oko sebe.

Da biste se osećali dobro iznutra, moraćete da budete dobro sa ljudima koji vas okružuju kod kuće, na poslu i u svakodnevnom životu. Radite stvari koje vas ispunjavaju i ne zaokupljajte se bukom oko sebe.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Postavite svoje ciljeve i borite se za njih. Definitivno imate strast i snagu da stignete tamo gde želite.

Ovi dani će vam dati priliku da se dobro provedete sa svojim partnerom, sve dok razjasnite probleme koji stvaraju distancu između vas dvoje. Imate mir da to postignete. Rezultati će vas nagraditi i poboljšati vaš odnos.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, iskoristite vikend da izađete, zabavite se, družite se sa ljudima i očarate sve svojim prisustvom.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.