Od pomračenja Sunca u Škorpiji, preko Jupiterovog povratka u Ribe i Merkurovog prelaska u Škorpiju do početka Marsove retrogradnosti kroz Blizance – takva je bila protekla nedelja, tako da je sada red da malo predahnemo.

Sada su tri planete u Škorpiji – Sunce, Merkur i Venera – možda bi bilo dobro da navučemo šlaufe da ne zaglavimo u dubokom mulju osmog znaka zodijaka.

Prva četvrt Meseca na 08°49’ Vodolije u kvadratu sa Venerom donosi povećanu potrebu za zadovoljstvom kroz ljubav i privrženost. Trebalo bi da to osećamo kroz prijateljska, romantična, senzualna i sentimentalna osećanja.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Međutim, možete postati nemarni, neraspoloženi ili samozadovoljni pod uticajem ovog aspekta. Zdrava veza može proći kroz neke pomalo neprijatne trenutke. Ali nezadovoljavajuća veza može patiti od nelojalnosti ili drugih oblika nepoštovanja.

Konjukcija Meseca i Saturna jasno daje do znanja: sada je sve na nama.

Ova nedelja ne ide baš tako glatko kao što biste mogli da zamislite. Jer planete nam pokazuju naše granice. Ali ovo zvuči gore od toga nego što zapravo jeste; sa druge strane, takođe, može da nam otvori oči i bude od velike pomoći kada shvatite da vas ideja ne dovodi bliže onome što ste prvo očekivali. Takođe vam daje priliku da se distancirate od toga i priliku da preusmerite svoj fokus opet.

Pročitajte i ovo: Kako VENERA U ŠKORPIJI utiče na vaš horoskopski znak i podznak

U sredu je pravo vreme: Mesec i Saturn su veoma blizu, tako da ne ostavlja mnogo prostora za razvoj. Planovi stagniraju. To je dosadno u početku. Ali takođe vam daje priliku da sve ponovo proverite i promeniti neke stvari. Pošto je veća verovatnoća da će vas put kojim ste do sada išli dovesti u ćorsokak, uz malu promenu kursa to lako moete popraviti.

Zahvaljujući Mesecu i Neptunu nedelja završava prilično opušteno.

Vaš petak će biti srećan dan, jer Mesec i Neptun puštaju da vaša mašta zablista, a vi ćete utonuti u najsjajnije snove – i učiniti svoj život ružičastim i lepim. Pametno izbegavajte stres i užurbanost. Polako.

Pročitajte i ovo: Kako se ŠKORPIJA slaže sa ostalim znacima zodijaka

Najvažnija stvar za nedelju je gotova, i zaslužili ste je. Zato negujte i brižni budite prema sebi. Ipak, nemojte biti u iskušenju da izmišljate. Zato što Neptun sugeriše da niste tako sigurni u istinu upravo sada. Ovo nije osmišljeno na loš način; možda ćete biti zbunjeni šta je fantazija, a šta stvarnost.

Čini se da se te dve stvari mešaju s vremena na vreme. Dakle, ne čini ništa što može da utiče na donošenje važnih odluka i ostanite u režimu opuštanja i sve će biti sjajno.

U nedelju nam Uran i Venera priređuju iznenađenja u ljubavi.

Uran i Venera mešaju uzbudljiv koktel koji začinjava ljubav sa puno čilija i slatkih iznenađenja. Ali oni nisu uvek pozitivni. Neki ljudi su sada otvoreni za flertovanje i žmarce u telu.

Venera nasuprot Urana od petka do ponedeljka donosi povećanu potrebu za promenom i uzbuđenjem u vašem ljubavnom životu. Možda ćete doživeti kratak period nestabilnosti ili drame u vašoj vezi. Ali fleksibilnost, otvorenost, kompromis ili manja prilagođavanja održaće zdrav odnos na pravom putu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o ŠKORPIJI (23.10. – 21.11.)

Ovo je dobar trenutak za kreativan rad i isprobavanje novih tehnika ili drugačiji pristup, posebno ako ste iskusili kreativnu blokadu.

Samci pojačavaju toplinu i uživaju u osećaju da su poželjni. Odnosi su, s druge strane, užurbani. I neke veze takođe mogu da se sruše jer pati poverenje jednih u druge. Zato je važno da ne donosite odluke na brzinu i iz hira. Uranove vibracije izgledaju prilično prolazne, i ono što vam se sada sviđa kao što je slučaj sada, jer je uzbudljivo i novo, nije trajno i dobro za vas. Uživajte u navali emocija dok traje, ali nemojte ugroziti dokazanu i stabilnu vezu.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Background photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Krećite se entuzijastično i započnite kreativne aktivnosti koje imate na umu. Budite brzi i metodični kako biste izbegli prepreke koje se mogu pojaviti pred kraj nedelje. Očekuje se da vikend bude optimističan i radostan, pružajući vam priliku da se dobro provedete sa prijateljima i voljenima. Napunite energetski rezervoar i očistite glavu od svakodnevnih obaveza.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Možete se dobro zabaviti u vašoj vezi ako savladate prepreke koje će se pojaviti. Iskoristite pozitivnu energiju vikenda da pristupite svom partneru i oživite svoju vezu. Ne dozvolite da vam svakodnevni problemi postanu teret. Ako ste slobodni, ovo bi mogao biti veoma zanimljiv vikend za vas.

People photo created by cookie_studio - www.freepik.com
Foto cookie_studio, Freepik.com

Bik

Ova nedelja će biti puna uspona i padova. Planete se kreću i stvaraju mešovite uslove u vašem svakodnevnom životu. Početak nedelje je povoljniji za predstavljanje vaših planova, snažnim, odlučnim koracima. Posle sredine nedelje zadržite neutralniji stav prema svojim poslovima. Vikend će vam doneti lepe trenutke, posebno u nedelju. Iskoristite ovaj dan da isplanirate zanimljive aktivnosti sa svojim najmilijima ili malu ekskurziju sa partnerom.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Ova nedelja će vam doneti razna dešavanja kada je ljubav u pitanju. Oko sredine nedelje biće povoljni uslovi da priđete svom partneru i oživite svoje veze. Nakon toga, trebalo bi da zadržite konzervativniji stav i pazite šta govorite, jer bi to moglo stvoriti tenzije između vas i vašeg partnera. Tokom vikenda stvari će se poboljšati, pa se pobrinite da uživate u vremenu, bilo da ste u vezi ili ne.

People photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
Foto by svetlanasokolova, Freepik.com

Blizanci

Uskoro ćete napustiti svoje poznate rutine i preduzeti sledeći korak koji će vam promeniti život. Početak nedelje je idealan za početak ovog procesa. Međutim, morate biti veoma oprezni, jer se lako mogu stvoriti tenzije i problemi. Otprilike u četvrtak, od vas će se tražiti da donesete određene važne odluke koje će uticati na vašu budućnost. Vikend će, međutim, biti mnogo bolji, jer će vam planete doneti idealne uslove za zabavu i opuštanje. Uživajte!

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Ova nedelja će biti pozitivna za vaš ljubavni život. Dobićete priliku da rešite neka nerešena pitanja koja su stvarala tenzije između vas i vašeg partnera. Možete čak isplanirati zanimljiv izlazak za vas dvoje, onaj koji će vam pomoći da se oslobodite pritiska i zaljubite iznova. Vikend će biti veoma pozitivan, pa se pobrinite da isplanirate prijatne aktivnosti koje će vas oboje usrećiti. Ako ste slobodni, dobre stvari će vam uskoro doći.

Wedding photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Ove nedelje ćete moći da iskažete svoju cvetajuću kreativnost, pravite planove i gledate na budućnost sa optimizmom. Morate da zabeležite svoje ideje i da ih ugradite u svoje sledeće korake. Budite malo oprezni tokom ostatka nedelje, jer ne želite da se zanesete svojim otvorenim optimizmom. Nema potrebe da žurite sa stvarima, zato uzmite vremena. Vikend će biti idealan za porodične trenutke i male izlete, posebno nedeljom. Ne gubite ovu šansu. Dobra šetnja prirodom mogla bi da okrepi vaš um i telo.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Kada je ljubav u pitanju, ova nedelja će biti prilično zadovoljavajuća, a održaćete dobro raspoloženje i kada sreća nije na vašoj strani. Romantika u vašoj vezi će zadovoljiti vas i vašeg partnera, pa se potrudite da se dobro provedete pored njih. Ako ste slobodni, vaša nedelja će biti osrednja, ali vikend će vas nagraditi. Hoćeš li ostati kod kuće?

Love photo created by wavebreakmedia_micro - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Ova nedelja će doneti kašnjenje u pitanjima koja vas se tiču, a zbog toga ćete se osećati razočarano i iznervirano. Ponašajte se s njima na način da se ne zanosite svojim raspoloženjem. Iskoristite svoju tvrdoglavost i pokažite svoju unutrašnju snagu. Negde sredinom nedelje, naći ćete energiju i dinamiku koji su vam potrebni da preduzmete odlučne korake. Kraj nedelje će biti veoma pozitivan za vas, pomoći će vam da preokrenete svoje pesimističko raspoloženje i napravite uspešne planove.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

U vašem ljubavnom životu, vi i vaš partner ćete se jako dobro zabavljati. U sredu ćete imati priliku da zajedno provedete živo, romantično vreme, puno pozitivnih iznenađenja. Uverite se da vaši planovi ne budu otkriveni unapred! U svakom slučaju, vaše zajedničko veče će biti vruće. Ovo će se ponoviti tokom vikenda. Čak i ako ste slobodni, tih dana možete uživati u vremenu.

Love photo created by Racool_studio - www.freepik.com
Foto Racool_studio, Freepik.com

Devica

Ova nedelja će biti daleko od monotone za vaš znak. Njegov optimizam je uglavnom ukorenjen u vašem unutrašnjem raspoloženju, a ne u spoljašnjim uslovima. Pokušajte da vidite dobre stvari koje vam život donosi i ne fokusirajte se na stvari koje nedostaju ili ne možete imati. Štaviše, pokušajte da se družite; prava poznanstva bi mogla da vas približe uspehu. Vikend će biti idealan za opuštanje i zabavu, ali ne i za obaveze. Ne ostavljajte stvari na čekanju.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Ove nedelje ćete se jako zabaviti, ako prestanete da prigovarate i kukate. Kontrolišite svoje reči i svoje ponašanje, jer mogu da dovedu do nesporazuma i tenzija između vas i vašeg partnera. Držite se lakih, nevažnih tema koje će raspršiti svaku napetost. U nedelju, pobrinite se da organizujete nešto zabavno za sebe i svog partnera, ili, ako ste slobodni, sa prijateljima.

Coffee photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaga

Ove nedelje će vam se planovi u potpunosti razvijati, a istovremeno ćete imati priliku da razmislite o svojim narednim potezima. Budite pažljivi i pedantni i ne prepuštajte ništa slučaju. Vaš trud će biti nagrađen i sve će napredovati glatko i lakše. Nedelja će biti posvećena ljudima iz vaše porodice koji će vam ispuniti dan radošću i bezbrižnošću.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Očekuje se da će vaš ljubavni život biti pozitivan, bez posebnih problema. Neke male svađe ili tenzije mogu se desiti pre sredine nedelje, ali vikend će vam pomoći da se oporavite. Odvojite malo vremena za svog partnera i ne oklevajte da mu izrazite ljubav, na bilo koji način koji smatrate prikladnim. Priđite jedni drugima i uživajte u pozitivnom raspoloženju.

Gold photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Škorpija

Čini se da je ovo teško vreme za vas i teškoće će postati još veće, na materijalnom ili čak ličnom nivou. Ova nedelja će, međutim, biti uravnoteženija i doneće vam potreban optimizam. Vaši voljeni će moći da vas podrže i pomognu vam da se nosite sa svojim očajem. Vikend će vam pružiti trenutke olakšanja i bezbrižnosti, do mile volje. Provedite malo vremena sa svojim voljenima i ostavite svoje nevolje i strepnje na neko vreme po strani.

Pročitajte i ovo: SADE SATI – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

U ljubavnom životu vaša nedelja će biti harmonična i sa partnerom ćete doživeti razumevanje i međusobnu podršku. Vaša potreba jedno za drugim će vas zbližiti i ojačati vašu vezu. Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, vikend će vam doneti radost i zadovoljstvo. Budite otvoreni za sve što vam život nudi i ne skrivajte se duboko u svojoj pećini.

House photo created by pvproductions - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Strelac

Ove nedelje ćete imati snagu i hrabrost koji su vam potrebni da unapredite svoje planove. Uvid u vaše razmišljanje biće poseban i moći će da utre put vašem uspehu na svakom nivou. Moć koju imate u svojim rukama, direktno ili indirektno, biće neprocenjivo oružje koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Ponedeljak će vam doneti najbolje uslove i idealno okruženje za dobar početak u onome što pokušavate da izgradite. Ljudi od poverenja diskretno stoje na vašoj strani i to će vam pružiti veliku podršku, u slučaju da vam zatreba.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Ova nedelja će biti malo čudna za vašu vezu. Nećete moći u potpunosti da kontrolišete svoje emocije, pa ćete partneru dati negativan osećaj koji će stvoriti distancu između vas. Naravno, dobro je vreme da se ispitaju stvari i vidi šta se krije iza toga. Da li postoji nešto dublje što treba da se sredi? Ako želite da razgovarate sa partnerom, ostavite to za vikend kada će uslovi biti bolji i povoljniji za ozbiljne razgovore.

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Jarac

Ova nedelja je veoma pozitivna za vaš znak. Čini se da će optimizam i nada u budućnost prevladati u vama, dajući vam veliku moć da predstavite svoje planove. Verovatno ćete se osećati prilično aktivno i pozitivno u vezi sa dešavanjima u vašem životu, što donosi niz pozitivnih emocija. Možete planirati novi poduhvat, sada kada vam planetarno okruženje favorizuje i donosi vam snagu koja vam je potrebna da napravite prve korake. U isto vreme, vaš lični život će biti prilično favorizovan, posebno u nedelju.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RIBAMA

U svom ljubavnom životu, daćete sve od sebe da preduzmete akciju i stvari u svoje ruke. Iskoristite ovu nedelju da provedete divne trenutke sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, planete će vam biti naklonjene, zato nemojte birati sigurnost svoje kuće umesto prelepe i osvežavajuće vožnje do omiljene destinacije.

Vodolija

Možda se u poslednje vreme osećate malo pod pritiskom i preopterećeni ljudima oko vas. Ovo je delimično zbog vašeg sopstvenog stava, jer su vas obaveze apsorbovale i otuđile iz vašeg društvenog kruga. Međutim, čini se da ima svetlosti na kraju tunela i stvari će se poboljšati tokom nedelje, posebno u nedelju, kada će vam planete biti najpovoljnije. Imaćete priliku da provedete neko divno vreme sa voljenim osobama i prijateljima, ostavljajući po strani sve stvari koje vas se tiču, na neko vreme. Porodica će takođe igrati važnu ulogu ovog dana.

Pročitajte i ovo: VENERA U VODOLIJI – Slobodna i svoja, otvorena za provod, zabavu i nove trendove

U svom ljubavnom životu morate pokazati više ljubavi svom partneru, izražavajući mu interesovanje i naklonost. Ostavite prošlost iza sebe i učinite sve što možete da popravite raspoloženje među vama. Kraj nedelje biće idealan za romantičan potez ili pokušaj da ispoljite svoju ljubav. Ako ste slobodni, ovo bi mogao biti vaš srećan vikend!

Ribe

Ova nedelja vas poziva da budete hrabri i odvažni, kako biste savladali određene prepreke koje će vam zagorčati život. Rešenja će biti lakša nego što mislite, zato se ne plašite i ne očajavajte. Preduzmite bilo koju potrebnu inicijativu i ne ustručavajte se da izrazite svoje mišljenje o važnim stvarima, kada vas pitaju. Izbegavajte velike rizike u utorak, čak i ako osećate da ste spremni, i odložite sve važne odluke. U nedelju ćete uživati u opuštanju i miru koji su vam toliko potrebni, daleko od svih nevolja. Pozovite prijatelje i dobro se provedite.

Pročitajte i ovo: MARS U RIBAMA – Tamo daleko…

Moći ćete da napravite neke promene, ako to odlučite sa svojim partnerom. Morate da razmislite šta želite i da im kažete. U sredu ćete uživati u divnim trenucima sa njima. Ako ste slobodni, budite spremni na neka lepa iznenađenja.