Pozdrav lunarnom pomračenju punog Meseca u Blizancima!

Sedmica započinje pomračenjem, i to ne bilo kakvim čudnim… To bi moglo da bude samo penumbralno lunarno pomračenje Meseca – kada Mesec prolazi kroz spoljni sloj zemljine senke – ali ovo je mnogo jače i više od toga!

Pomračenje Meseca u Blizancima je u konjunkciji sa okom Bika, fiksnom zvezdom Aldebaran, a neke informacije će vam sigurno pasti u oči ove nedelje! Da cela stvar bude zanimljivija, ovo je prva Lunarna eklipsa u znaku Blizanaca u poslednjih osam godina!

Kako smo o ovom fenomenu već pisali, da ne bismo dalje dužili na ovu temu, sve detaljno o pomračenju Meseca na 08°38’ Blizanaca i horoskop punog Meseca za sve znake zodijaka pročitajte na dole navedenim linkovima.


Pročitajte i ovo: POMRAČENJE MESECA U BLIZANCIMA 30. novembar 2020. 


Pročitajte i ovo: Prva Lunarna eklipsa (pomračenje Meseca) u Blizancima u poslednjih osam godina, 30.11.2020. – Horoskop punog Meseca za sve znake zodijaka


Sa Merkurom koji je takođe izuzetno zauzet – sekstil sa Saturnom, ulazak u Strelca i trigon sa Hironom – vaš um biće preopterećen do iznemoglosti.

Sva sreća, nedelju završavamo super romantičnim vikendom, zahvaljujući Venerinom trigonu sa Neptunom 06. decembra.

Pogledajte sve jasno očima Mesečevog pomračenja! Ponedeljak, 30. novembar, donosi Lunarnu eklipsu punog Meseca u Blizanacima!

Dok Mesec postaje nežno senovito sive boje, sličan sivi veo podiže se s vaših očiju i stvari sada možete jasnije da sagledate. Ovo pomračenje je u znaku Blizanaca, ali zapravo pada na nepokretnu zvezdu Aldebaran, vatreno oko sazvežđa Bika!

Pročitajte i ovo: Kako VENERA U ŠKORPIJI utiče na vaš horoskopski znak i podznak

Ovo je Lunarna eklipsa Severnog Mesečevog čvora (trenutno u Blizancima), što znači da se vaše oči – pogled nežno okreću prema budućnosti, uklanjajući sve prepreke u vašem razmišljanju.

Pročitajte i ovo: Kako DIREKTAN MARS U OVNU utiče na vaš horoskopski znak posle dvomesečne retrogradnosti (14.11.2020. – 07.01.2021.)

Blizanci su sve što se tiče komunikacije, sve o mislima, rečima, brbljanju, dijalogu koji neprestano vodimo sa drugima i sa sobom. Da li je vreme za promenu scenarija? Da li je vreme da razgovaramo drugačije i drugačije vidimo stvari? O, da!

Merkur, vladar Blizanaca, upravo radi na tome, pomažući vam da napravite određene brze mentalne promene i progovorite svoju istinu.

Dok Merkur bude pravio sekstil sa Saturnom u ponedeljak, na dan pomračenja, u svom umu postavljate temelje novom načinu umrežavanja i povezivanja ideja.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Sledećeg dana, u utorak, 1. decembra, Merkur menja znak i iz Škorpije ulazi u Strelca, a trigon sa Hironom u Ovnu pravi 05. decembra. Sada ste spremni da svoj pogled čvrsto usmerite prema budućnosti! Nova vizija biće vam potrebna kada uđete u mesec decembar.

Romansa nije daleko… Ljubavnica Venera u Škorpiji okida Neptuna u Ribama u nedelju, 06. decembra i prvi decembarski vikend sigurno će biti krajnje čaroban!

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Strelca, u natalu i tranzitu

Period od petka do sledećeg ponedeljka savršen je za romantiku, opuštanje i sanjarenje. Vaš ljubavni život imaće koristi od povećane nežnosti i sposobnosti povezivanja na duhovnom nivou sa partnerom. Iskoristite ovo vreme za gledanje romantičnih filmova, zabavljanje sa partnerom i prijateljima, kao i za kićenje novogodišnje jelke i praznično ukrašavanje doma.

Ovan

Sada možete da vidite da su vas određene situacije iscrpile i konačno odlučite da ispravite stvari u svom životu.

Ne dozvolite da iko utiče na ovu vašu odluku. Planete favorizuju profesionalne korake i donose vam povoljne ponude, kao i razvoj vaše veze.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Stvari u vašem ljubavnom životu su vrlo zadovoljavajuće i ovo će vam pomoći da se efikasnije nosite sa ostatkom svojih problema. Potrudite se da održite malo mira i tišine.

Ako ste slobodni, usudite se da napravite prvi korak prema osobi koja vas zanima. Ona oseća isto i vaš trud će sigurno da bude nagrađen.

Bik

Ove nedelje biće tiho i mirno.

Ako ste slobodni, vaš ljubavni život će postati zanimljiviji, kroz zanimljiva nova poznanstva. Ne dozvolite da vas uzbuđenje odvede do pogrešnih izbora, jer nisu svi vredni vaše pažnje.

U svojim finansijama izbegavajte rizike, jer opasnost vreba na svakom uglu.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Ove nedelje pokušajte da se približite partneru i izrazite duboka osećanja prema njemu, zaboravljajući na sve negativne stvari koje su vas razdvajale.

Ako ste slobodni, povećana društvenost će vam pomoći da pronađete ljubav koju ste čekali.

Blizanci

Lunarna eklipsa u vašem znaku upire sva svetla u vas, tako da možete da računate da će ova nedelja biti puna napetosti, i produktivne i negativne.

Budite diskretni i neutralni u razgovorima sa kolegama, jer se nesporazumi lako mogu dogoditi.

U svojim finansijama i profesionalnim potezima iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže da napredujete. Ne povlačite ishitrene poteze koji bi vam mogli pokvariti napore.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Ove nedelje će vas zabrinuti emocionalni problemi. Oni potiču iz prošlosti, kada niste uspeli da radikalno rešite određena pitanja. Ovi problemi su se vratili da pomuče vas i vašeg partnera.

U vašoj vezi izbegavajte sukobe i pokušajte da budete mirni i da rešite probleme. Smirite se, ovi dani ne favorizuju visoke tenzije i nesuglasice. Odložite sve po strani i sačekajte pravi trenutak da delujete.

Ako ste slobodni, planete će vam pomoći da upoznate osobu o kojoj sanjate.

Rak

U poslednje vreme vaš život je vrlo konfuzan i nestabilan, otkrivajući vaše urođene strahove i osetljivosti i vodeći vas do pogrešnih odluka.

Odvojite malo vremena da posložite stvari i uredite svoj svakodnevni život.

Trebalo bi direktno da se pozabavite problemima u vašoj vezi kako bi ona postala jača i iskrenija. Prestanite da se pretvarate da je sve savršeno.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Ova nedelja će definisati budućnost vaše veze. Sada stvari možete jasno videti i stav vašeg partnera možda nije prava stvar za vas. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku, vodite iskren razgovor koji će vam pokazati da li ste spremni na promene.

Na poslu se pojavljuju nagli događaji, pa budite sigurni da dobro razmislite pre nego što učinite bilo šta zbog čega ćete požaliti.

Ako ste slobodni, morate nešto učiniti da se izvučete iz emotivne bede. Sedenje kod kuće vam neće promeniti život.

Lav

Već dugo osećate potrebu da pronađete nekoga posebnog, nekoga s kim ćete iskusiti veliku ljubav, a da pritom ne žrtvujete u potpunosti svoju nezavisnost. Ova nedelja će vam verovatno doneti takvu osobu.

Naravno, vaš put će se promeniti i jer će vaš partner zahtevati više od vas. Morate postati fleksibilniji, jer vaš ego neće dozvoliti da se stvari razvijaju (baš kako vaš partner želi) u vašoj vezi. Razmislite šta zaista želite i pronađite osobu koja vam to može dati.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

U svojoj karijeri pustite stvari da idu svojim prirodnim tokom, jer ovaj period ne favorizuje promene.

Ljubavni život vam ide odlično i pokušajte da umanjite negativnost i nervozu kako biste sačuvali dobro raspoloženje među vama. Izrazite svoju ljubav i nežnost prema partneru i vaša nedelja biće divna.

Ako ste slobodni, ne dozvolite da vas ovo iznervira. Velika ljubav će uskoro doći u vaš život.

Devica

Ova nedelja biće mirna i optimistična, pomažući vam da poboljšate svoje poslovne veze.

U poslednje vreme ste prošli mnogo toga i osećate se uplašeno i nesigurno. Ne dozvolite da vas muke sruše jer ćete sve uspeti da prevaziđete.

Pokušajte da se približite ljudima kojima je stalo do vas i koji vam mogu pomoći. Štaviše, pokušajte da budete velikodušniji jer će vam to pomoći da se osećate manje pod stresom.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Tokom vikenda posvetite sebi malo vremena kako biste se rešili svih pritisaka kroz koje ste prošli.

Početak nedelje nateraće vas da shvatite da stvari u vašem ljubavnom životu ne izgledaju dobro. Stalno ste na ivici nesporazuma ili svađe. Na kraju ćete uspeti da se obratite partneru i poboljšate odnos.

Ako ste slobodni, nemojte ostati kod kuće, osećajući se jadno. Planete će vam pomoći da pronađete ono što tražite, sve dok to tražite.

Vaga

Ove nedelje ćete konačno moći da sprovedete svoje planove, sve dok odlučite da prestanete da razmišljate i počnete da radite.

Na poslu očekujte neko restrukturiranje koje na vas neće direktno uticati. Budite obazriviji u svojim finansijama.

Obuzdajte svoj ego i iskoristite priliku da napravite novi početak. Promenite svoj stav i naučite da uzimate u obzir potrebe partnera. Niste sami u ovoj vezi.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

U poslednje vreme ste otvoreni iskušenjima i, ako ne kontrolišete ovu tendenciju, nepopravljivo ćete naštetiti svojoj vezi. Razmislite šta zaista želite i razgovarajte o tome sa svojim partnerom, tako da druga strana zna šta se događa.

Ako ste slobodni, morate da naučite kako da budete sami sa sobom, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Vaše raspoloženje će se poboljšati i postaćete privlačniji drugim ljudima.

Škorpija

Ovi dani doneće pritisak i radikalne promene u vašem životu, kao i prepreke koje će vas iritirati.

Ostanite mirni i racionalno razmišljajte kako biste se prilagodili novim činjenicama i reorganizovali. Morate da odlučite koliko vremena želite da potrošite na sebe, a koliko na probleme drugih ljudi.

U svom ljubavnom životu postarajte se da više razumete ljude koji izražavaju svoja osećanja prema vama i pružite šansu osobi koja vredi toga.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Vaša veza se suočava sa nekim problemima, ali nije pravo vreme da ih rešite. Ostavite ih po strani ako želite da izbegnete sukobe i radije radite stvari koje će vam se svideti. Kasnije ćete dobiti priliku da se pozabavite svojim problemima.

Ako ste slobodni, pokušajte da proširite svoj društveni krug kako biste promenili svoju dosadnu rutinu. Lako možete pronaći ono što tražite.

Strelac

Ove nedelje konačno dobijate priliku koju ste želeli da promenite svoj život i postavite temelj za svoju budućnost.

U vašem ličnom životu postojaće distanca između vas i vašeg partnera i moraćete da pokušate da se približite.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Postoje stvari u vašoj vezi koje vam se ne sviđaju i na vama je da ih promenite. Vodite iskren razgovor sa partnerom i pokušajte da zajedno pronađete rešenja.

Tokom vikenda posvetite sebi malo vremena, odmorite se i brinite o svom zdravlju.

Ako ste slobodni, u vaš život će ući platonska ljubav koja će u budućnosti možda postati veza.

Jarac

Ove nedelje će vam sve postati jasno u životu.

Sada shvatate da ste tvrdoglavošću i brzopletošću u donošenju odluka samo naštetili sebi. Suočićete se sa problemima i kašnjenjima na poslu. Budite mirni i strpljivi i pokušajte da odredite šta nije u redu i kako to možete popraviti.

U vašim finansijama stvari će se promeniti i postati vrlo pozitivne za vas.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Vaša senzualnost i strast biće intenzivni, ali morate ih maksimalno iskoristiti. Kontrolišite lošu narav i planirajte romantične večeri koje će vama i vašem partneru omogućiti da se dobro zabavite.

Ako ste slobodni, u ljubavnom životu ćete konačno dobiti odnos kakav ste oduvek želeli. Došlo je vreme da se rešite usamljenosti. Ne zatvaraj se, izađite i zabavite se.

Vodolija

Ove nedelje će vam neke vrlo prijatne i pozitivne situacije promeniti život, posebno u oblasti vaše karijere.

Vaš rad i vaše finansije su veoma favorizovani i sada možete postići svoje ciljeve.

Stvari su napete između vas i vašeg partnera i osećate se kao da ste zaglavljeni u slepoj ulici. Morate biti mirni i razgovarati sa drugom polovinom kako biste pronašli rešenje, umesto da kažete ili radite stvari zbog kojih biste kasnije mogli da požalite.

Pročitajte i ovo: Saturn u Škorpiji ili osmoj kući seksualnosti

Vikend je idealan za zabavu i druženje.

Ako ste slobodni, držite oči otvorene, posebno tokom vikenda, jer će vas nova ljubav verovatno iznenaditi. Vrlo zanimljivo poznanstvo postaće uzbudljiva veza.

Ribe

Čini se kao da ovih dana hodate po žici.

Budite pažljivi kako se krećete i ponašate, ako želite da zadržite svoje voljene u svom životu i ostanete srećni.

Morate preispitati odluke koje donosite u ljubavnom životu, jer neprestano donosite pogrešne izbore i na kraju se povređujete. Za ove stvari je potrebno vreme i treba biti strpljiv.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Suočićete se sa nekim finansijskim poteškoćama koje će u vašu vezu uneti turbulencije i stres. Ostanite mirni i sve će biti u redu.

Ako ste slobodni, izađite sa prijateljima i lepo se provedite. Možda upoznate nekog zanimljivog.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.