Nedelju započinjemo Mesečevim ulaskom u znak Vage, a vetar u leđa za dešavanja koja slede dobijamo od strane blistave konjunkcije Sunca i Merkura u Strelcu. Svakako, krešendo, i ono što će obeležiti ovu nedelju, jeste totalna Solarna eklipsa, to jest, mlad Mesec i potpuno pomračenje Sunca u znaku Strelca, u subotu, 04. decembra, koja se naslanja na Lunarnu eklipsu koja je bila 19. novembra.

Divan i inspirativan vodeni aspekt trigona između Marsa u Škorpiji i Neptuna u Ribama, koji je aktivan od prošlog petka do ovog četvrtka, a egzaktan u ponedeljak, donosi strast i duhovnu hrabrost da se zauzmete za svoja prava ili se borite za dostojan cilj.

Osećajući se romantičnije i senzualnije, možete privući iskrenog i istinski saosećajnog partnera ili uživati ​​u erotskoj avanturi sa postojećim partnerom.

Merkurov sekstil Saturna od nedelje do srede, a egzaktan u utorak, donosi ozbiljno razmišljanje, odličnu koncentraciju, dobro pamćenje i organizacione sposobnosti.

Food photo created by solominphoto - www.freepik.com
Foto by solominphoto, Freepik.com

Sa fokusiranim umom, imate mogućnost da vidite kako se planovi velikih razmera ostvaruju. Povećana mentalna čvrstoća pomaže vam da donesete važne odluke i da se nosite sa svim teškim problemima.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Venera u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama od prošlog petka do ove subote, a egzaktno u utorak, donosi strast, romantiku i glamur i luksuz. Povećana senzualnost i popularnost čine ovo vreme odličnim za druženje i izlaske.

Ulepšavanje je takođe važno, iskoristite ove dane za ulepšavanje, naročito zbog toga što će Venera od 19. decembra do 29. januara naredne godine da bude retrogradna, a to nikako nije dobar period za bilo šta u vezi sa lepotom i onim što Venera simboliše.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Prvog dana decembra Mesec ulazi u Škorpiju, a Neptun kreće direktno sa 20°24’ Riba posle svog dugog petomesečnog retrogradnog hoda, što završava magloviti period iluzija, snova i lažnih stvarnosti koje su nam zamagljivale viziju.

Merkur u Strelcu u inkonjunkciji sa Uranom, od utorka do subote, egzaktno u četvrtak, čini vaš um izuzetno aktivnim. Imate toliko novih i drugačijih ideja da ponekad ne znate odakle da počnete.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Preskakanje s jedne stvari na drugu tako brzo može otežati pamćenje stvari. Nervna napetost i anksioznost je moguća kada se osećate pod pritiskom i kada ste u frci.

U petak Mesec ulazi u Strelca, a Sunce u Strelcu pravi inkonjunkciju sa Uranom u Biku. Ovaj aspekt aktivan je od srede do subote, što otežava smirivanje i opuštanje.

Nagomilavanje nervne napetosti i naelektrisane energije u vašem sistemu može biti uzbudljivo, ali i pomalo zastrašujuće. Važno je biti fleksibilan i prilagoditi se promenjivim uslovima. Pokušajte da idete u skladu sa tokom i uklopite se.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Strelca, u natalu i tranzitu

Došli smo i do najvažnijeg dešavanja nedelje, a to je pomračenje Sunca u u subotu, na 12°22’ Strelca, koje donosi neočekivanu promenu i opasnost od nasilja, zločina i bolesti. Tenzija se može smanjiti prilagođavanjem promenjivim uslovima, držeći um otvorenim, a ponašanje fleksibilnim.

Pročitajte i ovo: Tri scenarija igre privlačenja u partnerskim odnosima

Detaljno o tome šta nam donosi pomračenje Sunca u Strelcu pročitajte na dole navedenom linku, posebnom članku na portalu Sito&Rešeto.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC I POMRAČENJE SUNCA (Solarna eklipsa) U STRELCU 4. decembar 2021. – Neočekivane prepreke i neuspesi

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Ovan

Određena pitanja koja su vas zabrinjavala konačno će biti rešena prema vašim planovima.

Naravno, nećete biti sami u ovoj potrazi; naprotiv, pored sebe ćete imati poverljive, prijateljski nastrojene ljude koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Usudite se da preuzmete inicijativu i planirate budućnost bez straha i oklevanja.

Pročitajte i ovo: Odgovori na najčešće postavljana pitanja astrologu

Ovonedeljni mlad Mesec vam podiže raspoloženje, dok je vaša seksualnost na vrhuncu. Naći ćete priliku i vreme koje vam je potrebno da ispravite bilo koji problem i premostite svaki jaz u vašoj vezi.

Nesumnjivo, vi znate šta je potrebno da biste uspeli i učinili sve boljim.

Ako ste slobodni, otvorite oči, jer će vam novo poznanstvo doneti ono što tražite. Budite oprezni i vaš instinkt će vam pomoći da pronađete pravu osobu i napravite prave poteze. Sve će biti lako.

Bik

Ove nedelje ćete shvatiti da vam način na koji se bavite stvarima u životu nije pomogao.

Odvojite malo vremena da uočite svoje greške i preispitate svoje metode, kako biste postigli radikalne promene koje će vam pomoći da uspete.

Pročitajte i ovo: Mars u VII polju – interakcija sa partnerom i širim okruženjem

Uvek ostanite pod kontrolom. Pažljivo planirajte svoje poteze i fokusirajte se na svoje buduće planove. Ne zanemarujte ljude kojima ste potrebni, jer će na kraju i oni zatrebati i vama.

Ovaj mlad Mesec vam donosi osećaj obnove. Vi ste romantični i senzualni i vaš partner shvata ovo raspoloženje i odgovara u skladu sa tim. Približićete se jedno drugom i ponovo ćete se zaljubiti.

Ako ste slobodni, sreća će vam doneti veoma posebnu osobu.

Blizanci

Ove nedelje ćete biti aktivni, kreativni i efikasni.

Konačno ćete moći da realizujete planove koje ste dugo odlagali, ako budete postupali pametno i brzo. Držite se podalje od sukoba i ne prebacujete stvari na ljude koji nisu učinili ništa loše.

Tokom vikenda isplanirajte mali izlet koji će vam pomoći da se odmorite i oslobodite pritiska. Pronaći ćete energiju da reorganizujete svoj život i donesete važne odluke o novim počecima.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Konačno možete da vidite prave probleme u vašoj vezi i znate šta da radite da biste ih se rešili. Ne dozvolite da vas vaša nervoza natera da se ponašate impulsivno i da kažete pogrešne stvari. Budite diplomatski nastrojeni i pronađite rešenja nakon razgovora sa partnerom. Ovo će vašu vezu učiniti još jačom.

Ako ste slobodni, to što ste introvertni neće vam pomoći. Morate biti otvoreniji za sugestije i pristupačniji.

Rak

Ove nedelje planete favorizuje komunikaciju.

Lako možete sarađivati sa ljudima oko sebe i pronaći rešenja za svaki vaš problem. Vaše samopouzdanje će vam pomoći da donesete važne odluke i napravite promene. Dinamičnost će vam pomoći da promenite svoj život.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim čvorom

Raspoloženje u vašoj vezi će se poboljšati, jer ćete premostiti jaz između sebe i partnera i savladati svaku prepreku. Vaša veza će dostići jedan novi nivo. Od sada, ne dozvolite da bilo šta stane između vas.

Ako ste slobodni, ova nedelja će vam doneti prijatna iznenađenja. Mislite pozitivno i spremite se da upoznate svoju drugu polovinu.

Lav

Ove nedelje preuzimate stvari u svoje ruke, izmirujete zaostale obaveze i radikalno menjate sve što vas ne zadovoljava.

Sreća će biti na vašoj strani i svaka odluka koju donesete će vas nagraditi.

Pročitajte i ovo: Strahovi u zavisnosti od znaka i aspekata Saturna

Vaš ljubavni život je pun optimizma i prosperiteta. Dobićete priliku da ispravite sve što nije u redu u vašoj vezi i ispunite svaki vaš san i očekivanje.

Vaš partner će biti pozitivan, a raspoloženje među vama odlično, pa neka vatra gori.

Ako ste slobodni, vaš ljubavni život će se promeniti zahvaljujući lepoj novoj vezi.

Devica

Početak nedelje očekuje se da bude miran i prijatan, a to je nešto što vam je potrebno.

Osećate se vrlo sigurni u sebe i čvrsto stojite na svojim nogama. Uspevate da se oslobodite svake poteškoće koja vas drži zaglavljenima u prošlosti, tako da možete hrabro da nastavite dalje.

Osećaj samopouzdanja kojim odišete čini vas popularnim u vašem društvenom životu, sa puno novih i korisnih poznanstava.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

Planete vas ispunjavaju optimizmom i energijom za usmeravanje ka vašoj vezi. Provedite lepu nedelju sa svojom drugom polovinom, čineći svoju vezu boljom.

Ako ste slobodni, konačno ćete biti zadovoljni razvojem događaja. Planete vam favorizuju domen ljubavi, tako da će biti nemoguće ne pronaći ono što tražite.

Vaga

Ove nedelje ćete biti veoma popularni i svi će želeti da podele deo vašeg dobrog raspoloženja i energije.

Zvezde favorizuju i druge oblasti vašeg života. Vaši snovi i očekivanja se konačno mogu ostvariti. Maksimalno iskoristite pozitivan uticaj da rešite probleme zbog kojih ste se osećali pod stresom.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Jarca, u natalu i tranzitu

Vaša senzualnost i strast će vas i vašeg partnera odvesti u uzbudljive avanture. Raspoloženje će biti opušteno i pozitivno, pa iskoristite priliku da povedete sadržajan razgovor o vašoj vezi.

Ako ste slobodni, zvezde će vam pomoći da dobijete sve što poželite, samo da uradite nešto po tom pitanju.

Škorpija

Ove nedelje ćete morati da budete strpljivi i naporno radite da biste ostvarili svoje snove.

Ostaćete fokusirani na svoje planove i ništa neće moći da zaustavi vaš dinamičan razvoj. Ostanite na zemlji, jer predstoje mnoge promene. Biće pozitivni, ali ipak ne treba da se previše uzbuđujete.

Pročitajte i ovo: Peta kuća horoskopa i planete u njoj – tu se krije tvoja moć

Čini se da je vaša veza pomalo neaktivna, jer ste i vi i vaš partner introvertni i to vas sprečava da imate iskrenu komunikaciju. Treba da napravite prvi korak i kažete partneru šta vas muči i šta želite da promenite, kako biste bili srećni. Ovo će učiniti vašu vezu još jačom i ponovo će razbuktati vatru između vas.

Ako ste slobodni, oslobodite se pesimizma koji vam kvari raspoloženje i naučite da se zabavljate, čak i ako ste sami. Zvezde će vam uskoro doneti nekog novog.

Strelac

Ova nedelja će promeniti činjenice u vašem životu na pozitivan način.

Vaša živost i snaga će vas naterati da ostvarite svoje planove i ideje. Zvezde favorizuju komunikaciju, ali to ne znači da se nećete suočiti sa poteškoćama usled nagle promene planetarne scene.

Pročitajte i ovo: Transformativna moć ljubavi – Venera kvadrat Pluton u natalnoj karti Iva Andrića

Vaš ljubavni život je na vrhuncu. Vaš šarm i nežnost čine da se vaš partner iznova zaljubi u vas. Među vama će biti sjajne veze, a vi možete pomoći da budu još bolji.

Ako ste slobodni, vikend će podići vašu senzualnost i konačno vam doneti ljubav koju ste čekali.

Jarac

Ove nedelje planete pomažu ljudima oko vas da vide vaše sposobnosti i da vam dalje veruju.

Planete vas čine pozitivnijim i optimističnijim u pogledu načina na koji se suočavate sa svojim životom uopšte. Ovo dobro raspoloženje i energija pomoći će vam da rešite sve nerešene stvari koje ste zanemarili.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Planete menjaju sve u vašem ljubavnom životu i razbijaju rutinu koja vas je počela umarati i smarati. Promene koje će se desiti u vašoj vezi biće toliko prijatne, da ćete konačno ostaviti prošlost tamo gde joj je mesto i živeti svoju sadašnjost punim plućima.

Ako ste slobodni, konačno ćete upoznati ljubav svog života, zahvaljujući naklonosti zvezda.

Vodolija

U poslednje vreme se osećate loše i ako se to ne promenite upropastićete sve za šta ste radili.

Oživite svoje snage i čvrsto stanite na noge. Radite ono što mislite da je ispravno, verujte svom stomaku i ne slušajte nikoga. Zvezde će vam poslati pozitivne uticaje i postaćete aktivniji i dinamičniji u svojim poduhvatima.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Vaša veza je favorizovana od strane planeta ove nedelje. Uspećete u svemu što pokušate, pa dajte prioritet važnim pitanjima i rešite ih jednom zauvek.

Ako ste slobodni, dobre vesti: zvezde će vam doneti ono što tražite.

Ribe

Ove nedelje planete ne favorizuju ishitrene poteze, ma koliko primamljive prilike bile koje ćete dobiti.

Vaša nepromišljenost će vas dovesti do odluka koje vam možda neće doneti željene rezultate. Vaša popularnost je povećana i ovo vas veoma zadovoljava.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Čini se da se vaš ljubavni život poboljšava, zahvaljujući naklonosti planeta. Približićete se partneru i zajedno ćete se udaljiti od stresa i pritiska svakodnevne rutine. Planirajte kratak odmor koji će vas okrepiti.

Ako ste slobodni, držite oči otvorene, jer će se nešto uzbudljivo dogoditi.