Ako ste se krajem prošle nedelje osećali dobro bez nekog posebnog razloga, znajte da vas je obasjala zvezdana svetlost božanstvenog spoja Venere i Sunca na početku znaka Ovna.

Ako ste bili pomalo lenji i imali pojačan apetit, isti dvojac je odgovoran i za ove pojave. Jer svako dobro ima svoje zlo. Balans prirodom vlada.

Kako je odmah potom ovaj moćni spoj uleteo u fazu punog Meseca u Vagi, mnogo toga emotivnog izručiće se na pleća nekih od nas početkom ove nedelje. Neke će se rane otvoriti, neke zatvoriti. U svakom slučaju, emotivna preispitivanja su neminovna, na vama je da donesete zaključak i odluke u skladu sa svojom emotivnom situacijom.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Pod naletom ove moćne energije i snažnog emotivnog naboja, počinjemo novu radnu nedelju. Idemo dalje!

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Sunce i Uran u prijatnoj vezi donose nam prijatna iznenađenja i podsticajne susrete od nedelje do utorka. Povećana samosvest može doći kroz bljeskovite uvide. Nove spoznaju otvaraju nove puteve u vašem životu. Iskoračite smelo! Neke šanse se ne ponavljaju dvaput.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Merkur u maglovito – ružičastoj konjunkciji sa Neptunom na 21°20’ Riba, aktivan od nedelje do srede, a egzaktan u ponedeljak, donosi pojačanu osetljivost, izraženu intuiciju, kreativnost i maštu, ali i pospanost i sanjivost (ipak, nemojte u ponedeljak da kasnite na posao i koristite ovo kao izgovor!). Dakle, ovo je dobro vreme za meditaciju, sanjarenje, gledanje filmova, slušanje muzike i opuštanje uopšte.

 

Snaga ovonedeljnog neverovatno moćnog punog Meseca u Vagi još uvek je u prvom planu kako nova nedelja počinje, a sve se odnosi na veze.

Ali moramo se prisetiti, najvažniji odnos od svih je sa nama samima. A pošto je Vaga znak vaganja, unutrašnja ravnoteža je od suštinske važnosti. Razmislite o stvarima za koje ste svesni da bi im moglo biti potrebno preuređivanje i nežno dozvolite sebi da prilagodite svoje stavove, možda ih i promenite, zašto da ne, pa prolećno čišćenje pod uticajem punog Meseca je u toku, a time i odgovore na nedoumice koje vas muče već neko vreme.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ipak, planeta Venera, inače, vladar znaka Vage, nastavlja da ima jak uticaj i ove nedelje na sve nas, a poklon koji nam svima daje jeste duh harmonije.

Dakle, čak i ako želimo da vratimo ličnu, porodičnu ili prijateljsku vezu, gde su granice pregažene, to ćemo pre uspeti da postignemo diplomatskim veštinama nego preteranim pritiskom.

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Merkur je u lepom odnosu sa Jupiterom od ponedeljka do srede, što je povoljno tle za razmišljanje i planiranje vaše budućnosti. Pozitivno razmišljanje i široka perspektiva omogućavaju vam da jasno vizualizujete željeni put koji sledi.

Pročitajte i ovo: VENERA U OVNU, žena ratnica, energična, odlučna, hrabra i izdržljiva

Ovome doprinosi i stabilan odnosa Sunca i Saturna od ponedeljka do petka, što am daje neophodno strpljenje, istrajnost i snažnu radnu etiku da ispunite svoje ciljeve. Dakle, ovo je takođe dobro vreme za obavljanje ozbiljnih ili teških zadataka.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Takođe, i Sunce i Venera su u vrlo stabilnom aspektu sa planetom strukture, Saturnom, koja se nalazi u vazdušnom znaku Vodolije, i ovo nam može pružiti vrlo delotvornu podršku oko bilo kojih problema u vezi sa kojima se suočavamo i dilemma koje razmatramo, sa svojim energijama koje usidruju vrlo živahnu energiju koju trenutno emituju Sunce i Venera u Ovnu.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Pod uticajem nedeljnog punog Meseca u Vagi, sve se tiče emocija i odnosa. Neke stvari, odnosi će se iskristalisati, a potom, početkom naredne nedelje, i pod uticajem aspekta sekstila Venera sa Saturnom, neki odnosi će se učvrstiti i dobiti sasvim novu i stabilnu strukturu. Vi znate koji su!

Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama

Međutim, znati činjenice o tome gde stojimo biće od suštinske važnosti, a sa planetom komunikacije, razgovora i razmišljanja, Merkurom, u nadasve mutnom spoju sa Neptunom u Ribama, u prvoj polovini nedelje, može doći do izobličenja, čak i nenamernog.

Dakle, sve oko ugovora, sporazuma, planova putovanja ili u vezi sa odnosima, zahteva da budemo jasni i da ponovo proverimo sve informacije.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Srećom, Merkur se istog dana useljava u vatrenog Ovna, u kome ostaje do 19. aprila, što može ukloniti neke neizvesnosti nastale ranije tokom nedelje i dati nam iskru energije da ubrizgamo bilo koji pramen koji je možda zastao ili kome je trebalo vremena da se razgori i dobije zeleno svetlo. Zato očekujte trenutak „kreni, kreni, kreni“ kako se nedelja bude bližila kraju.

Pročitajte i ovo: MERKUR u OVNU, što na um, to na drum

Merkurov sekstil sa Plutonom od četvrtka do subote, a egzaktan u petak, otvara vrata dubokom i intenzivnom razmišljanju i razgovorima. Sondažna i prodorna priroda vašeg uma može otkriti tajne i zavere.

Nedelju završavamo prvom četvrtinom Meseca u postojanom Jarcu.

Pročitajte i ovo: Pluton, ludak i kontrolor, opsesivna želja za pobedom i kontrolom

Neko tradicionalniji ili konzervativniji u njihovom pogledu, mogao bi da se odupre nekim novijim i inovativnijim planovima ili oblastima koje imamo.

Pročitajte nedeljnu astrološku prognozu za vaš horoskopski znak i podznak, kako biste imali što širu i potpuniju sliku o tome šta biste mogli da očekujete. Srećno!

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Ova naredna nedelja biće prilično zahtevna, pa morate biti pravilno pripremljeni.

Vaš moral i samopouzdanje će biti slabi; međutim, podvrći ćete se značajnoj i korisnoj internoj pretrazi. Bićete tvrdoglavi, sa snažnim pregovaračkim veštinama, intenzivnim emocijama i strašću.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Dakle, sada je vreme da se bavite zahtevnim profesionalnim zadacima i istovremeno posvetite vreme svom ljubavnom životu.

U vašem ljubavnom životu, strast i emocije će dostići vrhunac tokom vikenda. Istovremeno, od partnera ćete morati da dobijete dokaz poverenja, jer će se zbog nesigurnosti osećati pomalo izmeštenim iz sedla.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Pazite da ne preterujete, jer će emocionalno opterećenje biti veliko, pa da se ne prevali teret na neželjenu stranu, što vi znate da uradite kad zapnete za nešto.

Ako ste slobodni, krećite se samouvereno ka svom cilju i ne dopustite da vaše crne, sumnjičave misli postanu prepreka.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Bik

Nedelja će vam doneti različita osećanja i uticaje, pa ćete, generalno, morati da uložite značajan napor da stvari držite pod kontrolom, ako se to uopšte može u životu, naročito sa nepredvidivim Uranom u vašem znaku.

Početkom nedelje logika će prevladati i vaši izbori će biti odgovorniji i praktičniji. Budite pažljivi, ne želite da postanete previše naporni, jer pritisak koji vas guši neće vam pomoći da dobijete ono što želite.

Vaši instinkti su posebno pojačani, povećavajući vašu sposobnost da se usredsredite na cilj. Upornost i marljivost dovešće vas tamo gde želite da budete.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Emocije će biti intenzivne, ali imaćete mogućnost da ih sakrijete kada je to potrebno.

Što se tiče vašeg ljubavnog života, iskusićete razne situacije. U početku će emocije biti potisnute, a vi ćete biti distancirani prema svom partneru.

Potom ćete preduzeti izvesne korake ka njima, tražeći druženje / pomilovanje.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Čak i ako ste slobodni, vaša potreba za druženjem postaće sve intenzivnija. Osetićete se istovremeno strasnije i nesigurnije. Trebaće vam da vam druga osoba pruži reakciju koja će utažiti vašu nesigurnost.

Tokom vikenda osećaj će biti bogat, ali i uravnoteženiji i neposredniji, tako da ćete moći lepo da se slažete sa partnerom.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci

Ove nedelje balansiraćete između hladne logike i intenzivnih emocija.

Moći ćete da donosite važne odluke na osnovu stroge logike. Iskoristite ovo ako želite da rešite probleme koji zahtevaju ovakav pristup.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

U sledećih nekoliko dana, osećanja će ponovo zavladati, doći u prvi plan, i osetićete neodoljiv zamah, snažnu odlučnost i neprekidnu strast da izvršavate ono što radite bez straha da ćete se boriti za to.

U ljubavnom životu trudićete se da održite ravnotežu. Ne izlažite svoju nesigurnost partneru.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Ako ste slobodni, nemojte se uzdržavati zbog straha od odbijanja. Vaša mašta se budi i postaje stvarnost.

Ako ste u vezi, pravo je vreme da vratite plamen u vaš odnos.

People photo created by wayhomestudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Ova nedelja će doneti značajne turbulencije, uglavnom zbog vašeg raspoloženja. Potisnućete svoje emocije i postaće vam hladno.

Ovo će vam pomoći u profesionalnim poslovima, ali će stvoriti probleme u vašoj vezi. Na kraju će se, međutim, ova situacija ublažiti i moći ćete da se obratite partneru i uravnotežite stvari.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Strast i intenzivne emocije dostići će svoj vrhunac, a sve ćete osećati napregnuto, pod pritiskom. Srećom, to ćete moći da sakrijete u svojim profesionalnim stavovima.

Tokom vikenda moći ćete da se opustite; međutim, izbegavajte bilo kakvo ozbiljno donošenje odluka.

U ljubavnom životu budite oprezni sredinom nedelje, jer biste mogli da postanete ljubomorni i posesivni. Ne započinjite raspravu sa partnerom, u suprotnom bi trebalo da budete spremni da trpite posledice.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Osim toga, emocije će biti intenzivne i ovih dana biće povoljno vreme za vas da svoju logiku ostavite po strani i sledite puteve strasti i mašte.

Ako ste slobodni, ne gubite ni minutu više; izađite tamo, flertujte i provedite neke posebne večeri. Ali kafići ne rade, gde?! Pa, na klupi u parku! Dajte mašti i inventivnosti na volju!

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Ova nedelja je puna zamki, ali i prijatnih trenutaka. Neki će biti opuštajući i romantični, dok će drugi više biti strastveni i intenzivni.

U svojim profesionalnim poslovima imaćete priliku da vredno radite i polažete pravo na sve što mislite da zaslužujete, istovremeno promovišući svoju karijeru.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

U svom ljubavnom životu tragaćete za druženjem visokog kvaliteta. Ne želite da se družite samo sa partnerom, već da s njim provodite kvalitetno vreme, razgovarate ili radite zajedno.

Imaćete strast i emocionalni intenzitet koji bi trebalo da iskoristite kako biste vratili plamen u vašu vezu.

Pročitajte i ovo: JUPITER KVADRAT URAN, snažna potreba za oslobađanjem od tradicije i rutine 

Ako ste slobodni, pravo je vreme da napravite značajan korak prema osobi koja vas zanima. Živite samo jednom, pa ne oklevajte da igrate igru.

Devica

Ove nedelje ćete se kretati svojom standardnom logikom i praktičnošću, a ovo će vam pomoći da promovišete svoje profesionalne poslove.

Sredinom nedelje postaćete društveniji, komunikativniji i uravnoteženiji. Kasnije, tokom vikenda, iskusićete strast, mističnost, snagu, dinamičnost i intenzivne emocije.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Nedelja će vam doneti idealan kraj nedelje. Osećanja su bogata, ali i direktna. Dani će biti idealni za mali izlet sa dobrim društvom.

U ljubavnom životu možete iskoristiti ovu predstojeću nedelju da napravite korak dalje.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, ljubi, grli, uživa umaterijalnim plodovima i senzualnim zadovoljstvima

Ako to želite učiniti romantičnijim, sredina nedelje biće idealna, jer ćete biti nežnog, intimnog raspoloženja. Ako osećate da vam nedostaje malo misterije, unesite malo strasti u vašu vezu.

Ostavite vrata mašti otvorena i sve će se dogoditi prirodno, bilo da ste u vezi ili ste slobodni i tražite saputnika.

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaga

Ove nedelje biće vam prilično lepo i doneće vam mnogo pozitivnih stvari na ličnom i profesionalnom nivou.

U svom životu ćete tražiti značajno druženje. Ne želite da budete sami, ali niste spremni da se zadovoljite sa bilo kim. Ljubav i nežnost postaće lepa podloga za vaše intimne trenutke.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Strast i emocionalni intenzitet će doseći vrhunac. Svet ćete doživeti sa emocionalnom dubinom i to će vaše stavove učiniti stabilnim.

Dogovaranje vaših osećanja olakšaće pregovaranje i zahtevanje. U vašem ljubavnom životu ova nedelja će vam pokazati i mehuričastu i tamnu stranu ljubavi.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, grabi, juriša i osvaja polako

Osetićete potrebu da svoja osećanja izrazite na sladak, emotivan način, dok će biti trenutaka kada će strast i fizički impuls voditi vaše poteze. Uživajte u ovim jedinstvenim prilikama da u svojoj vezi budete različiti.

Ako ste slobodni, nećete moći da se oduprete nečem novom i izazovnom. Da li ste spremni da to iskusite?

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Škorpija

Ova nedelja će doneti različite uticaje u vaš lični i profesionalni život. Vaše raspoloženje će biti slatko i romantično, a vi ćete osećati potrebu da budete blizu svog partnera i zadovoljite svoju potrebu za intimnim druženjem.

Pročitajte i ovo: Kineska astrologija: Sve o 2021. godini Belog Metalnog Bivola

Tokom vikenda iskusićete emotivne dubine i intenzitet osećanja. Ovo se prevodi u vatrenu strast i najjaču želju da postanete jedno sa partnerom.

U svojim profesionalnim poslovima moći ćete vrlo uspešno da sakrijete svoje emocije.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš ljubavni život će biti vaš fokus tokom ove nedelje. Dobićete priliku da provedete neko kvalitetno vreme sa partnerom, ali i da izrazite svoju strastvenu stranu. Zavladaće vatra i strast, ostavljajući logiku po strani. Ne ustručavajte se isprobati nova iskustva sa partnerom, ona koja će vam ojačati vezu.

Ako ste slobodni, predstoji vam nedelja puna flertovanja. Napravite sledeći korak i postavite svoje uslove.

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Strelac

Ovo će biti nedelja intenzivnih emocija i aktivnosti. Bićete u dobrom društvu i prisustvu svog partnera.

Doživećete duboke i zahtevne emocije. Ne možete ih predvideti, zato im se samo prepustite i iskusite ih otvorenog srca.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Međutim, osećaćete se nesigurno, a ovo bi moglo da vas satera prema partneru i ljudima oko vas. Strast, dinamičnost i intenzitet! Doživećete osećanja koja ste do sada potiskivali.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Stvari koje su se duboko zadržale u vašoj duši ne mogu ostati skrivene ni sekunde. Ne pokušavajte da im se oduprete, to će biti nemoguće. Iskusite ih na svoj način, bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni i tražite idealnog saputnika u životu.

Jarac

Ova nedelja će biti zanimljiva, puna intenzivnih trenutaka. Imaćete priliku da donosite važne odluke, da budete bliski sa voljenima i da osećate ljubav, nežnost i intenzivne emocije.

Strast će vas zavesti i otpustićete sve konzervativne ideje. Mašta će vas definisati i udaljiti od stvarnosti. Vaša intuicija će biti povećana, pa je koristite za objašnjavanje situacija koje se ne mogu obraditi vašom logikom.

Pročitajte i ovo: MERKUR U RIBAMA – Oprosti mi!

Vikend će biti idealan za izlete i zabavu. Posvetite partneru neko kvalitetno vreme i pružite toliko potrebnu drugu priliku vašoj vezi. Ili, ako stvari idu dobro, iskoristite ove dane kao prstohvat bibera koji će začiniti vašu vezu.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Ako ste slobodni, izrazite svoj šarm i ne pokušavajte da funkcionišete samo na osnovu racionalnog razmišljanja. Nećeš uspeti.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija

Ove nedelje planete vam postavljaju temelje za dinamičan i odlučan pokret.

Prići ćete ljudima koje volite, provesti s njima lepe trenutke i iskusiti neke duboke emocije koje će vam proširiti vidike i otvoriti vrata alternativne stvarnosti.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

Mašta će napisati svoju bajku; predaćete joj se i videćete kako se vaši snovi ostvaruju, makar i na nekoliko trenutaka. Bićete, međutim, vrlo nesigurni, neprestano tražeći uverenje na nafuran način; ne preterujte. Dobićete priliku da se izrazite sa strašću.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

U vašem ljubavnom životu očekuje se da će ova nedelja biti zanimljiva na mnogo načina. Pored partnera ćete osećati bliskost i druženje, a istovremeno ćete iskusiti strast koja će vas odvesti u nove i uzbudljive svetove i osećanja.

Ako ste slobodni, ne oklevajte da flertujete i eksperimentišete.

Table photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ribe

Ovo će biti zanimljiva nedelja. Možete se okružiti ljudima, uspostaviti nove veze i zabaviti se, jer ćete biti pozitivno raspoloženi.

Pročitajte i ovo: VENERA U OVNU, žena ratnica, energična, odlučna, hrabra i izdržljiva

Tokom vikenda vaše emocije podstiču strast i bogata, duboka osećanja. Ovi dani su idealni za izlete i druženje, ali treba izbegavati bilo kakve važne odluke; vaša romantična, osetljiva nastrojenost učiniće vas naivnim.

Pročitajte i ovo: SATURN U VODOLIJI – Život posle života (do marta 2023. godine)

Ovo će biti divna nedelja za vaš ljubavni život. Ljubav, nežnost, romantika i opuštenost, s jedne strane; strast, privlačnost i želja, misterioznost i flert sa druge strane. Iskoristite ovaj pozitivni period maksimalno kako biste ojačali svoju vezu ili pronašli svoju drugu polovinu ako ste slobodni.