Vesnik promena početkom februara ovaj put je Venera, koja menja znak i prelazi iz Strelca u znak Jarca.

Mars u Ovnu u kvadratu sa Plutonom u Jarcu

Aspekt je aktivan do 5. februara.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Obe planete su povezane sa silom i nasiljem. Žene, budite oprezne, mogu vas privući muškarci koji su agresivni.

Ovaj aspekt je sličan jednoj pomahnitaloj prirodi. Cilj se postiže po svaku cenu, koristeći silu, negirajući diplomatiju i uništavajući ljubav. Ovo je ponekad znak vanserijske hrabrosti, ali, ipak, najvažniji moto ovog aspekta glasi „deluj ili umri“.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

Trebalo bi detaljno da istražite sve aspekte koji vas pokreću ovih dana, jer u njima postoji nešto destruktivno i negativno.

Photo by Greg Rakozy on Unsplash

Želja za senzacionalizmom i egoizmom dovodi do nepotrebnih i besmislenih krajnosti. Gubi se lako pribranost i aspekt može da vodi u nasilje, okrutnost i kriminalne sklonosti. Ovo su aktivnosti koje su povezane sa ratnim operacijama, pobunama i dikatatorskim tendencijama.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Moguća je destruktivna agresivnost koja se može okrenuti protiv samog sebe. Pojačana potreba da se oseti moć, što se najčešće potiže tajnim manevrima i aktivnostima.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Aspekt je prilično nemilosrdan, sa ekstremnim stepenom tvrdoglavosti. Ovo je tendencija da se potisnu i unište svi oni koji stoje na putu do cilja. Želja za osvetom!

Photo by Klavs Anson on Unsplash

Sunce u konjunkciji sa Merkurom u Vodoliji

Aspekt je aktivan do 3. februara.

Naglašena je komunikacija sa spoljašnjim svetom i dobro je aktivno učestvovati u protoku informacija. Možete i aktivno učestvovati u diskusijama, dobijajući centralnu ili vodeću ulogu.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Aktivnost uma se povećava, a brzo se pronalaze načini i sredstva za postizanje ciljeva. Pojačava se sposobnost izražavanja i komunikacije. Intelektualni rad može biti ovenčan uspehom.

Mnogo lakše možemo razumeti nove stvari i pojave, ali i pokazati visok nivo opažanja. Aspekt je dobar za pisce, novinare, pervodioce, menadžere, administratore, agente, vozače, kao i sve one koji se bave nekim intelektualnim radom.

Pročitajte i ovo: Sinhronicitet – čudesno tkanje našeg postojanja

Naredni dani nam mogu puno toga reći o ljudskom razmišljanju i govoru.

Međutim, ovaj aspekt daje i tvrdoglavost, a time i insistiranje na sopstvenim stavovima i idejama. Ovo je i nemogućnost kritičkog pogleda na sebe.

Photo by Tim Tiedemann on Unsplash

Merkur u Vodoliji u sekstilu sa Marsom u Ovnu

Aspekt je aktivan od 2. do 9. februara.

Ovaj aspekt unapređuje poslovne sposobnosti. Lakše je doći do potrebnih informacija, koje pomažu, kako bi aktivnosti bile efikasnije. Svaka akcija ili aktivnost zahteva razmišljanje. Čovek postaje društveniji, ali i snalažljiviji. Postaje uverljiviji i sposobniji da rečima ubedi druge u svoje ideje i stavove.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Možete napraviti korisne kontakte i konstruktivno komunicirati sa ljudima. Čak i ako ne postoji stručno obrazovanje, prirodni instikt pomaže u poslovima i aktivnostima. Ovo je dar uverenja i rečitosti.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

Zahvaljujući poslovnoj pronicljivosti i organizacionom talentu mogu se postići dobri rezultati u komercijalnim aktivnostima. Zanimljiv je posao vezan za transport, komunikacione i informacione sisteme. Aspekt je podjednako uspešan i u fizičkim i u intelektualnim aktivnostima. Um treba biti stalno okupiran inače brzo dolazi do dosade.

Photo by yonatan anugerah on Unsplash

Ovan

Nemojte samo ići na nekoliko strana istovremeno, već izaberite jedan pravac i krenite hrabro. Ako budete aktivni paralelno u ljubavnom i poslovnom životu onda se mogu pojaviti problemi na jednom od frontova.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

Generalno, raspoloženje će biti stabilno. Neophodno je prihvatiti sve što će se dogoditi. Nemojte se oslanjati na nestandardna rešenja. U svemu, ipak, ispratite logiku i doslednost.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Photo by Pigoff PhotographY on Unsplash

Bik

Treba verovati svojoj intuiciji u najvažnijim stvarima. Planete će zahtevati rešavanje složenijih situacija i pitanja.

Pročitajte i ovo: Detoksikacija na balkanski način

Verovatno će doći trenutak istine u nekim vitalnim životnim aspektima. Može doći do rastanaka, sudbonosnih sastanaka i novih poslova. Bilo bi dobro da imate dnevni red kako biste izbegli mogućnost haotičnosti, zakašnjenja i nereda.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Photo by Ilya Orehov on Unsplash

Blizanci

Ako ste usamljeni, možete imati novo poznanstvo. Ipak, ne dozvolite sebi narednih dana da donosite važnije odluke. Potraga za prijateljima i istomišljenicima, takođe, može biti ovenčana uspehom.

Pročitajte i ovo: Izbor od 100 najlepših pari cipela i sandala za proleće – leto 2019

Planete sada zahtevaju razvoj ličnosti, sticanje novih znanja, kao i nezavisnost. Biće vredno da deo svog vremena posvetite razvoju intelektualnih sposobnosti.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Photo by Chinda Sam on Unsplash

Rak

Oslobodite se straha od budućnosti i okružite se bliskim ljudima i radite stvari koje volite. Izbegavajte da ostanete blizu onih pored kojih osećate strah i negativne emocije.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti gojaznost

Zauzeti pripadnici vašeg znaka neka budu pažljivi, jer partner oseća da ga previše sputavate i gušite. U poslu ćete morati pokazati jaku volju i samopouzdanje. Neprijatelji mogu biti aktivniji narednih dana.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Photo by Greg Rakozy on Unsplash

Lav

Budite diplomatični sa osobama sa kojima kontaktirate posebno u oblasti posla. Sa nepoznatim osobama ne ulazite previše u kontakte. Sada vam je potrebna čvrsta pozicija, ali ne budite vođeni onom da cilj opravdava svako sredstvo.

Pročitajte i ovo: Kako hormoni diktiraju promene u organizmu

Za sada, ne menjajte ništa, ne napuštajte zonu udobnosti i ne rizkujte novac, ugled i raspoloženje. Možete stvoriti povoljnu energiju u kući i porodici, napravite generalno čišćenje i bacite sav nepotrebni otpad.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Photo by Denys Nevozhai on Unsplash

Devica

Zato, postupajte što jednostavnije, čak i ako pomislite da sreća nije na vašoj strani. Morate naučiti da čekate, kao kada se čeka plen u zasedi.

Pročitajte i ovo: Kako krstašice utiču na rad štitaste žlezde

Ne pokazujte drugima svoje namere i ne pričajte mnogo o svojim planovima. Oslanjanjte se na šesto čulo, kao i na sopstveno životno iskustvo. Izbegavajte kontakte sa neprijatnim ljudima, da ne biste pokvarili svoje raspoloženje.

Važne odluke u ljubavnom životu osmislite što je moguće pažljivije.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Photo by Emanuel Hahn on Unsplash

Vaga

Dnevne planove treba unapred postaviti, jer ćete se na ovaj način zaštititi od nevolja. Za efikasniji rad i čvršće odnose morate biti samokritični.

Pročitajte i ovo: Kako da očistimo digestivni trakt

Preporučljivo je izbegavati sentimentalnije situacije. Morate živeti za danas, bez osrvrtanja na prošlost. Planete mogu dati sreću najstrožijim i najodgovornijim Vagama, koje će moći zadržati stabilnost i u najintenzivnijim situacijama.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Photo by Ray Hennessy on Unsplash

Škorpija

Pored toga, imate šansu značajnije da ojačate svoju poziciju u ljubavi, ali i u poslu. Nova poznanstva mogu biti korisna, a univerzum će još vše pojačati šarm i harizmu.

Pročitajte i ovo: Zašto su visoko inteligentni ljudi često nesrećni?

Odgovornost je najbolja opcija za one koji planiraju da dobiju sledbenike, prijatelje i partnere. Ne zanemarujte zahteve za pomoć od strane partnera, prijatelja i saradnika.

Odbacite sve što vam nije više potrebno, jer ovaj višak utiče na vaše energetske tokove. To će vam omogućiti da gledate na svet drugačije.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Strelac

Takođe, potrebno je da se uključite i u duhovnu potragu. Ove nedelje možete imati potpunu reorganizaciju vitalne energije. Mogu se pojaviti neke osobe koje ćete osećati kao smetnju i zato se spremite za psihološke bitke.

Pročitajte i ovo: Strast kao (ne)prijatelj partnerske ljubavi

Nekim pripadnicima vašeg znaka mogu se promeniti planovi za putovanje ili će ono biti odloženo. Budite pažjiviji sa novcem, kako ne biste pravili nepotrebne troškove. Ako zloupotrebite bilo koju situaciju, mogući su gubici, propusti i sukobi.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Photo by Jeremy Thomas on Unsplash

Jarac

Potrebno je ograničiti želje i razmišljati više o drugim ljudima. Činite više dobrog i budite pažljiviji prema osećanjima drugih ljudi. Na ovaj način povoljno ćete uticati i na svoj autoritet.

Pročitajte i ovo: Kako da pokrenemo energiju zimi

Nije isključeno da ćete upravo sada moći postaviti temelje za nekoliko meseci unapred. U težim situacijama, birajte da budete sami i odbranite ono što je sa pravom zasluženo.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Photo by Pigoff PhotographY on Unsplash

Vodolija

Na horizontu se mogu pojaviti nova iskustva. Mislite pozitivno i oslobodite se negativnih programa. U teškim situacijama zadržite smirenost i veru u sebe.

Pročitajte i ovo: Zašto je prvi brak uspešniji od drugog

Nemojte se plašiti da prihvatite pomirenje, jer se svaki sukob može ponišiti za nekoliko minuta. Prihvatite nove predloge koji su povezani sa karijerom. Kritički pogled na stvari može pomoći da se detaljno shvati situacija i umanje rizici od grešaka.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

Ribe

Nemojte dozvoliti da gubite olako poverenje u sebe, posebno u stresnim situacijama. Nije potrebno stvarati probleme onima koje smatrate prijateljima. Neki njihovi postupci mogu kod vas stvoriti želju za osvetom i negativnošću.

Pročitajte i ovo: Toksični odnos i njegovi pokazatelji

Kontrolišite se i izvucite zaključke. Kupovina se može isplatiti, a ideje će biti korisne samo ako budete znali kako da neutrališete negativce oko sebe.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.