Nedelju započinjemo grandioznim otvaranjem vrata u znaku Lavu, jer je u moćni, peti znak zodijaka kročila Venera. Kraljica privlačnje pažnje ovim se pridružila Marsu, svom neodoljivom ljubavniku, u znaku Lava u kome ostaje do 21. jula.

U protekloj nedelji, i Sunce je promenilo znak, otvorivši sezonu vladavine znaka Raka, a pored toga imali smo divan pun Mesec u Jarcu, Merkur je krenuo direktno, a dva planetarna velikana, Jupiter i Neptun, oba vladara znaka Riba, krenuli su retrogradno upravo znakom kojim vladaju.

Sa uspaljenom Venerom koja svetli blizu veličanstvene snage Marsa u Lavu, tokom naredne tri nedelje, postoji divna prilika da svi kreativno procvetamo i gde smo u mogućnosti da se razigrano družimo sa voljenima i prijateljima.

Ali…ali (uvek ima neko ali što devojci sreću kvari…) Mars se susreće sa moćnim kvadratom koji dominira ove godine, Saturna i Urana. To sugeriše da ne bi trebalo da dopustimo da ponos ometa napredak, a kao što znamo, to uvek ide pre pada.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Saturna prema ličnim planetama

A Mars u Lavu sigurno može da stvori želju da dominira ili se pokaže, ali neka vrsta otpora može da stvori ogorčenje. Dakle, strpljenje i poniznost biće ključne vrline ove nedelje.

Venera u inkonjunkciji sa Jupiterom do utorka može da izazove napetost u odnosima zbog neravnoteže između ljubavi koju dajete i dobijate. Budite umereni i ponizni kako biste izbegli sramoćenje, kontroverzu, skandal ili pravne probleme.

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Takođe, Sunce u Raku, oštro kvadratira opstruktivnu i prilično restriktivnu Saturnovu energiju. Ovde, ako koristimo previše logike, Saturna u Vodoliji, ili previše emocija, Sunca u Raku, napredak može da bude spor.

Energija Vodolije nam pomaže da sagledamo širu sliku, ali vibracije Raka mogu da budu unutrašnje i subjektivnije. Sve ovo dodatno naglašava treća četvrt Meseca u četvrtak u Ovnu, ali zadržavanje onoga što se čini ispravnim može i dalje da bude dobra stvar, ali kapljica distanciranosti može samo da podmaže točkove.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Sunce zapravo stvara zaista uzbudljivu vezu sa cik-cak vibracijom Urana od petka do kraja nedelje, što nas ohrabruje da isprobamo različite pristupe, možda najviše u našim domovima.

Domaće preduzeće (domaća radinost ili koja vrsta posla koja se radi od kuće) koje je pokrenuto sada moglo bi zaista dobro da prođe i postane uspešna stvar! Naročito ako se prihvati novi ili inovativan pristup.

Pročitajte i ovo: Mesec u uporednim horoskopima

Čišćenje neželjenih predmeta iz kuće može vam dati polet, jer će vam dodatni prostor biti dobrodošao, a možda i doneti rezervnu gotovinu. Iznenađujuća poseta člana porodice takođe bi mogla da obraduje.

Zbog retrogradnosti, od kraja maja do 22. juna, Merkur se ponovo vraća u neprijatni kvadrat sa sanjarskim i obmanjujućim Neptunom kako se nedelja bliži kraju, tako da se ovaj škakljivi aspekt ponavlja još jednom.

Neko nam može reći nešto što je možda najbolje ne izgovoriti ili proslediti drski trač. Ako kupujemo ili prodajemo bilo šta, posebno on-line, najbolje je da utrostručite pažnju na sve detalje!

Mars nasuprot Saturnu tokom cele nedelje može da izazove frustraciju, razočaranje i bes. Ali samodisciplina, strpljenje i čelična odlučnost mogu dovesti do zadovoljavajućih rezultata. Naoštrite noževe, nemojte da ih koristite.

Od petka do sledećeg ponedeljka Sunce u inkonjunkciji sa Saturnom može da vam ometa slobodu ili samoizražavanje zbog ograničenja i obaveza. Stoga je važno biti fleksibilan, prilagodljiv i otvorenog uma dok se prilagođavate većoj ili manjoj odgovornosti ili preprekama za napredak.

Mars u kvadratu sa Uranom od četvrtka do sledeće srede daje snažnu potrebu da se oslobodi ograničenja i pobuni protiv vlasti. Težnja ka prenagljenom ponašanju može dovesti do velikih poremećaja. Zato pokušajte da svoje izražajne ili opasne želje izrazite oprezno, a da ne uznemiravate druge.

Mlad Mesec očekuje nas 9. jula u Raku. O tom, potom!

A sad prelazimo na nedeljne prognoze za svaki znak i podznak. Čitajte pažljivo i obratite pažnju na ono što vam planete poručuju.

Ovan

Ove nedelje pokrenuće se nekoliko pitanja koja se odnose na vašu porodicu ili finansije.

Na poslu će vam samopouzdanje doneti harmoniju. Možete se baviti kreativnim zadacima i izražavati se na svoj način. Vaš trud će biti nagrađen, jer će ovo biti vrlo energičan period koji će vas odvesti nekoliko koraka napred.

Držite situacije pod kontrolom, posebno tokom vikenda.

U ljubavnom životu ove nedelje imaćete naklonost planeta.

Ako ste slobodni, velika je verovatnoća da ćete se upoznati i zainteresovati za osobu sa svog radnog mesta ili iz kruga prijatelja. Ili biste mogli da vidite kako se jedno od vaših prijateljstava transformiše u stabilnu vezu.

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Bik

Ova sedmica će vas učiniti mnogo praktičnijima kada se radi o rešavanju vaših problema i saradnji sa drugim ljudima.

Znate tačno šta treba da radite i možete da se ponašate bez žurbe i suvišnih emocija. Ne pokušavajte da se ponašate impulsivno, inače ćete morati da se suočite sa posledicama.

Ako želite da promenite nešto u svom životu, pokušajte da odložite konačnu odluku, za sada.

Vaša veza prolazi kroz vrlo dobru fazu i uživaćete u sreći pored svog partnera. Razumevanje i saradnja ojačaće vaš odnos. Bićete zauzeti svojom decom – ako je uopšte imate – ili svojim voljenima, prilično dugo.

Ako ste slobodni, očekujte da ćete upoznati nekoga novog ko će vas šarmirati i podići vam raspoloženje.

Woman photo created by standret - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Blizanci

Ove nedelje ćete pokušati da organizujete svoje finansije.

Morate započeti raščišćavanje stvari, jer situacija neće biti toliko stabilna koliko biste mogli pomisliti. Nije dobro vreme za osnivanje novih preduzeća ili ulaganje novca.

Takođe treba izbegavati višak troškova.

S druge strane, vaš društveni krug će biti prijateljskiji nego ranije i svojim poklonima ćete impresionirati druge. Bićete u skladu sa svojim okruženjem i komunikacija će biti efikasna.

Sada ćete postati praktičniji i efikasniji kada je reč o rešavanju problema povezanih sa drugim ljudima. Znate tačno šta treba da radite i možete da radite oprezno i strpljivo da biste to ostvarili.

Vaš ljubavni život će ići dobro. Pravo je vreme da razjasnite bilo koji problem u vašoj vezi, jer će rešenje uskoro biti pronađeno.

Koristite svoju diplomatiju i pokažite razumevanje da poboljšate svoj odnos. Vaše želje će se ispuniti i vaše strasti će biti visoke. Ono što vam treba su ljubav i duboka osećanja i, čak i ako ste slobodni, verovatno ćete ih primiti.

Rak

Ove nedelje ćete prisustvovati nekolicini društvenih događaja i osećaćete se sklonim da zadovoljite sebe i ljude oko sebe.

Atraktivni ste i privlačite pažnju drugih ljudi, šarmirajući sve svojim karakterom. Vaš magnetizam i seksualna privlačnost biće intenzivni.

Kratko putovanje može vam još više napuniti energiju.

Morate napraviti veliki korak i prevazići prošla pitanja koja vas sprečavaju da pravite planove za budućnost. Radujte se i sve će biti u redu.

Tokom vikenda komunikacija sa partnerom suočiće se sa određenim problemima, zato nemojte mešati probleme zbog kojih se oboje osećate nelagodno. Sačekajte dok se ne završi, ako tako nešto morate izneti.

Ako ste slobodni, ove nedelje možete da se zabavljate, flertujete i zabavljate.

Lav

Ove nedelje će stvari za vas ići glatko, pružajući vam bolji dodir sa ljudima oko vas, vašom porodicom i vašim kolegama.

Ne budite toliko strogi u proceni i pobrinite se da ponizno procenite činjenice u svom životu kako biste postigli željene ciljeve.

Vikend će biti naporan, ali ako ostanete realni, uspećete da umanjite negativne posledice. Na vama je da se dobro zabavite.

Vaš apetit za ljubav je na vrhuncu, zbog naklonosti planeta. Možete ga koristiti da iznenadite partnera svojim postupcima, ali uverite se da uzimate u obzir njihove sopstvene potrebe i nemojte da se bunite nad njima.

Ne popuštajte napetostima koje će vam pokvariti raspoloženje.

Ako ste slobodni, budite pozitivni; vaš život će se promeniti.

Devica

Ova nedelja će vam doneti osećaj sigurnosti i optimizma za vašu budućnost.

Pomoću njega proširite svoje vidike i dođite do vrha.

Tokom vikenda vaše misli će biti pomalo zbunjujuće. Opustite se i sačekajte dok se stvari ne razjasne pre nego što donesete konačne odluke.

Morate uzeti stvar u svoje ruke i rešiti sve probleme koji muče vašu vezu. Vaš partner treba da budete prisutni i svoje partnerske obaveze morate staviti ispred svojih ličnih potreba.

Ako ste slobodni, znajte da će vam planete pomoći da pronađete ljubav ove nedelje, sve dok im to dopuštate.

Vaga

Ove nedelje je pravo vreme da se pozabavite sopstvenim potrebama i pronađete načine da ih ispunite.

Usredsredite se na svoju emocionalnu i finansijsku sigurnost, kao i na porodična pitanja. Izbegavajte bilo kakve neoprezne i nepromišljene poteze. Stvari će biti uravnotežene samo ako napravite kompromis. U ovim okolnostima postaćete jači i steći ćete poverenje i poštovanje okoline.

Tokom vikenda može doći do sukoba između zahteva vašeg ličnog i porodičnog života, ali bolje i poštenije razmišljanje će sve popraviti.

Prestanite da pokušavate da kontrolišete i dominirate nad partnerom u vašoj vezi. Pokušajte da uravnotežite stvari i razmotrite sopstvene odgovornosti kada vidite da nešto nije u redu.

Problemi prošlosti takođe se mogu ponovo pojaviti, kao i pitanja koja su vaša i koja su njihova. Sarađujte sa partnerom i promenite svoj stav o stvarima koje ih muče.

Ako ste slobodni, vaš ljubavni život će biti favorizovan od strane planeta ove nedelje.

Škorpija

Ovo će biti naporna nedelja, zbog čega ćete poželeti malo vremena i energije za bavljenje stvarima.

Zbog okolnosti ćete poželeti da budete sami. Naredni dani su idealni za vas da uravnotežite svoj život i ostavite iza sebe sve što vas uznemirava.

Takođe vam je dobra prilika da vidite ljude koje dugo niste videli.

Otkrivanje vaše važne tajne moglo bi vas rastužiti. Budite iskreni i pošteni prema ljudima koji će zahtevati objašnjenja i izvinjenja.

Osetićete se veoma bliskim sa svojim partnerom. Dobićete veliku snagu i zadovoljstvo od porodice. Ljubavni život će vam procvetati, a osećanja će biti intenzivna.

Bez obzira na to jeste li u vezi ili ste slobodni, želje će vam se ispuniti i emocije će vam se vratiti. Iskusićete intenzivnu strast i morate pronaći pravi način da to izrazite.

Tokom vikenda kontrolišite svoje nagone i izbegavajte sukobe sa partnerom.

Strelac

Ove nedelje će stvari krenuti pozitivnijim tokom za vaš život.

Čak i bez pokušaja, verovatno ćete privući pažnju drugih i dobiti njihovu podršku. Potrudite se da iskoristite mogućnosti koje će se pojaviti i, pre svega, naučite da ih razlikujete.

Komunikacija vam je sada vitalna i dobro raspoloženje i osećaj podrške i harmonije učiniće da iskusite srećne trenutke. Kreativni um će vam pomoći da napredujete u radu.

Vaš ljubavni život može iskusiti određenu napetost i mogli biste na kraju da se posvađate sa partnerom bez razloga, posebno tokom vikenda. Pripazite na svoje ponašanje i ne vodite razgovore na ivicu, jer nema vremena za eksperimente ili polemike.

Ako ste slobodni, odlučite šta želite i ne prihvatajte ništa manje od toga. Nema razloga za kompromis.

Jarac

Ove nedelje bi trebalo da razmislite o svojim greškama i svojim pogrešnim postupcima i da pronađete način da promenite način na koji se bavite stvarima.

Pokrenite svoje nove planove i razmislite o stvarima koje će poboljšati vaš život i vaše veze. Ne budite previše spontani i brzopleti. Vaši snovi bi trebalo da se temelje na razumu, a ne na osećanjima, da ne biste završili razočarani.

Vaša veza će vam biti veoma važna ove nedelje. Osetićete intenzivnu potrebu da podelite svoja osećanja sa partnerom i to bi trebalo da činite, bez straha i inhibicije.

Ako ste slobodni, razmislićete o ozbiljnoj posvećenosti i jednostavno ćete popustiti nekome ko vas proganja.

Vodolija

Ove nedelje će vaši najmiliji ceniti vaše sposobnosti, biće vam priznate i zbog toga ćete se osećati vrlo dobro.

Potrudite se i bolje iskoristite mogućnosti koje imate. Sada ćete shvatiti važnu ulogu koju igrate u životima drugih, a takođe ćete shvatiti da ljudi oko vas igraju važnu ulogu u vašoj ukupnoj sreći; u stvari, trebaju vam više nego što možete da zamislite. Obavezno ih cenite.

U vašem ljubavnom životu vaš magnetizam će biti jak i privući ćete suprotni pol. Osećanja ljubavi, želja za lepotom i vaš erotski nagon biće snažni.

Ako ste slobodni, dodatno ćete obratiti pažnju na svoj izgled i obnovićete ga, čineći se izuzetno šarmantnim i seksi, sa mnogim osvajanjima.

Ribe

Ova nedelja je pravo vreme za vas da razmislite o svojim problemima i pronađete konstruktivna rešenja.

Vaša potreba da napravite pauzu i napunite se i psihički i fizički biće intenzivna i uspećete to da učinite. Generalno, stvari će se za vas pozitivno okrenuti i bez mnogo napora poboljšaćete nekoliko ključnih oblasti svakodnevnog života.

Vaš odnos sa partnerom će se poboljšati i s njim ćete deliti duboka osećanja. Međutim, ovih dana postajete pomalo nervozni i to vas može dovesti do sukoba. Ne razgovarajte pre nego što promislite da li ste u pravu i, čak i ako jeste, potrudite se da razumeju vašu perspektivu.

Ako ste slobodni, vaša prošlost bi se mogla vratiti i na kraju biste mogli da flertujete sa nekim koga poznajete iz prošlosti. Ne radite stvari koje ne izražavaju vaše stvarno biće.