Pod naletom pozitivne i inspirativne energije Sunčevog sekstila Urana ulazimo u novu nedelju.

Aspekt je aktivan od prošle nedelje do ovog petka što donosi uzbuđenja i neočekivane prilike. Radoznalost i inventivnost nam omogućavaju da dođemo do novih otkrića i da pronađemo nove načine za obavljanje stvari koji mogu dovesti do veće efikasnosti. Ovo je dobro vreme za druženje i grupne aktivnosti.

Merkur u konjunkciji sa Saturnom na 18°59’ Vodolije od ponedeljka do četvrtka donosi kritičko razmišljanje koje treba primeniti na ozbiljan ili izazovan mentalni rad. Bez produktivnog pogleda na vaš intelekt, vaš um se može baviti negativnim stvarima i teško ćete se izvući iz takve kolotečine.

Zvezda nedelje je svakako mlad Mesec u sanjalačkim Ribama!

Mlad Mesec u Ribama ove srede ima neke veoma posebne mogućnosti. Zašto? Pa, tradicionalna vladajuća planeta ovog znaka je Jupiter, planeta izobilja, rasta, ali presudno sreće. I to je blizu Sunca i Meseca dok se spajaju.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U RIBAMA 2. marta 2022. godine – Obećavajuća sreća!

Martovski mlad Mesec na 12°07’ Riba pridružuje se Jupiteru kako bi doneo lični, materijalni i duhovni rast. Sekstilni Uran dodaje uzbudljive i jedinstvene prilike za Jupiterov rast i sreću.

U isto vreme, na nebu se dešavaju još dve jake konjunkcije, Merkura i Saturna u Vodoliji, i Venera-Mars-Pluton u Jarcu, koje ovaj mlad Mesec čine veoma intenzivnim i potencijalno izazovnim. Ali postoji razlog za optimizam jer se Jupiter pridružio fiksnoj zvijezdi koja obećava sreću i uspeh.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Niske strasti, provokacije i međusobno nadmudrivanje

Mlad Mesec je prilika da postavimo svoje namere, a ovaj mlad Mesec u poslednjem znaku zodijaka ima velika duhovna i lekovita svojstva. Dakle, ovaj događaj je šansa da se povežemo sa našom dubljom svrhom, da pronađemo načine da unesemo umirujuće vibracije u naš svet i akcije, i ako nam padne parče sreće u krilo tokom sledećeg meseca, još bolje, a ovo bi se moglo povezati na prethodne napore, ulaganje energije ili odnose.

Pročitajte i ovo: VENERA I MARS U KONJUNKCIJI U JARCU od 13. februara do 07. marta 2022. – VREME ODLUKA

Ipak, kao što rekoh, u sredu se takođe potencijalno restriktivna energija Saturna spaja sa Merkurom…

Planeta komunikacije i njihova veza u znaku budućih nada, Vodoliji, mogli bi da donesu delić realizma ili osvešćenja, nekome i otrežnjenja. Ali isto tako, možemo učiniti da ovo radi u našu korist, primenjujući se na veoma precizan i pažljiv način.

Pročitajte i ovo: Spoj Marsa i Venere – Strast bez pokrića – Šta se skriva iza?

Pre nego što pređu u Vodoliju, Veneru i Mars očekuje finalni susret sa moćnim Plutonom.

Mars u konjunkciji sa Plutonom na 27°50’ Jarca od utorka do subote, egzaktno u četvrtak, donosi povećanu ambiciju, uticaj i seksualni nagon. Imaćete izdržljivost i snagu da uspete u teškim zadacima. Nalet kreativnosti može se iskoristiti za velike transformacije u vašem životu.

Samo devet sati potom,Venera dolazi u konjunkcija sa Plutonom na 27°50’ Jarca. Aspekt je aktivan od utorka do subote, egzaktan u četvrtak, što uveliko povećava našu potrebu za ljubavlju i privrženošću. Pomaže nam da doživimo druženje na dubljem, intenzivnijem nivou. Trenutna privlačnost mogla bi dovesti do duboke i karmičke veze.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Merkurov polusekstil sa Neptunom od četvrtka do subote je dobar za opuštanje, kreativnost, komunikaciju i duhovne potrage. Možete dobiti duhovne informacije kroz snove, meditaciju ili svoje duhovne vodiče. Odnosi će imati koristi od vaše saosećajnije i duhovne prirode.

Pročitajte i ovo: Najmoćniji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL PLUTON 3. maj 2022. – Uspeh kroz pozitivne promene 

U subotu se Sunce spaja u konjunkciji sa Jupiterom na 14°58’ Riba. Aspekt je aktivan od srede do sledećeg utorka što stvara povoljne uslove za sreću, optimizam i velikodušnost. Sreća dolazi kao prilika za lični, profesionalni i duhovni rast. Ovo je odlično vreme za početak novih studija ili putovanja na velike udaljenosti.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekt 2022: JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN, 12. april 2022. – Ogroman potencijal za rast, sreću i uspeh (ali i ispiranje mozga i širenje dezinformacija)

Možda se sećate da je Venera prolazila kroz izuzetno dugo putovanje kroz znak Jarca, koje je počelo početkom novembra. Pa, tom dugom putovanju došao je kraj!

U nedelju, 6. marta, Mars ulazi u Vodoliju, a samo sedam minuta kasnije, pridružuje mu se Venera!

Ovo će verovatno biti događaj od koga će mnogi od nas osetiti skoro trenutnu promenu energije. Iako je Mars više uživao u svom putovanju kroz Jarca nego Venera, prelaskom u Vodoliju odnos snaga među nebeskim ljubanicima se menja.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Slobodna i prijateljski nastrojena Vodolija je prilika da se uspostavi saradnja, proslave stvari koje imamo zajedničke sa drugim ljudima, romantično ili ne, umesto da se fokusiramo na razlike među nama. Počinje društvena faza u kojoj svi možemo uživati, a posebno do 22. marta.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Venera u konjunkciji sa Marsom na 00°01’ Vodolije od 8. februara do 17. marta čini vaš ljubavni život intenzivnijim i uzbudljivijim. Trebalo bi da se osećate društvenije i sposobnije da izrazite svoje strastvene želje. Povećana seksualna privlačnost, hrabrost i inicijativa čine ovo odličnim vremenom za izlaske i upoznavanje novih partnera.

Background photo created by Waewkidja - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ali, ali, ali…

Naravno, da bi ovaj aspekt (i bilo koji drugi!) osetili na svojoj koži on treba da aktivira neku od vaših natalnih planeta. Upravo od toga koju planetu ili planete aktivira i koju kuću zahvata, osetićete uticaj ovog moćnog aspekta i promene.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Predstojeća nedelja će biti prilično zahtevna, tako da morate da se dobro pripremite.

Vaš moral i samopouzdanje će biti slabi; međutim, bićete podvrgnuti značajnoj i korisnoj internoj potrazi. Bićete tvrdoglavi, sa jakim pregovaračkim veštinama, intenzivnim emocijama i strašću.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT URAN – Britak um ali jezik brži od pameti (a reže kao oštrica noža)

Dakle, sada je vreme da se bavite zahtevnim profesionalnim zadacima i istovremeno posvetite vreme svom ljubavnom životu.

U vašem ljubavnom životu strast i emocije će dostići vrhunac tokom vikenda. U isto vreme, moraćete da dobijete sigurnost od svog partnera, jer će nesigurnost učiniti da se osećate nesigurno. Pazite da ne preterujete, jer će emocionalno opterećenje biti intenzivno.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Ako ste slobodni, samouvereno krenite ka svom cilju i ne dozvolite da vam druge misli postanu prepreke. Pobrinite se da ne prebacujete stvari na svog partnera.

Travel photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Bik

Nedelja će vam doneti razna osećanja i uticaje, pa ćete, generalno, morati da uložite značajan napor.

Početkom nedelje logika će preovladati i vaši izbori će biti odgovorniji i praktičniji. Budite oprezni, ne želite da postanete previše nasilni, jer vam gušenje pritiska neće pomoći da dobijete ono što želite.

Vaši instinkti su posebno pojačani, povećavajući vašu sposobnost da se fokusirate na cilj. Upornost i marljivost će vas dovesti tamo gde želite. Emocije će biti intenzivne, ali ćete imati mogućnost da ih sakrijete kada je to potrebno.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Što se tiče vašeg ljubavnog života, doživećete razne situacije. U početku će emocije biti potisnute i bićete distancirani prema partneru. Zatim ćete preduzeti korake ka njima, tražeći društvo.

Čak i ako ste slobodni, vaša potreba za društvom će postati intenzivnija. U isto vreme ćete se osećati strastvenije i nesigurnije. Trebaće vam druga osoba da vam da reakciju koja će umiriti vašu nesigurnost.

Tokom vikenda osećaj će biti bogat, ali i uravnoteženiji i direktniji, pa ćete moći da se lepo slažete sa partnerom.

Blizanci

Ove nedelje ćete balansirati između hladne logike i intenzivnih emocija.

Moći ćete da donosite važne odluke zasnovane na strogoj logici. Iskoristite ovo ako želite da rešite probleme koji zahtevaju ovakav pristup. U narednih nekoliko dana emocije će ponovo prevladati i osetićete neodoljiv zamah, snažnu odlučnost i neprestanu strast da izvršite ono što radite bez straha da ćete se za to boriti.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

U ljubavnom životu trudićete se da održite ravnotežu. Ne projektujte svoju nesigurnost na partnera.

Ako ste slobodni, nemojte ostati unutra zbog straha od odbijanja. Vaša mašta se budi i postaje stvarnost. Ako ste u vezi, pravo je vreme da vratite plamen među vama.

House photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Rak

Ova nedelja će doneti značajne turbulencije, najviše zbog sopstvenog raspoloženja.

Potisnućete svoje emocije i postati hladni. Ovo će pomoći vašim profesionalnim poslovima, ali će takođe stvoriti probleme u vašoj vezi. Međutim, na kraju će se ova situacija ublažiti i moći ćete da priđete svom partneru i izbalansirate stvari.

Strast i intenzivne emocije će dostići svoj vrhunac, a vi ćete sve intenzivno osetiti. Srećom, to ćete moći da sakrijete u svojim profesionalnim stavovima. Tokom vikenda moći ćete da se opustite; međutim, izbegavajte bilo kakvo ozbiljno donošenje odluka.

Pročitajte i ovo: MARS u VODOLIJI, okuplja oko zajedničkog cilja, a opet slobodan, nezavisan i originalan

U svom ljubavnom životu, budite oprezni sredinom nedelje, jer možete imati tendenciju da postanete ljubomorni i posesivni. Ne preterujte  u iskaljivanju ovakvih emocija na svog partnera, inače bi trebalo da budete spremni da trpite posledice.

Osim toga, emocije će biti intenzivne i ovi dani će vam odgovarati da ostavite svoju logiku po strani i pratite puteve strasti i mašte.

Ako ste slobodni, nemojte gubiti ni minut; izađi tamo, flertuj i provedite neke posebne noći.

Flower photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Lav

Ova nedelja je puna zamki ali i prijatnih trenutaka.

Neki će biti opuštajući i romantični, dok će drugi biti strastveni i intenzivniji. U svojim profesionalnim poslovima, imaćete priliku da naporno radite i zahtevate šta god mislite da zaslužujete, dok unapređujete svoju karijeru.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U svom ljubavnom životu, tražićete društvo visokog kvaliteta. Ne želite samo da se družite sa svojim partnerom, već da provodite kvalitetno vreme sa njim, razgovarajući ili radeći stvari zajedno.

Imaćete strast i emocionalni intenzitet koji bi trebalo da iskoristite kako biste vratili plamen u vašu vezu.

Ako ste slobodni, pravo je vreme da napravite značajan korak ka osobi koja vas zanima. Živite samo jednom, tako da ne oklevajte da igrate igru.

Devica

Ove nedelje ćete se kretati svojom standardnom logikom i praktičnošću, a to će vam pomoći da unapredite svoje profesionalne poslove.

Sredinom nedelje postaćete društveniji, komunikativniji i uravnoteženiji. Kasnije, tokom vikenda, doživećete strast, misticizam, snagu, dinamiku i intenzivne emocije. Nedelja će vam doneti idealan završetak nedelje. Osećanja su bogata, ali i direktna. Dani će biti idealni za mali izlet sa dobrim društvom.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U svom ljubavnom životu, ovu sedmicu koja dolazi možete maksimalno iskoristiti da svoju vezu napravite korak napred. Ako želite da bude romantičnije, sredina nedelje će biti idealna, jer ćete biti nežno, intimno raspoloženi.

Ako osećate da nedostaje malo misterije, unesite malo strasti u svoju vezu. Ostavite vrata svojoj mašti otvorena i sve će se desiti prirodno, bilo da ste u vezi, ili ste slobodni i tražite saputnika.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vaga

Ova nedelja će biti prilično lepa i doneće vam mnogo pozitivnih stvari na ličnom i profesionalnom planu.

Tražićete značajno društvo u svom životu. Ne želite da budete sami, ali niste voljni da se zadovoljite bilo kim. Ljubav i nežnost postaće lepa pozadina za vaše intimne trenutke.

Strast i emocionalni intenzitet će doći do vrhunca. Doživećete svet sa emocionalnom dubinom i to će učiniti vaše poglede stabilnim. Pregovaranje i potražnja biće olakšani dobrim vladanjem vašim osećanjima.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U vašem ljubavnom životu, ova nedelja će vam pokazati i mehurastu i tamnu stranu ljubavi. Osećaćete potrebu da izrazite svoja osećanja na sladak, emotivan način, dok će biti trenutaka kada će strast i fizički impuls voditi vaše poteze. Uživajte u ovim jedinstvenim prilikama da unesete neku raznolikost u svoju vezu.

Ako ste slobodni, nećete moći da odolite nečemu novom i izazovnom. Da li ste spremni da to doživite?

Škorpija

Ova nedelja će doneti različite uticaje na vaš lični i profesionalni život.

Vaše raspoloženje će biti slatko i romantično i osetićete potrebu da budete blizu svog partnera i da zadovoljite svoju potrebu za društvom. Tokom vikenda doživećete emocije dubine i intenziteta. Ovo se prevodi u vatrenu strast i najjaču želju da postanete jedno sa svojim partnerom.

U svojim profesionalnim poslovima moći ćete vrlo uspešno da prikrijete svoje emocije.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš ljubavni život biće vaš fokus tokom ove nedelje. Dobićete priliku da provedete neko kvalitetno vreme sa svojim partnerom, ali i da iskažete svoju strastvenu stranu.

Vatra i strast preuzimaju kontrolu, ostavljajući logiku po strani. Ne ustručavajte se da isprobate nova iskustva sa svojim partnerom, ona koja će ojačati vašu vezu.

Ako ste slobodni, očekuje vas nedelja puna flertovanja. Preduzmite sledeći korak i postavite sopstvene uslove.

Pattern photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Strelac

Ovo će biti nedelja intenzivnih emocija i aktivnosti.

Bićete u dobrom društvu i u prisustvu vašeg partnera. Doživećete duboke i zahtevne emocije. Ne možete to predvideti, pa samo doživite. Međutim, osećaćete se nesigurno, a to bi vas moglo naterati da budete agresivni prema svom partneru i ljudima oko vas.

Strast, dinamika i intenzitet!

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Doživećete osećanja koja ste do sada potiskivali. Stvari koje se čuvaju duboko u vašoj duši ne mogu ostati skrivene ni sekundu. Ne pokušavajte da im se oduprete, to će biti nemoguće.

Doživite ih na svoj način. Bilo da ste u vezi ili ste slobodni i tražite idealnog saputnika u životu.

Woman photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Jarac

Ova nedelja će biti zanimljiva, puna intenzivnih trenutaka.

Imaćete priliku da donosite važne odluke, da budete bliski sa voljenima i da osetite ljubav, nežnost i intenzivne emocije. Strast će vas zavesti i odbacićete sve konzervativne ideje.

Mašta će vas definisati i odvesti od stvarnosti. Vaša intuicija će biti pojačana, pa je koristite da objasnite situacije koje se ne mogu obraditi vašom logikom. Vikend će biti idealan za izlete i zabavu.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Posvetite malo kvalitetnog vremena svom partneru i dajte potrebnu drugu šansu vašoj vezi. Ili, ako stvari idu dobro, iskoristite ove naredne dane kao prstohvat bibera koji će začiniti vašu vezu.

Ako ste slobodni, izrazite svoj šarm i ne pokušavajte da funkcionišete samo na osnovu racionalnog razmišljanja. Nećete uspeti.

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Vodolija

Ova sedmica vam postavlja temelj da se krećete na dinamičan i odlučan način.

Prići ćete ljudima koje volite, provesti lepe trenutke sa njima i doživeti neke duboke emocije koje će vam proširiti vidike i otvoriti vrata alternativne stvarnosti.

Mašta će napisati svoju bajku; prepustićete se tome i videti kako vam se snovi ostvaruju, makar i na nekoliko trenutaka. Vi ćete, međutim, biti veoma nesigurni, stalno ćete tražiti uveravanje na agresivan način; ne preterujte. Biće vam data prilika da se izrazite sa strašću.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U vašem ljubavnom životu, očekuje se da će ova nedelja biti zanimljiva po mnogo čemu. Uz partnera ćete osetiti intimnost i druženje, a istovremeno ćete doživeti strast koja će vas odvesti u nove i uzbudljive svetove i osećanja.

Ako ste slobodni, ne oklevajte da flertujete i eksperimentišete.

Ribe

Ovo će biti zanimljiva nedelja.

Možete se okružiti ljudima, uspostaviti nove veze i zabaviti se, jer ćete biti pozitivno raspoloženi. Tokom vikenda, vaše emocije su podstaknute strašću i bogatim, dubokim osećanjima.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ovi dani su idealni za ekskurzije i putovanja, ali treba izbegavati bilo kakvo donošenje važnih odluka; vaša romantična, osetljiva narav će vas učiniti naivnim.

Ovo će biti divna nedelja za vaš ljubavni život. Ljubav, nežnost, romantika i opuštenost, s jedne strane; strast, privlačnost i želja, misterija i flert na drugoj strani. Iskoristite ovaj pozitivan period na najbolji način kako biste ojačali svoju vezu ili pronašli svoju drugu polovinu, ako ste slobodni.