Zdravo, svete! Nedelju počinjemo u velikom stilu, izuzetno povoljnim i vrlo retkim aspektom Jupitera i Neptuna! Kakav super romantični ponedeljak!

Venera se, takođe, pridružuje zabavi, kvadratirajući Neptun i aktivirajući vaše najuzvišenije snove o ljubavi i bogatstvu. A ako je to malo previše sladunjavo za vas u ovom civilizacijskom trenutku, paralelno se odigrava poprilično začinjena borba Merkura iz Raka i Marsa iz Ovna.

Naime, momci su rešili da ukrste mačeve još u subotu, a efekte ovog ljutitog okršaja osećaćemo do sredine nedelje. Ako možete da prespavate ove dane, dođite u četvrtak, kada se Merkur povezuje sa Jupiterom i Neptunom i znaćete da ste na sigurnom.

Kad stigne avgust, Merkur se suprotstavlja Plutonu, Sunce pravi divne trigone sa Hironom u Ovnu i Uranom u Biku, a vi se spremite za vikend pun iznenađenja! Neka šokantna otkrića su takođe u ponudi, pa pročitajte sve o tome u svom nedeljnom horoskopu!

Photo by Edgar Chaparro on Unsplash

Dakle, došlo vreme za berbu plodova! Sve je moguće pod uticajem aspekta sekstila dva planetarna velikana i suvladara Riba, Jupitera i Neptuna. Upravo u ponedeljak, 27. jula, dešava se egzaktni aspekt sekstila, na 20°39’ Riba / Jarca, drugi ove godine (od tri, prvi je bio u februaru) jer ovo je, kao što rekoh, redak aspekt, ali njegov uticaj je mnogo dalekosežniji, tako da vremena imamo do oktobra.

Možda bi bilo dobro da se setite šta ste to započeli, poželeli ili u šta ste uložili napore tokom 2017/8, kada su ove dve planete pravile vodeni trigon iz Škorpije i Riba, ili šta se izjalovilo prošle godine kada su pravile prevrtljivi kvadrat, a sada je došlo vreme za realizaciju.

S obzirom na to da je Neptun jak u svom sedištu, u Ribama, a Jupiter u padu u Jarcu, i da su obe planete retrogradne u ovom trenutku, budite realni sa svojim željama i snovima.

Jupiter sektil Neptun aspekt u tranzitu donosi harmoniju, lakoću, sreću i rast. Možete se opustiti istovremeno dok uživate u ličnom ili profesionalnom uspehu. Ovo je takođe duhovna prosvetljujuća faza života koja vam daje dobru sveukupnu perspektivu ko ste i koje je vaše mesto u svetu. Možete bolje da uskladite sebe i svoje ciljeve sa vašom duhovnom filozofijom ili religijskim uverenjima.

Photo by Ricardo Gomez Angel on Unsplash

Rast i dobra sreća mogući su sa dodatnim obrazovanjem, grupnim aktivnostima, putovanjima i dobročinstvenim delima. To što ste sada velikodušni ne znači da morate da žrtvujete svoj životni standard. Možete duhovno rasti bez bacanja svog materijalnog dobra.

Optimizam, dobre namere i moralni integritet čine ovo vreme povoljnim za profesionalni napredak, poslovanje i pravne stvari. Vaša intuicija bi trebalo da bude jaka, a život i mašta iz snova živopisni. Kreativnu inspiraciju takođe poboljšava ovaj vrlo pozitivan tranzit.

Proverite koje kuće vam zahvata ovaj moćan aspekt i koje natalne planete aktivira, u rasponu od 17° do 21° Jarca i Riba.

Međutim, u La La Landu nije baš sve tako mirno.

Photo by Jakob Owens on Unsplash

Venera u kvadratu sa Neptunom od subote do srede može izazvati osećaj nesigurnosti u sebe i to kako izgledate. Izbegavajte tendenciju prekomernog idealizovanja romantičnih interesa u ovom trenutku, zanemarujući očigledne mane koje su očigledne samo drugima u ovom trenutku, da posle ne bi bilo – gde su mi oči bile. Nositi ružičaste naočare je vrlo romantično i zanosno, ali kad ih skinete, uvek usledi kajanje.

Merkur je istog ponedeljka u sukobu sa Marsom, čorba koja se krčka još od subote, uveravajući vas u hrabrost svojih uverenja. Sada je vreme za razgovor! Poput besne ose, uhvaćene u staklenoj teglici, jednostavno morate da pronađete način da kažete svoje mišljenje. Šta možete da učinite sa takvom energijom? Krenite ka svojim najinspirativnijim idejama!

Do četvrtka, 30. jula, biće vam drago što jeste. Tada se Merkur suprotstavlja Jupiteru i pravi divan trigon sa Neptunom, tonući kroz inspiraciju.

Photo by Sander Crombach on Unsplash

Merkur nasuprot Jupiteru od srede do petka donosi velike ideje i velike planove i trebalo bi da se osećate optimistično i društveno. Možda imate mnogo ideja i pokrivate puno terena, ali možda bi bilo dobro da suzite pogled ili preuzmete manje projekata.

Merkurov trigon sa Neptunom od srede do petka donosi pojačanu percepciju i osetljivost, što daje mogućnost da se vidi šira slika i da vas ne ometaju manje tačke. Takođe, možete efikasno da komunicirate na neverbalnom i intuitivnom nivou.

U avgust ulazimo sa praskom – Merkur se protivi misterioznom Plutonu, otkrivajući neke šokantne tajne, u subotu, 1. avgusta. Očekujte neke žestoke vesti, potencijalno saznanja i komunikaciju koja menja život!

Upravo tada, Sunce u Lavu pravi trigon sa Hironom u Ovnu, otvarajući vam put isceljenja. I to nije sve! Zatim, u nedelju Sunce kvadrira Uran u Biku – to će vam sigurno doneti strujni udar! Sve to zajedno uvodi nas u hrabar, dramatičan, uzbudljiv početak meseca.

Saznajte šta planete imaju u ponudi za vaš znak i podznak u nedeljnom horoskopu, ovde dole!

Photo by Eirik Skarstein on Unsplash

OVAN

Od ponedeljka do petka trebalo bi da se osećate opušteno i druželjubivo, tako da je ovo odlično vreme da budete sa dragim osobama. Možete usrećiti druge čak i kada su tužni.

Vaš ljubavni život ima koristi od povećane harizme i fizičke privlačnosti. Dakle, ovo je vrlo dobar trenutak za izlazak ili rešavanje bilo koje postojeće tenzije u vezi.

Takođe biste mogli da privučete novac, poklone ili druge dobre prilike, ali samo ako se potrudite da krenete za prilikom.

Poboljšane komunikacijske i društvene veštine čine ovaj vikend odličnim za sklapanje novih prijateljstava i za druženje. Pokažite nekome poštovanje kroz poklon ili neki drugi oblik ljubavi.

Možete dobiti kompliment, pismo, pozivnicu, poklon ili čak nešto novca.

Sve umetničke i kreativne veštine treba da se poboljšaju. Možete naći mirna rešenja za sporove i treba da budete sigurni u posao.

BIK

Ponedeljak do petka je pravo vreme za duhovni samorazvoj, jer lakše razumete ezoterijske principe.

Slušajte svoju intuiciju i sledite svoje snove o romantici, bogatstvu, putovanjima i avanturama. Sada postoji toliko potencijala za rast, sreću i uspeh. Vaš entuzijazam i dobra volja mogu značajno uticati na druge, vašu zajednicu i svet uopšte.

U subotu i nedelju će se vaši emocionalni stavovi, ponašanja i reakcije istaknuti u vašem životu. Vaša sećanja, majčinski instinkti i vaše potrebe za negovanjem i sigurnošću će imati veće uticaje u vašem životu.

Meditacija i druge tehnike opuštanja sada se mogu prilagoditi jer ste osećajno uravnoteženi i smireni koliko možete. Možete da verujete svojim instinktima, snovima i vizijama.

Photo by Tanner Larson on Unsplash

BLIZANCI

Ponedeljak do petka donosi optimizam, velikodušnost, sreću i dobre vesti. Dobri instinkti, okrenuti budućnosti i pozitivno razmišljanje čine ovo odličnim periodom za druženje, istraživanje, proučavanje i pravljenje planova.

Takođe biste mogli da planirate putovanje, posebno putovanje na duže relacije. Stvaranje prijatelja postaje lako i uzajamno korisno partnerstvo može u budućnosti da se pokaže korisnim.

Subota i nedelja unose harmoniju u vaše odnose. Verovatno ćete biti prijateljski nastrojeni i otvoreni, čak i ako ste stidljiva osoba. Ovo je pravi trenutak da kažete nekome posebnom da ga/je/ih volite, da ih pozovete na sastanak ili pokažete inicijativu.

Ovo je, takođe, dobar vikend za razgovor sa voljenom osobom i otvaranje osetljivih pitanja bez izazivanja sramote ili odbrambenih reakcija.

Kreativne veštine su poboljšane, naročito s vašim rukama i glasom.

Photo by Ricardo Gomez Angel on Unsplash

RAK

Ponedeljak do petka povećana percepcija i osetljivost daju mogućnost da se vidi šira slika. Potom svoje ideje ili teorije možete deliti s mnogim ljudima na lako razumljiv i privlačan način.

Poboljšane su vaše maštovite, intuitivne i kreativne veštine, tako da je ovo pravo vreme za duhovne prakse, sanjarenje, umetnička dela, kreativno pisanje, poeziju, pevanje i ples.

U subotu i nedelju pozitivna energija i bistrina uma čine da se osećate prijatnije i samouverenije nego što ste.

Ako morate da radite, moći ćete da se fokusirate na posao s ambicioznom energijom i dobro ga obavite. Ako želite da se opustite, moći ćete bez da osećate da biste trebalo da radite nešto drugo.

Odnosi u vašem privatnom, društvenom i profesionalnom životu treba da budu prijatni i relativno bez stresa.

Photo by Emily Bauman on Unsplash

LAV

Ponedeljak do petka donosi optimizam, velikodušnost, sreću i dobre vesti. Dobri instinkti, okrenutost budućnosti i pozitivno razmišljanje čine ovo odličnim vremenom za druženje, istraživanje, proučavanje i pravljenje planova.

Takođe biste mogli da planirate putovanje, posebno putovanje na duže relacije. Stvaranje novih prijatelja postaje lako i uzajamno korisno partnerstvo može u budućnosti da se pokaže korisnim.

Subota i nedelja zahtevaju otvorenost i fleksibilnost, dok ulazite u fazu nesigurnosti. Nakupljanje nervne napetosti može rezultirati nepredvidivim ponašanjem koje može dovesti do nagle ili brze promene smera odnosa.

Ovo nije najbolje vreme za vežbanje ili eksperimentisanje sa naučnim, mehaničkim ili elektronskim uređajima.

Najbolji način da se izborimo ovog vikenda je da budemo proaktivni u vezi pozitivnih promena.

Photo by David Beatz on Unsplash

DEVICA

Ponedeljak do petka, očaravajuća privlačnost lako bi vas mogla učiniti centrom pažnje. Lagan i ne preteći stil komunikacije olakšava ubeđivanje drugih i ovo je dobro vreme da se zatraže usluge.

Takođe, možete efikasno da komunicirate na intuitivnom nivou. Povećana osetljivost na vibracionu energiju čini ovo vreme odličnim za rad na bilo čemu što uključuje harmoniju, poput poezije, muzike i plesa.

Zabavni i prijateljski uticaj čine ovaj vikend odličnim za opuštanje. Druženje bi trebalo da bude prijatnije zbog manje stresa i više sklada u vašim odnosima.

Veća sposobnost izražavanja ljubavi i naklonosti pomaže da vaše intimne veze imaju koristi od bliskijih veza.

Dodatni šarm i društvene veštine čine ovo idealnim vremenom za traženje usluga.

Photo by Christian Holzinger on Unsplash

VAGA

Ponedeljak do četvrtka donosi ljubav, novac, sklad i sreću bez da se borite ili naporno radite. Ovo je vreme za uživanje u dobroj karmi stečenoj prethodnim dobrim delima i napornim radom.

Lepe stvari vas privlače. Ovo je odličan trenutak za druženje jer vas povećana fizička i unutrašnja lepota čine popularnijima u društvenim okruženjima.

Petak do nedelje je idealan za traženje usluga i razgovor sa drugim ljudima.

Vaš snažni intelekt i uticaj na druge možete primeniti na prodajni posao, raspravu, pregovaranje o povoljnim poslovima ili velikim kupovinama, poput kuća i automobila.

Mogli biste i da upoznate nekoga ko vas duboko pogađa kroz neku ideju, plan ili bi to mogao da bude početak karmičkog prijateljstva ili uspešnog partnerstva.

Photo by Caroline Veronez on Unsplash

ŠKORPIJA

Ponedeljak do petka je pravo vreme za razmišljanje i planiranje vaše budućnosti. Pozitivno razmišljanje, širok pogled na svet i odlične veštine donošenja odluka omogućavaju vam da jasno predočite željeni put koji sledi.

Dobre komunikacijske veštine i otvoreno samoizražavanje čine druženje bogatim i ispunjavajućim.

Jednostavno prihvatanje ideja i dobra koncentracija znači da možete da učite ili polažete ispite sa manje stresa nego inače.

U subotu i nedelju bićete u kontaktu sa svojim osećanjima i intuitivno ćete reći pravu stvar u pravom trenutku. Ovo je odličan vikend za druženje, prijateljstvo i izlaske.

Povećani šarm i društvene veštine čine ovo vreme povoljnim za traženje usluge ili zajma.

Inače, ovo je pravo vreme za kupovinu poklona, modnih i proizvoda za negu i lepotu, umetničkih dela i nakita.

Photo by John Fornander on Unsplash

STRELAC

Ponedeljak do petka je pravo vreme za opuštanje, kreativnost, komunikaciju i duhovne aktivnosti. Vaše reči postaju umirujuće i zapravo mogu da budu lekovite drugima.

Sva vaša čula postaju akutna, što vam omogućava da pokupite puno dodatnih informacija putem svoje intuicije. Možete dobiti duhovne informacije putem snova, meditacije ili svojih duhovnih vođa.

Odnosi će imati koristi od vaše saosećajnije i duhovne prirode.

Tokom vikenda povećani šarm i uglađen stil komunikacije čine ovo vreme vremenom ljubavi, prijateljstva i diplomatije. Možete okupiti ljude i podstaći saradnju.

Ovo je sjajan vikend za pronalaženje mirnih rešenja za sporove i probijanje svih prepreka za napredak.

Kupovina, prodaja i pregovaranje imaju koristi od toga što ste dobri sa brojkama i sposobnost pronalaženja vin-vin situacija.

Ovo je takođe dobar trenutak da zatražite usluge.

Photo by Jack Ward on Unsplash

JARAC

Ponedeljak do petka donosi potencijal za novu romansu ili više saosećanja i duhovnog povezivanja u postojećoj vezi.

Ovo je odličan trenutak za upuštanje u kreativnom hobiju ili opuštanje uz film ili vašu omiljenu muziku. Otkrićete da vas privlači sve što je lepo i želite da se držite daleko od bilo kakvih situacija ili okruženja koja su oštra ili agresivna.

Subota i nedelja su pravo vreme da kažete nekome da ih volite ili ih pitate za izlazak. U kontaktu ste sa onim što volite kod neke osobe i to možete lakše izraziti nego inače.

Mogli biste i da primite tuđu ljubav ili poštovanje.

Trgovanje i pregovaranje pogoduju vašem glatkom stilu komunikacije i nastojanju da pregovarate.

VODOLIJA

Ponedeljak do četvrtka donosi veselost, optimizam i puno ljubavi.

Drugi će vam biti privlačniji dok se opuštate i iskazujete nežniju i ljubazniju stranu svoje ličnosti. Ovo je sjajno vreme za izlaske, ali i za popravljanje bilo kakvih stresnih veza.

Ljubavna sreća može da se uskladi s nekom vrstom izobilja, negde drugde u vašem životu. Pokloni, komplimenti i dobre ponude mogu dabudu u ponudi.

Od petka do nedelje imaćete veliku snagu ubeđivanja i možete da utičete na druge ljude. Duboko razmišljanje i intenzivna komunikacija čine ovo vreme dobrim da se dođe do srži problema.

Možete otkriti tajne proučavanjem i istraživanjem ili ispitivanjem drugih. Moguća su duboka otkrića. Možete izneti u javnost nešto vrlo otkrivajuće o sebi, što ste do sada skrivali duboko u duši.

RIBE

Ponedeljak do petka vaša čula postaju akutna što vas čini izuzetno osetljivim na svu vibracionu energiju. Vaše intuitivne sposobnosti i psihički utisci su prednost u svim vašim komunikacijama i odnosima.

Drugi bi voleli da se nađu u vašoj blizini jer ćete znati kada se osećaju potišteno, tako da mogu da budu otvoreni sa vama.

Ovo je pravo vreme za umetnički i stvaralački rad, od pevanja do pisanja.

U subotu i nedelju snažan osećaj blagostanja i sklada pomaže da vaši bliski odnosi teku bez problema sa manje stresa i neprijatnosti. Ovo je dobar vikend za uživanje ako ste kod kuće sa porodicom i prijateljima.

Udobnost i susretljivost važniji su od avanture ili promene.

Ovo je pravo vreme da napunite baterije i uživate u odmoru i opuštanju. Vaši instinkti i intuicija biće snažni i pouzdani.