S početka nedelje, Merkur, planeta komunikacije, u povoljnom aspektu sa Uranom čini vaše interakcije i dnevne rutine stimulativnijim, uzbudljivijim i neobičnijim. Dobro je za mentalni i kreativni rad koji zahteva originalnost i eksperimentisanje i za proučavanje naučnih, tehničkih i okultnih predmeta.

Drugog dana nedelje, Merkur u konjunkciji sa Jupiterom na 18°13’ Ovna donosi dobre vesti, optimizam i srećno raspoloženje. Trebalo bi da se osećate širokogrudno, velikodušno i prijateljski. Vaš entuzijazam i pozitivno razmišljanje znače da će skoro sve na šta se posvetite uspeti. Društveni šarm, takt i diplomatija čine ovo odličnim periodom za rešavanje sporova. Poslovni odnosi su favorizovani sve dok gledate sitno pismo.

Prva četvrtina Meseca na 08°09’ Raka u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Alhenom na 09°25’ Raka: Dobro zdravlje, čast, bogatstvo, zadovoljstvo i društvo, domaće beneficije. Alhena daje duhovnu orijentaciju, interesovanje za nauke, nezgode koje pogađaju stopala i istaknutost u umetnosti. Umetničke veštine su posebno jake u pisanoj ili izgovorenoj reči, sa talentom za pregovaranje o mirnim rešenjima ljudskih sporova.

Pročitajte i ovo: Zašto je PLUTONOV PRELAZAK U VODOLIJU najveći astrološki tranzit godine (23.3.2023. – 8.3.2043.) i kakve promene nam donosi

Drugu polovinu nedelje obeležava jak aspekt trigona Marsa sa Saturnom. Sve do 4. aprila ovaj moćan aspekt daje snagu, ambiciju i istrajnost da se najsloženiji zadaci obavljaju na vreme, u okviru budžeta i savršeno. Pronaći ćete najefikasniji način da obavite posao. Vaše strpljenje i samodisciplina će vam omogućiti da se trudite bez ometanja ili obeshrabrenja. Pojačani seksualni nagon i seksualna privlačnost su dobri predznaci za nove i postojeće veze.

Image by Freepik
Image by Freepik

A sad nešto potpuno fantastično: Venera u konjunkciji sa Uranom na 16°44’ Bika od utorka do subote čini ovo zanimljivim periodom za vaš ljubavni život. Ljubav na prvi pogled može dovesti do uzbudljive nove romanse. Vaš partner bi trebalo da bude voljan da vam pomogne da istražite svoje neobičnije i čudnije seksualne želje. Kreativna otkrića mogu vam pomoći da razvijete svoj umetnički ili muzički potencijal i pronađete svoj jedinstveni stil.

Pročitajte i ovo: Evo ko će pronaći ljubav u GODINI ZECA (i saveti kako da to učinite)

Merkurov polusekstil sa prevrtljivim Neptunom u petak i subotu čini vas kreativnijim, maštovitijim i duhovnijim. Dakle, aspekt je dobar za umetnička dela, pisanje, muziku, filmove i pozorište. Takođe ćete biti osetljiviji na potrebe drugih. Ovo može biti od velike koristi za prijateljstva i intimne odnose.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

Za vikend, spektakl! Venera u polusekstilu sa Jupiterom od petka do ponedeljka donosi ljubav, novac, harmoniju i sreću. Trebalo bi da se osećate toplo i srećno iznutra i želećete da podelite dobra osećanja. Ovo je odlično vreme za zabavljanje jer vas vaša povećana fizička i unutrašnja lepota čini popularnijim u društvenim okruženjima.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

A sad prelazimo na nedeljne prognoze za svaki znak i podznak! Srećno!

Image by Freepik
Image by Freepik

OVAN

Od ponedeljka do petka, otvorenost i široki pogledi dovode do pitanja i radoznalosti. Možete se osloniti na dobre veštine donošenja odluka i predviđanje da biste napravili optimistične planove za budućnost. Otvoreno, iskreno i direktno samoizražavanje čine ovo odličnim vremenom za sklapanje prijatelja i profitabilna poslovna partnerstva. Ovo je takođe dobro vreme za pisanje, učenje, ispite i putovanja. Vaše diplomatske veštine bi mogle biti korišćene za rešavanje nesuglasica između prijatelja i unutar većih grupa ljudi.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose dobro raspoloženje, optimizam i mnogo ljubavi. Drugi će vas smatrati privlačnijim dok se opustite i izrazite privrženu i gostoljubivu stranu svoje ličnosti. Ovo je odličan vikend za izlaske i popravljanje stresnih odnosa. Sreća u ljubavi može se uporediti sa nekim bogatstvom negde drugde u vašem životu. Pokloni, komplimenti i vredne ponude mogu biti u prodavnici.

BIK

Od ponedeljka do srede donosi dodatnu ličnu slobodu za uživanje u više druženja. Pozitivna promena u vašem ljubavnom životu mogla bi da dovede do ljubavi na prvi pogled i uzbudljive nove romanse. Vaš partner bi trebalo da bude voljan da vam pomogne da istražite svoje neobičnije i čudnije seksualne želje. Kreativna otkrića mogu vam pomoći da razvijete svoj umetnički ili muzički potencijal i pronađete svoj jedinstveni stil. Ovo je odličan trenutak za eksperimentisanje sa novom frizurom, odećom i dodacima.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, trebalo bi da se osećate opušteno i prijateljski, tako da je ovo odlično vreme da budete sa drugima. Možete usrećiti druge čak i kada su tužni. Vaš ljubavni život ima koristi od povećane harizme i fizičke privlačnosti. Dakle, ovo je savršeno vreme za zabavljanje ili rešavanje bilo koje postojeće napetosti u vezi. Takođe biste mogli da privučete novac, poklone ili druge dobre prilike, ali samo ako pokušate da se pokažete tamo.

BLIZANCI

Od ponedeljka do petka, vaša širina vizije i oštra percepcija vam omogućavaju da vidite čitav obim svega u šta ste uključeni. Sa tako izvanrednom predviđanjem, ovo je dobro vreme za dugoročno planiranje. Vaše pozitivno razmišljanje i ohrabrujuće reči će uticati na druge. A vaš optimizam treba opravdati dobrim vestima od drugih u vezi sa važnim pitanjima.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose potencijal za sreću i zadovoljstvo. Trebalo bi da uživate u povećanoj popularnosti, harizmu i šarmu. Verovatno ćete izgledati najbolje što možete i biti privlačniji nego inače. Dakle, ovo je odličan vikend za druženje i izlaske. Sklapanje prijatelja je lako, a nova partnerstva će biti obostrano korisna. Sreća se odnosi na putovanja na daljinu, finansijska ulaganja, visoko obrazovanje i zakon.

RAK

Od ponedeljka do petka donosi odlučnost i izdržljivost da se uspe u gotovo bilo čemu. Možete metodično planirati svoj tok akcije na najefikasniji način. Jaka radna etika i pažnja posvećena detaljima znače da možete da napadate složene i izazovne zadatke. Ovo je odlično vreme za solidan napredak sa dugoročnim projektom. Neće vam smetati što se rezultati neće pojaviti odmah.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja pojačavaju čula kako bi bili kreativniji, maštovitiji i duhovniji. Dakle, ovo je dobar vikend za umetnička dela, pisanje, muziku, filmove i pozorište. Takođe ćete biti osetljiviji na potrebe drugih. Vaše reči leče od nepretećeg, brižnog i mekog uticaja. Prosvetljujuće informacije dolaze kroz vašu pojačanu intuiciju, kao i kroz neverbalnu komunikaciju. Ovo može biti od velike koristi za prijateljstva i intimne odnose.

LAV

Od ponedeljka do srede donosi optimizam, velikodušnost, sreću i dobre vesti. Dobri instinkti, orijentisani na budućnost i pozitivno razmišljanje čine ovo odličnim vremenom za druženje, istraživanje, proučavanje i pravljenje planova. Takođe biste mogli da planirate da krenete na putovanje, posebno na duga putovanja. Sticanje prijatelja je lako, a obostrano korisna partnerstva se mogu pokazati isplativim.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, trebalo bi da se osećate samopouzdanije nego obično, što je dobro za reći ljudima šta osećate u vezi sa nečim. Ljudi bi trebalo da vas poštuju zbog vaše iskrenosti, a ova glatka vrsta asertivne energije verovatno neće izazvati svađu. Dakle, ovo je dobar trenutak da se zauzmete za svoja prava i branite prava svojih najmilijih. Takođe bi trebalo da uživate u povećanom seksualnom magnetizmu i fizičkoj privlačnosti.

DEVICA

Od ponedeljka do srede donosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu ćete izraziti njuhom koji se može manifestovati kao jedinstveni modni stil. Vaši prikazi će privući podjednako interesantne i željne ljude, spremne da preuzmu rizik i vide kuda ide. Ovaj nedostatak inhibicije je koristan ako ste prirodno stidljivi. Ovo je odlično vreme da steknete nove prijatelje i ljubavnike.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje je dobro za opuštanje, kreativnost, komunikaciju i duhovnu potrage. Vaše reči postaju umirujuće i mogu biti lekovite za druge. Vaša čula postaju akutna, što vam omogućava da pokupite mnogo dodatnih informacija putem intuicije. Možete dobiti duhovne informacije kroz snove, meditaciju ili duhovne vodiče. Odnosi će imati koristi od vaše saosećajnije i duhovne prirode.

VAGA

Od ponedeljka do srede donosi duboka emotivna iskustva koja obogaćuju intimne odnose. Ovo je sjajno vreme da se eliminišu loše navike, opsesije i emocionalne kompulzije. Možete se osloniti na snažan unutrašnji osećaj ravnoteže, plus uživati u boljem razumevanju pripadnosti sa svojim partnerom, porodicom, prijateljima i širom zajednicom. Upoznavanje sa nekim novim sada bi se osećalo intenzivno karmično i moglo bi da promeni život.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje je odlično za zabavu i vođenje ljubavi. Trebalo bi da se osećate toplo, srećno, prijateljski i velikodušno. Sreća može doći u obliku poklona, novca ili komplimenata. Povećana popularnost, harizma i šarm čine ovo dobrim vremenom za izlaske. Sticanje prijatelja je lako, a nova partnerstva će biti iskrena i obostrano korisna. Sreća se takođe odnosi na obrazovanje, poslovna i pravna pitanja.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka, imate snagu, ambiciju i istrajnost da najsloženije zadatke završite na vreme, u okviru budžeta i savršeno. Pronaći ćete najefikasniji način da obavite posao. Vaše strpljenje i samodisciplina će vam omogućiti da se trudite bez ometanja ili obeshrabrenja. Pojačani seksualni nagon i seksualna privlačnost su dobri predznaci za nove i postojeće veze.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose duboko razmišljanje i intenzivne interakcije sa drugim ljudima. Ovo je dobar vikend za istraživanje; možete otkriti tajne i rešiti misterije. Ali trebalo bi da izbegavate ekstremne ideje ili teorije zavere i ne koristite metode prinude da izrazite svoje misli. U suprotnom, možete očekivati svađe, kritike i sukobe. Idite na glavni put tako što ćete ostati otvorenog uma i ne raspravljati se zbog toga.

STRELAC

Od ponedeljka do srede je dobro vreme da razmislite i planirate svoju budućnost. Pozitivno razmišljanje, široki pogledi i odlične veštine donošenja odluka omogućavaju vam da jasno vizualizujete željeni put napred. Dobre komunikacijske veštine i otvoreno samoizražavanje čine druženje bogatim i ispunjenim. Lako usvajanje ideja i dobra koncentracija znači da možete učiti ili polagati ispite sa manje stresa nego inače.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, povećano poverenje u svoje sposobnosti daje vam dobar osećaj ko ste i kuda idete. Imate velika očekivanja, ali ste voljni da naporno radite da biste ispunili svoje ciljeve. Obratićete pažnju na detalje i pobrinuti se da efikasno koristite sve svoje veštine i resurse. Ovo je vreme dostignuća kada ne morate da zavisite ni od koga drugog i nećete se osećati ugroženo konkurencijom.

JARAC

Od ponedeljka do srede, trebalo bi da se osećate nežno, a moguća je uzbudljiva nova romansa. Ako već imate partnera, tražićete drugačiju vrstu zadovoljstva. Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može biti neophodno da vam oči ne bi lutale. Očekujte neočekivano, čak i uz rutinske aktivnosti poput kupovine. Takođe postoji šansa za finansijski bonus ili neočekivani prihod.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, povećana percepcija i osetljivost vam omogućavaju da vidite širu sliku bez da vas ometaju manje tačke. Zatim možete podeliti svoje ideje ili teorije sa mnogim ljudima na lako razumljiv i privlačan način. Vaše maštovite, intuitivne i kreativne veštine su poboljšane, što ovo čini dobrim vremenom za duhovne prakse, sanjanje, umetnička dela, kreativno pisanje, poeziju, pevanje i ples.

VODOLIJA

Od ponedeljka do petka donosi dobre vesti, entuzijazam i optimizam. Sreća dolazi u mnoge oblasti života, tako da je ovo odlično vreme za rad i igru. Ovo je idealno vreme za početak novog kursa studija i polaganje ispita. Putovanja i odmori se mogu rezervisati ili započeti. Društveni šarm, takt i diplomatija čine ovo pravim vremenom za rešavanje sporova između vas i drugih ili između vaših prijatelja ili porodice.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose potencijal za ozbiljne, mračne i intenzivne misli. Možda će biti teže razmišljati i direktno komunicirati, ali ovo je dobar vikend za istraživanje i istraživanje. Izbegavajte da se uvlačite u zavere, tajne i praktične šale. Vaše reči mogu stvoriti intrigu, ali i konfuziju i strah. Mogli biste biti optuženi za stvari koje niste uradili ili, u najmanju ruku, učiniti da ljudi postanu sumnjičavi prema vama.

RIBE

Od ponedeljka do srede donosi pozitivne promene i uzbuđenje uz ljubav, novac ili oboje. Nova romansa je moguća, posebno sa internet zabavljanjem. Ovo je dobro vreme za impulsivnu kupovinu mode, kozmetike i nakita. Sada je lako iskoristiti vaš kreativni talenat i možete razviti svoj jedinstveni stil. Iznenađenja mogu doći od pozivnica, poklona, komplimenata ili radoznalih i čudnih ponuda.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje vaša čula postaju akutna, što vas čini izuzetno osetljivim na svu energiju vibracija. Vaše intuitivne sposobnosti i psihički utisci su sredstva za vašu komunikaciju i odnose. Drugi bi trebalo da vole da se motaju oko vas jer ćete znati kada se osećaju loše, tako da možete biti saosećajni kada drugi nisu. Ovo je dobro vreme za umetnički i kreativni rad, od pevanja do pisanja.