Ovo je nedelja punog Meseca u Biku – Plavog Meseca, Mikro Meseca!

Zar vam se ne čini da ovaj Mesec ima malo previše imena?! O, da… I zašto je drugačiji od drugih, ne brinite, saznaćete uskoro jer zaista i zavređuje ovako opširno imenovanje!

To je najuzbudljivi i najviše oslobađajući pun Mesec – i to baš na Noć veštica, a naše Maškare, od svih dana!

Sunce se suprotstavlja Uranu istog dana, a vi se spremite za poprilično pomahnitali vikend.

Sa retrogradnim Merkurom i Venerom koji ulaze u Vagu, svako sa svoje strane, Venera u direktnom hodu iz Device, a Merkur u retrogradnom hodu iz Škorpije, veze su vam takođe na duši i to je podjednako dobro.

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U BIKU (Plavi Mesec) 31.10.2020. – POBUNA! Nagle promene i neočekivani događaji

Jednom kada sve bude rečeno i završeno (odnosno, kada vi budete rekli sve što vam je na duši i uradili ono što osećate da treba da uradite – već jednom), vaše misli će se okrenuti ozbiljnim stvarima u nedelju, jer novembar ulazi na velika vrata u naše živote.

Naime, retrogradni Merkur pravi kvadrat sa Saturnom, ali Venera je ponovo blizu, suprotstavlja se Hironu i podučava vas nekim lekcijama iz ljubavi. Da li ste spremni? Pred vama je ludo uzbuđenje!

Taj uzbudljivi osećaj koji titra u vazduhu? Osećate? To je pun Mesec u Biku – srećna vam Noć veštica i Maškare! Kakvu nedelju imamo u ponudi!

Možda još uvek ne biste rekli, jer nedelja počinje u mirnoj luci sa Venerom koja tek izlazi iz zemljanog trigona sa Saturnom.

Pročitajte i ovo: Ljubavni horoskop: PUN MESEC U BIKU 31.10.2020. budi osećanja, senzualnost i sladostrašće

Ali… do srede, Venera ulazi u svoju kuću, znak Vage, a i Merkur se retrogradnim hodom vraća u Vagu i tako reflektori padaju direktno na veze!

Imate na umu partnerstvo – sklapanje poslova, pregovaranje o ugovorima, vraćanje predlozima, preispitivanje sporazuma, preispitivanje ljubavi i odnosa … Sve to treba da ugrabimo od ove srede!

A sa retro sporim putovanjem Merkura, moći ćete sve bolje i natenane da ispitate.

Najbolje u nedelji je sačuvano za kraj. To je pun Mesec na 08°38′ Bika, u subotu, 31. oktobra!

Pročitajte i ovo: Lilit – Crni Mesec – najmoćnija manifestacija nesvesnog

Ne samo da je ovo Plavi Mesec – tj. ovo je drugi pun Mesec u oktobru mesecu – već je i mikro Mesec! To znači da je najudaljeniji od Zemlje, i to u egzaktnoj konjunkciji Uranom, sa jedne strane, i Crnim Mesecom – Lilitom, gospodaricom svih (zlih) stvari koje se noću dešavaju, sa druge strane!

Ooooh, sablasno, zar ne?! Ne možete tražiti bolje od toga za Maškare i Noć veštica!

A ako budete videli neke veštice kako lete iznad vaše glave … oh, dobro, šta da vam radim, bili ste upozoreni!

Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Merkuru od 14. oktobra do 04. novembra 2020. godine – PROMENA PLANOVA

Pobunjeni Uran je, takođe, u konjunkciji sa punim Mesecom u Biku i nasuprot Suncu u Škorpiji. I tako vas čekaju neki seksi, neverovatno naelektrišući i uzbudljivi trenuci! Napravite mesta za slobodu!

Dođite u nedelju, 1. novembra, kad retrogradni Merkur iz Vage bude pravio kvadrat sa Saturnom u Jarcu, i imaćete ozbiljan predlog za razmatranje.

Pročitajte i ovo: MERKUR U VAGI, odmeren, fin i šarmantan

Uključite svoj um i ne dozvolite da vas crne misli demorališu. Samo je vreme da duboko i ozbiljno razmislite o nekim stvarima.

Sa Venerom nasuprot Hironu, ljubav ovog vikenda leči sve rane, samo ako je pustite unutra… Pa šta kažete na to?!

OVAN

Ove nedelje očekujte mnogo promena i novih prilika koje će vas prijatno iznenaditi.

Krenite sa planom i uspećete da sprovedete ideje koje vas zanimaju. Došlo je vreme da razmotrite svoje potrebe i pokrenete svoje planove.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o ŠKORPIJI (23.10. – 21.11.)

Morate prestati sa sanjarenjima i suočiti se sa stvarnošću. Razjasnite šta zahtevate od partnera i ispitajte sopstvene potrebe, kako biste se i vi mogli dobro zabaviti.

Ako ste slobodni, budite mirni i ne skrivajte se od sveta spolja. To vam neće pomoći. Uskoro ćete se približiti osobi iz vašeg kruga prijatelja i možda ćete čak razmisliti da započnete nešto zajedno.

BIK

Ova nedelja doneće vam mnogo neočekivanih promena i pozitivnih pomaka.

Očekuju vas lepa iznenađenja. Obavezno ostanite mirni tokom vikenda i bez stresa se nosite sa svojim obavezama. Razmislite pre nego što počnete da govorite ili postupite, jer opasnost vreba oko vas.

Pročitajte i ovo: Kako se ŠKORPIJA slaže sa ostalim znacima zodijaka

Mnogo ćete se zabavljati u svojoj vezi, ako uspete da vodite iskren razgovor koji će utažiti vaše sumnje. Planete će vam pomoći da uživate u pozitivnom raspoloženju.

Ako ste slobodni, pobrinite se da se dobro zabavite i uskoro ćete upoznati osobu o kojoj sanjate.

BLIZANCI

Ove nedelje morate da budete oprezni i da kontrolišete svoje impulse.

Budite strpljivi i pokušajte da se prilagodite novim činjenicama u svom životu, bez povlačenja na brzinu. U suprotnom, vaša fizička i emocionalna energija će se potrošiti, a načinjeni potezi će vam doneti negativne rezultate.

Pročitajte i ovo: Završni prolazak Saturna u Jarcu posle retrogradnog hoda – Sa vrdanjem je gotovo, dužnost zove!

Bez obzira na to da li ste slobodni ili ne, uspećete da pronađete zajednički jezik sa ljudima oko sebe. Razumevanje i dobra komunikacija doneće vam olakšanje i svež vazduh u vašim međuljudskim odnosima.

RAK

Ove nedelje morate da pokušate da budete optimistični i dinamični, za razliku od toga da budete jadni i pesimistični.

Planete će vam pomoći u potrazi za novim interesima, ciljevima i idejama u vašem životu.

Takođe će vam pomoći da pronađete rešenja za zdravstvene probleme. Iskoristite planete na najbolji način i ne odlažite stvari za kasnije, kada stvari možda neće biti tako pozitivne.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Svemir ove nedelje može negativno uticati na vaše emocije. Ne vraćajte se na stare sukobe sa partnerom; umesto toga, rešite ih jednom zauvek.

Odvojite malo vremena i prostora da radite stvari koje volite i napunite baterije.

Ako ste slobodni, nastavite da kontaktirate sa novim i zanimljivim ljudima.

LAV

Ove nedelje ćete se možda suočiti sa nekim poteškoćama, ali sreća će biti na vašoj strani i neće vas izneveriti.

Veoma ste dinamični i intenzivni i možete postići sve što imate na umu. Tokom vikenda pokažite malo razumevanja kada su u pitanju neočekivana kašnjenja i ne ogovarajte ljude sa vašeg radnog mesta.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda SKAT donosi trajno zadovoljstvo, dobru sreću, slavu i bogatstvo

Vaša veza biće u redu, ako prestanete da navodite probleme iz prošlosti zbog kojih se vi i vaš partner osećate nelagodno. Napravite novi početak i postavite nove, čvrste temelje koji će oživeti vašu vezu.

Ako ste slobodni, pobrinite se da se dobro zabavite sa svojim voljenima. Kada se odlučite za obavezu, sigurno ćete pronaći osobu koju tražite.

DEVICA

Ove nedelje će vam neki problemi u porodici zahtevati puno energije i slobodnog vremena da bi se rešili.

Oni su privremeni, ali se pobrinite da se sa njima nosite na vreme. Takođe bi trebalo ponovo da procenite svoje finansije i izbegavate greške po svaku cenu.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Planete će vam poslati pozitivan uticaj i biće vam lepo, zajedno sa partnerom. Možete se približiti jedno drugom i imati nekoliko lepih trenutaka.

Ako ste slobodni, osoba iz vašeg kruga prijatelja uskoro će vas očarati svojom duhovitošću i ličnošću.

VAGA

Morate da promenite svoje odnos i svoj stav, kako biste mogli da se izborite sa predstojećim nedaćama.

Planete će vam doneti mnogo promena, na ličnom i profesionalnom nivou. Usudite se da rizikujete i budite hrabri u svom izboru.

Sreća će biti na vašoj strani tokom vikenda. Vaš šarm će zadiviti ljude oko vas.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Posvetite više pažnje partneru i razmislite da li ova osoba zaslužuje da bude pored vas i nudi vam ono što vam treba da biste bili srećni. Ne plašite se da razgovarate s partnerom o stvarima koje vas se tiču.

Ako ste slobodni, pokušajte da se zabavite sa ljudima u svom životu, a istovremeno držite oči otvorene. Nešto dobro bi moglo doći.

ŠKORPIJA

Ova nedelja će vam pomoći da rešite neke probleme koji su vam otežali život.

S druge strane, to će vas pritisnuti i nagoniti na preuranjene odluke. Morate da budete što racionalniji kako biste doneli najkorisnije odluke u rešavanju svojih problema.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Vaša veza ide vrlo dobro, a vaš partner će vas uskoro prijatno iznenaditi. Krenućete dalje i zaboraviti na probleme iz prošlosti.

Ako ste slobodni, usredsredite se na ljude koji zaslužuju vašu pažnju i zaista su zainteresovani za vas i pustite ljude koji su vas izdali u prošlosti.

STRELAC

Ove nedelje imaćete mnogo obaveza i veliki pritisak u svakodnevnom životu.

Moraćete da se bavite porezima i nekretninama koji će vas mnogo mučiti. Članovi vaše porodice mogu postati vrlo zahtevni, ali od njih takođe možete zahtevati stvari. Sreća će biti na vašoj strani.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Vaša veza će proći kroz pozitivan period i možete je još više poboljšati ako se oslobodite svakodnevne rutine i pritiska i malo vremena posvetite partneru.

Ako ste slobodni, nemojte se osećati loše; pozitivni planetarni uticaji dovešće nekog novog u vaš život kao grom iz vedra neba.

JARAC

Ove nedelje suočićete se sa neočekivanim potrebama i moraćete da pronađete načine da ispunite svoje želje.

Ne zanosite se svojim entuzijazmom i ne povlačite površne poteze koji vam neće koristiti.

Planete će ove nedelje u vaš ljubavni život uneti pozitivnu energiju i vruć temperament. Morate blagovremeno da sagledate poruke koje vam partner šalje i da se ponašate u skladu sa željom vašeg srca.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

Ako se osećate kao da se gušite ili stagnirate, ne oklevajte da povučete poteze koji mogu promeniti celu situaciju.

Ako ste slobodni, priđite osobi koja vas zanima i izrazite svoja osećanja.

VODOLIJA

Ove nedelje treba da budete vrlo oprezni na polju odnosa.

Pazite kome poveravate svoje tajne, jer bi vas mogli prevariti. Mogli biste se suočiti i sa nekim neprijatnim iznenađenjima, jer će se neke vaše tajne uskoro otkriti.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Stvari će biti bolje tokom vikenda, kada možete da delujete na svim nivoima.

U ljubavnom životu pokušajte da se obratite partneru i shvatite koliko je važan u vašem životu. Ne zanemarujte ga i ne pravite ga ljubomornim bez razloga.

Ako ste slobodni, došlo je vreme da pronađete pratioca.

RIBE

Ova nedelja biće puna pozitivnog uticaja planeta.

Vaša energija biće velika i moći ćete da izmirite mnoge obaveze. Vaša društvenost učiniće vam dane prijatnijim.

Nova saradnja i ponovna procena postojećih promeniće vašu karijeru na bolje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Vaša veza će imati dobru nedelju, ali morate početi više da izražavate svoja osećanja, kako bi vaš partner mogao da razume kako se osećate. Uradite nešto drugačije i originalno ovog vikenda, nešto što će vam pomoći da se zabavite.

Ako ste slobodni, na vama je da promenite status i približite se nekome iz svog profesionalnog okruženja.