Ova nedelja je, u najmanju ruku, upakovana! Ali ne očekujte da bude dosada jer upravo ovo donosi pravo uzbuđenje.

Svakako, energija prošlonedeljnog Vodolijskog punog Meseca i dalje snažno odjekuje, tako da balansiranje onoga što treba da učinimo za sebe (Lav – Sunce) treba da se poveže sa načinom na koji komuniciramo sa drugima (Mesec – Vodolija).

Međutim, Suncu se pruža divna podrška cele nedelje, sa polusekstilom do Venere koji njemu naročito prija. Ovo je divna kombinacija, ne samo zato što je ovo Sunce zaista kod kuće u znaku Lava, a Venera želi da dela na praktičan način u zemaljskoj Devici.

Kombinacija osećanja i primene može da bude savršena za bilo koji kreativni pravac, ali takođe ovo može da bude vreme kada pokrećemo stvari, ali želimo da vidimo neke opipljive dokaze da može doći do poboljšanja ili napretka.

Foto Freepik.com

Venera se naravno može odnositi na ljubav, dobar ukus, modu i novac, tako da će njena veza sa Uranom kasnije tokom nedelje takođe možda pokrenuti neka neočekivana, ali potencijalno prijatna iznenađenja oko bilo koje od ovih oblasti, a može biti i iznenadnih poziva za ljubavni sastanak.

Pročitajte i ovo: Pluton po kućama u natalnom horoskopu

Merkurov polusekstil sa Marsom od ponedeljka do utorka donosi brzo razmišljanje i osetljiva čula. Mnogo posla možete postići za kratko vreme sa jakim osećajem svrhe i inicijative pod uticajem ovog aspekta. Druženje i vaš ljubavni život imaju koristi od dodatne harizme i intelektualnog podsticaja.

Pročitajte i ovo: Kako da aktivirate Drugu kuću novca i materijalnih vrednosti u horoskopu

Sa drruge strane, Merkur u inkonjunkciji sa Jupiterom od ponedeljka do srede donosi pojačanu ambiciju i optimizam, ali i tendenciju da precenite svoje resurse i sposobnosti. Pažljivo planiranje i zauzmite praktičan pristup što može da vam pomogne da iskoristite nove mogućnosti za rast.

Merkur u sredu stiže u Lava u kome ostaje do 11. avgusta!

Pročitajte i ovo: Kako do skladnog ljubavnog odnosa uz pomoć planeta

Nešto što je možda izgledalo nejasno, bilo zaokupljeno osećanjima ili delovalo povlačenjem poslovičnih poteza, zaista se može ubrzati Vatrom i pokretanjem znaka Lava. Možda će da nam bude lakše da artikulišemo svoju poruku ili da se obratimo nekoj ključnoj osobi.

A sad molim fanfare jer najznačajniji planetarni događaj je u sred srede, 29. jula!

Jupiter napušta znak Riba u kojem je nakratko boravio, okrećući se retrogradno do Vodolije, gde će ostati sve osim poslednja tri dana u godini, tačno do 29. decembra.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 20. juna do 18. oktobra 2021. – Velika sreća

Budući da je zaključavanje na mnogim mestima olakšano, a Jupiter znak putovanja, a Vodolija znak zajednice i čovečanstva, ovo će nam verovatno dati veću želju za komešanjem i druženjem, kretanjem i putovanjima, pa bi ovo mogla da bude poučna faza dok Jupiter ne pređe direktno sredinom oktobra.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Mars nasuprot Jupitera od ponedeljka do nedelje, a egzaktno u četvrtak, povećava vaše samopouzdanje i želju za pobedom. Sa stavom „ko se usuđuje da pobeđuje“ možete sada da ispunite svoje želje i uživate u uspehu. Međutim, najvažnije je zapamtiti i zadržati samokontrolu, poniznost i strpljenje pod uticajem ovog aspekta ove nedelje jer on lako može da odvuče u bahaćenje, preterivanje i raskalašnost.

Međutim, poslovanje ove nedelje dodatno je naglašeno, jer u četvrtak Mars prelazi u Devicu na šest nedelja boravka, do 14. septembra.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Pridruživši se Veneri u znaku čistote, ova promena može da nas podstakne da budemo vredniji i precizniji. Svaka želja da naučimo više o ishrani, napravimo neke promene oko našeg fitnes režima ili potražimo novu ulogu na poslu, ili možda čak i novi posao, može da bude podstaknuta strašću i odlučnošću Marsa u Devici.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Venera u inkonjunkciji sa Saturnom od srede do nedelje, a egzaktno u petak, može stvoriti neravnotežu između vaše potrebe za ljubavlju i količine ljubavi koju dobijete. Možda osećate dodatnu odgovornost za svog partnera ili druge voljene osobe ili ih smatrate neodgovornim. Što više volite sebe, više će vas drugi voleti, uvek imajte na umu – ne bacajte bisere pred svinje.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Ono što je mnogo lepo, od petka do nedelje Sunce u Lavu zaista vidi, idite licem u lice sa restriktivnijom vibracijom Saturna. Možda ćemo naići na prigušenije odgovore ljudi ili može doći do osećaja hladnoće ili ograničenja.

Takođe u subotu, lunacija u Biku (treća četvrt Meseca) podstiče nas da ne budemo previše slobodni i lakomisleni sa svojim resursima.

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Kako se Merkur na kraju nedelje udaljava napred, on se pridružuje Suncu u suprotnosti sa Saturnom, ali zajedno mogu da pojačaju naše mentalne kapacitete i sposobnost da kritikuju prilike oštro.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Sunce u konjunkciji sa Merkurom na 09°32’ Lava od petka do utorka stavlja fokus na vaše razmišljanje i komunikaciju i kratka putovanja. Ali kašnjenja i ograničenja su verovatno zbog protivljenja Saturnu.

Ali još uvek može postojati neko ko će, uprkos dokazima ili domišljatosti ideje, ostati prilično nepomičan ili impresioniran. Ovde treba da budemo stabilni i da znamo da će Sunce uvek naći način da zasija!

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Merkur nasuprot Saturna od subote do ponedeljka, egzaktno u nedelju, donosi ozbiljna razmišljanja i razgovore, ali i negativnost i tugu. Nisko samopoštovanje može dovesti do poteškoća u komunikaciji i izolacije. Ovo nije dobro vreme za donošenje važnih odluka, posebno o vezama.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak i podznak! Srećno! I napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogua planete!

Food photo created by haritanita - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Ovan

Ovaj period je za vas veoma ispunjen i važan.

Veštine vaše percepcije i komunikacije su veoma povećane zbog položaja planeta i pomažu vam da izrazite svoje misli i osećanja.

Neočekivana, stresna situacija može se dogoditi krajem nedelje, posebno ako planirate putovanje.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars


Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda SKAT donosi trajno zadovoljstvo, dobru sreću, slavu i bogatstvo

Razmotrite svoja osećanja i ono što zaista želite, umesto da insistirate na situacijama koje nikamo ne vode. Ova nedelja će vam pružiti priliku da promenite svoje izglede u vezi sa problemom koji vas se tiče. Verujte svojim instinktima, posebno kada su u pitanju odnosi i finansijska pitanja.

Ako ste u vezi, treba da preispitate svoj stav prema partneru i pokažete im više emocija. Ako postoje problemi koji stvaraju distancu između vas, bolje je da o njima razgovarate sa strpljenjem i razumevanjem.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Ako ste slobodni, promenite stav prema drugim ljudima i pustite ih da vam priđu. Planete žele da flertujete ove nedelje, a možda vam donesu i iznenađenje.

Woman photo created by valuavitaly - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Bik

Ove nedelje će se trajno uspostaviti neke od promena u vašim vezama.

Planete stvaraju okruženje u kojem treba da budete pažljiviji. Zadržite svoje planove i misli za sebe i ne delite ih sa drugima.

Vaša društvenost će postati intenzivnija i dobićete priliku da provedete neko lepo vreme sa svojim voljenima. Pregledajte i odredite prioritete za sva pitanja koja se odnose na poverenje, novac i vrednosti.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu


Pročitajte i ovo: MARS u VODOLIJI, okuplja oko zajedničkog cilja, a opet slobodan, nezavisan i originalan

Bićete zabrinuti za idealno rešavanje određene situacije. Da biste se time pozabavili, uzmite svo vreme ovog sveta koje vam treba da razmislite.

Na vaš ljubavni život utiču vaša lična nesigurnost i sumnja. Prestanite da napadate svog partnera i da ga optužujete za stvari koje ne zaslužuju. Uvek se kajete zbog svog lošeg ponašanja.

Ako ste slobodni, imaćete potrebu i slobodno vreme da uživate među svojim prijateljima, delujući slobodno i spontano. Krajem nedelje planete favorizuju komunikaciju i društvenost.

Blizanci

Ove nedelje ćete se usredsrediti na svoj posao i ljude koji se u njemu kreću.

Postoje pitanja koja treba rešiti. Imaćete pun raspored, međutim, morate nastaviti da obraćate pažnju na detalje i da budete korak ispred.

Očekujte određenu napetost krajem nedelje koja proističe iz nekih već postojećih problema. Verovatno će se pojaviti stari partner/ka i naterati vas da se zapitate da li ovu vezu treba oživeti ili je jednostavno ostaviti na miru. Znate da vas velike reči lako mogu zaneti i uvesti u sukobe koji su loši za sve umešane.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga


Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Ovo nije dobro vreme za vašu vezu, zato prestanite da koristite partnera kao vreću za udaranje da biste rešili svoje probleme. Postoje linije na koje se, nakon prelaska, ne možete vratiti.

Ako ste zaista zainteresovani za svog partnera, budite razumevajući i spremni na kompromise i sve će se dramatično popraviti.

Ako ste slobodni, prvo morate razmisliti šta želite od neke osobe, a zatim povući prave poteze. Sedenje mirno vam neće pomoći.

Rak

Komunikacija se poboljšava i, kao rezultat toga, sada možete postići svoje ciljeve i poboljšati svoje stanje.

Ovo je vaša prilika da uspostavite nove kontakte sa važnim ljudima i promovišete sebe i svoj rad.

Otprilike krajem nedelje javljaju se praktična pitanja koja vas teraju da smislite plan koji će promeniti postojeće uslove i dovesti vas do vašeg cilja.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu, ledena kraljica koja drži sve konce u svojim rukama


Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Dakle, napravite akcioni plan i postavite cilj za svaki korak. Neki odnosi oko vas mogu se promeniti, ali ako ste fleksibilni i spremni za prilagođavanje, sa stvarima ćete se uspešno nositi.

Vaš ljubavni život je skladan, a raspoloženje vrlo dobro. Obavezno držite stvari na takav način i ne dozvolite prijateljima da vas nagovore da budete spontani. Ostanite koncentrisani i ne zanosite se.

Ako ste slobodni, morate da preispitate svo vreme koje trošite na slučajna besmislena flertovanja. Ne zaslužujete tako površan ljubavni život, zato se usredsredite na nešto značajnije što bi moglo trajati.

Lav

U poslednje vreme u mislima pripremate mnoge stvari, a da ih ne delite sa drugima.

Sada je vreme da ostvarite svoje planove i preduzmete korake koji će vas dovesti do vaših ciljeva. Planete će vam pomoći da svoje poene prenesete drugima. Međutim, uzmite u obzir njihove emocije pre nego što učinite bilo šta što bi ih moglo uznemiriti.

Pročitajte i ovo: Kako prestaju zaljubljenost i ljubav

Otprilike krajem nedelje finansijske obaveze moraće da se izmire. Pokušajte da pronađete praktična i efikasna rešenja.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Ako putujete, stvari bi se mogle promeniti. U ljubavnom životu moraćete da budete vrlo oprezni, jer bi vašoj vezi mogli naštetiti nesporazumi i problemi.

Ako ste slobodni, dobićete priliku da upoznate nove ljude. Među njima pronađite onu osobu koja vas najviše privlači, ali ne budite previše spontani. Budite sigurni pre nego što počnete da se zabavljate.

Devica

Trebaju vam vreme i prostor da biste pronašli odgovore koje tražite i doneli prave odluke.

Dajte sebi malo prostora kako biste izbegli greške. Imate mnogo stvari koje treba da uradite, zato obavezno organizujte stvari i pronađite plan B za svaki slučaj.

Otprilike sredinom nedelje saznaćete neke vesti; uverite se da imate svoje mišljenje i ne očekujte da vas drugi vode.

Pročitajte i ovo: Odnos Sunca i Meseca u uporednim horoskopima

Pred vikend ćete se setiti da imate porodicu i određene obaveze. Morate stvari urediti i jasno navesti svoje granice. Ako ste iskreni, stvari će se lako rešiti.

Postoje stvari u vašoj vezi koje su vas jako povredile ili iznervirale. Sada je vreme da sve ostavite iza sebe i započnete novi početak koji će vas odvesti u mnogo prijatniji život.

Ako ste slobodni, morate da preispitate svoje potrebe iz veze, jer su izgleda preterane i nerealne. Iskoristite ovaj period na najbolji mogući način; može vam pomoći da stvorite bitan odnos.

Vaga

Određene veze će vam doneti promene i konfuziju ove nedelje.

Bićete spremni da razgovarate o nekim važnim pitanjima i izrazite svoje ideje i razmišljanja. Otprilike krajem nedelje moraćete da se bavite pitanjima vezanim za komunikaciju ili posao.

Od vašeg znaka će se tražiti da razjasni stvari na mnogim nivoima, posebno kada su u pitanju veze koje se moraju prekinuti kako bi se stvorilo prostora za nove ljude u vašem životu.

Pročitajte i ovo: Kako da uz pomoć planeta pronađemo motivaciju i pređemo sa reči na dela

Krenite polako i stabilno i sakupite sve potrebne informacije pre nego što počnete da radite.

Ova nedelja će biti presudna za vašu vezu; odlučićete da stvari ispravite i donesete važne odluke o svojoj budućnosti. Ne povlačite neoprezne poteze; umesto toga, hrabro se suočite sa stvarnošću.

Ako ste slobodni, druženje sa prijateljima pomoći će vam da upoznate nekoga novog, koji bi se mogao pokazati vrlo zanimljivim.

Škorpija

Ova nedelja je idealna za restrukturiranje vaše strategije u poslovnim pitanjima.

Treba da delujete oprezno i detaljno kako biste očistili pogled i organizovali se. Vaš šarm će vam približiti ljude koje želite. Sukobljeni ste sa drugom osobom u vezi sa finansijskim problemom, ali napokon ćete uspeti da pronađete izlaz. Možda nije idealno za vas, ali morate ići dalje.

Obavezno stavite zdravlje i odmor iznad svega.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Vaš partner će izraziti svoje nezadovoljstvo vašim stavom i biće u pravu. Zanemarili ste ih i morate bolje da vodite računa o njihovim emocionalnim potrebama. U suprotnom, suočićete se sa neizbežnim.

Ako ste slobodni, ova nedelja će vam pružiti priliku da vidite ostvarenje svog sna. Osoba koja vas zanima pristupiće vam na vrlo poseban način.

Strelac

Vaša kreativnost i samopouzdanje i dalje prevladavaju.

Vaša potreba za druženjem biće vrlo očigledna ove nedelje. Međutim, takođe ćete dobiti priliku da pogledate u sebe i shvatite šta da zadržite i šta da ispustite iz svog društvenog života.

Vreme je savršeno za promene koje će vas na kraju nagraditi svojim prijatnim ishodom.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Otprilike krajem nedelje, neki događaji će vam pomoći da prepoznate svoja dostignuća i da planirate sve stvari koje treba da uradite da biste postigli svoje ciljeve.

Razvoj u vašem ljubavnom životu biće pozitivan, sve dok povlačite prave poteze. Vašem partneru je potrebna vaša pažnja, zato obavezno mu pokažite svoju ljubav. Ovo će vašu nedelju učiniti idealnom, mirnom i punom lepih trenutaka.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Ako ste slobodni, mnogi ljudi iz vašeg društvenog ili profesionalnog kruga pokazaće vam svoje divljenje. Ovo interesovanje će vam podići moral i razveseliti vas.

Jarac

Ova nedelja doneće vam mnogo pozitivnih promena, sve dok uspevate da napravite kompromis sa nekim stvarima, umesto da pokušavate da kontrolišete ljude i situacije.

Na području porodice i kuće vodićete diskusije o stvarima koje treba rešiti; budite iskreni.

Otprilike krajem nedelje donećete neke zaključke u vezi sa svojim životnim putem. Nedostaju vam neki delovi slagalice, pa morate biti strpljivi i pustiti da se stvari kotrljaju onako kako treba.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Uživajte u ovoj pozitivnoj nedelji sa partnerom pored sebe. Pred nama su lepi, romantični trenuci, u vrućem, strastvenom raspoloženju.

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gubim, onda gubim sve

Ako ste slobodni, trebate stvari sagledati kroz optimističniju prizmu. Sreća će biti na vašoj strani i pomoći će vam da upoznate ljude sa kojima imate hemiju. Možda biste čak mogli da objasnite ovu čudnu vezu koju osećate sa nekim ljudima oko sebe.

Vodolija

Taman kad ste pomislili da ste stekli jasan pogled na svoj budući put, pred vama će se pojaviti novi delovi slagalice.

Ovo nije nužno loše. Vaši planovi će se stalno menjati i, u jednom trenutku, ogromne nove činjenice ili ideje će promeniti stvari zauvek. Ne dozvolite da vas ovo uplaši; budite strpljivi i preduzmite polagane i stabilne korake ka svojim ciljevima.

Rezultati će vas nagraditi. Sada je vreme da razjasnite svoje ciljeve, kako biste im se mogli u potpunosti predati.

Pročitajte i ovo: Mars je muškarac kojeg želite pored sebe

Postoje li situacije u vašem ljubavnom životu koje vas brinu? Ne dozvolite da vas to sruši, jer će vam naklonost planeta pomoći da stvari vidite u pozitivnijem raspoloženju. Priđite partneru i podsetite ih na sve stvari koje su vas dvoje spojile.

Pročitajte i ovo: Kako do ostvarenja želja uz pomoć Marsa?

Ako ste slobodni, redefinišite svoj život i promenite smer. Vi ste ta osoba koja određuje vaš ljubavni život.

Ribe

Ove nedelje, očekuje vas restrukturiranje vaših prioriteta i vaših izgleda.

Pozitivni uticaji planeta pomoći će vam da razumete svoja istinska osećanja prema ljudima i situacijama kojima ste u poslednje vreme posvetili mnogo svoje energije.

Odvojite malo vremena da razmislite da li zaista pripadaju vašem životu.

Na vašem radnom mestu će se pojaviti problem. Pokušajte da se nosite sa tim bez suvišne sentimentalnosti koja vas čini preterano osetljivim.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola


Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost

Neočekivani troškovi vas stresiraju, pa izbegavajte nepotrebno kupovanje i prekomerno trošenje.

U vašem ljubavnom životu nema mesta za hladnu logiku i nadmeno ponašanje. Dakle, pronađite pravi način da od svog partnera potražite ono što vam treba.

Dobro raspoloženje i romantična atmosfera dovešće vas tamo gde želite da idete. Ostavite svoj strah na stranu i prepustite se osećaju; dovešće vas do veze sa dugom budućnošću.

Ako ste slobodni, planete će vam pružiti ono što želite, sve dok se krećete u pravom smeru.