Nedelju počinjemo gromoglasno pomračenjem punog Meseca na 05°07′ Vage!

Pročitajte i ovo: Mars u Ribama – ranjeni zavodnik koji gađa pravo u metu kad najviše voli

Pun Mesec u ponedeljak, 25. marta 2024. tačno u 08.00 časova ujutro prema našem vremenu je na 05°07′ Vage. Lunacija čini aspekte sa Marsom i Plutonom. Međutim, kvinkunks (inkonjunkcija, aspekt od 150 stepeni) do Marsa ima preširoki orbis da bi se osetio. Trigon sa Plutonom je značajniji, ali ima umeren uticaj.

Pročitajte i ovo: POMRAČENJE PUNOG MESECA U VAGI, 25. marta 2024. – USLOVI ZA MIR

Primarni planetarni uticaj na pomračenje ima Venera sekstil Jupiter. Međutim, najznačajniji astrološki uticaj na pomračenje Meseca u martu 2024. dolazi od fiksne zvezde u veoma bliskom položaju na 05°10′ Vage koja podstiče prijateljstvo i saradnju. Međutim, to takođe sugeriše da uslovi za mir mogu biti nerealni ili sumnjivi.

Pročitajte i ovo: Šta treba da radite a šta nikako ne kada je PUN MESEC 

Poput redovnog punog Meseca, samo snažnijeg, Sunce nasuprot Mesecu tokom pomračenja Meseca izoštrava fokus na dom, porodicu i intimne odnose. Suprotstavljene sile, kao što su posao protiv kuće ili ono što vam treba nasuprot onoga što želite, stvaraju unutrašnju tenziju i spoljne pritiske. To može dovesti do sukoba i kriza koje crpe vašu energiju.

Pročitajte i ovo: Pun Mesec nudi povoljnosti

Mesečevi kvaliteti emocija i instinkta dostići će vrhunac tokom pomračenja Meseca u martu 2024. Dakle, iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da biste prevazišli sve izazove u vezi. Podsvesna svest omogućava iskren i uravnotežen pogled na vaše odnose. Videćete bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativna osećanja koja izazivaju nesklad.

Pročitajte i ovo: Kineska tradicionalna medicina o uticaju punog Meseca

Marsov polusekstil Plutona od 23. do 27. marta donosi talas energije usmerene ka cilju koja je intenzivna, ali dobro regulisana, dajući izdržljivost i snagu. Savršen je za rešavanje izazovnih projekata koji su ranije izgledali preteški za postizanje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Veneri u Ribama

Više o uticaju Lunarne eklipse (pomračenja Meseca) čitajte u posebnom članku na portalu Sito&Rešeto.

Pročitajte i ovo: VENERA U RIBAMA, zrela ljubav, sveprožimajuća i bezgranična

Venera u Ribama u sekstilu Urana u Biku od 26. do 30. marta smanjuje inhibicije i unosi zabavu i uzbuđenje u vaš ljubavni život. Ako ste sasvim sami, zabava ili kreativnost će zadovoljiti vašu povećanu želju za nečim novim i sjajnim u vašem životu. Možete napraviti originalna otkrića u umetničkom i kreativnom radu.

Pročitajte i ovo: Venera u Ribama – Alisa u zemlji čuda

OVAN

Od ponedeljka do petka donosi snažnu volju i intenzivnu odlučnost da se uspe. Ova nedelja vam pruža hrabrost, samopouzdanje i harizmu. Dakle, možete uspeti sa najizazovnijim i najsloženijim zadacima sa naizgled beskrajnim zalihama energije i inicijative. Vi ćete imati moć i uticaj, tako da je od suštinskog značaja da svoju moć koristite mudro. Drugi će biti magnetno privučeni vama, čineći mogućom romansu koja će vam promeniti život.

Pročitajte i ovo:  OVAN GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, povećana emocionalna osetljivost vam omogućava da lako uspostavite bliske emocionalne veze sa drugim ljudima. Ovo je dobar vikend za uživanje u prisećanju sa članovima porodice. Ovo je takođe odlično vreme da podelite svoja osećanja kroz pisane ili izgovorene reči. Možete skinuti stvari sa grudi, posebno probleme u vezi. Razgovor sa ženama i članovima porodice biće emocionalno hranljiv. Vaša otvorenost i razumevanje promovišu iskreno prijateljstvo.

BIK

Od ponedeljka do petka, trebalo bi da se osećate nežnije nego obično, a moguća je uzbudljiva nova romansa. Ako već imate partnera, tražićete drugačiju vrstu zadovoljstva. Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može biti neophodno da vam oči ne bi lutale. Očekujte neočekivano, čak i uz rutinske aktivnosti poput kupovine. Ovonedeljni horoskop za Bika takođe donosi šansu za finansijski bonus ili neočekivani prihod.

Pročitajte i ovo: BIK GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose dobro izbalansirane emocije, strast i harizmu koji su savršeni za ostvarivanje vaših želja za intimnošću jačim nego inače. Trebalo bi da se osećate opuštenije kada se družite i da vam bude udobno u centru pažnje. Ovo je takođe odličan trenutak da se borite za dostojan cilj, zauzmete se za svoja prava ili branite svoje voljene. Imate hrabrosti i samopouzdanja da budete odlučniji i da podelite svoja osećanja.

BLIZANCI

Od ponedeljka do petka, pomračenje Meseca donosi snažan osećaj blagostanja i harmonije koji pomaže da vaši bliski odnosi teku glatko sa manje stresa i uznemiravanja. To čini ovaj nedeljni horoskop Blizanaca idealnim za kvalitetno provođenje vremena sa porodicom i prijateljima. Udobnost i poznatost su važniji od avanture ili promene. Ovo je pravo vreme da napunite baterije i uživate u opuštanju. Vaši instinkti i intuicija će biti jaki i pouzdani.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose potrebu za zadovoljstvom kroz ljubav i naklonost. Trebalo bi da se osećate prijateljski, romantično, senzualno i sentimentalno. Međutim, takođe možete postati nemarni, neraspoloženi ili sebični. Zdrava veza može proći kroz neke pomalo neprijatne trenutke. Međutim, nezadovoljavajuća veza može patiti od nelojalnosti ili nepoštovanja.

RAK

Od ponedeljka do petka donosi poriv da tražite novu slobodu i uzbuđenje kroz vaše veze. Postojeće veze postaju prijatnije i manje rutinske uz uzbudljivu promenu. Ako ste slobodni, neočekivana nova romansa može se u potpunosti razlikovati od svega što ste iskusili. Kreativni proboji su mogući, a vi možete razviti jedinstveni stil. Moguć je i finansijski bonus iznenađenja.

Pročitajte i ovo: RAK GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, možda će vam biti teže da razumete svoja osećanja i podelite ih. Može izazvati iritaciju i nesuglasice zbog konfuzije ili polarizovanog razmišljanja. Dakle, potrebna je dodatna pažnja sa osetljivim temama za diskusiju i pregovorima. Produktivnija vežba bi bila da provedete neko mirno vreme u razmišljanju ili ćaskanju sa mentorom o nekim svojim unutrašnjim osećanjima za koja osećate da vas sputavaju.

LAV

Od ponedeljka do petka, pomračenje Meseca povećava vašu emocionalnu osetljivost i intuiciju. To čini ovaj nedeljni horoskop Lava odličnim za provođenje vremena sa voljenima. Stara sećanja se mogu vratiti da biste se osećali sentimentalno. Vaši prvi utisci će biti tačni, tako da je ovo dobro vreme za upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstva i izlaske. Pretvaranje je nepotrebno jer možete brzo uspostaviti duboke emocionalne veze.

Pročitajte i ovo: LAV GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, vaša osećanja, intuitivna strana je uravnotežena sa vašim racionalnim misaonim procesom da biste dobili akutne veštine percepcije. Možete čitati druge lako i brzo proceniti svaku situaciju. Bićete u kontaktu sa svojim osećanjima da biste pružili zdravo rasuđivanje i veštine donošenja odluka. Možete se intimnije povezati, što je dobro za sklapanje prijatelja i podizanje novih odnosa na viši nivo.

DEVICA

Od ponedeljka do petka nosite potrebu da probate nešto novo i trebalo bi da imate više slobode da izađete napolje. Ovo je uzbudljiv nedeljni horoskop Device za vaš društveni život, ljubavni život, a možda i vaše finansije. Električna ili čudna vrsta privlačnosti je dobar znak za zabavljanje. Neko ko novi ulazi u vaš život verovatno bi bio veoma drugačiji, stimulativan i otvoren. Možda će vas privući i privući ljudi iz kultura ili životnih stilova drugačijih od vašeg.

Pročitajte i ovo: DEVICA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, topao, prijateljski osećaj čini ovo idealnim vremenom za deljenje emocija sa voljenima. Povećana popularnost i velikodušno raspoloženje čine ovo dobrim vremenom za druženje i izlaske. Intimni odnosi će imati koristi od vaše otvorenosti i iskrenosti. Uzajamno poštovanje i razumevanje mogu dovesti do veoma uspešnih ličnih i poslovnih partnerstava. Ovo je vreme dobrih osećanja i sreće.

VAGA

Od ponedeljka do petka, pomračenje Meseca u Vagi donosi emocionalnu podršku i hranu iz vašeg doma i porodice. To čini ovo dobrim nedeljnim horoskopom za Vagu za intimnost u privatnosti svog doma, ali sada takođe imate dobre veštine sa ljudima. Trebalo bi da uživate u dobrim odnosima sa grupama ljudi, javnošću, a posebno sa ženama. Možete se povezati sa ljudima na podsvesnom, emotivnom nivou, što je idealno za javne prezentacije ili samopromociju.

Pročitajte i ovo: VAGA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose duboka emotivna iskustva koja obogaćuju intimne odnose. Ovo je sjajno vreme da se eliminišu loše navike, opsesije i emocionalne kompulzije. Možete se osloniti na snažan unutrašnji osećaj ravnoteže, plus uživati u većem osećaju pripadnosti svom partneru, porodici, prijateljima i široj zajednici. Upoznavanje sa nekim novim sada bi se osećalo intenzivno karmično i moglo bi da promeni život.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka donosi pozitivne promene i uzbuđenje uz ljubav, novac ili oboje. Nova romansa je moguća, posebno sa internet zabavljanjem. Ovo je dobar nedeljni horoskop Škorpije za impulsivnu kupovinu mode, kozmetike i nakita. Sada je lako iskoristiti vaš kreativni talenat i možete razviti svoj jedinstveni stil. Iznenađenja mogu doći od pozivnica, poklona, komplimenata ili radoznalih i čudnih ponuda.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, trebalo bi da se osećate snažno, seksi i hrabro. Možete preuzeti inicijativu i delovati strastveno kada su vaše emocije uzbuđene. Vaši brzi instinkti i borbeni duh se mogu iskoristiti da se zauzmete za sebe ili odbranite svoj dom i porodicu. Ovo je odličan trenutak za poboljšanje seksualnih odnosa sa partnerom ili za pronalaženje novog drugara za igru. Povećana harizma i seksipil učiniće vas popularnijim u društvenim situacijama.

STRELAC

Od ponedeljka do petka, pomračenje Meseca donosi više mira i manje stresa, tako da možete uživati u opuštanju sa voljenim osobama i deljenju intimnih trenutaka. Porodično povezivanje bi bilo emocionalno ispunjeno jer se dublje povezujete i razumete osećanja drugih članova porodice, posebno žena. Trebalo bi da intuitivno donosite prave izbore i razumete šta uopšte želite. Ovo je dobar nedeljni horoskop za Strelca za promociju sebe i poboljšanje imidža u javnosti.

Pročitajte i ovo: STRELAC GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, intenzivne lične interakcije pokazuju tačno šta osećate prema nekome i šta oni osećaju prema vama. Veza će evoluirati dublje, ili ćete biti slobodni da nastavite dalje. Možete doći do uzroka bilo koje loše navike ili zavisnosti. Vaša podsvest je moćna i možete kontrolisati svoja osećanja i ponašanja. Ovo je dobro vreme za rešavanje misterija i otkrivanje tajni.

JARAC

Od ponedeljka do petka je uzbudljivo vreme za vaš društveni život, ljubavni život i kreativnost. Otvoreniji i progresivniji pogled čini da vam bude udobno među drugima u društvenoj situaciji. Sa manje prekida ili barijera, drugi će vas privući. Pronalaženje novog prijatelja ili ljubavnika trebalo bi da bude lako jer se činite zanimljivijim i uzbudljivijim. Ovo je takođe dobar nedeljni horoskop za Jarca za vaše finansije sa mogućnošću neočekivanog neočekivanog dobitka.

Pročitajte i ovo: JARAC GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose ljubav, nežnost, slogu i prijateljstvo. Vaše raspoloženje pune ljubavi i prijemčivosti učiniće vas popularnim i lako ćete steći nove prijatelje. Ovo je odlično vreme za zabavljanje jer će vaš šarm i lepota privući pravu, iskrenu ljubav. Seks će se osećati intimnije, romantičnije i prijatnije zbog vaših pojačanih emocija i osetljivosti na dodir.

VODOLIJA

Od ponedeljka do petka, pomračenje Meseca čini vaše emocionalne stavove, ponašanja i reakcije značajnijim u vašim odnosima. Vaša sećanja, majčinski instinkti i potreba za negovanjem i sigurnošću imaće veći uticaj u vašem životu. Meditacija i druge tehnike opuštanja sada se mogu fino podesiti jer ste emocionalno uravnoteženi i smireniji što je više moguće. U ovom nedeljnom horoskopu Vodolije možete verovati svojim instinktima, snovima i vizijama.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja donose duboka emotivna iskustva koja obogaćuju intimne odnose. Ovo je odličan vikend za uklanjanje loših navika, opsesija i emocionalnih kompulzija. Možete se osloniti na snažan unutrašnji osećaj ravnoteže, plus uživati u većem osećaju pripadnosti svom partneru, porodici, prijateljima i široj zajednici. Upoznavanje sa nekim novim sada bi se osećalo intenzivno karmično i moglo bi da promeni život.

RIBE

Od ponedeljka do petka donosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu ćete izraziti njuhom koji se može manifestovati kao jedinstveni modni stil. Vaši prikazi će privući podjednako interesantne i željne ljude, spremne da preuzmu rizik i vide kuda ide. Ovaj nedostatak inhibicije je koristan ako ste prirodno stidljivi. Ovo je odličan nedeljni horoskop za Ribe za sklapanje novih prijatelja i ljubavnika.

Pročitajte i ovo: RIBE GODIŠNJI HOROSKOP 2024.

Subota i nedelja, trebalo bi da se osećate ljubavno i nežno. Dakle, ovo je dobro vreme da se opustite i uživate u kvalitetnom vremenu sa prijateljima, ljubavnicima i porodicom. Povećani lični šarm i lepota donose društvenu popularnost i uspeh ako se zabavljaju. Vaša otvorenost i iskrenost u deljenju svojih osećanja podržavaju pravo prijateljstvo i iskrenu ljubav. Mogu se steći novi prijatelji ili može početi značajna nova romansa.