Sa veličanstvenim punim Mesecom u Lavu, koji stiže u četvrtakm 28. januara, pred nama je neverovatna nedelja. Bitno je da naglasimo da je najgore prošlo.

U protekloj nedelji, Mars je prošao kroz Sodomu i Gomoru Saturna, Urana i Jupitera. Napokon koračamo na potpuno novom terenu. A vreme je i za neka nova osnovna pravila pošto se Sunce povezuje sa VIP personama našeg solarnog sistema – Saturnom, Hironom, Uranom i Jupiterom.

Kako će i Merkur krenuti na svoj prvi ovogodišnji retrogradni hod 30. januara (do 21. februara), vreme je da se vratimo na tablu za crtanje i smislimo novi plan.

Neptun u kvadrat postavlja Mesečeve čvorove i napregnućete se da vidite da li sanjate… Da li je ovo sve stvarno?

Pročitajte i ovo: PUN MESEC U LAVU, 28. januara 2021. – Strast i upravljanje besom

I ne zaboravimo Veneru i Pluton, koji obećavaju snažnu transformaciju u ljubavi, stoga, pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak i podznak!

Snaga srca! Dodirnite svog unutrašnjeg lava punim Mesecom na 09°05′ Lava!

Imamo pun Mesec u Lavu koji dolazi ove nedelje, tačno nasuprot Sunca, Jupitera i Saturna u Vodoliji, i u kvadratu sa Marsom i Uranom u Biku. Kakva super-dinamična kombinacija!

Koliko ste hrabri? Koliko viteški, plemeniti, lavljeg srca? Vreme je da predstavite neko istinsko vođstvo – vreme je da iskoristite snagu srca. Sad imate nešto čime možete da oduvate paučinu…

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Sunce u Vodoliji najpre se spaja u konjunkciji sa Saturnom i pravi sekstil sa Hironom u Ovnu, da bi se odmah potom spojio sa Jupiterom i napravio kvadrat sa Uranom u Biku.

To je mnogo u vrlo kratkom nizu i postavlja snažne temelje za godinu koja predstoji. Sunce i Saturn potvrđuju svoj autoritet, donoseći veliku proveru stvarnosti kako nedelja počinje. I to je zapravo dobra stvar.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Znati gde stojite je upravo ono što vam treba da biste se pozabavili prošlim ranama i krenuli napred. I na tome možete zahvaliti Hironu u Ovnu.

Sunce na kvadrat stavlja i Uran, pa očekujte neverovatna iznenađenja! A kako Jupiter uvek sve povećava, očekujte ih u velikoj meri!

Moraćete duboko da kopate da biste ove nedelje osetili ljubav dok se Venera u Jarcu spaja sa Plutonom. Koliko je duboka vaša ljubav? Ili vam možda prolazi kroz džepove?

Pročitajte i ovo: Retrogradni Merkur kroz sve kuće horoskopa

Ovog četvrtka ima puno intenziteta na planu odnosa – i udarajte u tom veličanstvenom, super dramatičnom i energičnom punom Mesecu u Lavu.

I, kao da sve to nije dovoljno, ne zaboravimo da Merkur kreće retrogradno!

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o RETROGRADNOM MERKURU, astrološkoj igri gluvih telefona

Kako će to uticati na vaš ljubavni život? Vašu karijeru? Merkur počinje da gubi tlo pod nogama u subotu, 30. januara, i ponovo postaje direktan 21. februara.

Dolazite do maksimuma nakon maksimuma, jer se januar bliži kraju, pa pogledajte nedeljni horoskop svoj zodijačkog znaka i podznaka, ljubavnu prognozu i još mnogo toga!

Ovan

Ova nedelja vam daje priliku da proširite svoje znanje i nametnete svoje ideje.

Vi tražite lični rast kako biste evoluirali ili uspeli da pobegnete iz stagnirajućih situacija. Iskoristite priliku da promenite bilo koju vezu zbog koje se osećate dosadno ili pod stresom. Znanje ćete možda pronaći na putovanju za kojim ste dugo tragali, ali niste bili u mogućnosti.

Na ličnom nivou ste spremni da rizikujete i preuzmete emocionalni izazov. Na finansijskom nivou je pravo vreme da preduzmete sledeći korak.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Ova nedelja započinje dinamično i strastveno. Morate izraziti svoju seksualnost i naći ćete pametne načine za to. Vaša pozitivna nastrojenost olakšava komunikaciju unutar vaše veze.

Postajete pomirljiviji, spremni ste da uzmete u obzir potrebe partnera bez preteranog reagovanja.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Ako ste slobodni, ova nedelja je savršena šansa da napravite sledeći korak sa nekim koga ste nedavno upoznali ili ćete se sresti svakog trenutka.

Bik

Ovo je veoma važna nedelja za vas.

Diskusija i komunikacija pomažu vam da rešite probleme koje imate sa drugim ljudima. Komunicirajte sa porodicom kako biste rešili bilo kakva nerešena pitanja.

Posao će biti napet i pritiskajući, ali raspoloženje pozitivno. Budite pametni i fleksibilni i pronaći ćete najefikasnija rešenja.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

Budite pažljivi pri rukovanju svojim poslovima i sve će vam poći za rukom.

Uživajte u toplini i sigurnosti svog porodičnog života. Vaša veza je na dobrom putu, a komunikacija sa vašom drugom polovinom biće stvarno još bolja.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Obavezno im posvetite neko kvalitetno vreme. Iskoristite slobodan dan za druženje sa partnerom. Morate da se zbližite i napunite energijom, a to se može dogoditi samo ako uživate u nekom samo vašem, intimnom vremenu.

Ako ste slobodni, provedite vreme sa prijateljima i prijatnim društvom. Nikad ne znate kuda vas pozitivno raspoloženje može odvesti.

Blizanci

Kakav je ovo dinamičan početak vaše nedelje!

Pronaći ćete snage da odredite prioritete svojih zadataka i dovršite svoje planove. Ove nedelje maksimalno iskoristite svoju energiju, dinamičnost i oštrinu.

Vaša potreba za akcijom donosiće vam rezultate, sve dok ste organizovani i sabrani. Iskusićete novootkrivenu potrebu da delujete, idete napred, dovršite svoje zadatke i evoluirate. Ovi dani biće idealni za nove početke.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Ove nedelje možete snažno poboljšati svoj ljubavni život i posebno vašu vezu. Vi imate najjaču volju da promenite stvari, i ovo će biti dovoljno.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o ŠKORPIJI (23.10. – 21.11.)

Imaćete odlične komunikacijske veštine koje će vam pomoći da rešite bilo kakva pitanja ili nedoumice. Nemate nikakve druge misli i vaš glavni cilj je da u svoj život unesete više ravnoteže.

Ako tražite svoju drugu polovinu, postaćete svedoci nekih spektakularnih promena.

Rak

Ova nedelja je uglavnom operativna za vas.

Ubrzano ćete razmišljati i brzo delovati. Imaćete ograničeno vreme za sebe, ali iskoristite ovu priliku.

Morate se pobrinuti za nedovršene poslove, a ovo je sjajno vreme za to. Sve što vas se ticalo naći će bolji ritam.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Upoznaćete ljude koji će vam pomoći da rešite probleme i postignete optimalne rezultate. Verujte ljudima koji su vam bliži, jer vam mogu pomoći svojim iskustvom.

Ove nedelje moraćete da održite ravnotežu između ličnog i profesionalnog života. Imaćete puno stvari s kojima ćete se nositi, zato pazite da ne zapostavite svog partnera.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Ako ne možete da odvojite vreme za svog partnera, onda biste mogli da razmislite o tome kako da ga učinite delom svog života. Razgovarajte s njima o svojim problemima, pomozite im da vas razumeju i pomognu vam. Pravo je vreme da se premosti jaz koji vas razdvaja.

Lav

Ova nedelja će biti veoma važna za vas.

Vi ćete regulisati svoje postupke sa jedinom svrhom da napredujete u svojim poslovima. Više niste zadovoljni samo planiranjem ili održavanjem stvari; pravo je vreme da preduzmete sledeći korak.

Vaša svakodnevica neće biti svakodnevna, jer ćete se neprestano kretati tražeći sledeći korak, sledeći izazov. Ovo raspoloženje će vas naterati da rizikujete u ljubavnom životu.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Više ćete eksperimentisati, bilo sa partnerom, ili ako ste slobodni, sa novim ljudima. Vaš ljubavni život biće izuzetno zanimljiv ove nedelje. Vaša potreba da iskusite nove emocije učiniće vas originalnim i kreativnim.

Pročitajte i ovo: Kako se ŠKORPIJA slaže sa ostalim znacima zodijaka

Stimulisaćete svog partnera i predložiti nešto ludo, nešto što će vašu vezu učiniti vrućom i začinjenom. Dosta vam je stalno iste rutine i više niste spremni da igrate istu igru.

Ako niste u stabilnoj vezi, pripremite se: srce vam na prvi pogled može ubrzano zakucati!

Devica

Ako svoju nesigurnost i svoju stidljivost ostavite po strani, moći ćete da poboljšate svoje lične i profesionalne odnose.

Deo vaših postupaka biće posvećen isključivo vašem odnosu sa ljudima koji vas okružuju. Pokušaćete da pronađete načine za rešavanje sukoba i nesuglasica koje ometaju te veze.

Takođe, možete posvetiti vreme pomaganju u pitanjima sa kojima se suočavaju vaši najmiliji, kako biste ojačali vezu između vas. Vaše akcije imaju za cilj poboljšanje vašeg života. Dosta sa stagnacijom i osrednjošću. Vreme je za napredak!

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Imate mnogo problema i prilično teskobe u tanjiru, pa se ponekad osećate kao da zapostavljate svog partnera. Međutim, ova nedelja će vam pomoći da se izrazite i približite osobi koju volite.

Ne ustručavajte se da se otvorite i posvetite kvalitetno vreme svojoj vezi.

Pročitajte i ovo: VENERA U VAGI, pravi romantik u srcu

Ako ste slobodni, vaše inhibicije će oslabiti i osećaćete potrebu za avanturom. Postaćete spontaniji i nepredvidljiviji kako biste se dobro zabavili.

Vaga

Ova nedelja će započeti sa energetskim pojačanjem, čineći da se suočite sa svojim obavezama i da se nosite sa njima.

Ako imate adekvatan plan, disciplinu i samokontrolu, uspećete da izvršite sve zadatke na čekanju. Vaše ideje će naći publiku koja ih razume.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Komuniciraćete sa sobom i proširiti svoju duhovnost. Slušajte sebe kako biste otkrili motivaciju koja vam je potrebna. Pre ili kasnije shvatićete da je ona već u vama.

Obavezno zanemarite tračeve koji lete oko vas. Pred vama su dobri dani.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Vaš partner izražava svoje interesovanje za vas na nekoliko načina. On / ona treba da komunicira s vama rečima i postupcima kako bi poboljšali atmosferu između vas.

Trebalo bi da budete otporni tokom debata kako biste pronašli rešenje koje najbolje odgovara oboma. Ako je vaš ljubavni život nestabilan, budite strpljivi. Stvari će se promeniti.

Škorpije

Vaša nedelja započinje na dinamičan način, do te mere da ćete postati impulsivni.

Ponašate se spontano, pa možda nećete moći da kontrolišete rizik. S druge strane, vaša spontanost osvaja neke ljude koji su vam zaista potrebni u vašem životu.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Usredsredićete se na svoja partnerstva, jer im je potrebno više napora kako bi se konsolidovali. Uostalom, već su vam pomogli da postignete toliko toga.

Vaša nedelja će biti intenzivna i zamorna, ali u nedelju ćete se srediti i pronaći svoj balans. Ne fokusirajte se na pitanja i probleme iz prošlosti. Uzdržite se od uznemirivanja, provociranja i neslaganja.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Nedelja će vam doneti priliku da uživate u mirnim, ličnim trenucima koji će vas ispuniti snagom i samopouzdanjem.

Ako ste slobodni, smirenost i toplina čine vas pristupačnijim i približavaju vam novo poznanstvo. Krenimo!

Strelac

Ovo je veoma važna nedelja za vas.

Sve je moguće u vašem ljubavnom životu, jer nemate inhibicija.

Ako ste slobodni, nova avantura je vrlo verovatna.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Izazovi i poteškoće neće moći zaustaviti vaš kurs, jer ste odlučni da postignete svoj cilj i ništa vas ne može zaustaviti. Kontrolišite svoju užurbanost i procenite situacije kako biste izbegli opasnosti.

Uzećete stvari u svoje ruke i očistićete nekoliko pitanja koja su vam išla na živce.

Vaša veza je puna strasti i impulsa. Nešto će ponovo da zaiskri i učiniće vas spontanim i asertivnim. Osećate potrebu da povratite partnera, pa radite stvari koje već dugo niste.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Vaša seksualnost postaje još intenzivnija, što će vam dobro poslužiti – posebno ako ste slobodni i tražite novu avanturu. Imate neodoljiv šarm koji će vam doneti sve što tražite.

Ne odbijajte pozive za izlazak.

Jarac

Ova nedelja vas čini aktivnijim nego obično.

Vi se bavite rešavanjem problema koji su vas mučili. Osećate potrebu da odmah završite sve poslove koji su još na čekanju.

Vaše znanje i iskustvo pomažu vam da poboljšate saradnju i donesete potreban miru taj domen svog života. Profesionalno, konačno uspete da uravnotežite stvari i započnete svoje planove.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

U vašem ličnom životu vaša veza ispunjava vas harmonijom i osećate se veoma zadovoljno.

Međutim, ove nedelje trebalo bi da razgovarate sa partnerom o svim onim problemima u vezi zbog kojih se osećate malčice distancirano. Ne držite do sebe, zato se možda pomalo osećate jadno i pesimistično.

Pročitajte i ovo: JUPITER KVADRAT URAN, snažna potreba za oslobađanjem od tradicije i rutine

Ako poboljšate komunikaciju između vas, mnoge stvari će se promeniti u vašoj vezi.

Ako ste slobodni, sredina nedelje će vam doneti prave okolnosti da novo poznanstvo procveta. Razgovor je vaša jača strana i iskoristićete ga da biste se činili boljim u očima svog novog, potencijalnog partnera.

Photo by Daniel Silva Gaxiola on Unsplash

Vodolija

Ova nedelja vam nameće prilično uticaja. Definitivno nećete biti mirni.

Morate da budete u konstantnom stanju kretanja i asertivnosti. Imate mnogo stvari za rešavanje, ali da biste to postigli potrebno vam je efikasno planiranje. Ne paničite jer ćete postići mnoge važne stvari.

Otprilike krajem nedelje uspostavićete mnogo kontakata, videti ljude nakon dužeg vremena i stupiti u interakciju sa svojim krugom ljudi.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaša veza igra važnu ulogu i posvetićete joj dosta vremena. Vaš ljubavni život će uskoro ući u period ponovnog rađanja. Spremni ste da eliminišete stvari koje ometaju vašu vezu, kako biste je videli kako se kreće napred na prijatan način.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, grabi, juriša i osvaja polako

Ako ste slobodni, osetićete potrebu da rizikujete kako biste dobili ono što želite. Probićete zonu komfora i uživati u njoj.

Ribe

Ova nedelja je puna dinamičnosti, energije, želje za životom i optimizma.

Spremni ste da prevaziđete bilo koju prepreku da biste evoluirali kao osoba ili učinili da vaši poslovi napreduju. Putovanje vam donosi znanje – ako već niste planirali putovanje, ono će se samo nametnuti i dogoditi tokom narednih dana.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop za 2021. godidnu – Čitaj i za podznak!

Nedelja će vam biti prijatna. Vaši voljeni su izvor snage i inspiracije. Pozitivno ste raspoloženi i učinićete sve da poboljšate svoju vezu.

Vatreno ćete je braniti od bilo kakvih izazova i poteškoća. Ne držite partnera u mraku kako biste ga zaštitili, jer ćete rizikovati da vas ne razume.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, ljubi, grli, uživa umaterijalnim plodovima i senzualnim zadovoljstvima

Ako ste slobodni, očekujte neke vesti u ljubavnom životu – međutim, vaši izbori će odrediti kako će se stvari razvijati.