Početak nedelje neće biti lak, jer u ponedeljak imamo posla sa dva kvadrata na nebu. Jupiter i Mars izazivaju u svima nama iskušenje da preterujemo.

S jedne strane, Venera u Raku i Jupiter u Ovnu su u napetom kvadratu, a to ćemo verovatno osetiti posebno u ljubavnim i odnosima sa najdražim ljudima. Ne bi trebalo da budete u iskušenju da jednostavno uzmete zdravo za gotovo da sve ide dobro i da su drugi tu za vas. Čak i mali gestovi naklonosti sada mogu napraviti veliku razliku i pokazati drugoj osobi da su vam važni.

Venera u kvadratu sa Jupiterom od subote do utorka idealna je za zabavu, ali ne i za naporan rad. Trebalo bi da se osećate srećno, optimistično, velikodušno i veoma društveno. Međutim, morate paziti da ne snizite svoje standarde ako izlazite jer to može dovesti do pogrešnih izbora ili neugodnih situacija.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Merkur i Mars su takođe u zavadi: ovo nas može učiniti nervoznim i neki ljudi mogu biti skloni da daju sarkastične primedbe. Bolje ne, mogli bi nepotrebno da naruše harmoniju. Nemojte biti u iskušenju da budete prekritični i nemojte previše otvoreno ukazivati drugima šta vam se ne sviđa. Jednostavno, stvari idu na bolje sa malo više tolerancije u odnosima i komunikaciji početkom nedelje.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Merkur u kvadratu sa Marsom od ponedeljka do četvrtka može vas učiniti razdražljivim, kratkog itilja i agresivnim. Slušajte pažljivo i razmislite pre nego što progovorite. U suprotnom su moguće nesuglasice, rasprave, pa čak i otvoreno neprijateljstvo. Oslobodite izgrađenu energiju bezbedno kroz kreativne projekte ili fizičku vežbu.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT MARS, oštra pamet, britak jezik (hodajući konflikt)

Emotivno vreme sa mladim Mesecom u Lavu.

U četvrtak se iznenada nameću velika pitanja. Mlad Mesec na 05°39’ Lava 28. jula 2022. u 19.54 časova prema našem vremenu poklapa se sa Merkurovim kvadratom Urana tako da donosi neočekivane vesti i iznenadne promene. Ljude će učiniti nervoznim, euforičnim i impulsivnim. Ali ako ostanete otvoreni i fleksibilni, možete iskoristiti prilike za rast i prosperitet.

Pročitajte i ovo: MLAD MESEC U LAVU 28. jul 2022. – Neočekivana prilika

Sa mladim Mesecom u Lavu, sada je idealno vreme da otvorite put ka sopstvenom pozivu – i da se uhvatite u koštac sa novim stvarima. Vatrena energija Lava u kombinaciji sa inovativnom snagom mladog Meseca jasno daje do znanja: oslobađaju se ogromne sile i odjednom ćete možda čak biti spremni da se pozabavite temama kojima se ranije niste usuđivali.

Kukavičluk nije opcija. Sada je vreme da preispitate sopstvene vrednosti. Trebalo bi da postavite sebi sledeća pitanja: Kako da još bolje živim svoju kreativnost? Koja su mi pitanja posebno bliska srcu? Možda još niste pronašli svoj poziv? Tada mlad Mesec u Lavu može da vas odvede malo dalje u ovom pravcu. Mnoge stvari postaju jasnije i možete sebi postaviti nove ciljeve.

Pročitajte i ovo: SUNCE SEKSTIL PLUTON, magična privlačnost i velika dostignuća

Najveći benefik zodijaka, planeta Jupiter, u četvrtak kreće retrogradno sa 08°43’ Ovna, što period do 23. novembra čini vremenom filozofske i duhovne introspekcije i refleksije. Možda ćete morati da se bavite određenim pitanjima koja uključuju rast i razvoj, sreću i uspeh.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Merkur u kvadratu sa Uranom od srede do petka unosi uzbuđenje i promene u vaš sedmični horoskop, ali i napetost i neizvesnost. Neočekivane vesti mogu vas naterati da promenite planove. Međutim, povećana sposobnost drugačijeg sagledavanja stvari može dovesti do originalnih ideja i kreativnih otkrića.

Merkur u Lavu i Saturn u Vodoliji mogu postaviti granice u nedelju.

Nedelja će ponovo biti pravi izazov u ​​ovonedeljnom horoskopu. Ovo je zbog opozicije Merkura i Saturna. Ovo vam može dati osećaj da su svi protiv vas i da ste sami. To je zbog Saturna, koji vašu pažnju usmerava uglavnom na ono što se još ne uklapa. Čini se da se greške odjednom pojavljuju svuda i sa njima se morate suočiti.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA URAN, snažna želja za uzbuđenjem i rušenjem pravila

Ovako sigurno niste zamišljali svoju nedelju. Ali čak i ova teška faza ima nešto dobro: konačno možete ispraviti greške i ugasiti neka problematična mesta koja su možda ključala neko vreme. Prihvatite izazov i suočite se sa poteškoćama. I posmatrajte ih kao priliku za rast i razvoj. Jer upravo u tome vam sada pomaže Saturn.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Merkur nasuprot Saturnu od subote do ponedeljka donosi ozbiljno razmišljanje i razgovor, ali i potencijal za negativnost i poteškoće u komunikaciji. Možda imate kritičko oko, ali možete i pogrešiti. Ovaj uticaj zaista daje tendenciju da se osećate zabrinuto ili tužno, ali veoma srećni uticaj Jupitera kasnije danas daje razloga za optimizam.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Sunčev trigon Jupitera od petka do utorka donosi sreću, velikodušnost, dobro raspoloženje i optimizam. Odnosi treba da budu topli i prijateljski. Prilike mogu doći u obliku ličnog, duhovnog i materijalnog rasta. Ovo je dobro vreme za obrazovanje, putovanja na daljinu i pravna i poslovna pitanja.

Ovan

Ove nedelje bićete raspoloženiji, optimistični i okruženi ljudima koji su živahni i aktivni. Uspećete da prevaziđete probleme na poslu i imaćete slobodnog vremena da posvetite planiranju svoje budućnosti.

Novo poglavlje će uskoro početi u vašem životu. Spremni ste da ciljate visoko i ostvarite svoje najdublje želje. Vaše samoizražavanje i proces razmišljanja su veoma favorizovani tokom ove nedelje.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U vašem ljubavnom životu očekuje se da će ova volja biti veoma prijatna. Imaćete priliku da se opustite i priđete svom partneru, razgovarate sa njim o svemu što vas muči i vratite harmoniju u vašu vezu.

Znanje i iskustvo stečeno u prošlosti pomoći će vam da postavite nove temelje u svom ljubavnom životu.

Ako ste slobodni, imaćete vremena da shvatite šta tačno želite od svog života i da krenete za njim optimistično i pozitivno.

Bik

Ova nedelja će vam doneti optimizam, energiju i pozitivne pomake u vašem životu, a vi ćete biti izvor energije. Mnogo ste razmišljali i sada ste spremni da krenete u veliku avanturu koja će vam dati znanje i iskustvo.

Ono što ste do sada naučili pomoći će vam da izbegnete zamku na fleksibilan način. Vi ste u apsolutnom skladu sa unutrašnjim znanjem koje ste stekli tokom vremena. Ponašajte se organizovano i disciplinovano i znaćete šta da izbegavate i čemu da sledite. Konačno ćete savladati prepreke i krenuti napred.

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaše raspoloženje će biti izuzetno pozitivno. Vaš entuzijazam i optimizam će pozitivno uticati na vašu vezu. Vaš partner želi da podeli svoje brige sa vama kako bi se otarasio stresa.

Slušajte, podelite malo svog pozitivnog raspoloženja i atmosfera će postati mnogo bolja i svetlija. Takođe ćete moći da doživite neke lepe intimne trenutke.

Blizanci

Ova nedelja će biti veoma korisna za vaše akcije i planove. Imaćete svu dinamiku i pozitivno razmišljanje koji su vam potrebni da preduzmete korake koji će vam pomoći da evoluirate.

Da li želite novi posao? Da li će vam vaše prošlo iskustvo pomoći da donesete ispravne odluke? Da li se vaša veza suočava sa velikim preprekama?

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Konačno ste u mogućnosti da stvari sagledate realno, ali i sa razumevanjem, tako da na kraju možete savladati sve prepreke. Pronađite ono što vam smeta i promenite to.

U svom ljubavnom životu moći ćete da povratite svoje jasno razmišljanje i na najbolji način izrazite svoja osećanja partneru. Konačno vam se pruža prilika da izrazite stvari koje vas muče ili nerviraju, tako da možete ispraviti problematične tačke u vašoj vezi.

Ako ste slobodni, imaćete uspeha u novim poznanstvima, a korišćenje svojih komunikacijskih veština pomoći će vam da pristupite osobi koja vas zanima.

Rak

Ova nedelja će vam pružiti neverovatne prilike da ispravite svoje prošle greške i postavite nove temelje u svom životu u svim oblastima do kojih vam je stalo.

Dozvolite sebi da krenete za avanturama i istražite nove horizonte. Osećate potrebu da proširite svoje granice i evoluirate kroz životna iskustva. U isto vreme, moći ćete da maksimalno iskoristite iskustvo koje ste do sada stekli u svom životu.

Razmislite kroz šta ste prošli i šta želite da postignete i tada ćete moći bolje da organizujete svoje sledeće poteze, korak po korak. Vaše odluke će odrediti vašu nezavisnost.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ova nedelja će doneti optimizam i pozitivne pomake u vašem ljubavnom životu. Osećaćete se prilično srećno i moći ćete da planirate svoje sledeće korake.

Ako ste slobodni, pravo je vreme da odlučite da li želite da budete posvećeni osobi do koje vam je stalo.

Ako ste ponovo u vezi, možda je došlo vreme da odlučite da preduzmete sledeći korak. Da li je vreme za veridbu ili čak brak? To bi sigurno upotpunilo vašu sreću.

Lav

Ova nedelja koja dolazi će vam pomoći da pokažete svoj potencijal i da se približite svojim ciljevima. Pesimizam i nesigurnost ne spadaju u vaš život ovih dana.

Stvari izgledaju svetlije i sa boljim izgledima. Ovo vam daje motivaciju koju tražite da postignete ono što vam je na umu. Da li želite da krenete na dijetu, počnete da idete u teretanu, da se rešite loše navike, promenite neke stvari u vašoj vezi? Sada je vreme.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ovo će biti zanimljiva nedelja za vaš ljubavni život. Erotizam će biti intenzivan jer proizilazi iz pozitivnog raspoloženja koje imate u sebi. Razgovarajte sa svojim partnerom i radite zajedno na pronalaženju rešenja za probleme koji ometaju vašu vezu.

U stanju ste da pokažete razumevanje i fleksibilnost, čineći situaciju mnogo lakšom. Doživite svaki trenutak i znajte da će unutrašnji mir koji osećate napuniti vaše baterije i učiniti da uživate u lepoti druženja.

Devica

Ova nedelja će vam dati podsticaj koji vam je potreban u životu kako biste konačno mogli da doživite razvoj događaja o kome sanjate. Imaćete dovoljno dinamike, energije i volje za napredovanjem i stoga ćete moći da rešite teške probleme koji su vas pritiskali.

Vaši poslovi se više neće odlagati i konačno ćete videti kako se razvijaju ka željenom rezultatu. Napravićete nove planove putovanja sa ciljem da proširite svoj posao i ličnost. Organizujte svoju dnevnu rutinu malo bolje kako biste kontrolisali i minimizirali svoju anksioznost.

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Bićete dobro raspoloženi ove nedelje, sa ljubavlju i romantikom u vazduhu. Osećaćete potrebu da ponudite zadovoljstvo i podršku svom partneru i to će učiniti raspoloženje između vas toplim i nejasnim. Osetićete da vam otpor i razdražljivost popuštaju i ustupaju mesto razumevanju i fleksibilnosti.

Imaćete priliku da se izrazite sa više samopouzdanja i da sa većom lakoćom prenesete svoje emocije. Dakle, ako ste slobodni, moći ćete da priđete i šarmirate osobu koja vas zanima.

Vaga

Vreme je da donesete sopstvene odluke i duboko zaronite u avanturu zvanu život. Pravo je vreme da iskusite nove stvari ili da preuzmete nove odgovornosti.

Štaviše, sada možete započeti nešto novo sa budućnošću. Optimistični ste i spontani, a to vas udaljava od rutine i čini da osećate nadu za svoje planove. Vaša potreba za uspehom neće vam dozvoliti da gubite vreme. Svaki minut ćete maksimalno iskoristiti, ne samo da biste postigli ono što želite, već i da biste uštedeli vreme za svoja lična zadovoljstva.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U svom ljubavnom životu imaćete priliku da priđete svom partneru i smislite nove načine da mu pružite radost i zadovoljstvo koje traže. Stvarate pozitivno raspoloženje koje će vam omogućiti da se opustite i uživate jedni u drugima.

Takođe ste u stanju da razumete koliko je važno da vaš partner može da funkcioniše i postoji samostalno u vezi. Ovo će delovati na umirujući način i pružiće vam više kvalitetnog vremena zajedno.

Škorpija

Verujte svojim instinktima i improvizujte. Ovog meseca ćete moći da proširite svoje ideje i da se odvojite od sadašnjosti. Možda želite da stavite tačku na situacije koje više nemaju život ili budućnost u sebi.

Ne gubite vreme na stvari koje vas neće dalje odvesti. Ciljajte visoko i nastavite da se borite da stignete tamo. I dalje možete postići promene o kojima sanjate, ako dobro iskoristite svoje životno iskustvo.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ova nedelja je znak upozorenja koji vam govori da će evolucija u vašem ljubavnom životu doći kroz svest i znanje. Vaša veza se ne može razvijati ako insistirate na ograničavanju i gušenju partnera. Dajte im slobodu da odlučuju i deluju kako žele, i videćete da se vaš odnos poboljšava u kvalitetu. Istovremeno, imaćete priliku da sa svojim partnerom podelite dugoročne planove.

Strelac

Pred vama je dinamična i naporna nedelja. Ako nešto nema vidljivu budućnost, smisao ili energiju, morate to okončati i eliminisati iz svog života. Neka vas vaš um vodi.

Organizujte svoj život i putovanja na posao, nosite se sa labavim stvarima iz prošlosti i nastavite, oslobođeni strahova i nesigurnosti. Krajem nedelje komunikacija i samoizražavanje su konačno obnovljeni.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Sjajno ćete se provesti sa svojim partnerom, deleći sa njim svoje misli i ideje. Vaša spontanost i pozitivna energija će dati optimističniji dodir vašoj vezi. Glumićete i izražavati se na glasan način, ali uvek u dodiru sa stvarnošću.

Vaša veza dobija na kvalitetu i suštinskoj vrednosti. Ako ste slobodni, vaše komunikacijske veštine vas približavaju objektu želje, pomažući vam da ga šarmirate.

Jarac

Izgleda da je ova nedelja posvećena vama! Više ne možete pobeći od samosvesti i zanemariti ono što ste naučili iz svojih iskustava.

Lekcije kojima vas je život naučio imaju smisla i određuju vaše izbore. Ne možete zanemariti ono što ste iskusili ili opasnosti koje vam predstoje. Možete napraviti promene o kojima sanjate, sve dok imate strogu disciplinu i organizaciju.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U ljubavnom životu ćete više vremena provoditi sa partnerom, izražavajući svoja osećanja i uveravajući ih. Shvatate da je vaša bolja polovina važnija od svega, ali da biste živeli zajedno, svako mora da bude nezavisan u vezi. Poštujte njihove želje i pobrinite se da im dokažete da ste zreli i spremni da napravite korak dalje.

Vodolija

Naredna nedelja vam pruža priliku da redefinišete činjenice u svom životu i zamislite budućnost koja će odgovarati vašim ciljevima. Postavićete ciljeve i postići ih.

Imate spontanost i dobro raspoloženje koje vas može odvesti gde god treba, pune svesti i znanja. Ono što ste do sada iskusili nije bilo slučajno. Iskoristite svaku životnu lekciju mudro, ako želite da vidite kako vaš život napreduje.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Sveukupno pozitivno i optimistično raspoloženje ove nedelje postaće idealna pozadina za skladan i veoma zadovoljavajući ljubavni život. Dobro ste, osećate se dobro i sa optimizmom očekujete budućnost.

Ako se tome radujete zajedno sa svojim partnerom, onda ste verovatno pronašli pravu osobu sa kojom ćete biti. Nemojte odlagati da vaša veza bude formalna ili da napravite ozbiljan korak napred.

Ribe

Ova nedelja vam donosi optimizam i dobre izglede. Imaćete priliku da počnete iznova, pa pustite da snovi usmere vaše buduće planove i izbore.

Ponovo izgradite oblasti svog života kojima je to potrebno i primenite raspored koji će vas dovesti do vašeg cilja, korak po korak. Tokom vikenda ćete se lepo provesti i videti kako vam se snovi ostvaruju.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš ljubavni život će se ovih dana veoma dobro razvijati. U vašem umu postoji intenzivna turbulencija i to vas tera da razmislite o onome što se do sada dogodilo, prepoznate svoje greške i pristupite partneru sa razumevanjem i pomirljivim raspoloženjem.

Ako ste slobodni, vikend će vam na jedinstven način ostvariti san. Budite otvoreni za nove izazove.