Početak nedelje je pod uticajem punog Meseca na prvom stepenu Jarca o čemu smo već pisali u posebnim člancima.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa JARCEM

Poprilično lagano ulazimo u novu nedelju jer tek sredinom nedelje kreće intenzivniji uticaj novih planetarnih aspekata.

Merkurov trigon Saturna od 25. do 27. juna daje ozbiljno raspoloženje sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje. Dakle, dobro je za trajni mentalni rad kao što je učenje ili plaćanje poreza, donošenje važnih odluka i ozbiljne diskusije, pregovore i poslovne odnose. Takođe, možete biti sigurni u pravljenje dugoročnih planova i obaveza.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BLIZANCIMA

Treća četvrta Mesec na 07°40’ Ovna u sekstilu Jupitera donosi velikodušnost, dobročinstvo, optimizam i idealizam. Lakoća deljenja osećanja, plus pojačana intuicija, podstiče prijateljstvo, razumevanje i saradnju. Veselost i iskrenost podstiču harmonične odnose sa prijateljima i porodicom. Filozofskiji, progresivniji i velikodušniji pogled mogao bi da vidi da se uključite u pitanja socijalne zaštite.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa RAKOM

Sunce polusekstil Jupitera od 27. do 30. juna dopunjuje treću četvrtinu Meseca kako bi doneo pozitivan pogled, zadovoljstvo i sreću. Materijalni i duhovni rast je moguć uz mogućnosti daljeg obrazovanja i putovanja na daljinu.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa LAVOM

Venera u sekstilu Marsa od 26. juna do 1. jula najbolja je karakteristika ove nedelje, posebno za romansu i druženje. Savršena mešavina seksualnosti i naklonosti čini da izgledate i osećate se seksi. Možete biti samouvereni i samopouzdani u jurenju za svojim željama, a da ne izgledate preteći. Ova ravnoteža takođe znači da ste spremni da dajete i primate ljubav i obožavanje.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa DEVICOM

Strogi Saturn, mučitelj – učitelj kako volimo da ga zovemo, kreće na svoj dugi ovogodišnji retrogradni hod sa 19°25’ Riba, što može da istakne oblast odgovornosti koja je toliko važna da je potrebno dodatno vreme da se sagleda sve i da se uveri da je sve u redu pre nego što nastavite. Možda ćete biti testirani da biste bili sigurni da ste spremni da preuzmete dodatnu odgovornost. Lekcije koje naučite mogu biti teške, ali će biti dragocene.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa VAGOM

Merkur sekstil Uran 29. i 30. juna donosi uzbudljive vesti i podsticajne razgovore. Vaše svakodnevne rutine mogu se zaobići u novim i neočekivanim pravcima. Usput ćete naučiti nove stvari i upoznati nove ljude iz različitih sredina od vašeg. Razmišljanje orijentisano na budućnost i otvorenost dovešće do originalnih i genijalnih otkrića.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa ŠKORPIJOM

OVAN

Ponedeljak i utorak donose sreću, zadovoljstvo i popularnost. Dodatni šarm i harizma vas čine samouverenijim i privlačnijim nego inače, tako da je ovo odlično vreme za druženje, a posebno za izlaske. Sticanje prijatelja je lako, a nova partnerstva će biti iskrena i obostrano korisna. Sreća se odnosi i na putovanja na daljinu, finansijska ulaganja, visoko obrazovanje i zakon.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Od srede do nedelje donosi sreću, optimizam i velikodušnost. Sreća dolazi kao prilika za lični, profesionalni i duhovni rast. Možda ćete imati koristi od komplimenata, poklona ili novca. Ovo je odlično vreme za početak novih studija ili putovanja na velike udaljenosti. Favoriziraju se novi odnosi, investicije ili početak novih projekata.

BIK

Od ponedeljka do četvrtka je dobro za sve što zahteva jasno razmišljanje, dobro rasuđivanje i koncentraciju. Favoriziraju se poslovni pregovori, posebno dugoročna ulaganja i nekretnine. Bilo lične ili profesionalne, diskusije koje vodite će verovatno biti duboke. Ljudi sa kojima komunicirate mogu biti mnogo stariji ili mlađi od vas. Doći ćete kao upućeni i poštovani.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Od petka do nedelje, povećana želja za društvenim kontaktom i uživanjem čini ovo jedno od najboljih perioda u godini za zabavljanje. Vaša meka strana puna ljubavi uravnotežuje vašu sirovu seksualnu želju tako da možete biti direktni, a da ne budete previše jaki. Povećana lična lepota i harizma čine popularnost u društvenim situacijama. Postojeće ljubavne veze bi trebalo da cvetaju, ili biste mogli da pronađete svoju pravu srodnu dušu.

BLIZANCI

Ponedeljak i utorak donose dobro raspoloženje, optimizam i mnogo ljubavi. Drugi će vas smatrati privlačnijim dok se opustite i izrazite privrženu i gostoljubivu stranu svoje ličnosti. Ovo je odlično vreme za zabavljanje i popravljanje stresnih odnosa. Sreća u ljubavi može se uporediti sa nekim bogatstvom negde drugde u vašem životu. Pokloni, komplimenti i razumne ponude mogu biti u prodavnici.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Od srede do nedelje je vreme dobrih osećanja i blagostanja kada ćete verovatno želeti da uživate u zadovoljstvu ne radeći ništa jer izazovi nestaju. Ali povećano samopouzdanje i sreća čine ovo savršenim vremenom da pokušate da napredujete. Ne gubite ovaj srećni niz jer biste mogli postati srećniji i bogatiji kroz poslovne ugovore, zakon, nova partnerstva, obrazovanje ili putovanja na daljinu.

RAK

U ponedeljak i utorak možete osetiti povećanje pritiska do intenzivnog nivoa koji rezultira neurotičnim, opsesivnim ili destruktivnim ponašanjem. Događaj ili osoba mogu pokrenuti prekretnicu pokušavajući da vam oduzmu moć. U vezama možete reagovati pokušavajući da kontrolišete i manipulišete drugom osobom, što rezultira sukobom i oštećenim egom. Potreban je kompromis jer nema odgovora sa da ili ne, samo sive zone.

Pročitajte i ovo: SADE SATI – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Od srede do nedelje biće vam lakše da sledite želju svog srca. Pratite svoju intuiciju u aktivnostima seksualne i romantične prirode. Ovo je pravo vreme da uživate upravo sada. Trebalo bi da se osećate snažno, samopouzdano i seksi. Povećana fizička lepota i popularnost čine ovo odličnim vremenom za izlaske, druženje, samopromociju i pokretanje kreativnih ili finansijskih projekata i partnerstava.

LAV

U ponedeljak i utorak, trebalo bi da se osećate opušteno i prijateljski, tako da je ovo odlično vreme da budete sa drugima. Možete usrećiti druge čak i kada su tužni. Vaš ljubavni život ima koristi od povećane harizme i fizičke privlačnosti. Dakle, ovo je savršeno vreme za zabavljanje ili rešavanje bilo koje postojeće napetosti u vezi. Takođe biste mogli da privučete novac, poklone ili druge dobre prilike, ali samo ako pokušate da se predstavite.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Od srede do nedelje trebalo bi da bude vreme sreće i optimizma kada dobre stvari dolaze brže. Treba da budete druželjubivi i možete očekivati dobre odnose sa voljenima i ljudima na poslu i u grupnim aktivnostima. Ovo je dobro vreme za stvaranje bogatstva, studije, putovanja, poslovna i pravna pitanja. Možda ste više zainteresovani za religiju/duhovnost, politiku, društvena pitanja i filozofiju.

DEVICA

Od ponedeljka do četvrtka donosi jasno razmišljanje i dobru koncentraciju, što ovo čini dobrim vremenom za naporan ili detaljan mentalni rad. Možete učiti, polagati ispite ili se prijaviti za kredit ili posao. Možete videti kako se manji delovi uklapaju u širu sliku. Ovo je takođe dobar trenutak za pravljenje dugoročnih planova i organizovanje bilo čega, od vaših kuhinjskih fioka do poslovnog predloga. Bićete praktični, efikasni i temeljni.

Pročitajte i ovo: Osam razloga zašto treba da se zabavljate sa Škorpijom! I zašto baš osam

Od petka do nedelje je jedno od najboljih vremena u godini za romantiku i druženje. Savršena mešavina seksualnosti i naklonosti čini da izgledate i osećate se seksi. Ova ravnoteža takođe znači da ste spremni da dajete i primate ljubav i obožavanje. Možete biti samouvereni i samopouzdani u potrazi za svojim željama, a da ne budete previše jaki. Ovo je takođe dobar trenutak za samopromociju i pokretanje projekta kućnog ljubimca.

VAGA

Ponedeljak i utorak donose sposobnost da se izvrši velika moć i uticaj na druge ljude. Ovo može biti posebno korisno u postizanju vaših ciljeva, a na mnoge ljude to može pozitivno uticati. Svesna svest o svojoj kontroli i uticaju znači da možete biti tiho zadovoljni i ponosni na svoja dostignuća, ali ne egoistični ili hvalisavi. Takođe bi trebalo da imate dobre odnose sa ljudima od moći i uticaja. Ovo je dobro vreme za otkrivanje tajni, istraživanje i dubinsko razumevanje misteriozne ili okultne teme.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Nadamo se da će od srede do nedelje biti vreme optimizma, velikodušnosti i sreće. Stvari koje sada započnete treba da budu zasnovane na dobrim namerama, tako da ćete verovatno biti uspešni. Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenim osobama sada bi bilo posebno korisno. Vaš stav brige i podrške može doneti nova prijateljstva i usluge drugih. Značajna žena u vašem životu pozitivno će uticati na vaš lični ili duhovni razvoj.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do četvrtka donosi jasno razmišljanje i dobru koncentraciju, što ovo čini dobrim vremenom za naporan ili detaljan mentalni rad. Možete učiti, polagati ispite ili se prijaviti za kredit ili posao. Možete videti kako se manji delovi uklapaju u širu sliku. Ovo je takođe dobar trenutak za pravljenje dugoročnih planova i organizovanje bilo čega, od vaših kuhinjskih fioka do poslovnog predloga. Bićete praktični, efikasni i temeljni.

Pročitajte i ovo: Spoj Marsa i Venere – Strast bez pokrića – Šta se skriva iza?

Od petka do nedelje, lične interakcije postaju intenzivnije i uzbudljivije. Trebalo bi da se osećate više prijateljski i bolje da izrazite svoje strastvene želje. Povećana seksualna privlačnost, hrabrost i inicijativa čine ovo odličnim vremenom za zabavljanje. Ovo je takođe dobar trenutak da započnete novi finansijski poduhvat ili partnerstvo i bilo koji novi takmičarski, fizički ili kreativni projekat. Vi ste zaduženi za svoju sudbinu.

STRELAC

Ponedeljak i utorak donose duboka emotivna iskustva koja obogaćuju intimne odnose. Ovo je sjajno vreme da se eliminišu loše navike, opsesije i emocionalne kompulzije. Možete se osloniti na snažan unutrašnji osećaj ravnoteže i uživati u većem osećaju pripadnosti svom partneru, porodici, prijateljima i široj zajednici. Upoznavanje sa nekim novim sada bi se osećalo intenzivno karmično i moglo bi da promeni život.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Niske strasti, provokacije i međusobno nadmudrivanje

Od srede do nedelje je savršeno za druženje sa starim prijateljima ili porodicom. Svi postojeći odnosi, posebno oni sa ženama, biće topli i uživaće u emocionalnom razvoju. Sticanje novih prijatelja je lako zbog vaše spremnosti da podelite svoja osećanja. Možete probiti led i biti toplo primljen. Povećana popularnost znači da možete osvojiti široku publiku.

JARAC

Od ponedeljka do četvrtka donosi ozbiljno raspoloženje sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje. Uradićete stvari uredno, bez grešaka i na vreme. Ovo je dobro vreme za učenje, donošenje važnih odluka, pregovore, dugoročno planiranje i potpisivanje ugovora, posebno onih koji se odnose na nekretnine i akcije. Takođe možete biti sigurni u preuzimanje obaveza. Nova prijateljstva i partnerstva treba da budu trajna i pouzdana.

Pročitajte i ovo: MARS KONJUNKCIJA PLUTON – Erupcija strasti

Petak do nedelje donosi pojačanu želju za intimnim odnosima i seksualnim zadovoljstvom. Vaša nežna i senzualna strana nadopunjuje vašu sirovu strast i seksipil i čini vas izuzetno privlačnim. Povećana harizma i popularnost čine druženje prijatnijim i uzbudljivijim. Dakle, ovo je odlično vreme za izlaske, sticanje novih prijatelja, zabavu i kreativan rad.

VODOLIJA

Ponedeljak i utorak su odlični za zabavu i vođenje ljubavi. Trebalo bi da se osećate toplo, srećno, prijateljski i velikodušno. Sreća može doći u obliku poklona, novca ili komplimenata. Povećana popularnost, harizma i šarm čine ovo dobrim vremenom za zabavljanje. Sticanje prijatelja je lako, a nova partnerstva će biti iskrena i obostrano korisna. Sreća se takođe odnosi na obrazovanje, poslovna i pravna pitanja.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja OVNA

Sreda do nedelje donosi sreću i optimizam sa toplim i prijateljskim odnosima. Sreća može doneti finansijsku dobit koja će povećati vašu ukupnu neto vrednost, zadovoljstvo i zadovoljstvo. Ali ovo je takođe vreme velikodušnosti prema drugima. Mogu se pojaviti prilike za lični, duhovni i materijalni rast. Ovo je dobro vreme za obrazovanje, putovanja na daljinu i pravna i poslovna pitanja.

RIBE

Od ponedeljka do četvrtka idealan je za donošenje važnih odluka i dugoročnih planova. Možete računati na logično i temeljno razmišljanje sa zdravom dozom skepticizma da biste napravili pravi izbor. Ovakvo sistematsko razmišljanje takođe favorizuje zakazivanje sastanaka i sastanaka, raščišćenje vašeg ulaska i organizovanje bilo čega u vašem životu. Komunikacija će verovatno biti ozbiljne ili praktične prirode, a vi možete efikasno da se nosite sa izazovnim problemima u vezi.

Pročitajte i ovo: Kako zaista izgleda biti u vezi sa BIKOM

Od petka do nedelje donosi snažnu želju za uživanjem i avanturom. Harmonična ravnoteža između koketne seksualnosti i nežne ljubavi čini vas posebno privlačnim. Ovo je odličan trenutak da pronađete savršenog partnera i poboljšate postojeće odnose. Takođe imate veliku energiju i hrabrost i fokusirate se na sve što se tiče kreativnosti, lepote, zarađivanja novca i pokretanja novih projekata.