Planete su već počele da izlaze iz nepovoljnih aspekata, tako da bi poslednja nedelja juna trebalo da bude mirnija.

Imali smo nepovoljne aspekte između Marsa, Merkura, Saturna, Plutona i Mesečevih čvorova. Međutim, mogućnost precenjivanja i zabluda još uvek je u igri, jer je retrogradni Jupiter u Strelcu u kvadratu sa retrogradnim Neptunom u Ribama, a Venera u Blizancima još uvek im pravi društvo.

Venera u Blizancima u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu i u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Aspekt je aktivan do 27. juna.

Ovaj aspekt povećava potrebu za druženjem, izlascima i društvenim aktivnostima, ali umanjuje pažnju i razboritost. Zbog toga su moguća razočarenja i gubici u ljubavnoj, kao i finansijskoj sferi života.

Pročitajte i ovo: Planete u Blizancima, u natalu i tranzitu

Da se podsetimo šta sam prošle nedelje napisala za ovaj aspekt:

„Novi odnosi i nova partnerstva u ovom trenutku imaju potencijal za probleme, koji ne moraju biti očigledni u početku.

Photo by Kelley Bozarth on Unsplash

Preterana očekivanja i iluzije donose emotivna razočarenja, ali i finansijske promašaje. Umerenost u svemu i oslanjanje na zdrav razum je najbolja taktika.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Nepovoljan period za investicije, zajmove, veće kupovine, kao i za kupovinu luksuznih predmeta i umetničkih dela. Može doći do pravnih i administrativnih problema. U ovom trenutku bolje je ne preuzimati obaveze, pogotovo finansijske. Troškovi mogu premašiti prihode.

Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima – igra ne sme da stane!

Ovo je vreme i za tajne odnose i skrivene susrete. Međutim, ipak, razmišljajte o taktici delovanja kako se ne bi otkrilo ono što želite da čuvate u tajnosti.“

Photo by Aleksandra Boguslawska on Unsplash

Sunce u Raku u sekstilu sa Uranom u Biku

Aspekt je aktivan do 30. juna.

Ova energija stimuliše genijalnost. Nove ideje mogu doći niotkuda, kao rezultat uvida. Svaka nova ideja biće dobrodošla i može otvoriti šansu da unapredite svoje planove i ciljeve.

Pročitajte i ovo: Merkur u Raku – kad duša odleprša u rajske predele

Aspekt je dobar da nove ideje predstavite autoritetima, važnijim i uglednijim ljudima. Ovo je dobar trenutak za neobične teme i znanja, kao i susrete sa ljudima koji vas mogu inspirisati na drugačije razmišljanje. Neka pitanja se iznenada mogu rešiti, ako se kontaktiraju uticajne osobe. Može doći do neočekivanih putovanja.

Photo by Ian Schneider on Unsplash

Ovan

Postavite novčana pitanja za prioritet da biste se fokusirali na ovu sferu života. Oslobodite se problema koji utiču na kvalitet vaše pažnje, jer će vam sada biti veoma potrebna.

Pročitajte i ovo: Venera u Raku – rođena da saoseća

Ako ne planirate narednih dana neka važna pitanja, najbolje je da uzmete kraći predah. Probajte više da se opuštate u svojoj privatnosti. Nema ništa loše u privremenom povlačenju, ako će vam to pomoći da razbistrite misli.

Pročitajte i ovo: U kojim oblastima života se osećaš otuđeno?

Photo by Nolan Marketti on Unsplash

Bik

Promene raspoloženja su moguće početkom i sredinom nedelje. Bićete mnogo više osetljivi. Mogućnost nekih razočarenja, jer očigledno da nemate dobar i ispravan pogled na neka pitanja.

Pročitajte i ovo: Osa IV i X kuće horoskopa – Da li živimo živote svojih predaka?

Uzdržite se od većih kupovina.

Za sferu ljubavnog života i odnosa sa drugim ljudima, može biti opasno to što ne želite da napravite kompromis. Kraje nedelje možete dočekati sa dobrim vestima ili iznenađenjima.

Photo by Jeremy Bishop on Unsplash

Blizanci

Oni koji su planirali put, treba da istraju i prevaziđu privremene prepreke koje se mogu pojaviti. Na kraju nedelje, imaćete informacije šta bi trebalo tačno da preduzmete.

Pročitajte i ovo: Mars u Lavu – moć je eliksir života

Bilo bi dobro da imate u svojoj blizini blisku osobu, koja će vam pomoći u održavanju optimizma. Bez obzira na to koliko želite da započnete važan posao, sigurno ćete se susretati sa sumnjama.

Pročitajte i ovo: Venera u Devici – kad razum sretne ljubav

Photo by John Jason on Unsplash

Rak

Budite samokritični u poslovnim aktivnostima, ali i oprezni, jer možete naići na zamke koje vam se postavljaju iza leđa.

Pročitajte i ovo: Kako se odvija promena kada se krećemo iz kuće u kuću natalnog horoskopa

Ovo znači da će biti potrebno da budete dvostruko oprezni. Usamljeni predstavnici ovog znaka treba da se usredsrede na pronalaženje druge polovine, a oni koji su već u vezi, trebalo bi da razmišljaju o upoznavanju partnerove porodice.

Pročitajte i ovo: Mars u Vagi – slatkorečivi zavodnik

Lav

Međutim, to su trenuci u kojima ćete sazreti za jednu ozbiljnu odluku. Od vas se sada traži da se uhvatite u koštac sa svojim unutrašnjim svetom, jer je važno da povratite poverenje u svoj unutrašnji glas.

Pročitajte i ovo: Kako da od Saturna i njegovih aspekata izvučemo najbolje za sebe

Sredinom nedelje ne bi trebalo da ignorišete sopstvena osećanja, koja mogu upozoriti na opasnost ili ukazati na srećan momenat kada će biti potrebno učiniti proboj. Sticanje kontrole nad besom biće važan korak ka budućnosti.

Pročitajte i ovo: Neodoljivi Strelac lavljeg srca

Photo by Andrej Nihil on Unsplash

Devica

Ovo osobine koje vam mogu pomoći da biste povoljno odgovorili na predstojeće izazove. Bićete uspešniji ako budete aktivniji i snalažljiviji i ako ne budete odlagali važna pitanja.

Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi

Možete upoznati osobu koja će vam dati mudre i korisne savete. Zahvaljujući blagovremenoj pomoći, imaćete mogućnost da okončate pitanja koja su od veće važnosti. Ovo nije najbolje vreme za ljubitelje samoće i trebalo bi da budete što više u kontaktu sa ljudima.

Pročitajte i ovo: Osma kuća horoskopa i planete u njoj – kad gudbim, onda gubim sve

Photo by Tim Marshall on Unsplash

Vaga

Krajem nedelje, možete rizikovati da se spotaknete zbog pogrešno donesene odluke. Pratite znake upozorenja, koji će vam pomoći da napravite pravi izbor.

Pročitajte i ovo: Mars opozicija Saturn, hrabro, ali ne na silu!

Počnite sa samoanalizama i pokušajte da dođete do odgovora šta je zaista potrebno za vašu sreću. Važno je da se posvetite nekom smislenom radu, a ne da budete ponosni na ono što ste već postigli, kako ne biste propustili mogućnost za dalji razvoj.

Pročitajte i ovo: Aspekti Sunca i Plutona u muškom horoskopu i njegov odnos prema ženama

Photo by Beto Galetto on Unsplash

Škorpija

Bez obzira na to što neki događaji neće ići po planu, ipak, dolazi do oslobađanja. Neophodno je da se smirite i prihvatite činjenicu da je to samo još jedna prekretnica u životu. Dakle, ostaviti prošlost iza sebe.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Hironu u Ovnu do 2027. godine

Potrebno je da napravite izbor po nalogu srca. Ovo se ne odlnosi samo na lične odnose, već i na poslovna pitanja. Nemojte slušati nikoga, kako ne biste žalili zbog pogrešnih izbora.

Pročitajte i ovo: Kojem tipu astrološkog ponašanja pripadate?

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Strelac

Ova taktika će vas spasiti od daljih grešaka, a takođe će i pomoći u suočavanju sa novonastalim preprekama. Važno je da se držite zlatne sredine i da ne ubrzavate tok vremena. Nema potrebe za bukom i žurbom.

Pročitajte i ovo: Sedma kuća horoskopa i planete u njoj

Ono što može uključiti strah i nesigurnosti jeste potreba da se rešite negativnih navika. Potrebno je da se krećete od reči ka delima.

Pročitajte i ovo: Saturn i brak

Nemojte se previše oslanjati na savete drugih ljudi, već slušajte svoju intuiciju i lično iskustvo u svemu. Put do harmonije u ljubavnom životu traži oslobađanje od ljutnje.

Photo by Jason Leung on Unsplash

Jarac

Univerzum će usmeriti sve svoje snage da vam pokaže pravi put u ljubavnoj i poslovnoj sferi života. Ovo je sjajno vreme da pratite svoj unutrašnji glas.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Neptunu

U nekim stvarima moraćete da posvetite pažnju zdravom razumu i životnom iskustvu. Porodični i kućni radovi biće korisni: popravke i čišćenje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Plutonu

Na kraju nedelje možete biti preplavljeni nostalgičnim mislima. Biće lakše postići sporazume i primirja nego u prethodnom periodu.

Pročitajte i ovo: Tranzit Urana kroz Bika po kućama natalnog horoskopa

Photo by Tanja Heffner on Unsplash

Vodolija

Nemojte pokušavati da uhvatite dve ptice jednim potezom. Oprezan rad biće najbolja strategija za one koji žele da uspeju u svojim poduhvatima. Mogućnost nekih neočekivanih situacija.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Jupiteru

Međutim, nema razloga za strah, jer čak i najčudnije mere preduzete sredinom nedelje, dovode do pozitivnog rezultata. Krajem nedelje ćete se osećati sigurnije, jer ćete moći da odredite svoje prioritete i neophodne pripremne korake.

Pročitajte i ovo: Položaj Sunca u kućama natalnog horoskopa

Photo by Rowan Chestnut on Unsplash

Ribe

Važno je da budete budni tako da određeni promašaji ne budu baš toliko štetni za vaš život. Nemojte se zavaravati lažnim obećanjima ili da padnete u zamku zbog sopstvene kratkovidnosti.

Pročitajte i ovo: Mars u Raku, oficir sa ružom

Na kraju nedelje, možete da očekujete nešto prijatnije i bolje vesti što će poraviti vaše raspoloženje.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kada u natalnom horoskopu imate planete koje se nalaze u znaku u kojem se ne osećaju dobro

Neki pripadnici vašeg znaka imaće priliku da se pomire sa voljenom osobom, ali i da pronađu tačku kontakta sa osobama koje su prethodno izbegavali.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.