Od početka nedelje do petka obasjavaće nas divan Sunčev sekstil sa Jupiterom što podstiče sreću i optimizam. Trebalo bi da budete društveniji i možete očekivati poboljšanje odnosa sa voljenima i ljudima na poslu i u grupnim aktivnostima.

Ovo je dobar period za zarađivanje, stvaranje bogatstva, studije, putovanja, poslovna i pravna pitanja. Možda ste više zainteresovani za religiju/duhovnost, politiku, društvena pitanja i filozofiju.

Venera u prijatnom aspektu polusekstila sa moćnim Plutonom od utorka do četvrtka čini vas strastvenijim za ljubav i stvari koje volite. Ovo je dobar trenutak da testirate nivo lojalnosti i posvećenosti u ljubavnoj vezi i prijateljstvu. Možda imate razloga da vezu držite u tajnosti ili želite da otkrijete neke tajne.

U petak, 27. januara, Venera napušta nezgodnu Vodoliju i prelazi u sanjive Ribe, gde će ostati do 20. februara. Dok je Venera pomalo oslabljena u znacima kojima vlada Saturn, ona je, na našu sreću, egzaltirana u Ribama.

Kada je planeta uzvišena u znaku, ona se više ponaša kao prestolonaslednik. Egzaltirana Venera u Ribama imaće labaviji romantični uticaj na nas. Trebalo bi da budemo spremniji da volimo, igramo, družimo i okupljamo.

Planeta ljubavi u Ribama je duševna, razoružavajuća i emocionalno zagonetna. Ona napreduje sa zaštitnikom i onim koji će čuvati njenu samoću. Ona je žena anđeo, kraljica vila, čarobnica, bezvremenska lepota i izgubljena duša, ukratko – Alisa u zemlji čuda. Ona koja saoseća sa anima mundi, dušom sveta.

Njen boravak u zagonetnim Ribama možemo da iskoristimo da budemo spontani.

Prva četvrt Meseca na 08°26’ Bika u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Hamal: Strpljiv, spor uspeh kroz naporan rad, nevolje kroz ljubavne veze, ali povoljan za brak, bračni partner dobija na poslu ili spekulacijama.

Od petka do srede Sunčev trigon Marsa donosi više energije, samopouzdanja i seksualnu želju koja je dobro izbalansirana i nije previše agresivna ili preteći. Znaćete šta želite i imati hrabrosti i entuzijazma da ostvarite svoje želje i ostvarite svoje ciljeve. Ovaj aspekt takođe poboljšava vaše prirodne kreativne sposobnosti.

Merkur u trigonu sa Uranom od petka do utorka otvara vaš um novim mogućnostima. Možda postoje neke uzbudljive vesti ili slučajni susreti koji život čine zanimljivijim. Sa oštrijim čulima, možete verovati svojoj intuiciji. Bljesci uvida su mogući kada ste budni ili u snu kroz živopisne snove. Ovo je dobro vreme za sklapanje novih prijateljstava, posebno putem interneta.

A SAD PRELAZIMO NA NEDELJNE PROGNOZE ZA SVAKI ZNAK I PODZNAK.

Image by boyarkinamarina on Freepik
Image by boyarkinamarina on Freepik.com

OVAN

Od ponedeljka do srede trebalo bi da bude vreme sreće i optimizma kada se čini da dobre stvari dolaze brže. Treba da budete druželjubivi i možete očekivati dobre odnose sa voljenima i ljudima na poslu i u grupnim aktivnostima. Ovo je dobro vreme za stvaranje bogatstva, studije, putovanja, poslovna i pravna pitanja. Možda ste više zainteresovani za religiju/duhovnost, politiku, društvena pitanja i filozofiju.

Od četvrtka do nedelje, obilje asertivnosti i inicijative čini ovo odličnim vremenom za početak novih projekata. Možete biti veoma konstruktivni i produktivni, ali i veoma kreativni. Fizička aktivnost je posebno favorizovana, poput vežbanja, sporta, vajanja i plesa. Povećana seksualna privlačnost i harizma čine ovo odličnim vremenom za zabavljanje. Takođe imate hrabrosti da se zauzmete za svoja prava i da zaštitite svoje voljene od pretnji.

still-life-morning-breakfast-with-coffee-and-macaroon - Background photo created by pvproductions - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BIK

Od ponedeljka do petka se povećava mentalna aktivnost i komunikacija. Fokusirano i oštro razmišljanje čini ovo dobrim vremenom za mentalni rad kao što su studije, istraživanja i rešavanje zagonetki. Vaš prodoran intelekt se takođe može koristiti u argumentaciji vašeg slučaja i odbrani drugih od uznemiravanja ili provokacija. Ne treba odustajati od borbe, već pažljivo birati svoje bitke.

Subota i nedelja, možda ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme, što će vam pomoći na novom putu napred. Stvari će samo izgledati kao da će vas kliknuti i možda ćete postati centar pažnje. Moguća je nova karmička veza sa nekim ko vam olakšava duhovni rast. Možda osećate da niste sami i da idete u pravom smeru da ispunite svoju sudbinu. Samo budite sigurni da se svesno trudite jer ćete možda osećati da će sve jednostavno doći na svoje mesto.

City photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BLIZANCI

Od ponedeljka do srede donosi sreću i optimizam sa toplim i prijateljskim odnosima. Sreća bi mogla doneti finansijsku dobit koja će povećati vašu ukupnu neto vrednost i nivo zadovoljstva i zadovoljstva. Ali ovo je takođe vreme velikodušnosti prema drugima. Mogu se pojaviti prilike za lični, duhovni i materijalni rast. Ovo je dobro vreme za obrazovanje, putovanja na daljinu i pravna i poslovna pitanja.

Od četvrtka do nedelje, trebalo bi da osetite podsticaj za svoje samopouzdanje, snagu i hrabrost. Ovo je odlično vreme za fizičke aktivnosti kao što su vežbanje, fizički rad i takmičarski sport i posao. Lični odnosi, posebno intimni, imaće koristi od vaše dodatne topline, šarma i harizme. Vaš seksualni nagon će biti jak, a drugi će vas smatrati seksualno privlačnijim nego inače.

RAK

Od ponedeljka do srede, druženje postaje važnije dok čeznete da delite ljubav sa nekim posebnim. Ako ste slobodni, možete postati opsednuti nekim i nećete moći da ih izbacite iz glave. Svaka nova romansa sada bi bila burno iskustvo i u velikoj meri promenila vaš život. Dublja osećanja ljubavi u postojećoj vezi mogu evoluirati na dublji ili duhovni nivo.

Od četvrtka do nedelje donosi uzbudljive vesti i podsticajne razgovore. Vaše svakodnevne rutine mogu se zaobići u novim i neočekivanim pravcima. Usput ćete naučiti nove stvari i upoznati nove ljude. Otkrića mogu takođe doći iz snova ili bljeskova uvida. Svaki psihički talent će biti pojačan. Gledanje stvari iz drugačije perspektive može pomoći u rešavanju dugotrajnih problema ili pronalaženju izgubljenih predmeta.

Love photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

LAV

U ponedeljak i utorak može doći do neravnoteže između vaše potrebe za ljubavlju i količine ljubavi koju dobijate. Možda ćete osećati dodatnu odgovornost za svog partnera ili druge voljene osobe ili ih smatrati neodgovornim. Ako izlazite, možda ćete biti skloni da privlačite hladne i bezosećajne ljude. Nemojte se osećati kao da morate da radite određene stvari ili da živite u skladu sa određenim standardom da biste bili voljeni. Što više volite sebe, više će vas voleti i drugi.

Od srede do nedelje, povećanje vašeg nivoa energije, samopouzdanja i seksualne želje je dobro izbalansirano i nije agresivno niti preteći drugim ljudima. Ovo je dobro vreme da ostvarite svoje želje i ostvarite svoje ciljeve. Drugi će vas smatrati privlačnijim i diviti se vašoj direktnosti i samopouzdanju. Znate šta želite i imate dodatnu energiju da idete za tim sa odličnim šansama da to dobijete.

DEVICA

Od ponedeljka do srede unosite intenzitet u vaš ljubavni život. Veze postaju ozbiljnije, pa čak i vitalne za vaše blagostanje. Snažniji nivo privlačnosti, i emocionalne i seksualne, čini ovo odličnim vremenom za zabavljanje. Trenutna privlačnost, karmički odnosi i padanje do ušiju su sve moguće. Visoko samopoštovanje i ljubav prema sebi takođe čine ovo dobrim vremenom za pozitivne transformacije u postojećim odnosima.

Od četvrtka do nedelje je dobro vreme da isprobate nešto novo ili promenite kućno okruženje ili rutinu. Trebalo bi da se osećate društvenije i tražite avanturu ili uzbuđenje. Budite fleksibilni i otvoreni prema svim novim prilikama koje vam se nađu. Verujte svojoj intuiciji i ne plašite se da delujete impulsivno. Ovo je posebno slučaj u vezama u kojima možete probiti led i rizikovati da pozovete nekoga na sastanak. Možete upoznati nekoga preko interneta ili negde gde obično ne biste išli.

VAGA

Od ponedeljka do srede unosite intenzitet u vaš ljubavni život. Veze postaju ozbiljnije, pa čak i vitalne za vaše blagostanje. Snažniji nivo privlačnosti, i emocionalne i seksualne, čini ovo odličnim vremenom za zabavljanje. Trenutna privlačnost, karmički odnosi i padanje do ušiju su sve moguće. Visoko samopoštovanje i ljubav prema sebi takođe čine ovo dobrim vremenom za pozitivne transformacije u postojećim odnosima.

Od četvrtka do nedelje je dobro vreme da isprobate nešto novo ili promenite kućno okruženje ili rutinu. Trebalo bi da se osećate društvenije i tražite avanturu ili uzbuđenje. Budite fleksibilni i otvoreni prema svim novim prilikama koje vam se nađu. Verujte svojoj intuiciji i ne plašite se da delujete impulsivno. Ovo je posebno slučaj u vezama u kojima možete probiti led i rizikovati da pozovete nekoga na sastanak. Možete upoznati nekoga preko interneta ili negde gde obično ne biste išli.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do srede donosi intenzitet i strast za veze i one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo. Trebalo bi da osećate dublje prema voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću. Tajanstvena seksualna privlačnost sa snažnom karmičkom privlačnošću idealna je za zabavljanje.

Od četvrtka do nedelje, naelektrisan uticaj na vaš mozak čini ovo idealno vreme za bilo koji mentalni ili kreativni rad koji zahteva originalnost. Neočekivane vesti mogu doći do vas i dovesti do novih uzbudljivih prilika. Ovo je dobro vreme za sticanje veće svesti i eksperimentisanje koje vodi do uzbudljivih otkrića o sebi i drugima. Novi ljudi mogu ući u vaš život i verovatno će na neki način biti neobični ili uzbudljivi.

STRELAC

Od ponedeljka do srede donosi optimizam, sreću i sreću. Ovo je idealno vreme da započnete nove projekte i postignete svoje ciljeve. Trebalo bi da bude malo ili nikakvog otpora i drugi će biti velikodušni i gostoljubivi prema vama. Ovo je vreme materijalnog i duhovnog rasta sa mogućnostima za povećanje bogatstva. Svoje vidike možete proširiti i kroz dalje obrazovanje ili putovanja.

Od četvrtka do nedelje, povećanje vašeg samopouzdanja i entuzijazma čini ovo idealnim vremenom za početak novih projekata. Trebalo bi da se osećate snažno i hrabro i možete da iskoristite svoju inicijativu da pokrenete loptu i da se uhvatite u koštac sa zahtevnim zadacima. Ovo je odličan trenutak da impresionirate nekoga, posebno nadređenog na poslu ili nekog posebnog u vašem privatnom životu. Povećani seksualni nagon je praćen povećanom harizmom i magnetnim šarmom.

JARAC

Od ponedeljka do srede, povećana potreba za ljubavlju i privrženošću mogla bi da dovede do toga da doživljavate društvo na dubljem, intenzivnijem nivou. Imaćete veću moć da privučete prijatelje i ljubavnike. Možete imati magnetnu privlačnost koja podsvesno privlači ljude, što može dovesti do intenzivnih seksualnih iskustava. Trenutna privlačnost može dovesti do duboke i karmičke veze.

Od četvrtka do nedelje, ideje koje izazivaju razmišljanje i neobičan smisao za humor čine ovo dobrim vremenom za druženje. Mogli biste steći nove prijatelje koji su mlađi, uzbudljivi ili iz različitih sredina od vašeg. Sva vaša čula će biti pojačana, omogućavajući vam da sagledate stvari sa više detalja. Razmišljanje orijentisano na budućnost i otvorenost dovešće do originalnih i genijalnih otkrića. Studije i ispiti treba da prođu dobro.

VODOLIJA

Od ponedeljka do srede, trebalo bi da se osećate srećno, optimistično, velikodušno i zadovoljno. Sreća dolazi kao prilika za lični, profesionalni i duhovni rast. Možda ćete imati koristi od komplimenata, poklona ili novca. Ovo je odlično vreme za početak novih studija ili putovanja na daljinu. Favoriziraju se novi odnosi, investicije ili početak novih projekata.

Od četvrtka do nedelje, povećano samopouzdanje i nivo energije vam omogućavaju da idete za svojim željama i dobijete ono što želite bez mnogo protivljenja. Ovo je idealno vreme za napredovanje u poslu ili na poslu da biste se popeli na lestvici. Možete preuzeti inicijativu i započeti projekte sa velikom verovatnoćom uspeha jer date sve od sebe i ljudi će to primetiti. Takođe ste privlačniji drugima, a moguća je i nova romansa.

RIBE

Od ponedeljka do srede donosi duboka emotivna iskustva koja obogaćuju intimne odnose. Ovo je sjajno vreme da se eliminišu loše navike, opsesije i emocionalne kompulzije. Možete se osloniti na snažan unutrašnji osećaj ravnoteže, plus uživati u većem osećaju pripadnosti svom partneru, porodici, prijateljima i široj zajednici. Upoznavanje sa nekim novim u ovom trenutku bi se osećalo intenzivno karmično i moglo bi biti događaj koji će promeniti život.

Od četvrtka do nedelje donosi promenu i uzbuđenje u vaš život bez izazivanja uznemirenosti i haosa. Pratite svoju intuiciju, posebno u vezama u kojima možete iskoristiti šansu da probijete led. Mogući su slučajni susreti, a privući će vas neobični ljudi. Ovo je takođe dobar trenutak da prekinete loše navike i napustite dosadne ili nezdrave veze. Budite fleksibilni i otvoreni prema novim mogućnostima.