Ovih dana biće teže da se skoncentrišemo i da izaberemo pravi cilj.

Moguće je unutrašnje nezadovoljstvo zbog odvlačenja pažnje. Nećemo moći da razumemo motive drugih ljudi. Zbog toga, treba biti pažljiv sa informacijama, kao i sa ljudima koji imaju tendenciju da manipulišu. Potrebno je izbegavati mentalna i fizička preopterećenja.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Mars u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Aspekt je aktivan od 22. aprila do 4. maja.

Kombinacija ovih energija daje tendenciju za inicijative koje su iracionalne i loše isplanirane. Nema snage za složenije projekte i jaku koncentraciju.

Pročitajte i ovo: Mars u Blizancima, uvek spreman za akciju kao zapeta puška

Nepovoljan aspekt između Marsa i Neptuna stvara veo, čini radnje obmanjujućim, a snaga je oslabljena. Nova poznanstva i ljudi mogu biti nepouzdani i nesigurni, dok su situacije zbunjujuće.

Pročitajte i ovo: Harmonična i neharmonična Venera

Iz raznih razloga, prikrivaju se pravi motivi i ciljevi. Postoji rizik da se suočite sa razočarenjima, obmanama i prevarama. Mogu se otkriti neprijatne činjenice i tajne. Može biti mnogo impulsa, ali malo energije za odgovarajući nivo aktivnosti.

Pročitajte i ovo: Sve o retrogradnom Jupiteru u Strelcu, od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine

Photo by Logan Isbell on Unsplash

Potrebna je velika opreznost i pronicljivost, jer postoji rizik da krenemo pogrešnim putem. Ovo je vreme intriga, tajnih poslova i zavera. Ono što se radi u tajnosti može se kasnije otkriti i prouzrokovati probleme. Dakle, ne bi trebalo da se upuštate u nejasne poslove i sumnjive kontakte.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o horoskopskom znaku Bika

Ovih dana treba da vodite računa o zaštiti ličnih podataka i imovine. Moguće su krađe i falsifikati. Budite oprezni sa alkoholom i drugim stimulansima. Vodite računa o zdravlju da biste izbegli infekcije i pokušajte da se odmarate što više. Nedostatak odmora može dovesti do bolesti.

Pročitajte u ovo: Žene se zaljubljuju u junake, a muškarci u sfinge

Photo by Rutger Geleijnse on Unsplash

Povećava se rizik od hrane i zaraznih bolesti.

Pozitivno će biti ako se energija koristi kreativno i ako se usmerava ka društvenim ili duhovnim ciljevima. Dobro je vreme za učenje borilačkih veština iz ugla duhovne i filozofske strane.

Pročitajte i ovo: Previše dobro da odem, premalo da ostanem

Poslednja dekada aprila obeležena je konfiguracijom između Marsa, Neptuna i Jupitera. To je vreme kada se mogu otkriti neugodne posledice prošlih aktivnosti. Ova konfiguracija može prouzrokovati probleme sa gasom, parom, naftom, vodom, hemikalijama i drugim tečnostima.

Brooke Lark

Ovan

Nije vreme za incijative i akcije. Gledajte što više da se odmarate. Izbegavajte gužvu i birajte mirnija i tiša mesta. Nemojte ništa raditi u tajnosti ili iza leđa drugih ljudi, jer ćete imati nepovoljne posledice.

Pročitajte i ovo: Znaci koji ukazuju na to da ste u vezi sa psihopatom

Verovatno ne možete realno ni da vidite okolnosti i situacije, pa ćete i sami sebe obmanjivati. Ako ste planirali putovanje, može doći do nekog razočarenja ili promene plana.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Grleni kegeli

Photo by Artur Rutkowski on Unsplash

Bik

Nije vreme za finansijska planiranja i ne potpisujte vrednosne papire. Dobro čuvajte bankovne kartice, torbu, prtljag, pa i druge lične stvari. Možete osećati umor i iscrpljenost, što će uticati na vašu opštu produktivnost.

Pročitajte i ovo: Kako nas strahovi ometaju u ljubavi

Nedostajaće unutrašnja sigurnost, ali to nije razlog da se ne potrudite da se oslanjate prvenstveno na sebe. Ego i ponos mogu biti problem u partnerskim odnosima. Dozvolite sebi da svetlite, ali ipak ne budite ni suviše tvrdoglavi.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Potapanje čaja

Photo by Jasmine Waheed on Unsplash

Blizanci

Sada nije vreme za ćutanje. Trebalo bi da budete primećeni zato što ste spretni na rečima, poslovni, susretljivi, otvoreni i zato što imate znanje. To treba da bude prioritet.

Pročitajte i ovo: Znate li zašto je strah dobar?

Međutim, budite oprezni u onom što izgovarate, kako vam ne bi uvrtali reči, odnosno, nemojte se služiti manipulacijama. Ne ostavljajte poslove nedovršene, ako možete da ih uradite do kraja nedelje.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – Magija jezika

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Rak

Naučite da kažete „ne“. Trenutno nemate vremena da pomažete drugima, jer postoji samo mogućnost da ostvarite sopstvene ciljeve. Međutim, nemojte ići ni u krajnost, jer totalni egoizam neće biti izlaz i rešenje problema.

Pročitajte i ovo: Baštovanstvo je podjednako dobro za vas, kao i odlazak u teretanu

Važno je da ne budete žrtva. Fokusirajte se na postizanjw ciljeva, ali nemojte po svaku cenu loviti rezultat. Budite otvoreniji prema jednom prijatelju, jer je zabrinut zbog vas.

Pročitajte i ovo: Oralni seks – upotrebite usta – tehnika ”Gospođa usisivač”

Photo by Waranya Mooldee on Unsplash

Lav

Nešto je potrebno da promenite u svojim planovima. Nemojte koristiti metode samo zbog toga što su dobro proverene. Sada je potrebno da pokažete koliko ste spremni da prihvatite neke potpuno nove ideje i načine.

Pročitajte i ovo: Insulinska rezistencija – kad su ćelije gladne, a struk sve širi

Neki pripadnici vašeg znaka biće napeti i nervozni, jer kao da ništa nije sigurno kada je budućnost u pitanju. Budite spremni na svaku vrstu promene.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, ljubav kroz prihvatanje bola

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Devica

Trenutno niste u mogućnosti da realno sagledate poslovne okolnosti. Ako budete osetili umor, bilo bi dobro da se odmorite od poslovnih i svakodnevnih obaveza.

Pročitajte i ovo: Kako da popravimo narušeni odnos

Prestanite čekati čudo kada su ljubavni odnosi u pitanju. Mnogo toga će zavisiti od vas samih i nikog drugog. Izbegavajte svađe u javnosti i pokušajte da pronađete neku sredinu.

Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi

Photo by Monika Grabkowska on Unsplash

Vaga

Ako ste hrabri da se prepustite strastima, moguće su ljubavne avanture, ali nije vreme za pregovore sa partnerom. Partner će biti osetljiviji i nećete biti uvek pozitivni u njegovim očima.

Pročitajte i ovo: Afrodita, boginja ljubavi u ženi – kako otkriti pun spektar svoje ženstvenosti

Neke situacije koje su bile skrivene, sada se mogu otkriti. Međutim, pružiće se mogućnost da sagledate partnera iz više uglova. Vreme je i da promenite mišljenje o nekim stvarima.

Pročitajte i ovo: Venera u konjunkciji sa Plutonom, fatalna privlačnost

Photo by Photos by Lanty on Unsplash

Škorpija

Međutim, to ne znači da bi trebalo da ulazite u konflikte. U partnerskim odnosima očekujte uspeh, jer će se harizma i šarm značajno povećati. Tajne veze mogu biti otkrivene.

Pročitajte i ovo: Uzdizanje autoritetom znak je slabosti i želje za priznanjem

Narednih dana nemojte ulaziti u važnije novčane transakcije, jer prevare vrebaju sa više strana. Ako budete radili bilo šta na skriven način, možete biti lako otkriveni. Ovo može dovesti i do neuspeha.

Pročitajte i ovo: Venera u Jarcu u srcu nosi sve tragične ljubavi iz prošlosti

Photo by Jen P. on Unsplash

Strelac

Promenite nešto u ličnom izgledu. Dobro je vreme za poznanstva i putovanja. Nemojte se dugo zadržavati u kancelariji i zatvorenim prostorima, jer možete preopteretiti um i telo.

Pročitajte i ovo: Holivudska anticelulit maska za telo

Korisno je da se bavite imovinskim pitanjima, nekretninama i da prisustvujete poslovnim sastancima. Krajem nedelje možete dobiti povoljnu vest koja će vas obradovati.

Pročitajte i ovo: Mala bela haljina je nova ne-mogu-da-živim-bez-nje-haljina! Najnoviji modeli

Photo by Melissa Walker Horn on Unsplash

Jarac

Krajem nedelje dobićete šansu da ispravite neke greške. Dobro je vreme za pokretanje novih poslova, zaključivanje važnih poslova i rešavanje pravnih problema. Početkom nedelje fokusirajte pažnju na pitanja koja se ne mogu odlagati.

Pročitajte i ovo: Celulit – kada vas prošlost drži u nekretanju

Potreba za komunikacijom značajno će rasti tako da nećete biti usamljeni. Neke pripadnike vašeg znaka očekuju zanimljiva poznanstva. Korisno je da se uključite u neku obuku i sticanje znanja.

Pročitajte i ovo: Pouzdani znaci koji govore da mu se sviđate

Photo by Kate Remmer on Unsplash

Vodolija

Negativne emocije mogu blokirati protok pozitivne energije. Kreativno razmišljanje može pomoći da ostvarite neke ciljeve. Ovo se odnosi na sve sfere života, a ne samo na posao.

Pročitajte i ovo: Anticelulit ulje iz kućne radinosti

Bilo bi dobro bar na kratko da promenite okruženje. Rutina vodi ka stagnaciji i problemima. Budite aktivniji u poslu i komunikaciji, jer će nova poznanstva biti korisna. Dobro je vreme za putovanja.

Pročitajte i ovo: Venera u Vodoliji – samo da dočekam sutra

Photo by freestocks.org on Unsplash

Ribe

To će vam pomoći da se opustite i dovedete misli u red. Finansijska situacija zahteva oprez i potrudite se da uštedite novac. Mogu se pojaviti neki novi negativni stavovi u vezi odnosa u kojem se nalazite.

Pročitajte i ovo: Zdrava i negovana kosa je simbol dobrog zdravlja i lepote

Imaćete dosta zavidnih kritičara narednih dana. Nemate potrebe da se plašite problema, ako ne budete pokazivali kukavičluk i neaktivnost. Potrebno je češće slušati intuiciju, ali ni logiku nemojte zaboraviti.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.