Pod uticajem snažnog trigona Marsa i Saturna ulazimo u novu nedelju i novo godišnje doba. Zdravo, proleće! Ovo je sjajan tranzit kroz koji smo strastveni. Nešto što ste želeli već neko vreme, što je dragoceno i značajno za vas može da postane trajno.

Dolazak planete ljubavi i privlačnosti, prelepe Venere, u znak Ovna, donosi pravu dramu u ljubavne odnose ove nedelje. I to ne samo zbog toga što će da sjaji pored Sunca cele nedelje, stvarajući vrlo moćnu kombinaciju, koja ukazuje na novu energiju u načinu na koji se odnosimo prema drugima.

Ovo je šansa da podmladite tekući partnerski odnos, privučete u svoj život neku prilično posebnu osobu, ili ako osećate da je pravo vreme za novi početak, pun Mesec u Vagi u nedelju mogao bi neke od vas da iskuša da naprave preokret u svojim odnosima i izađu iz svoje zone komfora, kao singl.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

U ponedeljak i utorak takođe imamo gotovo električnu vezu između Merkura i Urana, kada bljesak inspiracije može da bude vrlo povoljan za finansije ili za poslovnu ideju koja je lagano ključala u pozadini već neko vreme. Sve što pronađe inovativniji način da pokrene priliku može dobro funkcionisati.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Merkur u polusekstilu sa Saturnom, od ponedeljka do srede, donosi jasno razmišljanje, dobro rasuđivanje i koncentraciju. Ovo će vam pomoći da dobro razmislite pre nego što izgovorite nešto zbog čega biste mogli da zažalite zbog Merkurovog kvadrata Marsa pomenutog u nastavku.

Mars se ove nedelje takođe poravnao sa Severnim Mesečevim čvorom u Blizancima.

Pročitajte i ovo: JUPITER U VODOLIJI (19.12.2020. – 29.12.2021.) za svaki znak i podznak

Ovo je odlična prilika da spojite instinkt sa akcijom, a posebno tamo gde temeljito istražujemo svoje mogućnosti, ne samo uz pomoć postojanog Saturna, koji pod uglom od 120 stepeni, sasvim omogućava da se stvari sprovedu u delo.

Ali sačekajte, Merkur iz Riba ipak uspostavlja nepovoljnu vezu sa Marsom i Severnim Mesečevim čvorom, od nedelje do petka, pa će da bude potrebno da se vrlo detaljno pozabavite detaljima kako biste izbegli donošenje odluka zasnovanih na maglovitim informacijama ili odoleli iskušenju da budete previše impulsivni.

Pročitajte i ovo: Kako će SATURN U VODOLIJI (2020 – 2023) uticati na vaš znak i podznak

Ovaj aspekt daje tendenciju ka užurbanom razmišljanju tokom ove nedelje. Možete zaključiti, reći pogrešne stvari i pogrešiti. Možete postati razdražljivi, ćudljivi i agresivni. Sad kad ovo znate, oprezno rukujte međuljudskim odnosima. Oni su vam, ipak, najvrednije dobro.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Najlepše što nam planete daruju ove nedelje je božanstveni, svetlucavi spoj Venere i Sunca u Ovnu. Aspekt je aktivan od ​​18. marta do 2. aprila, a egzaktan u petak, 26. marta, na 5°50’ Ovna, i donosi ljubav, mir, harmoniju i lepotu, sa fokusom na vaše ljubavne veze, kreativnost i finansije. Ovaj prijatan, privržen, šarmantan i društven uticaj dobar je znak za romantiku.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Polusekstil Venere i Urana, od subote do ponedeljka, a egzaktan u nedelju, unosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu ispoljavaćete njuhom koji se takođe može manifestovati kao jedinstveni modni stil.

Što nas dovodi do te neverovatne lunacije u Vagi. Zašto? Pa, zato što je planeta koja upravlja Vagom Venera, a ona sedi tačno uz Sunce kada se Pun Mesec dogodi u Vagi u nedelju uveče.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Pun Mesec u Vagi je, naravno, sve oko ravnoteže, tako da će se pojačati potreba da osetimo da nam najbliže veze daju većinu onoga što želimo. Ali onda to moramo da pretočimo i u stvarnost, što znači da moramo da se oslobodimo potrebe za apsolutnim savršenstvom, a većina najboljih odnosa u životu zasniva se na davanju i uzimanju, toleranciji i saradnji.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Sa druge strane, pun Mesec na 18°18’ Vage pravi veličanstveni trigon sa Saturnom u Vodoliji, što daje strpljenje i emocionalnu snagu za rešavanje osetljivih ili teških problema u vezi. Možete se osloniti na snažne instinkte i zdrav razum kako biste mogli da donesete važne odluke o svom domu, porodici i vezama.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Ova Mesečeva faza traje do mlado Meseca 11. aprila.

Detaljno o punom Mesecu u Vagi čitajte u posebnom članku na našem portalu.

U međuvremenu, pročitajte detaljne nedeljne prognoze za svoj horoskopski znak i podznak! Srećno!

Ovan

Ove nedelje svi potezi koje povučete ostaće neprimećeni kod drugih, čak i kod vašeg partnera. Sa svim u vezi sa vama i vašim životom postupaćete pod velom velike tajne i trudićete se da se pomerite iza kulisa.

Mnogi vaši postupci neće dobiti priznanje koje ste očekivali, ali nemojte biti razočarani. Na kraju ćete moći da postignete željene rezultate. Polako se stvara novi poredak stvari, a vi ćete biti odlučujući deo toga.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop za 2021. godinu

Stvari u vašem ljubavnom životu su na dobrom putu. Vaša veza postepeno pronalazi ravnotežu koja vam je potrebna i mnogi problemi su rešeni. Možete se približiti partneru i podeliti svoje najdublje misli i brige. Ovo će učiniti da se osećate bolje i ojačati vezu između vas.

Ako ste slobodni, možda ćete dobiti priliku da pristupite osobi iz svog poslovnog okruženja i započnete nešto posebno. Krećite se diskretno i za sada izbegavajte da budete otvoreno nežni i očigledni.

Bik

Ove nedelje bićete veoma zainteresovani za svoje prijatelje i društveni krug. Nove odgovornosti će vam biti dodeljene ili će proizaći iz trenutnih situacija. Ključ za suočavanje sa svim tim je da kontrolišete svoj temperament i da budete civilizovani.

Uticaj planeta može izazvati ljubomoru i zavist, posebno među ženama. Generalno, pazite na ravnotežu u svim vrstama odnosa. Nesporazumi mogu lako nastati postavljanjem novih uslova.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop za 2021. godinu

U ljubavnom životu moraćete da budete komunikativniji sa partnerom, tako da ih možete naterati da shvate vaše probleme i brige u vezi. Tako bi vam mogli pomoći da pobegnete iz trpnog stanja u kojem ste zapeli.

Izbegavajte da budete kruti u svojim pogledima i videćete da se stvari među vama poboljšavaju. Pred kraj nedelje, naklonost planeta stvara idealnu atmosferu da se približite jedno drugom.

Ako ste slobodni, morate se predomisliti i stvari videti drugačije. Uložite optimizam i unesite boje u svoj život i sve će se razvijati onako kako sanjate.

Blizanci

Dnevni raspored ove nedelje biće vam pun. Bavićete se pitanjima vezanim za vaš društveni položaj, misiju koju želite da ostvarite kao osoba, kao i vaše ambicije.

Da li ćete biti uspešni u svom polju? Te misli potiču iz najnovijih društvenih ili profesionalnih dostignuća koja su vas postavila u novu orbitu.

Obavezno zadržite kontrolu nad sobom i problemima koji vas se direktno tiču. Ne uzimajte u obzir frku koja se dešava u vašim međuljudskim odnosima, jer je to rezultat planetarnog okruženja koje izaziva komešanje.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop za 2021. godinu

Vaš lični život će takođe proći kroz različita emocionalna kolebanja. S jedne strane želite ispraviti stvari i rešiti probleme koji pogađaju vašu vezu, dok s druge strane želite sve ostaviti po strani i dobro se zabaviti s partnerom.

Ne gurajte stvari; budite što romantičniji i smireniji ove nedelje, posebno tokom vikenda.

Ako i dalje pokušavate da pronađete način da izbacite usamljenost iz svog života, povucite poteze koji će vam pomoći u ovom pravcu, otvarajući vrata novim iskustvima. Ne oklevajte da upoznate ljude i pustite da se situacije razvijaju.

Rak

Zbunjenost i prepreke će se pojaviti ove nedelje, posebno u vezi sa vašim planovima putovanja, publikacijama i opštim pitanjima u vezi sa vašim imidžom i komunikacijom sa drugima.

Uverite se da ste što praktičniji i jasniji. Tako ćete uspeti da se uspravite protiv bilo koje prepreke koja se dogodi. Istovremeno, pitanje dominacije i kontrole u ​​jednom od područja pod vašim nadzorom će uskoro eksplodirati.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop za 2021. godinu

Ako se osećate spremno da prenesete odgovornosti, nemojte se ustručavati da to učinite. Možda bi vam ovo moglo pomoći da se opustite i pronađete unutrašnju ravnotežu.

U ljubavnom životu treba da držite oči otvorene i da se ozbiljnije bavite svojim partnerom i pitanjima koja se tiču vas oboje. Vaš partner ima pritužbe na vaš odnos prema njemu i ne bi to trebalo da zanemarujete.

Ako i dalje budete ravnodušni, stvoriće se nepremostiva udaljenost među vama koju nećete moći da prevaziđete.

Ako ste slobodni, nesigurnost ostavite po strani i izađite i potražite partnera koji je savršen za vas. Možete se baviti novim aktivnostima koje će vam omogućiti da se upoznate sa ljudima koji imaju zajedničke interese sa vama. Novi hobi je odlična ideja!

Lav

Planetarni raspored ove nedelje može doneti promene u vašem životu, ali one se neće dogoditi bez vašeg učinka. To znači da ćete dobiti priliku da završite sa prošlošću i da postavite temelje novim aktivnostima, novim vezama i novim životnim uslovima uopšte.

Zbog toga će vam trebati dobro planiranje i jasan um. Ne zanosite se svojim nestrpljenjem ili prekomernim samopouzdanjem.

Ako imate nerešene slučajeve u vezi sa porezima i nekretninama, znajte da će oni biti u prvom planu i moći ćete da ih rešite. Ne zanemarujte ih.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop za 2021. godinu

Ove nedelje, u ljubavnom životu, osetićete potrebu da se usredsredite na svoju vezu sa više pažnje i volje da rešite probleme koji vas se tiču. Romantična atmosfera stvoriće idealno okruženje da zajedno provedete lepe i opuštajuće trenutke.

Tako ćete moći neko vreme iza sebe ostavljati sve dosadne brige i probleme svog svakodnevnog života.

Ako još uvek niste pronašli savršeno rešenje za vas, ne osećajte se razočarano; budite otvoreni za nove avanture. Na kraju će se pojaviti nešto zanimljivo, sve dok ostanete opušteni i željni.

Vikend će vam verovatno doneti iznenađenja direktno iz prošlosti. To su situacije koje se u to vreme nisu dobro završile, pa je bolje da im ne popuštate ponovo.

Photo by Courtney Clayton on Unsplash

Devica

Ova nedelja je idealna za kratku pauzu koja će vam omogućiti da bolje procenite situacije. Gde stojite sa svojim ciljevima i svojim planovima? Šta još želite da postignete i kako to nameravate da uradite?

Trebalo bi da budete iskreni prema sebi i da napravite nove planove zasnovane na realnim činjenicama.

Ako postoji nešto što treba da uklonite iz svog života, jer je štetno za vas, nemojte se ustručavati. Međutim, postarajte se da se sa stvarima bavite stabilno i glatko, kako ne biste narušili harmoniju. Vaš partner ili prijatelj kome verujete ostaće uz vas tokom vaše potrage.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop za 2021. godinu

Ne dozvolite da vam šire brige monopolizuju pažnju i da zbog toga zanemarite partnera i vašu vezu. Ako odvojite vremena za njih, sledeća nedelja biće lepa i mirna. Imaćete priliku da stvorite lepo raspoloženje za oboje i moći ćete da premostite bilo koji jaz koji zadržava vašu vezu.

Ako ste u potrazi za partnerom, nastavite da tražite osobu za koju mislite da je idealna za vas i ne trošite energiju na nešto što nije vredno vaših očekivanja. Vaša upornost biće nagrađena novim, važnim poznanstvom.

Photo by Peter Hershey on Unsplash

Vaga

Ova nedelja biće veoma važna za sve vaše veze. Stvari će imati tendenciju da se razvijaju i proširuju, a ovo može značiti važne odluke za vas.

To znači da, ako se već suočavate sa problemima sa nekim ljudima, ti problemi će postati oštriji i sa njima treba odmah izaći na kraj. Ako vam se čine nepremostivima, nemojte se ustručavati da učinite bilo šta što je potrebno kako biste zaštitili svoju emocionalnu stabilnost.

Ako ste u skladnoj vezi, vaše zadovoljstvo će vam dati motivaciju da idete napred.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop za 2021. godinu

Ove nedelje rešite bilo kakve probleme u vezi sa delikatnim potezima. Ne treba da budete argumentovani samo zbog svog ega. Napravite neke kompromise i bićete nagrađeni emotivnim mirom i lepim trenucima ljubavi sa partnerom.

Ako odlučite da ne želite, niko vam ne može garantovati dobar rezultat.

Ako ste slobodni, budite oprezni kada su u pitanju stvari koje čujete od potencijalnih partnera. Obećaće vam sve kako bi postigli svoj cilj. Verujte svom instinktu i sve će biti u redu.

Photo by Marten Bjork on Unsplash

Škorpija

Ova naredna sedmica neće biti ni posebno teška, ni od velike pomoći. Biće prikladno ako želite da se bavite nekim poslovima i pokrenete neke druge ljude koji će vam pomoći da svoje planove pomerite korak dalje.

Međutim, neke prepreke ili kašnjenja mogu nastati zbog drugih ljudi koji su uključeni u vaše planove. Neki ljudi koji su u prošlosti izgleda bili iznervirani vašim postupcima verovatno će dovesti u pitanje vašu društvenu sliku. Možda je najbolji način da odgovorite sopstvenim postupcima ili, još bolje, ravnodušnošću. Ne uvlačite se u takmičenje i spletke bez ikakvog razloga.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

S druge strane, vaš ljubavni život delovaće kao protivteža problemima vašeg svakodnevnog života. U naručju vašeg partnera pronaći ćete mirnu luku koja vam je potrebna da biste okrepili svoje snage i pronašli potreban mir i spokoj. Umesto da se povlačite u svoj lični prostor, što vi često činite, otvorite se partneru o svemu što vas muči.

Ako ste se sa usamljenošću osećali umorno, ova nedelja će biti pogodna za povlačenje poteza koji će vam promeniti ljubavni status. Izlazi iz svoje ljuske i videćeš divne stvari oko sebe.

Strelac

Paradoks ove nedelje za vas jeste da ćete osećati ogromnu nesigurnost i strepnju uprkos činjenici da je razvoj pozitivan.

Iskustvo vas je naučilo da se može dogoditi puno nezgoda i neočekivanih stvari i zato ne možete da verujete da će sve proći u najboljem redu. To je razumljivo, ali ne možete razmišljati na ovaj način jer vam takav stav može stvarati probleme.

Ostavite svoje strahove na stranu i krećite se dinamično i strastveno. Šanse su na vašoj strani i moći ćete da pravite korake ka svojim ciljevima.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

U ljubavnom životu ove nedelje bolje je da razmislite šta želite i šta tražite, a zatim se otvorite partneru. Zbunjeni ste svojim potrebama, a to može naglo izazvati pometnju. Trebalo bi da se opustite i pronađete mogućnosti i načine za skladan život sa svojim partnerom.

Ako vas je usamljenost umorila, uticaji koje dobijate od trenutnog položaja planeta postavljaju prave uslove da upoznate osobu koja će vam privući pažnju. Budite otvoreni i dostupni za nove avanture.

Jarac

Došlo je vreme da se stvari pokrenu. Vaši nedavni pokušaji konačno su uspeli i sada ćete moći da pronađete način za ostvarenje svojih snova.

Ne povlačite nikakve ishitrene poteze. Polaki i stabilni koraci doneće vam najbolje rezultate. Ne dozvolite da ova nedelja propadne, čak i ako to znači da morate da se potrudite.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

U ljubavnom životu treba da povlačite poteze koji će poboljšati vašu situaciju. U poslednje vreme izgleda da ste zanemarili svog partnera i napravili ste greške koje su donele distancu između vas dvoje. Probijte led sada, pre nego što se stvari pogoršaju. I oni očekuju da poboljšate svoje ponašanje.

Ako ste slobodni, trebalo bi da nešto preduzmete odmah, jer vam planete favorizuju ovo polje i mogu vam doneti neko novo uzbuđenje.

Photo by Samantha Gades on Unsplash

Vodolija

Ove nedelje ćete ciljati visoko i postići nemoguće. Sa zamahom i dinamikom koji vas pokreću, čini se da možete da postignete mnogo.

Važan i osnovni uslov je postavljanje tačnog rasporeda i planiranje koraka koje ćete slediti na metodičan i praktičan način. Postepeno ćete doći do željenog vrha. Međutim, imajte na umu da nećete moći ispraviti stvari u svim oblastima svog svakodnevnog života. Dakle, odredite prioritete i usredsredite se na određene stvari.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop za 2021. godinu – Čitaj i za podznak!

U vašem ljubavnom životu, planetarna postavka će vas vrlo zbuniti i zamagliti sliku koju imate o svojoj drugoj polovini. Nemojte da podlegnete negativnom razmišljanju i apsurdima. Blokirajte ih i pokušajte da pronađete načine da kvalitetno provedete vreme sa svojim partnerom.

Ako ste slobodni, učinite sve što možete da se slažete sa voljenima i oslobodite se nepotrebnog koketiranja koje troši vreme i energiju, ispunjavajući vas frustracijom.

Ribe

Ove nedelje planete će nametnuti vaš društveni profil i moći ćete da se družite sa ljudima koji će vam biti vrlo korisni u budućim poduhvatima.

Novi ljudi ulaze u vaš život i svako ima nešto da vam ponudi sa svoje pozicije, bilo da je to pomoć ili znanje. Vaš svakodnevni život može postati lakši, a neki finansijski problemi mogu da budu rešeni.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop za 2021. godidnu – Čitaj i za podznak!

Vaš partner zahteva vašu pažnju. Njima je potrebno da budete uz njih, na značajniji način. Potrudite se da udovoljite njihovoj tražnji, u zavisnosti od vašeg rasporeda. Zapamtite da u svojoj vezi morate imati harmoniju, koja će vas na kraju ispuniti energijom i pozitivnim osećanjima.

Ako ste slobodni, nemojte se skrivati u svojoj ljusci. Dobićete priliku da sklopite nova poznanstva; možda bi jedan od njih mogao postati jedan i jedini za vas.