Venera u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama

Aspekt je aktivan od 19. do 23. januara.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

U energiji pozitivnih odnosa zbog odnosa Marsa i Jupitera sa Venerom, koji pogoduju poslovnim i ljubavnim odnosima, ovaj aspekt može dati prevelika očekivanja i iluzije.

Pročitajte i ovo: Sve o potpunom pomračenju Meseca (Super Mesec) 21. januara 2019.

Zbog toga je neophodno ne dozvoliti previše fantazijama i mašti da se otrgnu. Ne donositi konačne zaključke i odluke u ljubavnim pitanjima.

Photo by Eddie Garcia on Unsplash

Ovaj aspekt daje situacije u kojima se sanjari, ali i zamagljuje ispravno razumevanje, što donosi štetne posledice za finansijske, ali i ljubavne korake. Razmotrite sugestije i ideje, ali nemojte rizikovati.

Pročitajte i ovo: Detoksikacija na balkanski način

U novom odnosu treba biti oprezan, dok u postojećim odnosima treba uskladiti želje sa mogućnostima.

Na primer, možete osetiti kako baš taj partner odgovara vašem idealu partnera i da mu niko po tom pitanju ne može parirati. To može stvoriti probleme, posebno ako ne isključite prevelika očekivanja. Ako date srce nepoznatoj osobi, možete se lako prevariti. Ne donosite brze, optimističke zaključke.

Pročitajte i ovo: Da li da kažem prijateljici da je muž vara?!

Za osobe kreativnih profesija (muzičari, pesnici, umetnici) ovo može biti sjajno vreme. Samo snovi u stvarnosti mogu poprimiti oblik kreativne inspiracije.

Još uvek smo pod uticajem nepovoljnog aspekta između Marsa u Ovnu i Saturna u Jarcu.

Photo by Nathan Dumlao on Unsplash

Mars u Ovnu u kvadratu sa Saturnom u Jarcu

Aspekt je aktivan od 17. do 26. januara.

Ovaj aspekt otežava i komplikuje okolnosti. Predstavlja kašnjenja, prepreke i odlaganja. Ovih dana možete se suočiti sa strahom, anksioznošću, ali i besom. Ovo je period stresa.

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se u rane

Postoji mogućnost sukoba sa uticajnim ljudima i autoritetima, kao i predstavnicima zakona. Najbolje je za vreme ovog aspekta ograničiti poslovne kontakte.

Odložite važne posete i sastanke, jer svaka žalba sada teže prolazi. Neke odluke mogu biti odgođene zbog nametnutih prepreka i nepotrebnih formalnosti. Mogući su pravni problemi.

Pročitajte i ovo: Šta je to dobar seks?!

Mogu nastati sukobi sa starijim osobama i problemi sa roditeljima.

Najbolji način da se iskoristi ovaj period je da se koncentrišemo na konkretne ciljeve, kao i naporan rad. Ovo je i rizik od fizičkih povreda zbog nemarnosti.

Pročitajte i ovo: Šta da radite kad stvari krenu nizbrdo

Photo by Jacek Dylag on Unsplash

Venera konjunkcija Jupiter u Strelcu

Aspekt je aktivan do 28. januara.

Lakše je ući u poverljiviji razgovor i postići dogovor. Pojačana je velikodušnost i veliki gestovi. Dobar period da dobijete poklon ili da darujete nekoga. Učešće u društvenim aktivnostima može biti korisno, a kontakti sa poslovnim partnerima mogu pružiti nove ideje.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Mogućnost dobiti od nekih investicija od ranije ili uspešno rešavanje finansijskih pitanja. Povoljno je za putovanja i kontakte sa inostranstvom i strancima.

Aspekt je dobar za kontakte sa akademskim, kulturnim i religijskim organizacijama. Lakše je rešavati pravna pitanja. Moguće je dobiti finansijsku podršku, ali i dobro je vreme za velike društvene događaje i zabave.

Pročitajte i ovo: Najveći vodič modnih trendova za proleće – leto 2019

Mogućnost novih poznanstava, ali ne izgubite iz vida specifičnost i uticaj drugih aspekata.

Merkur u Jarcu u kvadratu sa Uranom u Ovnu

Aspekt je aktivan od 21. do 24. januara.

Okolnosti mogu zahtevati brze reakcije, a nervoza može ometati komunikaciju. Nestrpljivost ometa intelektualni rad. U ovom trenutku potrebna je fleksibilnost, jer sklonost ka brzim zaključcima, bez razmatranja svih detalja i činjenica, dovodi do grešaka.

Pročitajte i ovo: Više od 100 hit ženskih tašni za proleće – leto 2019

Poteškoće u dobijanju informacija, neprijatne vesti i kršenje planova. Ne donosite važne odluke.

Problemi sa transportom, kao i u radu opreme za komunikaciju. Ideje mogu biti zanimljive, ali nepraktične, pa je potrebno dosta vremena da se povežu sa stvarnim mogućnostima.

Pročitajte i ovo: Boje u trendu za proleće leto 2019

Izbegavajte ishitrene zaključke i odluke i sačekajte sa značajnijim inicijativama, bar dok ne prođe ovaj aspekt.

Photo by Joshua Rawson-Harris on Unsplash

Mars u Ovnu u trigonu sa Jupiterom u Strelcu

Aspekt je aktivan od 24. do 31. januara.

Kraj meseca nas vodi ka jednom konstruktivnijem periodu, u koji se mogu uključiti novi projekti i aktivnosti.

Pročitajte i ovo: Sedenje – najveći neprijatelj dobrog zdravlja žena 35+

Ovaj period favorizuje period za učenje, obrazovanje, izdavaštvo, pravna pitanja i inostranstvo. Period povoljnih međunarodnih kontakata, uspostavljanje važnih poslovnih i ličnih veza.

Dobar je period za promenu posla i putovanje u inostranstvo. Postojaće šansa da se ispravi neki propust.

Pročitajte i ovo: Bugarska ruža – eliksir visokih vibracija

Aspekt je dobar za nove inicijative u partnerskim odnosima. Ovo je vreme kada osobe od reputacije, nadređeni, roditelji ili predstavnici zakona, mogu pomoći u rešavanju važnih pitanja i problema.

Pročitajte i ovo: Najbolje vežbe za zatezanje tela

Dobar je trenutak za dobijanje dozvola i viza. Međutim, ipak, ne precenjujte sopstvene snage, jer preterani optimizam može dovesti do pogrešnih procena.

Ovan

Marljivost i povećana energija dva su glavna razloga za poslovne poduhvate. Možete lako uticati na druge ljude, koristeći svoju harizmu. Nedelja može biti produktivna, ali samo uz trud, jer i dalje vaš vladar Mars ima nepovoljan aspekta sa Saturnom.

Pročitajte i ovo: Stvari koje razumeju samo mršave žene

U ljubavnom životu vredi izabrati dobar trenutak za osvajanje. Rizične akcije mogu promeniti vaše planove. Obradujte osobe koje volite.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

Photo by Jordan Steranka on Unsplash

Bik

Pojačana intuicija dolazi kao spas. Verujte u šesto čulo, i to ne samo u kritičnim situacijama, već i u svim drugim. Neophodno je pažljivije razmišljati o budućim planovima.

Pročitajte i ovo: Kako krstašice utiču na rad štitaste žlezde

Vreme je i da uradite one najvažnije stvari koje ste već duže vreme odlagali i gurali pod tepih. Možete donositi važne odluke kod kuće i na poslu. Nemojte davati prazna obećanja i nemojte previše kritikovati druge, jer posledice ovakvog ponašanja mogu biti nepovoljne.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Photo by Michael Thews on Unsplash

Blizanci

Možete se potpuno prepustiti poslovima i ljubavnim avanturama. Da bi nešto mogli da dobijete, potrebno je istovremeno i da se otarasite nečega. Kada je um jasan, a duša slobodna, onda se i vrata otvaraju.

Pročitajte i ovo: Kako da očistimo digestivni trakt

Putovanja i kupovina mogu veoma dobro da utiču na vaše raspoloženje. Neki pripadnici vašeg znaka narednih dana postaviće potpuno nove ciljeve. Potražite nove izvore prihoda i upoznajte nove ljude.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Will Li

Rak

Na taj način možete izbeći svađe i skandale. Povoljno je vreme za kućne i porodične poslove, popravke, čišćenje, ali i preseljenja. Ove nedelje se apsolutno sve vrti oko kuće.

Pročitajte i ovo: Kako sprečiti i lečiti gojaznost

Možda ćete morati da bacite neke stare stvari, ali kupite i nešto novo. Mogu se pojaviti i gosti koje ne očekujete. Opuštanje pored televizora nije preporučljivo, jer će biti potrebno da budete korisni u kući.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Photo by Nathan McBride on Unsplash

Lav

To se odnosi na kolege, ali i prijatelje i nepoznate osobe. Nije potrebno da svim sredstvima dokazujete svoju ispravnost. Sada su sporovi i sukobi veoma opasni. Fleksibilnost i diplomatija u razgovorima i odnosima – to je glavna tajna očuvanja svega što je ranije postignuto.

Pročitajte i ovo: Kako hormoni diktiraju promene u organizmu

Ne preuzimajte istovremeno mnogo poslova. Tokom vikenda nemojte žuriti u donošenju odluka, jer možete biti pritisnuti nepovoljnim mislima i sumnjama, koje će biti teže oterati.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Photo by Mubariz Mehdizadeh on Unsplash

Devica

U odnosima sa prijateljima, ali i partnerom, budite diskretni i velikodušni. Nemojte reći „ne“ kada neka važna i bitna osoba bude zatražila usluge, ali i ne žrtvujte svoje vreme za sumnjive osobe.

Pročitajte i ovo: Lice otkriva bolest

Imaćete promene raspoloženja. Možete dobiti novu konkurenciju, ali istovremeno možete dobiti i novu motivaciju. Najvažnije je ne žuriti sa zaključcima i odlukama. Imaćete dileme.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Will Li

Vaga

Sada najviše treba da budete zagledani u budućnost, a ne u prošlost. Oslonite se prvenstveno ne sebe, a ne na druge osobe i sami proveravajte korake koje ćete napraviti.

Pročitajte i ovo: Hoćeš da smršaš?! Znam kako!

Bićete prepušteni sami sebi, ali i u fazi slobodnog plivanja. Porodične Vage treba svoje vreme da fokusiraju na najbliže. Potrebno je da promenite prioritete narednih dana i pokažete ljubav dragim osobama.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Škorpija

Ova nedelja je dobra za miran i odmeren rad, samoću i opuštanje. Kućni poslovi će, takođe, biti od pomoći. Ne tražite pomoć i rešavajte samostalno svoje probleme.

Pročitajte i ovo: Tajne mladalačkog izgleda poznatih glumica

U ljubavnom životu biće potrebno pokazati odlučnost i hrabrost. Iskrenost je druga komponenta sreće. Vredi otvoreno diskutovati o pitanjima u kojima se ne slažete sa partnerom.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Strelac

Ovo je najbolje vreme za oproštaj i duhovna istraživanja. Oni koji budu uspeli u obuzdavanju negativnih misli i želja, lakše će prebroditi naredne dane.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o nesanici

Red u kući će dovesti i do reda u glavi i životu uopšte. Stereotipno razmišljanje, takođe, može biti opasno. Oslonite se na sebe, a ne na mišljenja ljudi oko vas.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Photo by Julie Johnson on Unsplash

Jarac

Planete vam nisu baš naklonjene, ali ukoliko ostavite sve na milost sudbini, možete izgubiti ono što je već postignuto. U finansijskoj sferi života vreme je da se obrati pažnja na male stvari.

Pročitajte i ovo: Pokušaji bega u lažnu slobodu koji uništavaju vezu

U sferi ljubavi, takođe, bolje je ne propustiti neke sitne detalje. Najvažnije je da ne prebacujete odgovornost na druge i da planirate svoje ciljeve.

Krajem nedelje neki pripadnici vašeg znaka mogu otići na kraće putovanje koje će dobro doći.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

Vodolija

Krajem nedelje pripremite se za odmor i opuštanje, bez razmišljanja o poslu i obavezama. Planete savetuju da ne preterujete i ne preuzimate previše odgovornosti. Postavite jasne granice između kuće i posla.

Pročitajte i ovo: Nezdrava doza infantilnosti u vezi

Partneru će možda zasmetati vaš konstantan boravak na poslu. Ove nedelje je bolje znati kada se odmarati, a kada raditi. U suprotnom, možete biti kritikovani od strane najbližih.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

Photo by Else-Marie de Leeuw on Unsplash

Ribe

Potrebno je da u svim sferama života imate na raspolaganju i plan B. Uglavnom ste osetljivi na prepreke, ali ove nedelje univerzum će vas testirati na snagu.

Pročitajte i ovo: Kako da znate da ste u vezi sa hroničnim preljubnikom

Najvažnije je da ostanete mirni i da ne pokazujete nervozu. Morate napraviti izbor: ili da budete odlučniji i hrabriji ili da ostanete neodlučni i vođeni drugima.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.