Za početak nove radne nedelje imamo jak vetar u leđa!

Merkur u trigonu sa Plutonom od nedelje do srede, donosi ogromnu mentalne snagu i uticaj na druge. Ovo se može primeniti na prodajne poslove, debate, cenkanje ili pregovaranje o povoljnim poslovima. Mogli biste upoznati i nekoga ko na vas kroz neku ideju ili plan duboko utiče. Karmičko prijateljstvo ili uspešno partnerstvo može započeti pod ovim uticajem.

Jesen stiže, dunjo moja… Sunce ulazi u Devicu! Proverite koju kuću vam osvetljava, šta dolazi u prvi plan.

Red i struktura su kosmičke teme kada Sunce prelazi u Devicu u utorak. Jer izvanredne osobine ovog planetarnog znaka su njegova sposobnost analize, pažnja sa kojom pristupa svemu čemu se bavi i ljubav prema redu. Možemo ovo iskoristiti za sebe – i vratiti više strukture u naše živote. Ako negde zavlada haos, sada možemo da se pobrinemo za to.

Pročitajte i ovo: Najgore osobine svih znakova zodijaka

Međutim, energija Device nas takođe može učiniti uskogrudima. Ako nešto ne ide kako se očekivalo, nije tako lako preispitati se i tražiti nova rešenja. Dobro je češće praviti korak unazad i gledati sve sa više distance. Na taj način ostajete otvoreni za nove ideje umesto da se mentalno zatvorite.

Swimwear photo created by rawpixel.com - www.freepik.com
foto by rawpixel.com

Planeta iznenađenja, Uran, postaje retrogradna u sredu!

Uran oličava nezavisnost, inovativnost i iznenadne preokrete u životu. Ako je retrogradna, kao što je slučaj od srede, može da nas dovede do prave pomame promena, ili u drugom obliku dovede do spontanih odstupanja od planova. Sada se stvari mogu pomešati u vašem životu, jer planovi koje ste napravili više ne važe i morate ponovo da razmislite.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI URAN od 24. avgusta 2022. do 22. januara 2023. godine – Nestabilnost i neizvesnost

Uran kreće retrogradno sa 18°55’ Bika, donoseći nam unutrašnje promene kao odgovor na spoljašnje promene. Može doći do nestabilnosti u odnosima, finansijskim tržištima i politici. Iznenadne, očekivane promene mogu biti frustrirajuće i dovesti do povećane unutrašnje nesigurnosti.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNI JUPITER od 28. jula do 23. novembra 2022.

Ali retrogradni Uran nudi ne samo izazove, već i mogućnosti. Podržava vas u prikupljanju ideja iz prošlosti. Ono što je tada bilo previše revolucionarno i nije se uklapalo sada može da se nastavi i proširi. Planete u obrnutom smeru takođe usmeravaju naše razmišljanje u prošlost – i konačno možete da prođete kroz otvorena pitanja. Nove ideje, međutim, treba da sačekaju dok Uran ponovo ne krene pravo 22. januara 2023.

U petak Merkur prelazi u Vagu!

U drugoj polovini nedelje ima još uzbudljivih kosmičkih vesti: komunikaciona planeta Merkur prelazi u Vagu u petak. Ovo jasno daje do znanja: Vaše misli su sa vašim omiljenim ljudima, jer pokušavate da im učinite pravo. Teme kohezije i zajednice sada postaju posebno važne. Uspevate da senzibilno odgovorite na ono što vam je na umu. I to radite tako da ne povredite svog kolegu. Zato što vibracije Vage uvek imaju efekat ofanzive šarma.

Pročitajte i ovo: MERKUR U VAGI, odmeren, fin i šarmantan

Merkur u Vagi nam daje sposobnost posredovanja. Ovo možemo dobro iskoristiti kada imamo posla sa drugim ljudima. Međutim, Merkur je i ovde veoma upečatljiv i voli da sluša druge. Moramo da pazimo da nešto ne uradimo samo zato što želimo da impresioniramo druge time. Uvek se zapitajte: da li zaista želim ovo ili samo ispunjavam ulogu? Nemojte se plašiti da svoje želje više stavljate u prvi plan.

Swimsuit photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Što se tiče ljubavnih odnosa, ima da leti perje ove nedelje!

Venera je u kvadratu Urana od četvrtka do nedelje, tako da može da testira stabilnost ljubavne veze kroz neočekivane porive ili događaje. Povećana potreba za slobodom i uzbuđenjem može testirati vaše strpljenje sa voljenom osobom ili dovesti do lutanja očiju – neko može da krišom proviri u komšijski atar i potraži drugu opciju.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Ako izlazite, možda će vas privući uzbudljivi ili ekscentrični ljudi, ali izbegavajte rizik ako upoznate nekoga o kome ništa ne znate.

Sunce u kvadratu Marsa od 22. do 31. avgusta može vas učiniti razdražljivim i nestrpljivim zbog nagomilavanja ljutnje, frustracije ili ogorčenosti.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Neko bi mogao pokušati testirati vaše granice. Pokušajte da ne reagujete na bilo kakve provokacije ili pretnje agresijom. U ovom periodu savetuje se odbrambeni pristup. Možda je bolje pokoriti se autoritetu, tražiti kompromis ili se povući.

Avgustovki mlad Mesec, 27. avgusta, tačno 10.17 časova, na 04°04’ Device, u kvadratu Marsa može dovesti do iritacije, agresije ili seksualne frustracije.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Takve potencijalno destruktivne energije potrebno je konstruktivno kanalisati kako ne bi dovele do sukoba, nezgoda, bolova u mišićima ili iscrpljenosti. Sagorevanje ove vruće energije će takođe smanjiti rizik od agresije i pretnji od strane ego tripera i autoriteta.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Venera nasuprot Saturnu od subote do utorka donosi potencijal za kašnjenja i ograničenja koja utiču na vaš ljubavni život i finansije. Možda ćete se osećati pod pritiskom voljenih osoba, ali najbolja stvar koju sada možete učiniti da pokažete da vam je stalo je naporno raditi i raditi praktične stvari. Ovo je dobro vreme za pripremne radove. Pokušajte da otplatite sve dugove ili ih organizujte tako da znate gde ste.

A sad prelazimo na nedeljne prognoze za svaki znak i podznak!

Sexy bikini photo created by halayalex - www.freepik.com
foto by halayalex – www.freepik.com

Ovnovi, ove nedelje svi vaši potezi će ostati neprimećeni od strane drugih, čak i od vašeg partnera. Sve što je vezano za vas i vaš život biće obrađeno u velikoj tajnosti i vi ćete tražiti da se krećete iza kulisa.

Mnoge vaše akcije neće dobiti priznanje koje ste očekivali, ali nemojte biti razočarani. Na kraju ćete moći da dobijete rezultate koje želite. Polako se stvara novi poredak stvari, a vi ćete biti odlučujući deo toga.

Pročitajte i ovo: Tranzit Venere u Ribama kroz kuće natalnog horoskopa

Stvari u vašem ljubavnom životu su na dobrom putu. Vaša veza postepeno pronalazi ravnotežu koja vam je potrebna i mnogi problemi su rešeni. Možete se približiti svom partneru i podeliti svoje najdublje misli i brige. Tako ćete se osećati bolje i ojačati vezu između vas.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Mars – neprestana ljubavna igra, ne mogu sa tobom, ne mogu bez tebe

Ako ste slobodni, možda ćete dobiti priliku da priđete osobi iz svog poslovnog okruženja i započnete nešto posebno. Krećite se diskreciono i, za sada, izbegavajte da budete veoma privrženi i otkrivajući.

Young couple photo created by svetlanasokolova - www.freepik.com
foto by svetlanasokolova – www.freepik.com

Bik, ove nedelje ćete biti veoma zainteresovani za svoje prijatelje i društveni krug. Nove odgovornosti će vam biti dodeljene ili će proizaći iz trenutnih situacija.

Ključ za suočavanje sa svim tim je da kontrolišete svoj temperament i da budete civilizovani. Planetarni uticaj može izazvati ljubomoru i zavist, posebno kod žena. Uopšte, pazite na ravnotežu u svim vrstama odnosa. Nesporazumi lako mogu nastati kako se nameću novi uslovi.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA – uvek budite spremni na neočekivano

U svom ljubavnom životu, moraćete da budete komunikativniji sa svojim partnerom, kako biste mogli da ih naterate da razumeju vaše probleme i brige o vašoj vezi. Oni bi vam na taj način mogli pomoći da izbegnete stagnirajući put na kome ste se zaglavili. Izbegavajte da budete kruti u svojim stavovima i videćete da se stvari među vama popravljaju.

Pročitajte i ovo: Planete u konjunkciji sa Južnim Mesečevim Čvorom

Pred kraj nedelje, naklonost planeta stvara idealnu atmosferu da se približite jedno drugom. Ako ste slobodni, morate se predomisliti i videti stvari drugačije. Stavite optimizam i boju u svoj život i sve će se razvijati kako sanjate.

Coast photo created by halayalex - www.freepik.com
foto by halayalex – www.freepik.com

Blizanci, vaš dnevni red ove nedelje biće pun. Bavićete se pitanjima vezanim za vaš društveni položaj, misiju koju želite da ostvarite kao ličnost, kao i svoje ambicije. Da li ćete biti uspešni u svom polju?

Ova razmišljanja potiču iz najnovijih društvenih ili profesionalnih dešavanja koja su vas postavila u novu orbitu. Pobrinite se da zadržite kontrolu nad sobom i pitanjima koja vas se direktno tiču. Ne uzimajte u obzir gužvu koja se dešava u vašim međuljudskim odnosima, jer je to rezultat planetarnog okruženja koje izaziva pometnju.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Vaš lični život će takođe proći kroz razne emocionalne fluktuacije. S jedne strane, želite da ispravite stvari i rešite probleme koji pogađaju vašu vezu, dok sa druge strane želite da sve ostavite po strani i da se dobro provedete sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o RETROGRADNOM MERKURU, astrološkoj igri gluvih telefona

Ne gurajte stvari; budite romantični i smireniji ove nedelje, posebno tokom vikenda. Ako i dalje pokušavate da pronađete način da izbacite usamljenost iz svog života, povucite poteze koji će vam pomoći u ovom pravcu, otvarajući vrata novim iskustvima. Ne oklevajte da upoznate ljude i pustite da se situacije razvijaju.

Swimsuit photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Lav, ova nedelja može da obeleži promene u vašem životu, ali one se neće desiti bez vašeg truda. To znači da ćete dobiti priliku da završite sa prošlošću i da postavite temelje za nove aktivnosti, nove odnose i nove uslove života uopšte.

Zato će vam trebati dobro planiranje i bistar um. Nemojte se zanositi svojim nestrpljenjem ili preteranim samopouzdanjem. Ako imate nerešene predmete koji se odnose na poreze i nekretnine, znajte da će oni biti u prvom planu i moći ćete da ih rešite. Nemojte ih zanemariti.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Ove nedelje, u svom ljubavnom životu, osetićete potrebu da se fokusirate na svoju vezu sa više pažnje i spremnosti da rešite probleme koji vas tiču. Romantična atmosfera stvoriće idealno okruženje da zajedno provedete lepe i opuštajuće trenutke. Tako ćete na neko vreme moći da ostavite iza sebe sve dosadne brige i probleme iz svakodnevnog života.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT PLUTON, eksplozivni sudar pobesnelih suvladara Škorpije

Ako još niste pronašli savršenog partnera za sebe, nemojte se razočarati; budite otvoreni za nove avanture. Na kraju će se pojaviti nešto zanimljivo, sve dok ostanete opušteni i željni.

Vikend će vam verovatno doneti iznenađenja direktno iz prošlosti. To su situacije koje se tada nisu dobro završile, pa je bolje da im više ne popuštate.

Woman pool photo created by lifeforstock - www.freepik.com
foto by lifeforstock – www.freepik.com

Devica, ova nedelja je idealna za kratak predah koji će vam omogućiti da procenite situacije. Gde ste sa svojim ciljevima i planiranjem? Šta još želite da postignete i kako to nameravate da uradite?

Trebalo bi da budete iskreni prema sebi i pravite nove planove zasnovane na realnim činjenicama. Ako postoji nešto što morate da izbacite iz svog života, jer je štetno za vas, nemojte oklevati da to učinite. Međutim, vodite računa da se bavite stvarima stabilno i glatko, kako ne biste narušili harmoniju. Vaš partner ili prijatelj kome verujete stajaće uz vas tokom vaše potrage.

Pročitajte i ovo: VENERA OPOZICIJA MARS – Pojačana seksualna želja i dramatično pokazivanje naklonosti

Ne dozvolite da vaše šire brige monopolizuju vašu pažnju i nateraju vas da zanemarite partnera i vašu vezu. Ako odvojite vreme za njih, ova nedelja će biti lepa i mirna. Imaćete priliku da stvorite lepo raspoloženje za oboje i moći ćete da premostite svaki jaz koji sputava vašu vezu.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Ako ste u potrazi za partnerom, nastavite da tražite srodnu dušu za koju mislite da je idealna za vas i ne trošite energiju na nešto što nije dostojno vaših očekivanja. Vaša upornost biće nagrađena novim, važnim poznanstvom.

Stylish woman photo created by garetsvisual - www.freepik.com
foto by garetsvisual – www.freepik.com

Vaga, ova nedelja će biti veoma važna za sve vaše veze. Stvari će imati tendenciju da se povećaju, a to može značiti važne odluke za vas. To znači da, ako se već suočavate sa problemima sa nekim ljudima, ovi problemi će postati još oštriji i treba ih odmah rešiti.

Ako vam se čine nepremostivi, nemojte oklevati da učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali svoju emocionalnu stabilnost. Ako ste u harmoničnom odnosu, vaše zadovoljstvo će vam dati motivaciju da idete napred.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Ove nedelje rešavajte sve probleme u vezi delikatnim potezima. Ne morate da se raspravljate samo zbog svog ega. Napravite neke kompromise i bićete nagrađeni emotivnim mirom i lepim trenucima ljubavi sa svojim partnerom. Ako odlučite da to ne učinite, niko vam ne može garantovati dobar rezultat.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Ako ste slobodni, budite oprezni kada su u pitanju stvari koje čujete od potencijalnih partnera. Oni će vam obećati sve kako bi postigli svoj cilj. Verujte svom instinktu i sve će biti u redu.

Bikini photo created by halayalex - www.freepik.com
foto by halayalex – www.freepik.com

Škorpija, ova nedelja koja dolazi neće biti ni posebno teška, ni od velike pomoći. Biće prikladno ako želite da se bavite nekim poslovima i da pokrenete neke druge koje će vam pomoći da svoje planove napravite korak dalje.

Međutim, može doći do nekih prepreka ili kašnjenja zbog drugih ljudi koji su uključeni u vaše planove. Vašu društvenu sliku će verovatno izazvati neki ljudi koji su izgleda bili nervirani u prošlosti. Možda je najbolji način da odgovorite sopstvenim postupcima ili, još bolje, svojom ravnodušnošću. Nemojte biti uvučeni u takmičenje i intrige bez razloga.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Vaš ljubavni život će, s druge strane, delovati kao protivteža problemima vašeg svakodnevnog života. U naručju vašeg partnera naći ćete mirnu luku koja vam je potrebna da biste ojačali svoje snage i pronašli mir i spokoj koji su vam potrebni. Umesto da se povlačite u svoj lični prostor, otvorite se svom partneru o svemu što vas muči.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT JUPITER, pažljivo birajte svoje bitke

Ako vas je samoća naterala da se osećate umorno, ova nedelja će biti pogodna za poteze koji će promeniti vaš ljubavni status. Izađite iz svoje ljuske i videćete divne stvari oko sebe.

Women friends photo created by lookstudio - www.freepik.com
foto by lookstudio – www.freepik.com

Strelac, paradoks ove nedelje za vas, jeste da ćete osećati ogromnu nesigurnost i anksioznost uprkos činjenici da je razvoj događaja pozitivan. Vaše iskustvo vas je naučilo da se može desiti mnogo nezgoda i neočekivanih stvari i zato ne možete da verujete da će sve proći kako treba.

To je razumljivo, ali ne možete razmišljati o životu na ovaj način, jer vam takav stav može izazvati probleme. Ostavite svoje strahove po strani i krećite se na dinamičan i strastven način. Šanse su na vašoj strani i moći ćete da napravite skokove ka svojim ciljevima.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

U svom ljubavnom životu ove nedelje, bolje razmislite šta želite i šta tražite, a zatim se otvorite svom partneru. Zbunjeni ste oko svojih potreba i to može izazvati iznenadnu pometnju. Trebalo bi da se opustite i pronađete prilike i načine da vodite život sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo: SATURN KVADRAT URAN, snažna napetost zbog sukoba osećanja odgovornosti i nezavisnosti

Ako vas je samoća umorila, uticaji koje dobijate sa položaja planeta postavljaju vam prave uslove da upoznate osobu koja će vam privući pažnju. Budite otvoreni i dostupni za nove avanture.

Woman pool photo created by artursafronovvvv - www.freepik.com
foto by artursafronovvvv – www.freepik.com

Jarac, došlo je vreme da se stvari pokrenu. Vaši nedavni pokušaji su konačno uspeli i sada ćete moći da pronađete način da ostvarite svoje snove. Nemojte praviti nikakve ishitrene poteze. Spori i stabilni koraci će vam doneti najbolje rezultate. Ne dozvolite da ova nedelja propadne, čak i ako morate da uložite još malo truda.

Pročitajte i ovo: Kako se ŠKORPIJA slaže sa ostalim znacima zodijaka

U svom ljubavnom životu trebalo bi da činite poteze koji će poboljšati vašu situaciju. U poslednje vreme izgleda da ste zanemarili partnera i da ste pravili greške koje su dovele do distanciranja između vas dvoje. Razbijte led sada, pre nego što se stvari pogoršaju. I oni očekuju da poboljšate svoje ponašanje.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o ŠKORPIJI (23.10. – 21.11.)

Ako ste slobodni, trebalo bi da uradite nešto po tom pitanju sada, jer vam planete favorizuju i mogu vam doneti neka nova uzbuđenja.

Honeymoon photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
foto by Kireyonok_Yuliya – www.freepik.com

Vodolija, ove nedelje ćete ciljati visoko i postići nemoguće. Sa zamahom i dinamikom koji vas pokreću, čini se da možete mnogo da postignete. Važan i osnovni uslov je da postavite tačan raspored i planirate korake koje ćete pratiti na metodičan i praktičan način.

Postepeno ćete doći do željenog vrha. Međutim, imajte na umu da nećete moći da ispravite stvari u svim oblastima svog svakodnevnog života. Dakle, odredite prioritete i fokusirajte se na određene stvari.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

U vašem ljubavnom životu, planetarna postavka će vas vrlo verovatno zbuniti i zamutiti u pogledu slike koju imate o svojoj drugoj polovini. Nemojte podleći predumišljajima i apsurdima. Blokirajte ih i pokušajte da pronađete načine da provedete kvalitetno vreme sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, učinite sve što možete da se slažete sa svojim najmilijima i prepustite se nepotrebnom flertovanju koje gubi vreme i energiju, ispunjavajući vas frustracijom.

Ribe, ova nedelja će ojačati vaš društveni profil i moći ćete da se družite sa ljudima koji će vam biti od velike koristi u budućim poduhvatima. U vaš život dolaze novi ljudi i svako ima nešto da vam ponudi, sa svoje pozicije, bilo da je to pomoć ili znanje. Vaš svakodnevni život bi mogao postati lakši, a neki finansijski problemi bi mogli biti rešeni.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš partner zahteva vašu pažnju. Treba im da budete tu za njih, na značajniji način. Dajte sve od sebe da zadovoljite njihovu potražnju, u zavisnosti od vašeg rasporeda. Zapamtite da morate imati harmoniju u vašoj vezi, koja će vas na kraju ispuniti energijom i pozitivnim osećanjima.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MERKUR, slatkorečiva, voljena i očaravajuća

Ako ste slobodni, nemojte se skrivati u svojoj ljusci. Biće vam data prilika da steknete nova poznanstva; možda bi jedan od njih mogao postati jedan i jedini za vas.