Zdravo, jeseni! Sunce u Vagi najavljuje jesenju ravnodnevnicu.

U utorak Sunce ulazi u Vagu najavljujući jesenju ravnodnevnicu. Vreme je da ostavimo leto iza sebe i pripremimo se za poslednji deo 2020. godine.

Kraj igre se brzo približava. Bila je ovo duboko uznemirujuća godina, svakako da jeste, ali na kraju tunela ima svetla. Drž’te se i gledajte da svim snagama odbranite svoju tvrđavu!

Pročitajte i ovo: Zaljubljujemo se uvek u isto, što nam potvrđuje natalna karta partnera

Ova nedelja donosi tešku, hladnu, surovu energiju i ozbiljnu krizu. Kraj 2020. godine je i najteži, ali ne dozvolite da vas to dodatno iznervira. Možete postići sve dok se klonite nevolja, svađa i prepirki. Ali jednostavno ne možete pregovarati s teroristima! Uradite ono što morate! Čuvajte svoju energiju!

Foto Averie Woodard

Odmah s početka nedelje dobijamo užarenu loptu u ruke. Komunikacija je intenzivna u ponedeljak, 21. septembra, i možda se nađete pred ultimatumom. Morate da kažete svoje mišljenje!

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT NEPTUN, iluzije i zavisnosti, intrige i skandali

Ovo je dobar dan da usmerite svoj um poput lasera ​​i presečete prljavštinu. Isterajte stvari na čistac! Dođite do istine! Opsesivne misli sada predstavljaju opasnost.

Merkur u kvadratu sa Plutonom, od subote do utorka, može dovesti do dubokih razmišljanja i intenzivne interakcije sa drugim ljudima, najblaže rečeno. Vodite računa, jer postoji opasnost da ćete svoje misli izraziti ekstremnim ili prinudnim metodama.

Pročitajte i ovo: MARS SEKSTIL SATURN, vreme je za akciju

Držanje otvorenog uma i neraspravljanje može dovesti do pozitivne transformacije vašeg intelekta i stila komunikacije. Inače, belaj!

Foto Julien Lavallee

Venera u Lavu u inkonjunkciji sa Jupiterom u Jarcu, od nedelje do srede, može da izazove napetost u odnosima zbog neravnoteže između ljubavi koju dajete i dobijate. Budite umereni i ponizni kako biste izbegli neprijatnosti, kontroverzu, skandal ili pravne probleme.

Pročitajte i ovo: MERKUR KVADRAT NEPTUN, konfuzija, laži i pogrešne odluke

Sunce ulazi u Vagu u utorak, 22. septembra, uvodeći nas u zlatni jesenji period, a time i završnicu godine.

Merkur je duboko na neprijateljskoj teritoriji i pregovara o nekim nezgodnim poslovima. Budite spremni za neku (i to veliku!) neprijatnost.

Pročitajte i ovo: Astrološki znaci i njihove slabosti

Naime, Merkur je u kvadratu sa Plutonom i Saturnom u Jarcu, od ponedeljka do četvrtka, a zatim se suprotstavlja retrogradnom Marsu u četvrtak. To nije laka vožnja! Sigurno ćete ove nedelje da budete izbačeni iz koloseka, posebno ako ste Jarac, Vaga, Ovan ili Rak.

Foto Robson Morgan

Inače, Merkur u kvadratu sa Saturnom je dobar za naporan mentalni rad, ali verovatno bolje da to uradite sami.

Pričanje sa drugima o vašim planovima i idejama može postati naporno u ovom priodu zbog negativnog razmišljanja druge strane, što lako može da dovede do nesporazuma. Ne oslanjajte se na reči drugih, a budite oprezni sa svojim. Bolje zadržite jezik za zubima.

Pročitajte i ovo: MARS KVADRAT SATURN, frustrirajuća i iscrpljujuća pat pozicija

Venera u inkonjunkciji sa Neptunom, od ponedeljka do četvrtka, može učiniti da se osećate romantično i idealistično u pogledu ljubavi. Međutim, ako ste sramežljivi ili nesigurni, možda ste skloni vezama sa potrebitim osobama ili onim koji deluju savršeno, ali se onda ubrzo ispostavi da ste razočarani.

Pročitajte i ovo: Fiksna zvezda SKAT donosi trajno zadovoljstvo, dobru sreću, slavu i bogatstvo

Mesec se snažno uvećava nakon moćnog mladog super Meseca u Devici prošle nedelje. Prva četvrt Meseca u Jarcu je sve što vam treba da biste odmah krenuli u akciju!

Foto Michael Ramey

Merkur kvadratira Saturn i suprotstavlja se Marsu od utorka do petka, a akciono nastrojena prva četvrtina Meseca u Jarcu uleće kao u borbu petlova!

Merkur nasuprot Marsa može povećati napetost, bes i nezadovoljstvo do takvog nivoa da izgubite živce. To su teški razgovori u kritičnoj kriznoj situaciji.

Pročitajte i ovo: Kako osvaja Mars

Neko je potpuno van stroja, toliko daleko je otišao da je svaki pokušaj da ga urazumite uzaludan. Sada ćete shvatiti da ćete morati da zauzmete čvrst stav i podvučete crtu. Ovog puta je otišlo predaleko. Stvari su u potpunosti izmakle kontroli. Pokušajte da budete strpljivi i da ostanete smireni kako bi se izbegle svađe i sukobi.

Pročitajte i ovo: Tajna retrogradnog Marsa (od 09. septembra do 13. novembra 2020. godine)

Ove nedelje treba izbegavati sve rizične aktivnosti zbog potencijalnih povreda, nezgoda, posekotina i opekotina.

Foto Mayur Gala

Ali ima svetla na kraju tunela! Merkur i Venera se usklađuju sa Mesečevim čvorovima na osi Blizanci – Strelac, pružajući vam priliku da se krenete prema svojoj sudbini. Pripremite se za suočavanje sa demonima iz svoje prošlosti. Možda težak izazov probudi nešto u vama.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, borben, impulsivan i nepromišljen

Možete se osećati bezvoljno, besno. Ali sve je to s razlogom: vreme je da očistite svoj bunar! Otkrijte zakopano nezadovoljstvo i ogorčenost, i očistite sopstvenu energiju. Možete pronaći pomoć i ostavite svoju poruku tamo.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o retrogradnom Uranu u Biku

Venera u inkonjunkciji sa Plutonom od četvrtka do nedelje donosi mogućnost za komplikacije i zavrzlame u prijateljstvima, kao i vašem ljubavnom životu. To može uključivati posesivnost, opsesiju, fascinaciju, ljubomoru, pitanja moći i kontrole ili narušavanje privatnosti.

Merkur ulazi u Škorpiju u nedelju, 27. septembra, odakle kasnije prelazi u retrogradno stanje, i komunikacija dobija mračniji, seksi ton.

Možete li to da podnesete? Jeste li prestravljeni od preduzimanja sledećeg koraka?

Hm, videćemo šta nas čeka, a do tada, čitajte nedeljni horoskop za svoj znak i podznak!

foto Noah Silliman

OVAN

Od ponedeljka do srede dobijate hrabrost i inicijativu da napravite prvi potez i preuzmete vođstvo. Jer ko je vođa?! Pa, zna se, Ovan, naravno!

Intuitivno ćete znati šta želite i kako da to dobijete, posebno u vezama. Pravo je vreme da nekoga pozovete na sastanak i postupite prema svojim instinktima.

Pročitajte i ovo: MARS U OVNU, beskrupulozni borac koji bije samo sopstvenu bitku

Možete da budete direktni i asertivni, a da ne delujete nadmeno ili nepristojno, i zaista će vam se diviti zbog vaše iskrenosti i otvorenosti.

Period od četvrtka do nedelje donosi uravnoteženo, racionalno razmišljanje o vašim ciljevima.

Pročitajte i ovo: Postoje li loši aspekti i loše natalne karte?

U svojoj karijeri možete impresionirati pretpostavljene svojim idejama za poboljšanje produktivnosti i timskog rada. Sada je pravo vreme da zatražite unapređenje ili povećanje plate, položite ispite i prijavite se za novo radno mesto.

Takođe možete pridobiti ljude pod vašim nadzorom ili negom. Dakle, ovo je dobar trenutak da druge ubedite, ohrabrite, podučite i obučite.

Foto Carlos Alberto Gomez Iniguez

BIK

Napetost u odnosima u ponedeljak i utorak može nastati usled neravnoteže između ljubavi koju dajete i dobijate.

Ako ste previše učinili za nekoga, možda će početi da koristi situaciju. Ako ste nekoga uzeli zdravo za gotovo, on može povući svoju naklonost. Primenite umerenost i poniznost u odnosima kako biste izbegli neprijatnost, kontroverzu, skandal ili pravne probleme.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o RETROGRADNOM MERKURU, astrološkoj igri gluvih telefona

Od srede do nedelje je sjajno vreme da se vidite sa starim prijateljima ili za druženje sa porodicom.

Sve postojeće veze, posebno one sa ženama, biće tople i uživaćete u emocionalnom rastu. Stvaranje novih prijateljstava postaje lako zbog vaše spremnosti da podelite svoja osećanja.

Pročitajte i ovo: RETROGRADNA VENERA u svim znacima zodijaka

Možete probiti led i biti toplo primljeni. Povećana popularnost znači da možete osvojiti široku publiku.

foto Alvin Balemesa

BLIZANCI

Od ponedeljka do petka je izvrsno vreme za sve vrste pregovora i poslovnih odnosa.

Vaša neposrednost i mentalna budnost omogućavaju vam da budete ubedljivi, ali ne i preteći. Drugi će lako razumeti vaše stanovište i treba da poštuju vaše mišljenje.

Pročitajte i ovo: Skrivena simbolika Mesečevih čvorova

Ovo je, takođe, dobro vreme za sve mentalne poslove poput učenja, polaganja ispita i popunjavanja obrazaca i prijava. Lokalna putovanja i pravljenje planova trebalo bi da budu korisni.

Pročitajte i ovo: MARS u VODOLIJI, okuplja oko zajedničkog cilja, a opet slobodan, nezavisan i originalan

Subota i nedelja predstavljaju plodan period, ako se tako uopšte može reći, za komplikacije i zamršene odnose, kako prijateljske, tako i ljubavne. To može uključivati posesivnost, opsesiju, fascinaciju, ljubomoru, pitanja moći i kontrole ili narušavanje privatnosti.

Možda se spetljate sa nekim sa kim se teško slažete, ali od koga je teško pobeći. Možda iz karmičkih razloga neko može ući u vaš život, izazvati dramu i potom otići.

Foto Atikh Bana

RAK

Od ponedeljka do srede verovatno ćete da budete zaštitnički nastrojeni prema porodici i partneru i svoje dužnosti i odgovornosti možete obavljati pažljivo i strpljivo.

Mogli biste pokazati koliko vam je stalo do njih na praktičan način, a ne kroz javno pokazivanje emocija. Ovo je dobro vreme za deljenje dubokih i ozbiljnih emocija sa voljenom osobom.

Pročitajte i ovo: MARS konjunkcija SATURN- Mač u kamenu

Ovo je, takođe, dobro vreme za razgovor o posvećenosti, odanosti i porodičnom domu.

Lične interakcije od četvrtka do nedelje postaju intenzivnije i emotivnije. Ovo će vam pomoći da upoznate sebe i druge na dubljem nivou.

Pročitajte i ovo: VENERA trigon SATURN – Ljubav do kraja života

Vaš um i vaš sud biće nepristrasni. Intuitivno ćete osetiti raspoloženje grupa, prijatelja i javnosti.

Poslovna i karijerna pitanja koja uključuju javnost biće uspešna. Povećana lična popularnost i poštovanje mogu poboljšati vašu karijeru i socijalni status.

Vero Photoart

LAV

Od ponedeljka do petka je sjajno vreme za pravljenje planova jer ćete da budete mentalno oštri i odlučni.

Pozitivan stav i samopouzdanje takođe čine ovo dobro vreme povoljnim da nekoga impresionirate ili ubedite u nešto za šta ste strastveni.

Pročitajte i ovo: Venera trigon Pluton, duboka i snažna osećanja, strastvena romansa

Intimni odnosi sigurno će imati koristi od vaših senzualnih reči i ruku. Zato priredite svom partneru masažu ili pozovite nekoga na dejt.

Timski rad i putovanje zbog posla biće isplativo.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o SATURNU u VODOLIJI, od 22.03.2020. do 07.03.2023. godine

Pitanja ljubavi, lepote i naklonosti tokom vikenda postaju najvažnija u vašem životu. Zato ne propustite ovu priliku i recite nekome da ga volite. Ionako bi vam se svidelo da to vičete sa krovova.

Ako se osećate dobro i volite sebe, lako je voleti druge i dobro se zabavljati. Ovo je posebno dobro vreme za početak veze, početak zabavljanja, veridbu ili venčanje.

DEVICA

Od ponedeljka do srede je dobro vreme za veze svih vrsta, ali posebno za ljubavne veze.

Drugi će vas smatrati privlačnijim nego obično, pa je ovo idealno vreme za zabavljanje i sklapanje novih prijateljstava.

Pročitajte i ovo: Venera kvadrat Saturn, zaleđena ljubav koja se pretvara u fizičku bol

Pored toga što ćete izgledati lepo, bićete blagoslovljeni dodatnim šarmom i seksualnom privlačnošću. Iskoristite ovu priliku da rešite probleme u vezi u vašem ličnom ili profesionalnom životu. Ulepšajte se novom kozmetikom ili novom frizurom.

Pročitajte i ovo: VENERA kvadrat JUPITER – začarani krug preterivanja, afera i intriga

Od četvrtka do nedelje dobijate emocionalnu podršku i duhovnu hranu u vašem domu i od strane porodice. Ovo je dobro vreme za intimnost u privatnosti vašeg doma, ali sada takođe imate podršku dobrih ljudi.

Trebalo bi da uživate u dobrim odnosima sa grupama ljudi, javnošću, a posebno sa ženama. Možete se povezati sa ljudima na podsvesnom ili emocionalnom nivou što je idealno za javne prezentacije ili samopromociju.

VAGA

Od ponedeljka do srede vaša osećajna i intuitivna strana uravnotežena je sa vašim racionalnim misaonim procesima dajući akutne perceptivne sposobnosti.

Možete lako čitati druge i brzo proceniti bilo koju situaciju. Bićete u kontaktu sa sopstvenim osećanjima kako biste imali dobru procenu i veštine donošenja odluka.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu sekstil Neptun u Ribama – Snovi i nada nja se ostvaruju

Možete se povezati sa drugima na intimnijem nivou, što nagoveštava stvaranje prijateljstva i prenošenje novih veza na viši nivo.

Od četvrtka do nedelje trebalo bi da budete nežniji nego obično, što znači da postoji velika verovatnoća da ćete se mnogo maziti i ljubiti.

Ovo je dobro vreme za održavanje zabave kod kuće i za druženje uopšte.

Pročitajte i ovo: Mars u Jarcu, strpljivi jahač na duge staze

Mogli biste da budete pozvani da delujete kao posrednik u rešavanju sukoba ili pregovaranju o boljem dogovoru/ugovoru.

Ljubav je moguća i možda ćete dobiti poklon, ponudu, kompliment ili novac. Ako se bavite umetnošću, naročito muzikom, lako može da se desi da dobijete nalet kreativnosti.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka je sjajno vreme za pravljenje planova jer ćete biti mentalno oštri i odlučni.

Pozitivan stav i samopouzdanje takođe čine ovo vreme dobrim da nekoga impresionirate ili ubedite u nešto za šta ste strastveni.

Pročitajte i ovo: Saturn u Škorpiji ili osmoj kući seksualnosti

Intimni odnosi sigurno će imati koristi od vaših senzualnih reči i ruku. Zato priredite svom partneru masažu ili pozovite nekoga na izlazak.

Timski rad i putovanje zbog posla biće isplativi.

Subota i nedelja donose podsticajne lične susrete i uzbudljive događaje.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu trigon Uran u Biku otvara vrata srećnim okolnostima i plodnim idejama

Osećaćete se otvorenije za promene u svom životu i možda ćete ih aktivno tražiti. Ovo je dobro vreme da isprobate nešto novo u svojoj domaćoj rutini ili ličnom životu.

Jača od uobičajene intuicija može vas voditi u brzom donošenju odluka kojim putem ići. Sledite svoje instinkte i iskoristite sve mogućnosti koje vam se ukažu.

STRELAC

Od ponedeljka do petka dobijate povećanu mentalnu energiju i koncentraciju za papirologiju, studije i ispite.

Brzo razmišljanje i odlučnost omogućavaju vam da sa sigurnošću pravite planove. Ubedljiv stil komunikacije čini ovo vreme idealnim za raspravu, traženje usluga i javni nastup.

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Pustolovniji i rizičniji stav trebalo bi da vas dovede do pozitivnih rezultata. Sreća prati hrabre!

Subota i nedelja donose intenzitet i strast u vezama i uopšte one stvari koje vam pričinjavaju radost i zadovoljstvo.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Jarcu, od 02. decembra 2019. do 19. decembra 2020. godine

Trebalo bi da se osećate dublje emocije prema voljenima uopšte, a posebno prema vašem partneru.

Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i naklonošću. Tajanstveni tip seksualne privlačnosti sa snažnim karmičkim privlačenjem idealan je za zabavu, ako ne marite za posledice.

Foto: Leafar

JARAC

Od ponedeljka do srede je dobar period za naporan mentalni rad, ali verovatno bolje da to uradite sami.

Pričanje sa drugima o vašim planovima i idejama može postati naporno zbog negativnog razmišljanja drugih i nesporazuma sa njima.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop za 2020. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako proučavate ili sređujete bilo kakve papire, obratite pažnju na detalje. Potražite profesionalni savet osobe od poverenja ako ste umešani u ugovore, poslovna ili pravna pitanja. Ne oslanjajte se na reči drugih, a budite oprezni sa svojim.

Od četvrtka do nedelje vreme je optimizma, velikodušnosti i sreće. Stvari koje započnete sada treba da budu uspešne jer se zasnivaju na dobrim namerama.

Pročitajte i ovo: Mars u Škorpiji u opoziciji sa Uranom u Biku, snažne frustracije pretvaraju se u bes, konflikte i direktne sukobe

Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenima sada bi bilo posebno korisno. Vaš brižni i podržavajući stav može drugima doneti nova prijateljstva i usluge.

Značajna žena u vašem životu pozitivno će uticati na vaš lični ili duhovni razvoj.

VODOLIJA

Od ponedeljka do petka raste mentalna aktivnost i komunikacija.

Fokusirano i oštro razmišljanje čini ovo vreme dobrim za mentalni rad, poput studija, istraživanja i rešavanja zagonetki.

Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji

Vaš prodorni intelekt takođe se može dobro iskoristiti u argumentovanju vašeg slučaja i odbrani drugih od uznemiravanja ili provokacije.

Ne bi trebalo da odstupite od borbe, već pažljivo birajte bitke.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Vodolije, u natalu i tranzitu

Pitanja o moći i kontroli tokom vikenda mogu se pojaviti u postojećim vezama. Uzavrela napetost može isplivati na površinu u vidu manipulativnog ponašanja, poput ljubomore ili opsesije.

Nezdrava veza može se prekinuti, ali dobro zasnovana veza će izdržati intenzitet osećanja. Nova ljubav je sada moguća i može izgledati kao trenutna privlačnost.

RIBE

Početak nedelje, od ponedeljka do srede, donosi ljubav i harmoniju.

Drugi će vas smatrati vrlo privlačnim, pa je ovo idealno vreme za zabavljanje i sklapanje novih prijatelja.

Postojeće veze mogu imati koristi od više topline i naklonosti sa vaše strane. Iskoristite ovu priliku da rešite probleme u vezi u vašem ličnom ili profesionalnom životu.

Pročitajte i ovo: Kako se tumači prazna kuća u horoskopu

Verovatno vam se neće baš ići na posao ovih dana. Radije biste proveli kvalitetno vreme sa voljenima ili započeli odmor.

Od četvrtka do nedelje verovatno ćete se osećati emocionalno osetljivije nego inače i želeti da provodite više vremena sa voljenima.

Pročitajte i ovo: Kako zainteresovati drugu osobu za sebe na društvenim mrežama

Stara sećanja mogu vas preplaviti, tako da postoji velika vrovatnoća da ćete se osećati sentimentalno.

Vaši prvi utisci biće tačni, tako da je ovo pravo vreme za upoznavanje novih ljudi, sklapanje prijateljstva i zabavljanje. Nema potrebe za pretvaranjem, jer vrlo brzo možete stvoriti duboke emocionalne veze.