Želite da kažete nekome šta mislite? Možda se dvoumite u vezi ovoga. Ne želite da ih uznemirite, ali možda ćete negde morati da povučete crtu. Čak i tako, mogli biste postati prilično razdražljivi, i to će se pokazati. Što više pokušavate da zadržite svoja osećanja, to će ona više izbiti kada to najmanje očekujete, a možda ćete reći više nego što ste prvobitno nameravali. Jer nedelju počinjemo Mesečevim boravkom u znaku Škorpije.

Možda bi bilo mudro ne obraćati previše pažnje na ovo jer bi mogla da se digne prašina bez preke potrebe da bilo šta činite. Sačekajte svoje vreme i već sutra stvari mogu da se promene.

RIBE, srećan rođendan! Ove godine imate šta i da slavite… jer Jupiter krstari vašim znakom.

Sezona Riba je zaista u punom jeku, sa Suncem, Jupiterom i Neptunom, suvladarima znaka, svi u okupaciji poslednjeg znaka zodijaka ove nedelje. Ovaj trio nas podstiče da prihvatimo bilo koji oblik lečenja, isceljenja, meditacije ili mira.

Decorative photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Takođe, Neptun stvara prilično magičnu vezu sa Marsom u sredu, a Venerom u četvrtak. I Venera i Mars nastavljaju svoj dugi i retki savez, koji je počeo 6. februara i traje do 5. marta u znaku Jarca, pre nego što otputuju u Vodoliju, gde su stacionirani u orbisu od 3 stepena do 20. marta, što će i dalje da bude vrlo jak spoj.

Pročitajte i ovo: VENERA I MARS U KONJUNKCIJI U JARCU od 13. februara do 07. marta 2022. – VREME ODLUKA

Marsov sekstil Neptuna od 20. do 26. februara čini ovo odličnim periodom za romansu. Vaša mistična privlačnost privući će ljude više u skladu s vašim nivoom duhovnog razvoja i možda ćete čak pronaći svoju srodnu dušu. Bićete osetljivi na želje drugih i uživaćete da im budete na usluzi. To može rezultirati delima milosrđa pa sve do senzualne masaže.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA MARS – Intenzivna strastvenost

Venera sekstil sa Neptunom od ponedeljka do nedelje donosi strast, romantiku, izraženu potrebu za glamurom i luksuzom. Povećana senzualnost i popularnost čine ovo odličnim periodom za druženje i izlaske. Ulepšavanje je takođe važno tako da je ovo povoljna nedelja za kupovinu novih modnih komada, nakita, kozmetike i kozmetičke tretmane ili tetovaže.

People photo created by artursafronovvvv - www.freepik.com
Foto by artursafronovvvv – www.freepik.com

Venera i Mars tako blisko pozicionirani zajedno u natalnoj karti, često ukazuje na osobu sa izrazitim šarmom, harizmom i seksipilom. Takođe, može postojati dobra platforma za finansijsko poboljšanje, kroz Marsove želje i Venerinu vladavinu Bika, znaka svakodnevnog novca, resursa i vrednosti.

Pročitajte i ovo: Spoj Marsa i Venere – Strast bez pokrića – Šta se skriva iza?

Dakle, u zemaljskom i svetskom Jarcu, moguće je da nas guraju da maksimalno iskoristimo one resurse koje imamo.

Njihov kasniji dolazak u Vodoliju je više povezan sa prijateljstvom, društvenošću i željom da se družimo.

Pročitajte i ovo: Tajne zavođenja i osvajanja VODOLIJE

Ali ovonedeljni divni aspekt sekstila prema Neptunu donosi više duhovne dimenzije i može nas podstaći da pomognemo onima koji su možda u nepovoljnijem položaju za nas samih. Pokazivanje dodatne promišljenosti u svim vrstama veza može doneti svoju nagradu. Ovi aspekti mogu dovesti do novih razvoja u ekološkoj tehnologiji, posebno oko pakovanja hrane, tretmana vode i slično.

People photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Međutim, od utorka do nedelje, Merkur je u abrazivnijem pravom uglu u odnosu na Uran. Ovo može uticati na naš nervni sistem, tako da će nam ranije ustajanje i nežne vežbe biti od pomoći.

Pročitajte i ovo: Ljubavne i seksualne potrebe VODOLIJE

Kvadrat Merkura i Urana aktivan od srede do subote donosi uzbuđenje i promene, ali i napetost i neizvesnost. Neočekivane vesti mogu vas naterati da promenite planove. Uobičajeni tempo života se povećava i možda ćete imati uznemirujući osećaj da uvek morate nadoknaditi zaostatak. Budite posebno oprezni kada pravite planove ili vodite detaljno računa o papirologiji.

Pročitajte i ovo: Najuzbudljiviji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL URAN 17. februar 2022. – Uzbudljive promene i neočekivani dobici 

Treća četvrt Meseca u sredu, na 05°17’ Strelca, takođe je u kvadratu sa Suncem u Ribama, tako da je održavanje osećaja proporcije i perspektive od suštinskog značaja. Možemo naići na nekoga ko je sklon da preuveličava probleme, pa je važno da okrenemo drugi obraz, gde je to moguće.

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Do kraja nedelje, aktivan je polusekstil Merkura i Jupitera, što je dobro vreme za razmišljanje i planiranje svoje budućnosti. Pozitivno razmišljanje, široki pogledi i odlične veštine donošenja odluka omogućavaju vam da jasno vizuelizujete željeni put napred. Dobre komunikacijske veštine i otvoreno samoizražavanje čine druženje bogatim i ispunjenim.

Pročitajte i ovo: Najmoćniji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL PLUTON 3. maj 2022. – Uspeh kroz pozitivne promene 

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva, da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Flower photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

OVAN

Ove nedelje svi vaši potezi će ostati neprimećeni od strane drugih, čak i od vašeg partnera.

Sve što je vezano za vas i vaš život biće obrađeno u velikoj tajnosti i vi ćete tražiti da se krećete iza kulisa. Mnogi od vaših postupaka neće dobiti ono što ste očekivali, ali nemojte biti razočarani. Na kraju ćete moći da dobijete rezultate koje želite. Polako se stvara novi poredak stvari, a vi ćete biti odlučujući deo toga.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekt 2022: JUPITER KONJUNKCIJA NEPTUN, 12. april 2022. – Ogroman potencijal za rast, sreću i uspeh (ali i ispiranje mozga i širenje dezinformacija)

Stvari u vašem ljubavnom životu su na dobrom putu. Vaša veza postepeno pronalazi ravnotežu koja vam je potrebna i mnogi problemi su rešeni. Možete se približiti svom partneru i podeliti svoje najdublje misli i brige. Tako ćete se osećati bolje i ojačati vezu između vas.

Pročitajte i ovo: SUNCE KONJUNKCIJA PLUTON – Prodorna moć i neobuzdana snaga

Ako ste slobodni, možda ćete dobiti priliku da priđete osobi iz svog poslovnog okruženja i započnete nešto posebno. Krećite se diskreciono i, za sada, izbegavajte da budete veoma privrženi i otkrivajući.

Table photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BIK

Ove nedelje ćete biti veoma zainteresovani za svoje prijatelje i društveni krug.

Nove odgovornosti će vam biti dodeljene ili će proizaći iz trenutnih situacija. Ključ za suočavanje sa svim tim je da kontrolišete svoj temperament i da budete civilizovani.

Planetarni uticaj može izazvati ljubomoru i zavist, posebno kod žena. Uopšte, pazite na ravnotežu u svim vrstama odnosa. Nesporazumi lako mogu nastati kako se nameću novi uslovi.

Pročitajte i ovo: ĐOTIŠ Godišnji horoskop za 2022. godinu

U svom ljubavnom životu, moraćete da budete komunikativniji sa svojim partnerom, kako biste mogli da ih naterate da razumeju vaše probleme i brige o vašoj vezi. Oni bi vam na taj način mogli pomoći da izbegnete stagnirajući put na kome ste se zaglavili. Izbegavajte da budete kruti u svojim stavovima i videćete da se stvari među vama popravljaju.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Pred kraj nedelje, naklonost planeta stvara idealnu atmosferu da se približe jedno drugom.

Ako ste slobodni, možete se predomisliti i videti stvari drugačije. Unesite optimizam i boju u svoj život i sve će se razvijati kako sanjate.

Background photo created by dashu83 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BLIZANCI

Dnevni red ove nedelje biće pun.

Bavićete se pitanjima vezanim za vaš društveni položaj, misiju koju želite da ostvarite kao ličnost, kao i svoje ambicije. Da li ćete biti uspešni u svom polju? Ova razmišljanja potiču iz najnovijih društvenih ili profesionalnih događaja koji su vas postavili u novu orbitu.

Pobrinite se da zadržite kontrolu nad sobom i pitanjima koja vas se direktno tiču. Ne uzimajte u obzir gužvu koja se dešava u vašim međuljudskim odnosima, jer je to rezultat planetarnog okruženja koje izaziva pometnju.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U RIBAMA I OVNU u 2022. utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Vaš lični život će takođe proći kroz razne emocionalne fluktuacije. S jedne strane, želite da ispravite stvari i rešite probleme koji pogađaju vašu vezu, dok sa druge strane želite da sve ostavite po strani i da se dobro provedete sa svojim partnerom. Ne gurajte stvari; budite romantični i smireniji ove nedelje, posebno tokom vikenda.

Pročitajte i ovo: Šta nam donosi JUPITER U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Ako i dalje pokušavate da pronađete način da izbacite usamljenost iz svog života, povucite poteze koji će vam pomoći u ovom pravcu, otvarajući vrata novim iskustvima. Ne oklevajte da upoznate ljude i pustite da se situacije razvijaju.

Snow photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

RAK

Konfuzija i prepreke će se pojaviti ove nedelje, posebno u vezi sa vašim planovima putovanja, publikacijama i opštim pitanjima u vezi sa vašim imidžom i komunikacijom sa drugima.

Uverite se da ste što praktičniji i jasniji. Tako ćete uspeti da se izdržite protiv svake prepreke koja se pojavi. U isto vreme, pitanje dominacije i kontrole u ​​jednoj od oblasti pod vašim nadzorom uskoro će eksplodirati.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU U RIBAMA (29.12.2021. – 20.12.2022.)

Ako se osećate spremnim da delegirate odgovornosti, nemojte oklevati da to uradite. Možda bi vam ovo moglo pomoći da se opustite i pronađete svoju unutrašnju ravnotežu.

U svom ljubavnom životu, trebalo bi da držite oči otvorene i da se ozbiljnije pozabavite svojim partnerom i pitanjima koja se tiču vas oboje. Vaš partner ima zamerke na vaš odnos prema njima i to ne treba zanemariti. Ako nastavite da budete ravnodušni, stvoriće se nepremostiva distanca koju nećete moći da savladate.

Pročitajte i ovo: VENERA KONJUNKCIJA PLUTON – uzavrela strastvena priroda

Ako ste slobodni, ostavite nesigurnost po strani i izađite i potražite par koji je savršen za vas. Možete se baviti novim aktivnostima koje će vam omogućiti da se upoznate sa ljudima koji imaju zajednička interesovanja sa vama.

Winter photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

LAV

Ovu nedelju mogu da obeleže promene u vašem životu, ali one se neće desiti bez vašeg truda.

To znači da ćete dobiti priliku da završite sa prošlošću i da postavite temelje za nove aktivnosti, nove odnose i nove uslove života uopšte. Zato će vam trebati dobro planiranje i bistar um.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o JUPITERU u RIBAMA od 29.12.2021. do 20.12.2022.

Nemojte se zanositi svojim nestrpljenjem ili preteranim samopouzdanjem. Ako imate nerešene stvari u vezi sa porezima i nekretninama, znajte da će oni biti u prvom planu i moći ćete da ih rešite. Nemojte ih zanemariti.

Ove nedelje, u svom ljubavnom životu, osetićete potrebu da se fokusirate na svoju vezu sa više pažnje i spremnosti da rešite probleme koji vas tiču. Romantična atmosfera stvoriće idealno okruženje da zajedno provedete lepe i opuštajuće trenutke. Tako ćete na neko vreme moći da ostavite iza sebe sve dosadne brige i probleme iz svakodnevnog života.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Ako još niste pronašli savršenog partnera za sebe, nemojte se razočarati; budite otvoreni za nove avanture. Na kraju će se pojaviti nešto zanimljivo, sve dok ostanete opušteni i željni novih iskustava. Vikend će vam verovatno doneti iznenađenja direktno iz prošlosti. To su situacije koje se tada nisu dobro završile, pa je bolje da ih više ne popuštate.

DEVICA

Ova nedelja je idealna za kratak predah koji će vam omogućiti da procenite situacije.

Gde ste sa svojim ciljevima i planiranjem? Šta još želite da postignete i kako to nameravate da uradite? Trebalo bi da budete iskreni prema sebi i da pravite nove planove na osnovu realnih činjenica.

Pročitajte i ovo: MESEC KONJUNKCIJA MARS – Emocionalna ishitrenost

Ako postoji nešto što morate da izbacite iz svog života, jer je štetno za vas, nemojte oklevati da to učinite. Međutim, vodite računa da se bavite stvarima stabilno i glatko, kako ne biste narušili harmoniju. Vaš partner ili prijatelj kome verujete će stajati uz vas tokom vaše potrage.

Ne dozvolite da vaše šire brige monopolizuju vašu pažnju i nateraju vas da zanemarite partnera i vašu vezu. Ako nađete vremena za njih, ova nedelja će biti lepa i mirna. Imaćete priliku da stvorite lepo raspoloženje za oboje i moći ćete da premostite svaki jaz koji sputava vašu vezu.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Ako ste u potrazi za partnerom, nastavite da tražite utakmicu za koju mislite da je idealna za vas i ne trošite energiju na nešto što nije dostojno vaših očekivanja. Vaša upornost će biti nagrađena novim, važnim poznanstvom.

VAGA

Ova nedelja će biti veoma važna za sve vaše veze.

Stvari će imati tendenciju da se povećaju, a to može značiti važne odluke za vas. To znači da, ako se već suočavate sa problemima sa nekim ljudima, ovi problemi će postati još oštriji i treba ih odmah rešiti.

Pročitajte i ovo: SADE SATI Roberta de Nira – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Ako vam se čine nepremostivi, nemojte oklevati da učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali svoju emocionalnu stabilnost. Ako ste u harmoničnom odnosu, vaše zadovoljstvo će vam dati motivaciju da idete napred.

Ove nedelje rešavajte sve probleme u vezi delikatnim potezima. Ne morate da se raspravljate samo zbog svog ega. Napravite neke kompromise i bićete nagrađeni emotivnim mirom i lepim trenucima ljubavi sa svojim partnerom. Ako odlučite da to ne učinite, niko vam ne može garantovati dobar rezultat.

Pročitajte i ovo: MARS U RAKU –  50 nijansi Crne

Ako ste slobodni, budite oprezni kada su u pitanju stvari koje čujete od potencijalnih partnera. Oni će vam obećati sve kako bi postigli svoj cilj. Verujte svom instinktu i sve će biti u redu.

Food photo created by Racool_studio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

ŠKORPIJA

Ova nedelja koja dolazi neće biti ni posebno teška, ni od velike pomoći.

Biće prikladno ako želite da se bavite nekim poslovima i da pokrenete neke druge koje će vam pomoći da svoje planove unapredite. Međutim, može doći do nekih prepreka ili kašnjenja zbog drugih ljudi koji su uključeni u vaše planove.

Pročitajte i ovo: SATURN I EMOTIVNE LEKCIJE: Koliko su naši odnosi zreli? Saturn želi da zna da li ste u svemu uvek bili Svoji?

Vašu društvenu sliku će verovatno izazvati neki ljudi koji su izgleda bili iznervirani u prošlosti (s vaše strane). Možda je najbolji način da odgovorite sopstvenim prikladnim postupcima ili, još bolje, svojom ravnodušnošću. Nemojte se bez razloga uvlačiti u takmičenje i intrige.

Pročitajte i ovo: Šta želi svaki HOROSKOPSKI ZNAK U KREVETU: Koje su njihove tajne seksi fantazije? 

Vaš ljubavni život će, s druge strane, delovati kao protivteža problemima vašeg svakodnevnog života. U naručju vašeg partnera naći ćete mirnu luku koja vam je potrebna da biste ojačali svoje snage i pronašli mir i spokoj koji su vam potrebni. Umesto da se povlačite u svoj lični prostor, otvorite se svom partneru o svemu što vas muči.

Ako vas je samoća naterala da se osećate umorno, ova nedelja će biti pogodna za poteze koji će promeniti vaš ljubavni status. Izađite iz svoje ljuske i videćete divne stvari oko sebe.

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

STRELAC

Paradoks ove nedelje za vas jeste da ćete osećati ogromnu nesigurnost i anksioznost uprkos činjenici da je razvoj događaja pozitivan.

Vaše iskustvo vas je naučilo da se može desiti mnogo nezgoda i neočekivanih stvari i zato ne možete da verujete da će sve proći kako treba. To je razumljivo, ali ne možete razmišljati o životu na ovaj način, jer vam takav stav može izazvati probleme. Ostavite svoje strahove po strani i krećite se na dinamičan i strastven način. Šanse su na vašoj strani i moći ćete da napravite skokove ka svojim ciljevima.

Pročitajte i ovo: VENERA U KONJUNKCIJI SA URANOM, glamurozni ljubavni i društveni život

U svom ljubavnom životu ove nedelje, bolje razmislite šta želite i šta tražite, a zatim se otvorite svom partneru. Zbunjeni ste oko svojih potreba i to može izazvati iznenadnu pometnju. Trebalo bi da se opustite i pronađete prilike i načine da vodite ušuškan život sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci i njihovi najveći strahovi sa kojima se suočavaju pri započinjanju nove veze

Ako vas je samoća umorila, uticaji koje dobijate od strane planeta postavljaju vam prave uslove da upoznate osobu koja će vam privući pažnju. Budite otvoreni i dostupni za nove avanture.

JARAC

Došlo je vreme da se stvari pokrenu.

Vaši nedavni pokušaji su konačno uspeli i sada ćete moći da pronađete način da ostvarite svoje snove. Nemojte praviti nikakve ishitrene poteze. Spori i stabilni koraci će vam doneti najbolje rezultate. Ne dozvolite da ova nedelja propadne, čak i ako morate da uložite još malo truda.

Pročitajte i ovo: MARS TRIGON SATURN, strast, posvećenost i izdržljivost za postizanje velikog uspeha

U ljubavnom životu trebalo bi da činite poteze koji će poboljšati vašu situaciju. U poslednje vreme izgleda da ste zanemarili partnera i pravili ste greške koje su dovele do distanciranja između vas dvoje. Razbijte led sada, pre nego što se stvari pogoršaju. I oni očekuju da poboljšate svoje ponašanje.

Pročitajte i ovo: Kako vaš horoskopski znak sabotira vaše ljubavne veze – ŠTA RADIM POGREŠNO?!

Ako ste slobodni, trebalo bi da uradite nešto po tom pitanju sada, jer vam planete favorizuju ovo polje i mogu vam doneti novo uzbuđenje.

close-up-portrait-beautiful-couple-love-hugging - People photo created by drobotdean - www.freepik.com
Foto Freepik.com

VODOLIJA

Ove nedelje ćete ciljati visoko i postići nemoguće.

Sa zamahom i dinamikom koji vas pokreću, čini se da možete mnogo da postignete. Važan i osnovni uslov je da postavite tačan raspored i planirate korake koje ćete pratiti na metodičan i praktičan način. Postepeno ćete doći do željenog vrha.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Međutim, imajte na umu da nećete moći da ispravite stvari u svim oblastima svog svakodnevnog života. Dakle, odredite prioritete i fokusirajte se na određene stvari.

U vašem ljubavnom životu, planetarno okruženje će vas vrlo verovatno zbuniti i zamutiti sliku koju imate o svojoj drugoj polovini. Nemojte podleći predumišljanjima i apsurdima. Blokirajte ih i pokušajte da pronađete načine da provedete kvalitetno vreme sa svojim partnerom.

Pročitajte i ovo: MARS U BIKU, ljubi, grli, uživa umaterijalnim plodovima i senzualnim zadovoljstvima

Ako ste slobodni, učinite sve što možete da se slažete sa svojim najmilijima i pokušajte da izbegnete prepuštanje nepotrebnom flertovanju koje crpi vreme i energiju, ispunjavajući vas frustracijom.

RIBE

Ova nedelja će ojačati vaš društveni profil i moći ćete da se družite sa ljudima koji će vam biti od velike koristi u budućim poduhvatima.

U vaš život dolaze novi ljudi i svako ima nešto da vam ponudi, sa svoje pozicije, bilo da je to pomoć ili znanje. Vaš svakodnevni život bi možda mogao postati lakši, a neki finansijski problemi bi mogli biti rešeni.

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Vaš partner zahteva vašu pažnju. Trebate im da budete tu za njih, na značajniji način. Dajte sve od sebe da zadovoljite njihovu tražnju, u zavisnosti od vašeg rasporeda. Zapamtite da morate imati harmoniju u vašoj vezi, koja će vas na kraju ispuniti energijom i pozitivnim osećanjima.

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop za 2022. godinu – Čitaj i za podznak!

Ako ste slobodni, nemojte se skrivati u svojoj ljusci. Biće vam data prilika da steknete nova poznanstva; možda bi jedan od njih mogao postati jedan i jedini za vas.