Najlepši način za početak nove nedelje je mladim Mesecom, a mi za to imamo priliku upravo sada!

Februarski mlad Mesec na 01°22′ Riba u konjukciji sa Saturnom (da, dobro ste pročitali jer je Saturn na završnim stepenima Vodolije i sprema se da uskoro pređe u poslednji znak zodijaka) idealan je za nove početke i krajeve. Ali savršeno je za početak nečega od nule, izgradnju nečega iz temelja. Dugoročni ciljevi ili planovi se mogu implementirati uz odlučnost i istrajnost. Bilo da se radi o novoj kući, ljubavnoj vezi ili malom biznisu, Venera u sekstilu sa Plutonom daje potporu, strast i opsesiju da se uspe.

Odmah potom, Venera napušta Ribe i ulazi u Ovna, gde ostaje do 16. marta. Vreme je da skinemo ružičaste naočari i da se otreznimo. Venera u znaku Ovna ima tendenciju da bude asertivna, strastvena i zahtevna u ljubavnom smislu. Zaboravite igranje igrica, zabavljanje i flertovanje sa sporim sagorevanjem – sada je vreme da uzmete sve što želite! I nemojte da se plašite da kažete kakva su vaša osećanja kada su u pitanju ljubavne stvari.

Merkur u kvadratu Urana od ponedeljka do četvrtka donosi uzbuđenje i promene, ali i napetost i neizvesnost. Neočekivane vesti mogu vas naterati da promenite planove. Uobičajeni tempo života se povećava i možda ćete imati uznemirujući osećaj da uvek morate da nadoknadite zaostatak. Budite posebno pažljivi kada pravite planove ili vodite računa o detaljnoj papirologiji. Međutim, povećana sposobnost da se stvari posmatraju drugačije može dovesti do originalnih ideja i kreativnih otkrića.

Sa druge strane, Merkurov trigon Marsa od ponedeljka do petka je odličan za sve pregovore i poslovne poslove. Vaša direktnost i mentalna budnost vam omogućavaju da budete ubedljivi, ali ne i preteći. Drugi će lako razumeti vaše gledište i trebalo bi da poštuju vaše mišljenje. Ovo je dobar period za sve mentalne poslove, poput učenja, polaganja ispita i popunjavanja formulara i prijava. Lokalna putovanja i pravljenje planova bi trebalo da budu isplativi.

Sunce u polusekstilu sa Venerom od 17. februara do 5. marta donosi prilike za ljubav i novac. Trebalo bi da budete spremniji da pokažete svoju ljubav i naklonost prema nekom posebnom. Imate posebno dobre društvene veštine; drugi će ceniti vaš prijateljski stav i prijatnost. Zbog svoje privlačne energije možete privući novu ljubav, što je odlično vreme za zabavljanje. Možete dobiti komplimente, poklone i usluge.

OVAN

Od ponedeljka do petka donosi povećanu mentalnu energiju i koncentraciju za papirologiju, studije i ispite. Brzo razmišljanje i odlučnost vam omogućavaju da sa samopouzdanjem pravite planove. Ubedljiv stil komunikacije čini ovo idealnim vremenom za debatu, traženje usluga i javno govorenje. Biti avanturističkiji i rizikovati trebalo bi da dovede do pozitivnih rezultata. Sreća prati hrabre!

Subota i nedelja donose povećanu potrebu za ljubavlju i privrženošću, ali možda nećete da se trudite da to zaslužite. Ovo može dovesti do opterećenja ljubavnih odnosa, a sve tenzije koje se u poslednje vreme jačaju izaći će na površinu. Različita očekivanja takođe mogu izazvati nezadovoljstvo. Kompenzacija za svaku usamljenost prepuštanjem luksuzu može doneti samo kratkoročno olakšanje i može opteretiti vaše finansije.

BIK

U ponedeljak i utorak, vaš um će verovatno postati veoma aktivan sa toliko novih i različitih ideja. Brzo preskakanje sa jedne stvari na drugu može otežati pamćenje stvari. Nervoza i anksioznost je moguća ako ste zauzeti i ako se osećate žurno. Zato pokušajte da usporite ako treba da se koncentrišete na bitne stvari. Sa pozitivne strane, možete intuitivno pronaći odgovore na mučne probleme.

Od srede do nedelje trebalo bi da bude vreme bez stresa i harmoničnih odnosa. Drugi će verovatno odgovoriti na vaše raspoloženje pune ljubavi i bezbrižnosti ljubaznošću i naklonošću. Sve društvene aktivnosti su favorizovane, pa čak i radna interakcija sa šefovima i drugima treba da ide dobro. Vaš smirujući uticaj na ljude oko vas donosi divljenje i popularnost. Ovo je odlično vreme za izlaske ili provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Od ponedeljka do petka se povećava mentalna aktivnost i komunikacija. Fokusirano i oštro razmišljanje čini ovo dobrim vremenom za mentalni rad kao što su studije, istraživanja i rešavanje zagonetki. Vaš prodoran intelekt se takođe može koristiti u argumentaciji vašeg slučaja i odbrani drugih od uznemiravanja ili provokacija. Najbolje bi bilo da ne odstupite od borbe, već da pažljivo birate svoje bitke.

Subota i nedelja, generalno dobar osećaj čini da želite da uživate u životu i da budete u blizini prijatelja i porodice. Ovo je idealno vreme za sve vrste veza, ali posebno za zbližavanje sa partnerom ili započinjanje nove ljubavne veze. Trebalo bi da se osećate lepo i nežno i privući ćete isto. Odličan vikend da ulepšate dom ili kancelariju i da se razmazite lepim stvarima poput nakita, odeće ili šminkanja.

RAK

Od ponedeljka do četvrtka, trebalo bi da postanete strastveni prema ljubavi i stvarima koje volite. Bilo da je u pitanju druga osoba, hobi ili bilo šta drugo, postaćete dublje uključeni u ono što volite. Trebalo bi da uživate u povećanoj popularnosti zbog intenzivnog nivoa podsvesne privlačnosti koju osećaju drugi. Moguća je nova duboka veza, a ovo je odličan trenutak da se testira nivo odanosti i posvećenosti u ljubavnoj vezi i prijateljstvu.

Od petka do nedelje je odlično vreme da promenite svoje intimne odnose, navike i dom. Pravljenje promena u ovim oblastima neće izazvati uznemirenje koje obično izazivaju, a možda će vam se čak pružiti i pravovremene prilike da to učinite. Neke od mogućnosti su preuređenje, preseljenje kući ili započinjanje nove veze. Povećana svest o vašim podsvesnim motivacijama takođe pomaže procesu.

LAV

Od ponedeljka do petka, oštar um, iskrenost i direktan stil komunikacije vode do samopouzdanijeg samoizražavanja. Ovo vam omogućava da budete direktni, pa čak i nasilni bez uvrede. Veštine kreativnog pregovaranja znače da će drugi ljudi težiti kompromisima. Dakle, ovo je sjajan trenutak da tražite usluge i da pravite prezentacije. Glatke i seksi reči i dodatna harizma čine ovo odličnim vremenom za vaš društveni i ljubavni život.

Subota i nedelja, vaš pozitivan stav i ljubavna priroda stvaraju prilike za ljubav i novac. Možete preuzeti inicijativu u ovim oblastima i očekivati dobre reakcije i podršku. Biti proaktivan u odnosima jednostavnim davanjem ljubavi može izlečiti sve stare rane. Zagrljaj i poljubac mogu biti sve što je potrebno da ostaviš bilo kakvu dramu iza sebe sa voljenim osobama. Pregovori i poslovni odnosi treba da budu prijateljski.

DEVICA

Od ponedeljka do četvrtka produbljuje vaša osećanja ljubavi na intenzivan nivo. Nećete ostaviti kamen na kamenu da otkrijete prava osećanja vašeg partnera ili potencijalnog partnera, možda čak i vaša prava osećanja. Možda ćete se više „zaljubiti“ u seks nego inače, a ovo je odličan trenutak za eksperimentisanje sa tabu oblastima seksualnosti. Privatnost je sada neophodna. Možda želite da zadržite tajnu vezu ili otkrijete tuđe tajne. Afere su takođe moguće, a duboka nova romansa mogla bi da počne.

Od petka do nedelje donosi pozitivne promene i uzbuđenja. Otvoreniji um i spremnost na rizik omogućava vam da u potpunosti iskoristite neočekivane prilike koje mogu dovesti do iznenađujućeg novog pravca u životu. Možete zauzeti svež i inovativan pristup svemu što radite. Ovo je odlično vreme za putovanje, preseljenje ili oslobađanje od materijalnih dobara ako osećate da vam ona ograničavaju slobodu.

VAGA

Od ponedeljka do petka je odlično vreme za pregovore i poslovne odnose. Vaša direktnost i mentalna budnost vam omogućavaju da budete ubedljivi, ali ne i preteći. Drugi će lako razumeti vaše gledište i trebalo bi da poštuju vaše mišljenje. Ovo je takođe dobro vreme za sav mentalni rad kao što je učenje, polaganje ispita i popunjavanje formulara i prijava. Lokalna putovanja i pravljenje planova bi trebalo da budu isplativi.

Subota i nedelja donose ljubav, nežnost, slogu i prijateljstvo. Vaše raspoloženje pune ljubavi i prijemčivosti učiniće vas popularnim i lako ćete steći nove prijatelje. Ovo je odličan vikend za zabavljanje jer će vaš šarm i lepota privući iskrenu ljubav. Seks će se osećati intimnije, romantičnije i prijatnije zbog vaših pojačanih emocija i osetljivosti na dodir.

ŠKORPIJA

Ponedeljak i utorak, nalet aktivnosti i neočekivani događaji mogu vas ostaviti napetim i rasejanim. Ovo nije tako dobro vreme za pravljenje planova, pregovaranje o poslovnim dogovorima ili obavljanje bilo kakvih mentalnih zadataka koji zahtevaju strpljenje i samodisciplinu. Bilo bi bolje da oslobodite svoj um odgovornosti, idite sa tokom i zadržite otvoren um. Mogli biste da otkrijete, doživite bljeskove uvida ili upoznate uzbudljive nove ljude koji izazivaju vaše razmišljanje.

Od srede do nedelje donosi ljubav, mir, harmoniju i lepotu, sa fokusom na vaše ljubavne odnose, kreativnost i finansije. Ovaj prijatan, privržen, šarmantan i prijateljski uticaj je dobar znak za prijateljstva i romansu. Ovo je dobro vreme za traženje zadovoljstva kroz seks, zabavu, zabavu i žurke, ali i za opuštanje u udobnosti ili zabavu sa decom.

STRELAC

Od ponedeljka do petka, bićete vođeni ka uspehu sa jakim osećajem svrhe i inicijativom. Možete brzo da postignete mnogo posla sa hrabrošću i borbenim duhom da preuzmete skoro sve. Možete biti direktni i iskreni koliko god želite u ostvarivanju svojih želja i traženju podrške drugih. Druženje i vaš ljubavni život imaju koristi od dodatne harizme i intelektualne privlačnosti.

Subota i nedelja su odlične za davanje i primanje ljubavi i naklonosti, druženje sa voljenima i druženje sa prijateljima. Trebalo bi da se osećate lepo i da privlačite lepe ljude i stvari ovog vikenda. Veze, posebno ljubavne, treba da idu dobro zbog vaše privlačne energije i povećane lične lepote. Ovo je takođe dobro vreme za kreativan rad, kupovinu i druga finansijska pitanja.

JARAC

Od ponedeljka do četvrtka donosi intenzitet i strast za veze i one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo. Trebalo bi da osećate dublje prema voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću. Tajanstvena seksualna privlačnost sa snažnom karmičkom privlačnošću idealna je za zabavljanje.

Od petka do nedelje, opšti osećaj blagostanja i lakoće čini ovo dobrim vremenom za druženje i opuštanje, ali možda ćete morati da pazite na sklonost ka prekomernosti kada su u pitanju hrana, alkohol i droge. Takođe možete doživeti promenljiva raspoloženja; promena ukusa može predstavljati poteškoće ako imate lutajuće oči. Snižavanje vaših standarda u odnosima može dovesti do sramote ili skandala.

VODOLIJA

Ponedeljak i utorak donose uzbuđenje i promene, ali i napetost i neizvesnost. Neočekivane vesti mogu vas naterati da promenite planove. Uobičajeni tempo života se povećava i možda ćete imati uznemirujući osećaj da uvek morate da nadoknadite zaostatak. Budite posebno pažljivi kada pravite planove ili vodite računa o detaljnoj papirologiji. Međutim, povećana sposobnost da se stvari posmatraju drugačije može dovesti do originalnih ideja i kreativnih otkrića.

Sreda do nedelje donosi prilike za ljubav i novac. Trebalo bi da budete spremniji da pokažete svoju ljubav i naklonost prema nekom posebnom. Imate odlične društvene veštine; drugi će ceniti vaš prijateljski stav i prijatnost. Zbog svoje privlačne energije, možda ćete privući novu ljubav, što je odlično vreme za zabavljanje. Možete dobiti komplimente, poklone i usluge.

RIBE

Od ponedeljka do četvrtka, povećana potreba za ljubavlju i privrženošću mogla bi da dovede do toga da doživljavate društvo na dubljem, intenzivnijem nivou. Imaćete veću moć da privučete prijatelje i ljubavnike. Možete imati magnetnu privlačnost koja podsvesno privlači ljude, što može dovesti do intenzivnih seksualnih iskustava. Trenutna privlačnost može dovesti do duboke i karmičke veze.

Od petka do nedelje je odlično vreme da promenite svoje intimne odnose, navike i dom. Pravljenje promena u ovim oblastima neće izazvati uznemirenje koje bi obično izazvalo, a možda će vam se čak pružiti i pravovremene prilike da to učinite. Neke od mogućnosti su preuređenje, preseljenje kući ili započinjanje nove veze. Povećana svest o vašim podsvesnim motivacijama takođe pomaže procesu.