Moto Venere u Ovnu: Hrabrost čini dobro!

Ljubav, požuda i strast su u vazduhu dok Venera u ponedeljak prelazi u vatrenog Ovna. Ovan je prvi znak zodijaka i samim tim rođeni vođa. To za vas znači: sada vredi preuzeti inicijativu i prići svom partneru ili flertovati. Kosmička atmosfera je nabijena emocijama, a one sada žele da se žive direktno.

Što ste autentičniji i iskreniji jedni prema drugima, veće su šanse da dobijete ono što vam je potrebno za sreću pod zahtevnim vibracijama Ovna. Sve je u stvaranju jasnoće – za sebe i za druge. Ovo je takođe dobra prilika da se otvoreno pozabavite onim što vas možda muči neko vreme ili šta vam jednostavno više ne odgovara. Radi se o tome da ne pravimo veliku stvar oko toga, već da stavimo činjenice na sto.

City photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

Najmoćniji aspekt godine: JUPITER SEKSTIL PLUTON, 3. maj – Uspeh kroz pozitivne promene

Jupiter sekstil Pluton od 24. aprila do 13. maja donosi nalet rasta koji vam pomaže da pokrenete pozitivnu promenu u svom životu. U ovom periodu moguće je povećanje bogatstva, ili biste mogli pomoći drugoj osobi ili grupi ljudi. Takođe je moguće da vaš život transformiše osoba sa moći i uticaja.

Uran pruža pozitivna iznenađenja!

Polovinom nedelje, Uran može da preokrene stvari u vašem horoskopu. U astrologiji se zove planeta iznenađenja, i upravo to nam sada sprema: jedan ili drugi iznenađujući obrt. Pošto je Uran veoma pozitivan prema Marsu, možete se radovati iznenađenjima, jer će vam ona obogatiti svakodnevicu.

Uran je takođe veoma blizu Sunca sada. Tako će većina nas osetiti uticaj ovog snažnog aspekta prilično snažno i nefiltrirano. To je zato što je Sunce najjači planetarni uticaj.

Sunce u konjunkciji sa Uranom egzaktno u sredu na 14°47’ Bika, a aktivno od ponedeljka do subote, donosi uzbuđenje, pozitivne promene i veću ličnu slobodu. Trebalo bi da osetite snažnu želju da se oslobodite rutine, radeći nešto potpuno drugačije od vaših normalnih aktivnosti. Fleksibilnost i otvorenost donose prijatna iznenađenja i uzbudljiva iskustva.

U ovoj fazi Urana važno je ne planirati previše unapred, jer bi na kraju ipak ispalo drugačije. Što ste fleksibilniji u reagovanju na promene i što ste otvoreniji za drugačiju tačku gledišta, bolje ćete se snaći u drugoj polovini nedelje.

Mars sekstil Uran od 1. do 7. maja čini vas avanturističkijim, spontanijim i nezavisnijim. Imate inicijativu, motivaciju i inspiraciju da započnete nove projekte. Povećano samopouzdanje, snaga i intuicija čine ovo odličnim vremenom za preuzimanje rizika.

Merkur sekstil Venera od ponedeljka do nedelje donosi šarm i uglađen stil komunikacije čineći ovo doba ljubavi, prijateljstva i diplomatije. Možete okupljati ljude i podsticati saradnju. Ovo je dobar period za pronalaženje mirnog rešenja za sporove i rušenje svih prepreka napretku. Odlično za slanje ljubavnih poruka i slatko čavrljanje. Aspekt je na vrhuncu u petak.

Sunce i Mars deluju kao pojačanje snage!

Za vikend nas planete daruju još jednom. Sunce sekstil Mars od 27. aprila do 16. maja donosi samopouzdanje, snagu i hrabrost. Dve planete moći, Sunce i Mars, pale jedna drugu, čineći ih još moćnijim. Ovo nam daje dodatnu snagu i takođe pokreće naše samopouzdanje. Sada čak i posebno teške stvari mogu lakše uspeti. Jednostavno zato što čvrsto verujete u sebe i u uspeh.

Zemljani znaci Bik, Devica i Jarac, kao i vodeni znaci Rak, Škorpija i Ribe, posebno će jasno osetiti ove pozitivne vibracije Sunca i Marsa. Sledeće važi za sve horoskopske znake: veća je verovatnoća da će se opuštanje naći tokom vikenda kada su telo i um izazvani, a ne samo ležanje na kauču.

Vaš seksualni nagon će biti jak i drugi će vas smatrati seksualno privlačnijim nego inače. Program slobodnog vremena treba da sadrži aktivne trenutke kao što su manji poduhvati ili sportske aktivnosti.

Za sam kraj nedelje, prva četvrt Meseca na 18°23’ Lava na 150° (inkonjunkcija) sa Marsom izaziva emocionalnu iritaciju koja može brzo eskalirati u emocionalni izliv. Mogli biste postati emocionalno vezani za stvari zbog kojih može biti teško biti racionalan i objektivan.

A sad prelazimo na prognoze za svaki znak i podznak!

People photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

OVAN

Ove nedelje ćete biti raspoloženiji, optimistični i okruženi ljudima koji su živahni i aktivni.

Uspećete da prevaziđete probleme na poslu i imaćete slobodnog vremena da posvetite planiranju svoje budućnosti. Novo poglavlje će uskoro početi u vašem životu.

Spremni ste da ciljate visoko i ostvarite svoje najdublje želje. Vaše samoizražavanje i proces razmišljanja su veoma favorizovani tokom ove nedelje.

U vašem ljubavnom životu očekuje se da će ova nedelja biti veoma prijatna. Imaćete priliku da se opustite i priđete svom partneru, razgovarate sa njim o svemu što vas muči i vratite harmoniju u vašu vezu. Znanje i iskustvo stečeno u prošlosti pomoći će vam da postavite nove temelje u svom ljubavnom životu.

Ako ste slobodni, imaćete vremena da shvatite šta tačno želite od svog života i da krenete za njim optimistično i pozitivno.

People photo created by marymarkevich - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BIK

Ova nedelja će vam doneti optimizam, energiju i pozitivne pomake u vašem životu, a vi ćete biti izvor energije.

Mnogo ste razmišljali i sada ste spremni da krenete u veliku avanturu koja će vam dati znanje i iskustvo. Ono što ste do sada naučili pomoći će vam da izbegnete zamke na fleksibilan način.

Vi ste u apsolutnom skladu sa unutrašnjim znanjem koje ste stekli tokom vremena. Ponašajte se organizovano i disciplinovano i znaćete šta da izbegavate i šta da sledite. Konačno ćete savladati prepreke i krenuti napred.

Vaše raspoloženje će biti izuzetno pozitivno. Vaš entuzijazam i optimizam će pozitivno uticati na vašu vezu. Vaš partner želi da podeli svoje brige sa vama kako bi se otarasio stresa.

Slušajte, podelite malo svog pozitivnog raspoloženja i atmosfera će postati mnogo bolja i svetlija. Takođe ćete moći da doživite neke lepe intimne trenutke.

BLIZANCI

Ova nedelja će biti veoma korisna za vaše akcije i planove.

Imaćete svu dinamiku i pozitivno razmišljanje koji su vam potrebni da preduzmete korake koji će vam pomoći da evoluirate.

Da li želite novi posao? Da li će vam prošlo iskustvo pomoći da donesete ispravne odluke? Da li se vaša veza suočava sa velikim preprekama? Konačno ste u mogućnosti da stvari sagledate realno, ali i sa razumevanjem, tako da na kraju možete savladati sve prepreke. Pronađite ono što vam smeta i promenite to.

U svom ljubavnom životu moći ćete da povratite svoje jasno razmišljanje i na najbolji način izrazite svoja osećanja svom partneru. Konačno vam se pruža prilika da izrazite stvari koje vas muče ili nerviraju, tako da možete ispraviti problematične tačke u vašoj vezi.

Ako ste slobodni, imaćete uspeha u novim poznanstvima, a korišćenje svojih komunikacijskih veština pomoći će vam da priđete osobi koja vas zanima.

RAK

Ova nedelja će vam pružiti neverovatne prilike da ispravite svoje greške iz prošlosti i postavite nove temelje u svom životu u svim oblastima do kojih vam je stalo.

Dozvolite sebi da krenete za avanturama i istražite nove horizonte. Osećate potrebu da proširite svoje granice i evoluirate kroz životna iskustva. U isto vreme, moći ćete da maksimalno iskoristite iskustvo koje ste do sada stekli u životu. Razmislite kroz šta ste prošli i šta želite da postignete i tada ćete moći bolje da organizujete svoje sledeće poteze, korak po korak. Vaše odluke će odrediti vašu nezavisnost.

Ova nedelja će doneti optimizam i pozitivne pomake u vašem ljubavnom životu. Osećaćete se prilično srećno i moći ćete da planirate svoje sledeće korake.

Ako ste slobodni, pravo je vreme da odlučite da li želite da budete posvećeni osobi do koje vam je stalo.

Ako ste ponovo u vezi, možda je došlo vreme da odlučite da preduzmete sledeći korak. Da li je vreme za veridbu ili čak brak? To bi sigurno upotpunilo vašu sreću.

Love photo created by lookstudio - www.freepik.com
Foto Freepik.com

LAV

Ova nedelja će vam pomoći da pokažete svoj potencijal i da se približite svojim ciljevima.

Pesimizam i nesigurnost ne spadaju u vaš život ovih dana. Stvari izgledaju svetlije i sa boljim izgledima. Ovo vam daje motivaciju koju tražite da postignete ono što vam je na umu. Da li želite da odete na dijetu, počnete da idete u teretanu, da se rešite loše navike, promenite neke stvari u vašoj vezi? Sada je vreme.

Ovo će biti zanimljiva nedelja za vaš ljubavni život. Erotizam će biti intenzivan jer proizilazi iz pozitivnog raspoloženja koje imate u sebi. Razgovarajte sa svojim partnerom i radite zajedno na pronalaženju rešenja za probleme koji ometaju vašu vezu.

U stanju ste da pokažete razumevanje i fleksibilnost, čineći situaciju mnogo lakšom. Doživite svaki trenutak i znajte da će unutrašnji mir koji osećate napuniti vaše baterije i učiniti da uživate u lepoti druženja.

People photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

DEVICA

Ova nedelja će vam dati podsticaj koji vam je potreban u životu kako biste konačno mogli da doživite razvoj događaja o kome sanjate.

Imaćete dovoljno dinamike, energije i volje da napredujete i stoga ćete moći da rešite teške probleme koji su vas pritiskali. Vaši poslovi se više neće odlagati i konačno ćete videti kako se razvijaju ka željenom rezultatu.

Napravićete nove planove putovanja sa ciljem da proširite svoj posao i ličnost. Organizujte svoju dnevnu rutinu malo bolje kako biste kontrolisali i minimizirali svoju anksioznost.

Bićete dobro raspoloženi ove nedelje, sa ljubavlju i romantikom u vazduhu. Osećaćete potrebu da ponudite zadovoljstvo i podršku svom partneru i to će učiniti raspoloženje između vas toplim i nejasnim.

Osetićete da vam otpor i razdražljivost popuštaju i ustupaju mesto razumevanju i fleksibilnosti. Imaćete priliku da se izrazite sa više samopouzdanja i da sa većom lakoćom prenesete svoje emocije.

Dakle, ako ste slobodni, moći ćete da priđete i šarmirate osobu koja vas zanima.

VAGA

Vreme je da donesete sopstvene odluke i duboko zaronite u avanturu zvanu život.

Pravo je vreme da iskusite nove stvari ili da preuzmete nove odgovornosti. Štaviše, sada možete započeti nešto novo sa budućnošću. Optimistični ste i spontani, a to vas udaljava od rutine i budi nadu za svoje planove.

Vaša potreba za uspehom neće vam dozvoliti da gubite vreme. Maksimalno ćete iskoristiti svaki minut, ne samo da biste postigli ono što želite, već i da biste uštedeli vreme za svoja lična zadovoljstva.

U svom ljubavnom životu, imaćete priliku da priđete svom partneru i smislite nove načine da mu pružite radost i zadovoljstvo koje traže. Stvarate pozitivno raspoloženje koje će vam omogućiti da se opustite i uživate jedni u drugima.

Takođe ste u stanju da razumete koliko je važno da vaš partner može da funkcioniše i postoji samostalno u vezi. Ovo će delovati na umirujući način i pružiće vam više kvalitetnog zajedničkog vremena.

Pattern photo created by Kireyonok_Yuliya - www.freepik.com
Foto Freepik.com

ŠKORPIJA

Verujte svojim instinktima i improvizujte.

Ovog meseca ćete moći da proširite svoje ideje i da se odvojite od sadašnjosti. Možda želite da stavite tačku na situacije koje više nemaju život ili budućnost u sebi.

Ne gubite vreme na stvari koje vas neće dalje odvesti. Ciljajte visoko i nastavite da se borite da stignete tamo. I dalje možete postići promene o kojima sanjate, ako dobro iskoristite svoje životno iskustvo.

Ova nedelja je znak upozorenja koji vam govori da će evolucija u vašem ljubavnom životu doći kroz svest i znanje. Vaša veza ne može evoluirati ako insistirate na ograničavanju i gušenju partnera. Dajte im slobodu da odlučuju i deluju kako žele, i videćete da se vaš odnos poboljšava u kvalitetu.

Istovremeno, imaćete priliku da sa svojim partnerom podelite dugoročne planove.

Flower photo created by prostooleh - www.freepik.com
Foto Freepik.com

STRELAC

Pred vama je dinamična i naporna nedelja.

Ako nešto nema vidljivu budućnost, smisao ili energiju, morate to okončati i eliminisati iz svog života.

Neka vas vaš um vodi. Organizujte svoj život i putovanja na posao, nosite se sa labavim stvarima iz prošlosti i nastavite, oslobođeni strahova i nesigurnosti. Krajem nedelje komunikacija i samoizražavanje se konačno vraćaju.

Sjajno ćete se provesti sa svojim partnerom, deleći sa njim svoje misli i ideje. Vaša spontanost i pozitivna energija daće optimističniji dodir vašoj vezi. Ponašaćete se i izražavati se na glasan način, ali uvek u dodiru sa stvarnošću. Vaša veza dobija kvalitet i suštinu.

Ako ste slobodni, vaše komunikacijske veštine vas približavaju objektu vaše želje, pomažući vam da ga šarmirate.

House photo created by master1305 - www.freepik.com
Foto Freepik.com

JARAC

Izgleda da je ova nedelja posvećena vama!

Više ne možete pobeći od samosvesti i zanemariti ono što ste naučili iz svojih iskustava. Lekcije kojima vas je život naučio imaju smisla i određuju vaše izbore.

Ne možete zanemariti ono što ste iskusili ili opasnosti koje vam predstoje. Možete napraviti promene o kojima sanjate, sve dok imate strogu disciplinu i organizaciju.

U ljubavnom životu ćete više vremena provoditi sa partnerom, izražavajući svoja osećanja i uveravajući ih. Shvatate da je vaša bolja polovina važnija od svega, ali da biste živeli zajedno, svako mora da bude nezavisan u vezi.

Poštujte njihove želje i pobrinite se da im dokažete da ste zreli i spremni da napravite korak dalje.

Travel photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

VODOLIJA

Ova nedelja vam pruža priliku da redefinišete činjenice u svom životu i zamislite budućnost koja će odgovarati vašim ciljevima.

Postavićete ciljeve i postići ih. Imate spontanost i dobro raspoloženje koje vas može odvesti gde god treba, pune svesti i znanja. Ono što ste do sada iskusili nije bilo slučajno. Iskoristite svaku životnu lekciju mudro, ako želite da vidite kako vaš život napreduje.

Sveukupno pozitivno i optimistično raspoloženje ove nedelje postaće idealna pozadina za skladan i veoma zadovoljavajući ljubavni život. Dobro ste, osećate se dobro i sa optimizmom očekujete budućnost.

Ako se tome radujete zajedno sa svojim partnerom, onda ste verovatno pronašli pravu osobu sa kojom ćete biti. Nemojte odlagati da vaša veza bude formalna ili da napravite ozbiljan korak napred.

RIBE

Ova nedelja vam donosi optimizam i dobre izglede.

Imaćete priliku da počnete iznova, pa pustite da snovi usmere vaše buduće planove i izbore. Ponovo izgradite oblasti svog života kojima je to potrebno i primenite raspored koji će vas dovesti do vašeg cilja, korak po korak.

Tokom vikenda ćete se lepo provesti i videti kako vam se snovi ostvaruju.

Vaš ljubavni život će se ovih dana veoma dobro razvijati. U vašem umu postoji intenzivna turbulencija i to vas tera da razmislite o onome što se do sada dogodilo, prepoznate svoje greške i pristupite partneru sa razumevanjem i pomirljivim raspoloženjem.

Ako ste slobodni, vikend će vam na jedinstven način ostvariti san. Budite otvoreni za nove izazove.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.