Pred vama je nedeljni horoskop za narednu sedmicu!

Samo što Sunce uđe u vatrenog Ovna, prvi znak zodijaka, i time otpočne novu astrološku godinu (Srećna Nova astrološka godina!), formiraće se pun Mesec u Vagi, na prvom, najsnažnijem stepenu, što je prvi stepen bilo kog kardinalnog znaka.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Tom prilikom, Sunce će biti u konjunkciji sa Hironom, a Mesec, logično, u opoziciji. Merkur je i dalje retrogradan, do 28. marta, međutim, praviće lepe sekstile sa Marsom u Biku i Saturnom u Jarcu.

Pročitajte i ovo: Retrogradni Merkur u Ribama kroz sve kuće zodijaka – mart 2019. godine

U sredu Mars pravi moćan zemljani trigon sa Saturnom. Venera se daje u akciju (kvadrat) sa Marsom i miroljubivi sekstil sa Jupiterom u Strelcu.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znate o Uranu u Biku, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Lepu nedelju vam želimo! A sad prelazimo na svaki znak zodijaka pojedinačno. Čitajte i za podznak!

Ovan

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Ovo upozorenje treba da shvatite ozbiljno, jer će biti prisutna tendencija da trošite novac na stvari u kojima uživate. Može se reći da ste trenutno u fazi borbe za udobnost.

Pročitajte i ovo: Na kakve muškarce su slabe jake žene?!

Vaš vladar Mars biće u nepovoljnom aspektu sa Venerom u Vodoliji. Ovo jeste prilika za strast i osvajanje, ali i konflikte u vezama i odnosima. Budite tolerantniji.

Photo by Dani Vivanco on Unsplash

Bik

Pročitajte i ovo: Umetnost pijenja vode – kako da pravilno hidriramo svoje telo

Okolnosti će vas ubrzavati, a vi to nikako ne podnosite. Ne ulazite u finansijske rizike i odložite novčane odluke za neki bolji period. Ljudi, ali i situacije, činiće vas napetijim i nervoznijim. Pazite da godinama ugašeni vuklan u vama ne bi narednih dana eksplodirao.

Pročitajte i ovo: Kako da se pravilno hranimo tokom proleća

Postoji tendencija da budete grublji i agresivniji nego što je to uobičajeno. Udahnite duboko pre nego što odreagujete. Ljutnja i bes mogu samo ugroziti partnerske odnose.

Blizanci

Greške su moguće zbog lošije koncentracije i gubitka mentalnog fokusa. Sada se najlakše gube važne stvari, dokumenti, kartice, folderi. Mnogo toga može nestati pod čudnim okolnostima.

Pročitajte i ovo: Šta je, zapravo, kafa bez kofeina?

Međutim, naredni dani su povoljni za istraživanje nekih tema iz prošlosti. Možete lakše doći do odgovora koji su bili skriveni u prošlosti. Oslanjajte se zbog toga na istraživački ili detektivski um. Nemojte se bojati i da zagrebete dublje u slojeve podsvesti.

Pročitajte i ovo: Jednostavni recepti za domaće napitke za detoksikaciju

Budite komunikativni, ali imajte i zadršku, jer se sada, ipak, reči ne bacaju uzalud. Svaka reč ili tema mora imati suštinsku pozadinu.

Photo by Gozha Net on Unsplash

Rak

Pročitajte i ovo: Pet različitih vrsta keto dijeta

Nije vam jasno koji pravac da zauzmete. Neki pripadnici vašeg znaka mogu osetiti pad energije. Mogućnost konflikta sa prijateljem zbog novca ili neke teme koja se tiče materijalnih vrednosti.

Pročitajte i ovo: Emotivno prejedanje

Budite poželjni za partnera i ne zaboravite na seks. Neki pripadnici vašeg znaka očekuju pozitivan poslovni odgovor. Imate šansu da dobijete podršku i pomoć kolega. Budite aktivniji na društvenim mrežama.

Lav

Imaćete želju da radikalizujete načine svoje borbe za ostvarenje ciljeva. Zbog toga možete lako ući u sukob sa onima koji su moćni ili se po hijerarhiji nalaze iznad vas.

Pročitajte i ovo: Zašto je dobro da jedemo čokoladu?

Postajete nervozni u iščekivanju i delovanju, čime možete ugrozitit već postojeći položaj. Budite manje tvrdoglavi, a više fleksibilni.

Pročitajte i ovo: Trodnevna dijeta za lifting lica i eliminaciju toksina iz kože

Odnos sa partnerom može biti zategnut, jer ste i tu spremniji da pokažete neki oblik emotivne nezavisnosti. Nemojte samo dozvoliti da vas ljudi stavljaju pod pritisak, jer onda može doći do pucanja. Budite svoji, ali opet nemojte dozvoliti da preterani bunt ugrozi vaš položaj, kao i odnos sa partnerom.

Photo by Michael Held on Unsplash

Devica

Stoga, posebno budite pažljivi u poslu, svakodnevnim obavezama, kao i sa kolegama. Na svim ovim poljima neće ići onako kako planirate i očekujete. Još uvek nije vreme za važnija poslovna putovanja. Proverite i ispitajte još jednom poslovnu strategiju.

Pročitajte i ovo: Što više jedete ove namirnice više mršavite

Potrebno je da bude sve precizno odrađeno. Zaštitite se alternativnim ili rezervnim planom. Komunikacija sa partnerom može biti zadovoljavajuća, ali, ipak, važnija zajednička pitanja još malo odložite.

Pročitajte i ovo: Sve čari Adamski dijete

Nemojte se plašiti da budete kreativniji, a manje da robujete nekim starim navikama. Ne igrajte na sreću i ne bacajte kocku.

Photo by Ugur Peker on Unsplash

Vaga

Pročitajte i ovo: Venčanje definitivno menja vaš partnerski odnos – kako i zašto

Postoji mogućnost kratkih i strastvenih avantura. Oni koji su već u vezama osećaju potrebu za nekim promenama. Ovo može uneti napetost i nervozu u odnos sa partnerom. Razmislite šta je to čime možete osvežiti vezu.

Pročitajte i ovo: Seksualno obrazovanje – bezobrazno zabavna serija o seksualnom sazrevanju

Ako započnete novu vezu u narednim danima, verovatno neće biti stabilna i biće kratkog daha. Ne dozvolite da ispustite jedno od vašeg glavnog oružija – diplomatičnost!

Photo by Federico on Unsplash

Škorpija

Preispitajte sebe, jer ste možda previše kritični, čak i tamo gde kritici nema mesta. Neki pripadnici vašeg znaka biće u fazi “napad je najbolja odbrana”.

Pročitajte i ovo: Tajna seksualne želje u dugim vezama

Narednih dana bićete impulsivni i nagli sa željom za dokazivanjem. Sa ovakvim ponašanjem možete ugroziti mir i sklad na svim poljima. U svakom slučaju, nije vreme za dugoročna planiranja u partnerskim odnosima, ali ni za stabilizaciju.

Pročitajte i ovo: Sve o podmlađivanju vrata – da li ste kandidat i kad treba početi

Mogućnost prepirke sa ženskim članom porodice. Pokušajte da budete više strpljivi i nemojte pogoršavati već zategnutu situaciju.

Photo by Pete Bellis on Unsplash

Strelac

Detalji vam i dalje izmiču i tu se krije opasnost, kako ne biste napravili grešku. Još nije vreme za obećanja i zato imajte zadršku. Ne dozvolite da vas preterani optimizam udalji od realnosti i stvarnih mogućnosti.

Pročitajte i ovo: PRP – vampirski tretman – u prevenciji i regeneraciji kože

Možete imati prijatne i slučajne susrete na mestima gde to najmanje očekujete.

I dalje ste u fazi kada ćete biti u stanju više da potrošite nego što zaradite. Zbog toga se preporučuje štednja, a i zaboravite još za neko vreme sve ono u čemu uživate, a što se plaća novcem.

Pročitajte i ovo: Botoks briše bore sa lica

Porodični razgovori još ne mogu da urode plodom, jer još uvek nema razumevanja.

Photo by Caleb George on Unsplash

Jarac

Možete obnoviti i starije poslovne kontakte i nastaviti tamo gde ste bili stali. Vreme je da priuštite sebi nešto u čemu uživate i otvorite novčanik. Lepa stvar može vas oraspoložiti u iščekivanju proleća.

Pročitajte i ovo: Mezoterapija i primena koktela u cilju prevencije, podmlađivanja i regeneracije kože

Ako nešto i krene mimo plana, dočekaćete se na nogama. Neki pripadnici vašeg znaka mogu imati manje probleme na kraćim putovanjima. Proverite dobro sve isprave, karte, kao i plan puta. Ako ste trenutno na distanci sa partnerom ili u svađi – partner očekuje da se prvi javite.

Pročitajte i ovo: Prevencija starenja i regeneracija kože

Photo by Lea Khreiss on Unsplash

Vodolija

Uzdržite se narednih dana od kupovine. Može se desiti da dobijete nešto što niste naručili ili da ono što kupite bude neispravno ili oštećeno.

Pročitajte i ovo: Kratka istorija Đotiša – vedske astrologije

Fokusirajte se na ljubavni život. Osmehom, šarmom i ljubavlju možete privući pažnju na sebe. Što se više budete osmehivali, više će vam se otvarati vrata. Budite aktivniji u druženju sa prijateljima i izlazite na zanimljiva mesta, jer su mogući lepi susreti i poznastva.

Pročitajte i ovo: Sve što treba da znamo o ishrani tokom posta

U porodičnom okruženju može biti napeto, pa je to još jedan razlog da više izlazite i budete okruženi prijateljima i ljudima.

Photo by 小胖 车 on Unsplash

Ribe

Nije trenutak za velike odluke, ali ćete teško zaustaviti i misli koje mogu biti opterećujuće. Ako želite više uživanja i radosnih trenutaka, onda ne pričajte nikom šta radite i gde idete.

Pročitajte i ovo: Aspekti tranzitnog Urana u Biku na natalne planete, od 15. maja 2018. do 26. maja 2026. godine

Što je više skrivenja, veća je i mogućnost da vam bude lepo. Za neke pripadnike vašeg znaka nije još trenutak da otvoreno pokažu svoje emocije. Ovo može ukazivati i na dozu stidljivosti u narednim danima.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Riba, u natalu i tranzitu

Ako želite da se izborite za svoje stavove i mišljenje, morate biti hrabriji.

Mogućnost hakerskog napada na vaš profil. Krajem nedelje se fokusirajte na finansije. Neki će imati iznenadni i neočekivani priliv novca.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.