Sunčev polusekstil Plutona od nedelje do utorka daje vam više pokreta i volje da postignete svoje ciljeve. Takođe vam pomaže da transformišete psihološki ekstremne tendencije, kao što su opsesija i kompulsije, u konstruktivniju odlučnost.

Venerina inkonjunkcija sa retrogradnim Marsom u Blizancima od nedelje do utorka može otežati kontrolu nad svojim osećanjima i otežati reagovanje bez emocija. Možda imate pomešana osećanja, čak i prema dobrim prijateljima. Dakle, burne veze su moguće, ali će barem vaša strast biti cenjena.

U utorak, 20. decembra, dešava se velika promena na nebu. Planeta srećnih okolnosti i najveći benefik zodijaka menja znak – Jupiter definitivno napušta Ribe, gde ga neće biti u narednih 12 godina, i ulazi u vatrenog Ovna u kojem je prošlog leta već boravio izvesno vreme tako da ovo i nije neka naročita promena. U suštini, više je nastavak započetog. Krucijalna procena za Jupiter desiće se krajem maja 2023., kada Jupiter bude opet promenio znak, to jest, kada bude prešao u Bika u kojem će ostati sve do maja 2024.

Ovnove očekuje sastanak sa srećom na brzaka u prvoj polovini naredne godine.

Više o uticaju Jupitera iz znaka Ovna pročitajte u dole navedenim člancima.

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U OVNU utiča na vaš horoskopski znak i podznak (OVAN – DEVICA)

Pročitajte i ovo: Kako JUPITER U OVNU utiče na vaš horoskopski znak i podznak (VAGA – RIBE)

Image by pvproductions on Freepik
Image by pvproductions on Freepik.com

U sredu, 21. decembra, Sunce menja znak, napušta vatrenog Strelca i ulazi u Jarca – počinje zima duga i hladna.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON NEPTUN, bezgranična i bajkovita ljubav koja snove pretvara u stvarnost

Sunce u kvadratu Jupitera od ponedeljka do petka će verovatno učiniti da se osećate samopouzdano, ponosno, srećno i optimistično. Sreća i uspeh su mogući, ali preterano samopouzdanje i višak mogu dovesti do gubitka i sramote. Poštovanje, umerenost i samodisciplina su potrebni u ovom periodu. Ne preuzimajte previše projekata odjednom, jer bi to uzalud trošilo vašu energiju i nikuda ne biste žurili.

Pročitajte i ovo: VENERA TRIGON JUPITER, ljubav, pokloni, komplimenti i dobra ulaganja

Venera u trigonu sa retrogradnim Uranom od utorka do petka donosi želju da probate nešto novo, i trebalo bi da imate više slobode da izađete i idete. Ovo je uzbudljivo vreme za vaš društveni život, ljubavni život, a možda i vaše finansije. Električna ili čudna vrsta privlačnosti je dobar znak za zabavljanje. Neko ko novi ulazi u vaš život verovatno bi bio veoma drugačiji, stimulativan i otvoren.

Christmas photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto by gpointstudio – www.freepik.com

U petak, 23. decembra, na nebu će se zasijati tanka kiflica, tačno u 11:16 časova pojaviće se decembarski Mlad Mesec na 01°33’ Jarca, i to, u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Spikulum na 01°08’ Jarca. To daje sklonost ka depresiji i prilično morbidan pogled na religiju. Mlad Mesec je takođe u kvadratu sa Jupiterom i u konjunkciji sa asteroidom Higeja, koji je povezan sa zdravljem, čistoćom i sanitarnim uslovima.

Pročitajte i ovo: MERKUR SEKSTIL NEPTUN, osetljiva čula i duhovna otvorenost

Merkur u polusekstilu sa Saturnom od četvrtka do subote donosi ozbiljno razmišljanje plus dobru koncentraciju, pamćenje i organizacione veštine. Sa fokusiranim umom, možete videti kako se planovi velikih razmera ostvaruju. Povećana mentalna čvrstina pomaže vam da donesete važne odluke i da se nosite sa teškim pitanjima.

Pročitajte i ovo: SADE SATI – Sedmogodišnji tranzit Saturna preko Meseca

Merkurov sekstil Neptuna od 22. decembra do 4. januara čini vas izuzetno osetljivim na sve vibracione energije. Vaše intuitivne sposobnosti i psihički utisci su prednost za vašu komunikaciju i odnose. Prijateljstva će biti poboljšana većim saosećanjem i neverbalnim razumevanjem. Ovo je dobro vreme za umetnički i kreativni rad, od pevanja do pisanja.

A sad prelazimo na nedeljne astrološke prognoze za svaki znak zodijaka. Kao i obično, napominjem da čitate horoskop i za podznak, kako biste stekli što bolju sliku o tome šta su vam planete zakuvale.

Pročitajte i ovo: SUNCE U KONJUNKCIJI SA VENEROM, oličenje ljubavi, šarma i lepote

I ponavljam, nije sve do planeta, do nas je. Napravite vi korak, dva da svemir zna na koju stranu da pogura planete.

Srećno!

Background photo created by pvproductions - www.freepik.com
Foto by pvproductions – www.freepik.com

OVAN

Od ponedeljka do srede donosi sposobnost da se izvrši velika moć i uticaj na druge ljude. Ovo može biti posebno korisno u postizanju vaših ciljeva, a na mnoge ljude to može pozitivno uticati. Svesna svest o svojoj moći i uticaju znači da možete biti tiho zadovoljni i ponosni na svoja dostignuća, ali ne egoistični ili hvalisavi. Takođe bi trebalo da imate dobre odnose sa ljudima od moći i uticaja. Ovo je dobro vreme za otkrivanje tajni, istraživanje i sticanje dubljeg razumevanja misterioznih ili okultnih tema.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje donosi ozbiljno raspoloženje sa dobrom koncentracijom i pažnjom na detalje. Uradićete stvari uredno, bez grešaka i na vreme. Dakle, ovo je dobro vreme za učenje, donošenje važnih odluka, pregovore, dugoročno planiranje i potpisivanje ugovora, posebno onih koji se odnose na nekretnine i akcije. Takođe možete biti sigurni u preuzimanje obaveza. Nova prijateljstva i partnerstva treba da budu trajna i pouzdana.

Winter photo created by freepik - www.freepik.com
Foto Freepik.com

BIK

Od ponedeljka do četvrtka je odlično vreme za romantiku i druženje. Savršena mešavina seksualnosti i naklonosti čini da izgledate i osećate se seksi. Ova ravnoteža takođe znači da ste spremni da date i primite ljubav i obožavanje. Možete biti samouvereni i samopouzdani u potrazi za svojim željama, a da ne budete previše jaki. Ovo je takođe dobar trenutak za samopromociju i pokretanje projekta kućnog ljubimca.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje je dobro vreme za opuštanje, kreativnost, komunikaciju i duhovne potrage. Vaše reči postaju umirujuće i mogu biti lekovite za druge. Sva vaša čula postaju akutna, što vam omogućava da pokupite mnogo dodatnih informacija putem intuicije. Možete dobiti duhovne informacije kroz snove, meditaciju ili duhovne vodiče. Odnosi će imati koristi od vaše saosećajnije i duhovne prirode.

Christmas photo created by gpointstudio - www.freepik.com
Foto by gpointstudio, Freepik.com

BLIZANCI

Ponedeljak i utorak donose potencijal za bes, nedostatak samokontrole i impulsivnost. Povećana seksualna želja i takmičarski niz mogu izazvati napetost u zategnutoj vezi. Ako izlazite, ne bi trebalo da snižavate svoje standarde ili da se izlažete riziku zbog svoje nestrpljive požude. Međutim, možete deliti ljubav u zdravoj vezi kroz uzbudljiviju seksualnu aktivnost.

Pročitajte i ovo: OVAN Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BIK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: BLIZANCI Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od srede do nedelje je dobro vreme za početak novog kursa, studija kako biste poboljšali izglede za karijeru. Ovo je takođe odličan trenutak da se prijavite za novi posao ili zatražite unapređenje ili povećanje plate. Nadređeni će primetiti vaš entuzijazam i samopouzdanje. Samozapošljavanje je sada druga opcija. Iskustvo i lepa sećanja, zajedno sa višom samosvesnošću, daju retku priliku da se pronađe duhovni mir, prihvatanje i mudrost.

RAK

Od ponedeljka do srede, povećana potreba za uspehom čini da se osećate odlučnije i svrsishodnije nego obično da postignete svoje ciljeve. Sve opsesivne ili kompulsivne sklonosti koje imate mogu se iskoristiti za obavljanje teškog zadatka. Povećani nivo privlačnosti može biti seksualan i takođe vam daje ogroman uticaj na druge ljude. Ova povećana moć će vam koristiti ako je ne zloupotrebite.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, očaravajuća privlačnost može lako da vas učini u centru pažnje. Glatka i nepreteća komunikacija olakšava ubeđivanje drugih, a ovo je odličan trenutak za traženje usluga. Takođe možete efikasno komunicirati na neverbalnom nivou. Povećana osetljivost na vibracionu energiju čini ovo odličnim vremenom za rad na bilo čemu što uključuje harmoniju, poput poezije, muzike i plesa.

LAV

Od ponedeljka do srede donosi takvu magnetnu privlačnost da možete uticati na druge ljude bez pokušaja. Možete iskoristiti ovu povećanu moć da se pokrenete do izuzetnih dostignuća. Tome pomaže ogroman nagon i odlučnost podstaknuti dubokom željom da napravite nešto od sebe. Ovo je odlično vreme za transformaciju psihološki ekstremnih tendencija, kao što su opsesija i kompulsije, u konstruktivniju odlučnost.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, trebalo bi da budete više strastveni i entuzijastični za posao i igru. Kompetitivni, ali kooperativan stav čini pobedu lakom. Uspeh i popularnost su rezultat vaše tople, harizmatične i smele energije. Ovo je posebno dobro vreme za zabavljanje, poboljšanje odnosa i zalaganje za sebe i svoje voljene. Imaćete poštovanje i podršku skoro svih jer će ceniti vaš nagon, inicijativu i hrabrost.

Christmas photo created by kaboompics - www.freepik.com
Foto by kaboompics, Freepik.com

DEVICA

Od ponedeljka do petka donosi pozitivne promene i uzbuđenje uz ljubav, novac ili oboje. Nova romansa je moguća, posebno sa internet zabavljanjem. Ovo je dobro vreme za impulsivnu kupovinu mode, kozmetike i nakita. Sada je lako iskoristiti vaš kreativni talenat i možete razviti svoj jedinstveni stil. Iznenađenja mogu doći od pozivnica, poklona, komplimenata ili radoznalih i čudnih ponuda.

Pročitajte i ovo: RAK Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: LAV Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: DEVICA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja, povećana percepcija i osetljivost vam omogućavaju da vidite širu sliku i da vas ne ometaju manje tačke. Zatim možete podeliti svoje ideje ili teorije sa mnogim ljudima na lako razumljiv i privlačan način. Vaše maštovite, intuitivne i kreativne veštine su poboljšane, što ovo čini dobrim vremenom za duhovne prakse, sanjanje, umetnička dela, kreativno pisanje, poeziju, pevanje i ples.

VAGA

Od ponedeljka do petka je odličan za samopromociju i intimne odnose zbog povećanog samopouzdanja, hrabrosti, seksualnog magnetizma i fizičke privlačnosti. Ako izlazite, možete pobediti svaku prirodnu stidljivost koju ćete možda morati da probijete led i ostavite odličan prvi utisak. Ako se osećate avanturističkijim, možete pomeriti granice i probati nešto novo sa voljnim partnerom.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose jasno razmišljanje i dobru koncentraciju, što ovo čini dobrim vremenom za naporan ili detaljan mentalni rad. Možete učiti, polagati ispite ili se prijaviti za kredit ili posao. Možete videti kako se manji delovi uklapaju u širu sliku. Dakle, ovo je takođe dobar trenutak za pravljenje dugoročnih planova i organizovanje bilo čega, od vaših kuhinjskih fioka do poslovnog predloga. Bićete praktični, efikasni i temeljni.

ŠKORPIJA

Od ponedeljka do petka donosi dodatnu ličnu slobodu da uživate u više druženja. Pozitivna promena u vašem ljubavnom životu mogla bi da dovede do ljubavi na prvi pogled i uzbudljive nove romanse. Vaš partner bi trebao biti voljan da vam pomogne da istražite svoje neobičnije i čudnije seksualne želje. Kreativna otkrića mogu vam pomoći da razvijete svoj umetnički ili muzički potencijal i pronađete svoj jedinstveni stil. Ovo je dobar trenutak za eksperimentisanje sa novom frizurom, odećom i dodacima.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja donose osećajnost, intuiciju, kreativnost i maštu. Vaše misli i komunikacije se okreću duhovnim temama, misterijama, okultizmu i tajnama. Vredan uvid se može steći kroz meditaciju, sanjanje i psihičku percepciju. Možete da podelite ove uvide kroz saosećajne reči podrške i nesebične reči. Ovo je dobro vreme za gledanje filmova, slušanje muzike i generalno opuštanje.

STRELAC

Od ponedeljka do srede donose se prilike za uspeh, sreću i povećanu sreću. Ali takođe daje sklonost ka pohlepi, hvalisavi i preteranosti. Uzimanje sreće zdravo za gotovo bi najverovatnije rezultiralo gubitkom, sramotom i snižavanjem samopoštovanja. Ispitivanje vašeg ponašanja i motiva daje vam priliku za lični i duhovni rast.

Pročitajte i ovo: VAGA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: STRELAC Godišnji horoskop 2023. – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje donosi kritičko razmišljanje, idealno za ozbiljan ili izazovan mentalni rad. Ovo je dobro vreme za stvari koje zahtevaju trajnu koncentraciju, strpljenje i zdravo rasuđivanje. Tako možete sa sigurnošću da se bavite poslovima, papirologijom, učenjem i ispitima. Pristup zdravog razuma, pažnja posvećena detaljima i dugoročni izgled čine ovo idealnim vremenom za postavljanje dugoročnih planova.

JARAC

Od ponedeljka do petka donosi zabavu i uzbuđenje u vaš društveni i ljubavni život. Svoju ljubavnu prirodu ćete izraziti njuhom koji se može manifestovati kao jedinstveni modni stil. Vaši prikazi će privući podjednako interesantne i željne ljude, spremne da preuzmu rizik i vide kuda ide. Ovaj nedostatak inhibicije je posebno koristan ako ste prirodno stidljivi. Ovo je odlično vreme da steknete nove prijatelje i ljubavnike.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Subota i nedelja, vaša čula postaju akutna, što vas čini izuzetno osetljivim na svu energiju vibracija. Vaše intuitivne sposobnosti i psihički utisci su prednost za vašu komunikaciju i odnose. Drugi bi trebalo da vole da se motaju oko vas jer ćete znati kada se osećaju loše, tako da možete biti saosećajni kada drugi nisu. Ovo je dobro vreme za umetnički i kreativni rad, od pevanja do pisanja.

VODOLIJA

Od ponedeljka do četvrtka donosi intenzivna i duboka iskustva. Imaćete veću moć i uticaj na svoj život, događaje u vašem životu i ljude oko vas. Odnosi sa ljudima na pozicijama moći i autoriteta, velikim organizacijama i kompanijama treba da idu dobro. Više samopoštovanje vam pomaže da ostavite veliki utisak na nadređene. Lični i profesionalni problemi se takođe mogu lakše rešiti.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od petka do nedelje, osećaj mira i opšteg blagostanja pomaže da većina oblasti života teče glatko. Vaš profesionalni život treba da bude uravnotežen sa vašim privatnim životom kako bi ovo bilo vreme harmonije i uspeha. Ovo je odlično vreme za sklapanje novih prijatelja i poboljšanje odnosa sa postojećim prijateljima, partnerima i porodicom. Snažna žena može imati važan uticaj u vašem životu za pomoć i savet.

RIBE

Od ponedeljka do srede, verovatno ćete se osećati samouvereno, ponosno, srećno i optimistično. Sreća i uspeh su mogući, ali preterano samopouzdanje i višak mogu dovesti do gubitka i sramote. Ovo je vreme za poštovanje, umerenost i samodisciplinu. Ne preuzimajte previše projekata odjednom, jer bi to uzalud trošilo vašu energiju i nikuda ne biste žurili. Zabavite se, ali nemojte se previše zabavljati.

Pročitajte i ovo: JARAC Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: VODOLIJA Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Pročitajte i ovo: RIBE Godišnji horoskop 2023 – Čitaj i za podznak!

Od četvrtka do nedelje, možda ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme, što će vam pomoći na novom putu napred. Stvari će samo izgledati kao da će vas kliknuti i možda ćete postati centar pažnje. Moguća je nova karmička veza sa nekim ko vam olakšava duhovni rast. Možda osećate da niste sami i da idete u pravom smeru da ispunite svoju sudbinu. Samo budite sigurni da se svesno trudite jer ćete možda osećati da će sve jednostavno doći na svoje mesto.