Mars u Vodoliji ostaje ceo septembar, i to, u nepovoljnom aspektu, kvadratu, sa Uranom u Biku.

Probajte da se setite kakve ste probleme imali u maju mesecu, jer možete dobiti šansu da ih sad rešite. Nestrpljenje i tvrdoglavost mogu komplikovati odnose. Želja za nezavisnim aktivnostima i „sve mogu sam“ dodatno će komplikovati već napetu situaciju.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Ovo su gubici, ali i sukobi zbog materijaknih dobara, finansijske situacije, kao i riskantnih novčanih aktivnosti. I dalje postoje opasnosti od mašina, električnih uređaja, visine, struje, alata, kao i povreda ili iznenadnih situacija na radu.

Brzi pokreti, impulsivnost, napetost, nervoza, uzbuđenje i nepažnja dovode do povreda.

Sunce i Merkur narednih dana menjaju znak i ulaze u Vagu gde ih očekuje napet aspekt (kvadrat) sa Saturnom u Jarcu.


Pročitajte i ovo: Negativna strana Venere u Škorpiji


Kvadratura Sunca u Vagi i Saturna u Jarcu zahteva ozbiljniju analizu incijativa i odnosa, kako bi se utvdilo koliko su vaši interesi u skladu sa interesima vašeg partnera. Potrebno je pronaći rešenje koje će biti prihvatljivo za obe strane.

Foto Brooke Cagle

Merkur u Vagi u kvadratu sa Saturnom u Jarcu

Aspekt je aktivan od 20. do 25. septembra.

Ovaj aspekt otežava komunikaciju, tako da ćete nailaziti na nerazumevanje i preteranu kritičnost, posebno ako budete ispoljavali neodlučnost. Nepovoljan je period za duže poslovne sastanke, pregovore sa autoritetima, publikacije, prezentacije i informisanje.


Pročitajte i ovo: Venera u uporednom horoskopu po kućama


Naoružajte se strpljenjem i unapred razmislite šta ćete reći. Morate imati plan za svaki korak. Budite mirni i sigurni, ali pripremite i dodatne argumente, koji će ojačati i stabilizovati vašu pregovaračku poziciju. Moraćete uložiti dodatne napore u komunikaciji i pregovorima, kako biste sa jasnoćom razumeli poruke koje dobijate.

Photo by Lauren Richmond on Unsplash

Odložite potpisivanje važnijih dokumenata i ugovora, kao i važnijih razgovora i sastanaka. Može biti problema u slanju i primanju poruka, kao i u saobraćaju i transportu. Odložite putovanja koja su napornija i duža.

Međutim, ovo je dobar period za rad koji zahteva koncentraciju na neki uži problem. Sada treba obratiti pažnju na planove i pronaći neko kompromisno rešenje, jer će Merkur biti u znaku Vage.


Pročitajte i ovo: Tranzit Saturna kroz sve kuće vašeg natalnog horoskopa


Venera i dalje ima nepovoljne uticaje, zbog svog dispozitora Marsa, pa i dalje treba očekivati uzbuđenja, iznenađenja, napetost i konflikte u emotivnoj sferi života.

Foto Averie Woodard

Ovan

Budite oprezni da ne donosete nagle i ishitrene odluke. Posebno dobro razmislite u vezi sa svim pitanjima koja se odnose na finansije.

Međutim, za neke pripadnike vašeg znaka, šanse da se zaljube su više nego dobre. Možete pronaći novog partnera. Partnerski odnos biće podvrgnut testu snage.

Na poslu može doći do ozbiljnijih problema. Zaštitite se od negativne energije kako biste se sačuvali od sukoba sa kolegama na poslu ili u okruženju.


Pročitajte i ovo: Venera u Ovnu traži viteza koji će osvojiti njeno srce


Foto Leandro Puca

Bik

Fokusirajte se na porodične i lične poslove. Narednih dana, svež vazduh i boravak u prirodi, mogu vam biti najbolji prijatelji. Izbegavajte teške i naporne poslove, kao i preopterećenja svake vrste.


Pročitajte i ovo: Šta je to URANizacija


Neki pripadnici vašeg znaka biće podložniji stresnim situacijama, ali samopouzdanje stiže kao pomoć.

I dalje ste u periodu kada bi trebalo da se bavite i suštinom partnerskog odnosa u kojem se nalazite.

Foto Milada Vigerova

Blizanci

Ovo je suočavanje sa problemima u partnerskim odnosima, kao i sa drugim ljudima. Neki problemi iz prošlosti mogu se vratiti. Komunikacija neće biti najsrećnija i nije najbolji trenutak da dobijete razumevanje od drugih.


Pročitajte i ovo: Venera u Blizancima, igra ne sme da stane


Teškoće sa putovanjima, dokumentima, vezama, informacijama i ugovorima. Neke spoljašnje okolnosti mogu ometati povezivanje sa drugima, pa do nekih sastanaka, susreta i razgovora neće doći.

Foto Seth Doyle

Rak

Provedite više vremena sa porodicom ili na nekom povučenom mestu. Najugroženije mesto može biti lična sfera života. Ako budete imali više samopoštovanja, možete biti mnogo uspešniji.


Pročitajte i ovo: Venera u Raku, rođena da saoseća


Ne krivite baš za sve partnera. Čuvajte se ljubomornih ispada, jer ćete u suprotnom udaljiti partnera od sebe. Neki pripadnici vašeg znaka biće lakoverni, što će doneti emotivna razočarenja.

Foto Brooke Cagle

Lav

Fokusirajte se na partnerske odnose i društveni život. Ipak, ne možete sve sami, a drugi ljudi biće vam potrebni.


Pročitajte i ovo: Venera i Pluton, dok nas smrt ne rastavi


Nekim pripadnicima vašeg znaka pregovaračke pozicije biće ugrožene.

Obratite pažnju na osobe iz okruženja, jer postoji mogućnost da je potencijalni partner već odavno tu, ali su ranije njegova osećanja bila neprimećena. Čuvajte se svoje arogancije.

Fto Alex Blajan

Devica

Posebno teški mogu biti dogovori sa drugim osobama i sve što se podrazumeva pod partnerstvima. Mogućnost pada raspoloženja i nedostatak samopouzdanja. Teškoće u finansijskim i novčanim tokovima, posebno ako budete pregovarali sa nekim.


Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2018


Nemojte ulaziti narednih dana u poslovna partnerstva ili nemojte se oslanjati previše na partnera. Neki pripadnici vašeg znaka imaće problem da donesu odluku zbog straha i nesigurnosti.

Foto Matt Evan

Vaga

Emotivni život je nestabilan, a ni vi niste u top formi da biste mogli da ga stabilizujete. Moguća su iznenađenja i situacije koje uopšte niste očekivali. Preporučljivo je na poslu, kao i u kući, da obavite poslove koje ste prethodno odlagali.


Pročitajte i ovo: Dobri i loši horoskopi


Razmišljajte pažljivo o svojim planovima da biste smanjili faktor rizika. Ne donosite brze odluke, jer možete napraviti glupe greške.

Budite na oprezu zbog potencijalnih neprijatelja i brbljivih osoba.

Škorpija

Prilagodite se promenama tako što ćete prihvatiti i sticati nove veštine i promeniti poslovne planove. Nemojte se plašiti da kažete istinu, posebno, sebi.


Pročitajte i ovo: Venera u Škorpiji oostavlja tragove za ceo život


Neke pripadnike vašeg znaka očekuju sudbonosni sastanci. Krajem nedelje raspoloženje će se popraviti, bez nekog posebnog razloga.

Uticaj Venere može privući neke finansijske neuspehe i unutrašnje probleme.

Foto Erik Stine

Strelac

Pored toga, svedite na minimum sve što može izazvati loša sećanja i negativna osećanja. Preporučljivo je da se narednih dana držite optimističnog i vedrijeg okruženja. Vaši neprijatelji mogu biti korak ispred i zato nemojte ulaziti u avanture rizikujući autoritet, novac, ali i zdravlje.


Pročitajte i ovo: Mars u Strelcu, strastveni avanturista


Što pre zaboravite sve ono što je loše. Biće neophodno da budete iskreniji prema sebi i drugima, fokusirajte se na važne zadatke, obrazovanje i porodične poslove.

Foto Ali Inay

Jarac

Kraj nedelje je nepovoljniji, jer ćete biti destruktivniji zbog nesigurnosti i strahova. Ovo može izazvati i pojavu zavisti, ali će pokrenuti i određena neprijatna sećanja. Neke loše navike se mogu vratiti u najneophodnijim trenucima.


Pročitajte i ovo: Saturn u Jarcu, od 19.12.2017. do 23.03.2020.


Ne mučite se dilemama, već najobjektivnije procenite mogućnosti i ponašanje drugih ljudi. Ne dozvolite da podlegnete negativnim emocijama, neosnovanim rizicima i kritikama prema drugim ljudima.

Vodolija

Međutim, ovog trenutka aspekti Saturna povoljno utiču na ove izbore. Konstantna aktivnost će vam pomoći da ostanete u igri. Fokus je i na strastima, emocijama i nekim novim željama.


Pročitajte i ovo: Mars u Vodoliji donosi iznenađena i neočekivane promene


Vreme je da se neki pripadnici vašeg znaka posvete učenju. Nemojte ignorisati savete uspešnih i uglednih ljudi. Ne pozajmljujte novac, ali ako je to baš neophodno, obratite se prijatelju.

Kraj nedelje obećava dobru zabavu, posebno za mlađe pripadnike ovog znaka.

Ribe

Ostanite u blizini najdražih osoba. Ako ste zaposleni, nema potrebe da provodite sve vreme na poslovnim aktivnostima i zato se u večernjim satima opuštajte.


Pročitajte i ovo: Merkur u Ribama, prevrtljivac ili zanesenjak


Ograničite komunikaciju sa zavidnim osobama i neprijatnim ljudima. Pokažite u odnosima sa drugima sposobnost diplomatije i fleksibilnosti. Važno je da pronađete one ljude, koji će vam vratiti veru u sopstveni šarm i neodoljivost.

Oprostite osobi koja vas je nedavno povredila.

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.