Od 17. do 22. decembra Sunce u Strelcu je u trigonu sa Uranom u Ovnu!

Ovo je energija sa željom da se izađe iz rutine, što podstiče čoveka da učestvuje u interesantnim i novim projektima. Dobar period za javne govore, brifinge, zvanične sastanke, kao i konstruktivnu razmenu mišljenja. U diskusijama se pojavljuju nestandardne ideje.

Astrološkinja Jelena Studen Vojvodić, Astro House

Aspekt je povoljan za kolektivne projekte i moguće je uspeti u poslovanju ili profitu, ali sa kompanijama od kojih tako nešto niste očekivali.

Pročitajte i ovo: Najvažniji aspekti planeta u 2019

Možete predstaviti svoje neobične ideje, dok su povećane šanse i za pokretanje novih projekata. Ako postoje neka pravna pitanja, mogući su brzi izlazi iz problematičnih situacija. Proučavanje nečeg novog menja tačku gledišta.

Pročitajte i ovo: Merkur u Strelcu, najveći srećnik zodijaka

Možda postoje neki novi i interesantni poslovni odnosi, kao i uspostavljanje prijateljstava.

Venera u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u Ribama

Aspekt je aktivan od 17. do 24. decembra.

Ovo je psihološka osetljivost i saosećajnost. Biće lakše postići harmoniju u poslovnim i bliskim odnosima. Pojačavaju se umetničke i estetske potrebe.

Pročitajte i ovo: Jupiter u Strelcu, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Period je dobar za koncerte, muzeje, izložbe i galerije, ali pod uslovom da ste zajedno sa bliskim osobama. Na ovakvim mestima, mogu se dogoditi i zanimljivi susreti. Čak možete sresti novu ljubav, koja će vam u tom trenutku izgledati čarobno i savršeno, ali izbegavajte nerealna očekivanja u emotivnom životu!

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Strelca, po kućama natalnog horoskopa, od 8.11.2018. do 2.12.2019.

Za umetnički orijentisane ljude, ovo je vreme inspiracije i plodnog rada. Dobro je vreme za traženje poreskih olakšica i drugih vrsta finansijskih olakšanja. Međutim, ipak je sada važno biti realističan sa finansijama, kako bi se izbegle moguće greške.

Pročitajte i ovo: Planete u znaku Škorpije, u natalu i tranzitu

Pojačana je sklonost ka sanjivosti, što smanjuje fokus i koncentraciju za praktična pitanja. Povoljan je period za tajne veze, skrivene i tajne poslove, ilegalan novac i rad u samoći.

Pun Mesec u znaku Raka, na 00.49′, očekuje nas 22. dcembra!

Ovo će uticati na pronalaženje potrebnih odgovara, kao i razumevanje pitanja u vezi propusta, pogrešaka i praznih očekivanja.

Pročitajte i ovo: Kad Venera i Jupiter sreću dele

Dani blizu punog Meseca, mogu doneti neočekivane preokrete i iznenađenja. Mogu se pojaviti informacije, koje će uticati na poslovne planove, zapošljavanje i inostranstvo. Prijatelji mogu pružiti pomoć. Međutim, ovo je vreme kada treba obratiti pažnju na porodične veze i kućne poslove, pa ovo nikako ne treba zanemarivati zbog poslovnih pitanja.

Pročitajte i ovo: Opasnosti i problemi 12. kuće horoskopa

Ovan

U ljubavnoj sferi života možete se uključiti u zajedničke aktivnosti. Možda se pojavi i neki problem u vezi, ali to su uglavnom beznačajni problemi. Budite dobronamerniji i strpljiviji.

Pročitajte i ovo: OVAN godišnji horoskop 2019

U finansijskoj sferi života nemojte davati prazna obećanja. Neće biti značajnijih promena u ovoj nedelji. Porodični pripadnici vašeg znaka, kao i oni koji imaju dužu vezu, trebalo bi da svoju pažnju fokusiraju na svoja osećanja i bliske osobe.

Pročitajte i ovo: Nove serije čije emitovanje počinje tokom praznika

Bik

Komunikacija sa najdražima biće povoljna. Izbegavajte ljude koji su neprijatni, da vam ne bi pokvarili raspoloženje. Nemojte se oslanjati samo na sreću.

Pročitajte i ovo: BIK godišnji horoskop 2019

Poželjno je da se krajem nedelje posvetite porodičnim pitanjima. Najuspešniji u ljubavi biće Bikovi sa drobrom dušom i velikim srcem. Budite društveni, a ako budete što više iskreni, imaćete i više sreće.

Pročitajte i ovo: Najbolji praznični filmovi svih vremena

Blizanci

Ovo će vam pomoći i da se oslobodite negativnih osećanja. Nemojte odbijati pomoć kolega na poslu. Moguće je da neko iz vaše okoline čeka već duže vreme da pokažete svoja osećanja.

Pročitajte i ovo: BLIZANCI godišnji horoskop 2019

Bićete društveniji i to vam može biti od koristi u potrazi za drugom polovinom ili jačanju postojećeg odnosa.

Pročitajte i ovo: Gospođa Vilson, skandalozna drama o bigamiji

Rak

Ovo je veoma povoljan period, posebno za ljubavne priče, davanje i nežnosti. Pripadnici vašeg znaka koji nisu u vezi, neka iskoriste naredne dane da se dobro odmore.

Pročitajte i ovo: RAK godišnji horoskop 2019

Nemojte sebe požurivati u završavanju nekih stvari u ovoj nedelji, jer će slobodno vreme ipak biti ključ za sreću. I zapamtite, bolje je i odlagati pobedu, nego da je uopšte ne videte.

Pročitajte i ovo: Miljenko Jergović – Selidba

Lav

Ne pokazujte impulsivnost, agresiju i egoizam. Svaku grešku prihvatite kao sopstvenu odgovornost. Ljubomora i zavist mogu da poremete partnerske odnose. Preporučuje se maksimalan trud za rešavanje ljubavnih problema.

Pročitajte i ovo: LAV godišnji horoskop 2019

Zvezde će biti velikodušne ove nedelje, samo ako ne budete krivili druge za sopstvene neuspehe. Ova nedelja treba da bude nedelja samorazvoja, tako što ćete poboljšavati sve aspekte svoga karaktera.

Pročitajte i ovo: Kloi Bendžamin – Besmrtnici, najbolji američki roman godine

Devica

Možete bezbedno potrošiti novac, uzeti zajmove, započeti nove projekte i menjati poslove. Da biste povećali uspeh, zaštitite se od kleveta i ogovaranja.

Pročitajte i ovo: DEVICA godišnji horoskop 2019

Dobri poznanci mogu biti i dobar lek za dosadu i depresiju. Oslobodite se anksioznosti i negativnih stavova, koji su u stanju da vas uspore i dekoncentrišu.

Pročitajte i ovo: Senka u seksualnosti

Vaga

Biće prisutna tenzija u odnosima, na poslu, kao i u drugim pitanjima. Usmerite se najviše na rešavanje najvažnijih pitanja u kojima se traži velika odgovornost. Na kraju nedelje možete da pregovarate, idete na poslovna putovanja i promenite situaciju.

Pročitajte i ovo: VAGA godišnji horoskop 2019

Budite oprezniji ako vam budu nudili na prodaju neku robu, jer lako možete biti prevareni. Budite više pažljivi prema osećanjima drugih ljudi.

Pročitajte i ovo: Kako se rešiti tenzije u vratu i ramenima?

Škorpija

Unesite nešto novo u svoju kuću ili stan, pa bila to i neka mala sitnica. Ali, razmilite i o kupovini nameštaja, nekog kućnog pribora ili započnite neku popravku. Preuređivanje može biti korisno, jer doprinosi poboljšanju ukupne harmonije.

Pročitajte i ovo: ŠKORPIJA godišnji horoskop 2019

Univerzum želi da vas vidi u privatnom ambijentu sa bliskim ljudima. Usamljenost je sada potpuno beskorisna. Zajedničke odluke donosite sa partnerom, što će vam pomoći da se zajedno dobro provedete.

Pročitajte i ovo: Reči su te što nas svlače, ćutanje samo uz suze dobro ide

Strelac

Bučna mesta, kao i konstantna zabava, mogu dovesti do pražnjenja energije. Narednih dana bolje je da se malo i povučete ili boravite u okruženju porodice. Na kraju nedelje idite u kupovinu poklona za svoje najmilije.

Pročitajte i ovo: STRELAC godišnji horoskop 2019

Brz oporavak snage i energije možete imati ako budete umereno vežbali i hodali. Ipak, na poslu imate šanse da rešite kontroverzne situacije, ali to će zahtevati nečiju pomoć. Ponekad je korisno prihvatiti pomoć od drugih.

Pročitajte i ovo: Kako da završimo nezavršemo u bivšoj ljubavi i otvorimo vrata novom odnosu

Jarac

Najveći napor biće potreban u izgradnji kvalitetnih odnosa sa drugima, posebno sa najdražima. Posetite jednog daljeg rođaka.

Pročitajte i ovo: JARAC godišnji horoskop 2019

U slučaju nekih sukoba zbog vaše greške, gledajte da se izvinite. Ovo je dobro vreme za pomirenje. Biće dosta posla koji treba da obavite i donesete ne baš male odluke. Slobodni Jarčevi neka budu više prisutni na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo: Emocionalni ekvivalenti bolesti

Vodolija

U suprotnom, može uslediti period apatije i umanjene efikasnosti. Narednih dana bolje je da ne preduzimate dodatne odgovornosti i nemojte rešavati problem drugih ljudi. Postavljajte samo zadatake koji su opravdani u ovom trenutku.

Pročitajte i ovo: VODOLIJA godišnji horoskop 2019

Vodite brigu o psihičkom zdravlju i u slobodno vreme prepustite se ličnim zadovoljstvima. Počnite da ukrašavate prostor za predstojeće praznike, jer će bliskost šarenim bojama pojačati i raspoloženje.

Pročitajte i ovo: Sloboda u vezi i zašto je brkaš sa narcisoidnošću

Ribe

Vreme je da prevaziđete impulsivnost koja vas čini agresivnim. Nemojte potcenjivati rivale i neprijatelje na poslu, kao ni u ljubavi. Neophodno je razumno videti mogućnosti i slabosti svake osobe.

Pročitajte i ovo: RIBE godišnji horoskop 2019

U takvoj situaciji sledi i stabilnost u poslu i odnosima. Možda će biti neophodno da prestanete komunikaciju sa jednom osobom iz okoline da ne bi loše uticala na vaše samopouzdanje.

Pročitajte i ovo: Kada je veza kao droga

Sito&Rešeto newsletter
Nedeljni pregled najinteresantnijih tekstova sa Vašeg omiljenog portala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.